MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#28201 Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 16:24

#28199: - Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 Řekl bych, že podstatné je i to, že nejen v této diskusi žádný příznivec Zemana není schopen říci jediný argument v souladu s Ústavou proč Zemana volili. Řekl bych tedy, že je to velmi vážná věc a mělo by se to stát tématem i ve Sněmovně a Senátu. 

Není možné, aby občané byli podváděni politikem beztrestně. Není možné, aby politik porušoval volební zákona masivním lhaním a Nejvyšší správní soud nad tím mávl rukou s tím, že to výsledek voleb neovlivňuje. 

Miloš Zeman se od kampaně nijak nezměnil. lhal v kampani. lže a manipuluje s fakty nyní. V kampani se jen krotil v proruských vyjádřeních, ale jinak je stále tentýž Miloš Zeman - oplzlý komunista. 


Nepřihlášený uživatel

#28202 Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 16:24

#28199: - Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 A ty věříš pseudo-offico průzkumům? Nebo se to jen takovým manipulátorům hodí do krámu... asi spíš to druhé, viď? Chtěl bych vidět výsledky těch sračko průzkumů, kdyby se udělali na nefalšovaném a ryze reprezentativním vzorku lidí... by mluvili Šláfenbergovci najednou trochu jinak... ty sračky co chrlí hovnomet typu ČT1 může brát vážně snad jen retardos.


Nepřihlášený uživatel

#28203 Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 16:29

#28193: - Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 Pokud si myslíte, že voliči Miloše Zemana věděli, proč jej volili, tak ony důvodu prostě napište. Jak snadné jak prosté. Napište ony důvody o kterých si myslíte, že by byly důvody, proč voliči dali hlas Milošovi Zemanovi. 

Je těmito důvodu jeho oplzlost? Jeho banda zločinců, Stbáků, KGBáků, komunistů, kterými je obklopený? Je to snad jeho pornografická dcerunka, která se na inauguraci oblékla jak šlapka? Nebo je to snad tisíc hubiček od Bohdalové? Nebo je to snad proto, jak "šikovně" ukradl MUS? Nebo jak snad dokonce proto, že mu ministra vnitra dělal soudruh Gross? Nebo to bude tím, má nafukovací člun? 

Nebude to spíše tím, že ten člověk masivně lhal? 


Nepřihlášený uživatel

#28204 Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 16:32

#28203: - Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 Takže vlastně závěr těch blábolů o masivním lhaní Zemana je ten, že jsou jeho voliči totální kreténi, protože mu uvěřili, že se jmenuje Miloš Zeman a do posledního voliče je všechny přechcal... to je ale šibal. Asi na tom něco bude, že kdyby nelhal - což se nedělá, tak vyhrál nejčestnější uchazeč šlechtic kníže rakouský vévoda Karel Schwarzenberg...

Lhát se nemá, měli by vyhlásit znovu volby a hlavně všechny kretény, co ho volili zavřít a nedat jim možnost znova vhodit lístek nějakému lháři. Co kdyby byl čekatelem třeba slovenský rodák Babiš...ten je všechny přechcal už dávno před Zemanem a nikomu to nevadí, nevadilo by jim to zajisté ani po zvolení prezidentem....


Nepřihlášený uživatel

#28205 Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 16:32

#28202: - Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 Tady je velmi důležíté připomenout, že Miloš Zeman zničil řádně zvolený parlement se slovy, že nemá důvěru občanů, zničil jej navíc v době vládní krize, což je vůbec jeden z nejhorších zločinů, kterých se prezident může dopustit a je to způsob jak násilně převzít moc v zemi. Miloš Zeman se mnohokrát chlubil, že to byl on, kdo zařídíl rozpuštění Sněmovny. 

Tedy dnes, kdy má podle stejných průzkumů podporu sotva 34 % a jeho důvěra ještě poklesne, je potřeba, aby z toho vyvodil osobní odpovědnost a abdikoval. Nic menšího se skutečně stát nemůže. 


Nepřihlášený uživatel

#28206 Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 16:35

#28202: - Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

28202 - Pro volice Zemana je nefalsovany a ryze reprezentativni vzorek pruzkum v zaplivane hospode IV. cenove skupiny. Verim, ze tam by mel priznivcu vic nez 34%.


Nepřihlášený uživatel

#28207 Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 16:35

#28204: - Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 Karel Schwarzenberg min. nelhal a transparetně financoval svojí kampaň. 

Jestli jsou či nejsou jeho voliči hlupáci, je otázka. Bohužel ale velmi připomínají "blbou blondýná, co si bere jeden úvěr za druhým". 

Jít k volbám a nepřečíst si Zákon o volbě prezidenta a zvolit toho, který právě tento zákon masivně porušuje je vskutku na hranici demence. 


Nepřihlášený uživatel

#28208 Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 16:39

#28206: - Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 Velmi o tom pochybuji, že by právě tam měl nyní nad 34 %, řekl bych, že i tam je i tento typ voličů velmi zklamán, neboť právě tito rozhodně nevolili Nebureše a tedy jeho instalace na min. financí je bez pochyby to, co právě tuto část voličů Zemana nyní velmi odrazuje mu důvěřovat. Druhou věcí je jeho evidentní proruské směrování, která tato populace vnímá velmi citlivě, stejně tak paktování se s Čínou. Xenofobní nálady této voličské záklany Zemana logicky působí. 


Nepřihlášený uživatel

#28209 Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 16:41

#28205: - Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 Pane mistr velkomistr. Ty průzkumy používají nahaněči Zemana a papouškují je pořád dokola. Jsou od jediné agentury, která takových průzkumů vysere do konce dnešního dne třeba dalších deset. 

Pokud má dojít k odvolání prezidenta, je potřeba vyvolat občanské referendum, aby občané rozhodli. Pokud byl jednou zvolen, nelze pořád vyvolávat myšlenky o převratu republiky skrze parlament, kterému leží od začátku Zeman v žaludku, protože tam čekali s vystrčenými ptáky někoho, kdo nastrčí řiť jak jim samotným, tak jakékoliv velké mocnosti ku prospěchu jejímu.

Buď lidé rozhodnou o odvolání hlasováním, nebo to podle mě totálně popírá demokratické principy, kterých mají Karlovi lokaji plnou hubu, ale absolutně se tak nechovají. Pořád se snaží něco obejit, zmanipulovat, napadnout a svrhnout... 

 

Kdyby tam byl kdokoliv, kromě Zemana a situace by byla podobná - pár imbecilů by manipulovalo míněním a snažilo se tam dostat svého koně, nešlo by to. Bylo by to tvrdě odsouzeno jako nerespektování demokracie, bla bla bla. Tak se už koněčně proberte snílci o rakouské monarchii a vyvolejte referendum. Přestaňte pořád kvákat o nutnosti povolat do boje USA aby spasilo demokracii, povolat senát a parlament, atd. 


Nepřihlášený uživatel

#28210 Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 16:44

#28207: - Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 Lhal - tak nekecej. Lhal o tom, co pohledával na setkání pod záminkou skupiny Bildenberg. Lhal o historii Čechů. Napadal Benešovy dekrety. Snažil se v lidech vyvolat dojem, že MY jsme ti, kteří můžou za osud sudeťáků, atp.

A ukaž důkazy o transparentním financování, ukaž pro jistotu obě strany mince, udělej bilanci Karla vévody a Zemana. Takové jednostranné revoluční pindy jsou k ničemu.

Pokud máš důkazy, je potřeba podat trestní oznámení, atd. I ty jako obyčejná socka má právo zažalovat prezidenta, je pak na soudu, aby tento případ prozkoumal....


Nepřihlášený uživatel

#28211 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 16:46

#28209: - Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 Co to povídáte za hlouposti. Ústava jasně říká jak lze prezidenta odvolat. Dávno měla být svolána schůze obou komor a dávno měla být podána žaloba k Ústavnímu soudu. 

Druhou věcí je, že občané mají nezadatelné právo vyjadřovat svůj názor peticemi, shromažďováním se a pokud ani to není dotatečným argumentem k tomu, aby parlament jedna i občanskou neposlušností, tedy např. stávkou. 

V každém případě stále existují ústavní cesty, jak řešit dnes již vskutku velmi nebezpečný problém - Miloš Zeman v pozici absolutně beztrestného, tedy do jisté míry dokonce i absolutně mocného, obklopeného lidmi bez bezpečnostních prověrek a pochybnou minuslostí komunistů, Zemanovců, kterým občané nedůvěřují velmi či dokonce s minulostí StBáckou či KGBáckou. 

Situace ha Hradě je vemli nebezpečná pro tentto stát, vypadá to tam evidnetně jak za Gottwalda. 


Nepřihlášený uživatel

#28212 Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 16:48

#28206: - Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 S takovými idioty jako ty nemá smysl diskutovat. Pokud věří každému hovínku co vypadne z hovínky.cz a nebo ČT1. Vzpamatuj se, vládne tady zasraná totalita v médiích. Je to horší jak za tych komunistů...

Nevím kam lozíš, ale popisovaná hospoda není v okruhu 20 km od mého bydliště a to bydlím v obci, která má obyvatel co tvůj panelák postavený KOMUNISTY.


Nepřihlášený uživatel

#28213 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 16:50

#28210: - Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 Doložte kdy Karel Schwarzenberg lhal o sobě, o historii, o svém týmu, o svém financování kampaně. 

Benešovy dekrety nenapadal o nic víc než byly napadány už v době, kdy vznikaly. Benešovy dekrety jsou skutečně v lepším případě jen na hranici ústavnosti.  Nikdy nezpochybnil ale jejich platnost. 

Co se týče zvěrstev na Sudetských Němcích, to je bohužel smutná realita naší historie. Vraždění po skončení války je zrůdné, stejně jako využítí politické moci na beztrestné vraždění nácky i komunisty. Je potřeba se s tím vyrovnat a je potřeba to řešit právě teď kdy má Německo prezidenta Gaucka. 


Nepřihlášený uživatel

#28214 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 16:51

#28211: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 Začni psát i něco svého. Ty kecy o obklopení STBáy se tady kopírují CTRL C už od počátku petice...

Nesouhlasím s tím. Volbu provedli nezávislí voliči. Pokud se bude odvolávat, je jasné jak to dopadne v naprosto zaujatém a zkorumpovaném senátu. Tohle není demokratická cesta... Pokud jsou ty slavné průzkumy platné a už ho lidé nechtějí - vyjádří se. Nemá smysl tady vymýšlet okliky jak "přečůrat" lidi a riskovat, že by se ukázala pravda o manipulaci a podsouvání politických názorů v ČR skrze média..Nemám nic proti tomu, referendum - hlasování a poďme... Uvidí se v praxi. 

 


Nepřihlášený uživatel

#28215 29209Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 16:52

#28209: - Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 28209- To je uroven!  Presne stejna, jakou ma vas idol.  Mnozi volici Zemana si, bohuzel, neuvedomuji, ze odvedli praci moureninu a ted uz je hradni Opilec nepotrebuje.  Ma je vsechny " na haku ". 


Nepřihlášený uživatel

#28216 Re: 29209Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 16:57

#28215: - 29209Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 Sundej si růžové a propagandistické brýle. Jakou práci, to říkali na ČT24?? 

Není můj idol, nejsem jeho volič, překvapení co? Ale v mnoha názorech má pravdu. Nechápu co každý vidí na problému udržování spolupráce s Ruskem. U nás jsou tisíce firem, které žijí hlavně z trhů v Rusku, atd. Zbrojovky, letecký průmysl, strojírenský, atd. 

Uvědom si konečně, že SSSR se rozpadlo před 25 lety, už se nezdraví a my také ne oslovením soudruhu...


Nepřihlášený uživatel

#28217 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 16:58

#28214: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 Jsou té mé myšlenky, já jsem si z veřejných zdrojů prověřil příjem dotace Mynáře a nedivím se, že dnes nemůže dostat prověrku NBÚ, řekl bych, že velmi trne, kdy bude jeho dotace a její přidělení vyšetřováno. Z mého pohledu to prostě Nebureš ještě nedal těm správným lidem - spekulace. Ale dá, hned jak to pro něj bude výhodné. 

Jste demokratem nebo komunistou či náckem?  Ústava a zkony jsou od toho, aby se dodržovaly.  Miloš Zeman masivně porušoval zákon o volbě prezidenta nejen masivním lhaním. Není důvod, aby občané porušovaly zákony. Dnes je potřeba, aby je v této věci zasstoupil jejich zastupitel, neboť tak to je v Ústavě. Až pokud občany zastupitelé nebudou zastupovat a nebudou reflektovat na to, že je zde 100 000 podpisů, což je vůbec největší počet podpisů v politické petici od roku 1989, bylo potřeba to řešit občanskou neposlušností. Nyní je potřeba podpořit toto jak peticemi tak i shromažďováním občanů. 


Nepřihlášený uživatel

#28218 Re: Re: 29209Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 17:00

#28216: - Re: 29209Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 V jakých mnoha? Jaké jeho názory skutečně znáte a v jakém kontextu byly vysloveny. 

Příkladem jeho "názoru" je např. výzva, která vypadá na první pohled úžasně proizraelsky, ale ve skutečnosti je to přesně způsob, jak izrael velmi poškodit, tedy výzva, aby naši vojáci porušovaly na Golanách rezoluci OSN. 


Nepřihlášený uživatel

#28219 Re: Re: 29209Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 17:03

#28216: - Re: 29209Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 Tisíce firem, které žíjí z trhu v Rusku? Vy jste člověče blázen. Rusko je sotva 3 % našeho vývozu celkem. V takovém případě nemůžete mluvit dokonce ani o desítkách firem a to ještě na tyto obchody doplácíme všíchni z naších daní, neboť jsou to obchody, za které stát převzal záruky a velkou část těchto obchodů rusové nikdy nezaplatí a ještě drze pak odkupují ony pohledávky za desetinu hodnoty. 


Nepřihlášený uživatel

#28220 Re: Re: 29209Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 17:04

#28216: - Re: 29209Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 A tak proto za rusko dnes opět mluví TASS tedy tisková agentura sovětskovo sajůza? 

CCCP se rozpadlo, Putin založil nové neméně agresivní jak je vidět na okupaci Krymu. 


Nepřihlášený uživatel

#28221 Re: 29209Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 17:11

#28215: - 29209Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 Přesně tak Zeman má své voliče dávno, dávno u řitě, jen spolkl jejich hlasy  a šmitec !!!


Nepřihlášený uživatel

#28222 Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 17:14

#28204: - Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit..... 

 Ano, naprostý souhlas !! Vyhlásit nové volby a všechny voliče prolhané ožralé kreatury pozavírat..


Nepřihlášený uživatel

#28223 Re: Re: Re: Re: Re: Vážené téma, které je potřeba začít okamžitě řešit.....

2014-12-31 17:21


Nepřihlášený uživatel

#28224 Dopis Jiřího X. Doležala Zemanovi

2014-12-31 17:29

 

Milý pane prezidente!

My nejsme neandrtálci. My jsme prostí občané, kteří odmítají perzekuci bláznivých holek hrající si na umělkyně, kteří nenadávají ženám sprostými slovy, kteří nechtějí lézt do zadku čínskému komunistickému režimu s jeho stovkami popravených jen kvůli ekonomickým výhodám, kteří neobdivují Cara Sjednotitele Putina, přestože vše uvedené činíte Vy. Jsme prostě lidé jiného názoru, názorová opozice. A řveme na demonstracích proto, že nemáme k dispozici televizní kamery pro vánoční projev, a kdybychom neřvali na náměstích, nebyli bychom slyšet.

Chápeme, že pro vás znamená člověk s jiným názorem automaticky nepřítele. Tato vaše vlastnost - omezenost - je ale jednou z hlavních příčin, proč vás považujeme za hanbu této země. To z nás ale nečiní neandrtálce. Naopak z vás vaše srovnání odpůrců s pravěkými lidmi činí hulváta.


Nepřihlášený uživatel

#28225

2014-12-31 17:57

Moudří lidé volili moudreho prezidenta a tím je Zeman.Méne moudří lidé volili méně moudré,kteří neměli šanci se vyrovnat,znalostí,chytrostí vzdělaností,našemu ,panu Zemanovi.