MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Pútin mi něchce pučiť spodki, čo buděm robiť ???
MAM TOHO UZ PLNY ZUBI
Me jmeno je Asenad ,prestante me lidi srat
Proč ma nikto němá rát?
Re:Von neni Asenad
Ty nejsi Asenad.Ja jsem Asenad
Súdruh Asenad, ja vas vela lubim, čo chcetě vám slúbim.....i k Putinovi s vami pojedu, len si ma vezmitě za ženu!!!!!
Re: Re:Von neni Asenad
#29108: ORIGINAL Asenad a basta fidli. - Re:Von neni Asenad
Taky plagiát, lidi nereagujte na něj!
Pratele, vas jeste nenapadlo, ze prechytraly Slovak je vlastne zenska? Uz pred par tydny jsem tipoval, ze jde o slovenskou soudruzku ucitelku. To neustale nutkani vsechny poucovat, presvedceni o vlastni dokonalosti atd. Ale stale jsem si rikal, ze takove hnusarny by zena z ust nevypustila. Jsou ovsem lide, kteri tvrdi, ze zeny dokazi byt daleko vulgarnejsi, nez muzi. Zacinam jim verit. Dale je velmi zvlastni, ze v dobe, kdy zeny maji doma nejvic prace s pripravou obeda, na Silvestra odpoledne, kdy se pripravuje vecere a chlebicky a dalsi podobne situace, se Slovak odmlci. Nejvic me dostalo, kdyz pred Silvestrem prohlasil neco v tom smyslu, ze konci a jde se rozptylit do obchodnich retezcu. To je prece naprosto zensky zvyk. Jeste je tu dalsi moznost, ze je to hermafrodit, ktery ma prsa a v kalhotach varlata a jeste si neni jisty, zda je vic zenska, nebo chlap. V kazdem pripade si tu hoji nejaky osobni mindrak.
Já jsem Asenad, mě má každý rááááád!!!!!
Re: Slovák je ženská...
Ten Slovák bude rozvědčice Kleslová, tu fabulaci jí radí ruské tajné služby, ale nejdříve to konzultuje s estébákem Babišem :))))
Re:
#29112: ASENAD, ten kterého má každý rád -
ty jsi DANESA !
Nééééé, já jsem Danesa!!!! Mě má také každý rááááád!!!!
Danesa, pomozte mi nebesa....
Re: Re: Re: Re: Asenad MA KRAMY?NO TO ME PODRZ
#29113: - Re: Re: Re: Asenad je Danesa
Asenad je Mata Hary? A Zeman je abstinent !
Semelová blábolí
Veleba vříská
Vyvadil se přátelí
Ovčáček píská
Zeman se raduje,
s Putinem si připije.
Z Ameryky přicházý velký smrat
Jmenuje se Asenad!
Aktuálně.cz: Zemědělci kvůli Babišovi prodělali 2 miliardy....
Re:
Všechno je možné i to, že Čobolka z Vých. Kokotystánu je ženská. Každopádně, at je to on nebo ona, je zakomplexovaný / á a tady si to na nás vybíjí, jinak to není možné.
Sluníčko zachází za ty lesy
už mě na Hradě nic netěší
těšívalo, už nebude
budu popíjet na Vysočině.
Pako zacina pakovat,jede do Moskvy.
Kam se hrabe Asenad na Zemana.
| This discussion has been closed. |
Miloši,Miloši, poserou Tě Rudoši!!!!