MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#27876 Re:

2014-12-29 22:48

#27858: -  

 Miloš Ubu je opodrný parchant, vlastně se tímto nepřimo přiznává k tomu, že moc a zdroje které s ní souvisí použil proti lidem, kteří nesouhlasili s tím, co tu s Klausem vyváděli. 

Asenad

#27877

2014-12-29 22:51

Ruští vyšetřovatelé jsou připraveni co nejdřív odjet na Ukrajinu, aby tu prověřili na polygrafu ukrajinského letce Vološina podezřelého z toho, že se podílel na katastrofě malajsijského boeingu.

 

Prohlásil to oficiální mluvčí ruského vyšetřovacího výboru Vladimir Markin.

Poradce šéfa ukrajinské bezpečnostní služby (SBU) Markijan Lubkivskij odmítl návrh ruského vyšetřovacího výboru komentovat, navrhl ale, aby zástupci ruského úřadu přijeli na Ukrajinu


Nepřihlášený uživatel

#27878 Re: Re:

2014-12-29 22:53

#27876: - Re:  

 co to meleš: Máš vůbec v té hlavě mozek?


Nepřihlášený uživatel

#27879 Re: Re: Re: Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko nemá n

2014-12-29 23:03

#27851: - Re: Re: Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko nemá na to 

 to je článok zo sme.sk, média, ktoré nemožno podozrievať ani len zo snahy zaujať objektívny postoj v informáčnej vojne, proruská propaganda v ňom neprichádza do úvahy :-)

Vladimir

#27880 Нас много!

2014-12-29 23:11

Jste kurva české idioty, Putin vás naučí jíst trávu!!


Nepřihlášený uživatel

#27881

2014-12-29 23:31

Ukrajinský ministr průmyslu Aivaras Abromavičius v souvislosti s návrhem státního rozpočtu na rok 2015 poslancům oznámil: „Strategické podniky Ukrajiny, které jsou stále ještě státním majetkem, budou po vzoru Rumunska svěřeny americkým investičním fondům.“ „Země se musí rozvíjet,“ prohlásil ministr průmyslu a navrhnul seškrtat seznam 1478 strategických podniků, které nemají podléhat privatizaci, na 551. Informuje server Českého portálu freeglobe.cz. To je faktický předání veškeré ekonomické suverenity do rukou USA. Aivaras Abromavičius, původem Litevec, který obdržel ukrajinský občanství od prezidenta Porošenka teprve letos 2. prosince kvůli převzetí ministerského úřadu.

Asenad

#27882

2014-12-29 23:43

V Kyjevě probíhá výstava soch věnovaných ideologovi ukrajinského nacionalismu Stěpanu Banderovi. Těch dvanác bust na této výstavě prezentovaných je zhotoveno z drahých kovů, jantaru a mramoru.

Když byli dotazováni obyvatelé Kyjeva v Ulicích ohledně nápadu na zvěčnění tohoto vůdce rebelů ve zlatě, tak byly reakce smíšené. Např. některým nevadí, že je i v těžkých časech věnován drahý kov na takovéto potřeby. Navíc věří, že Bandera byl mužem, u kterého by bylo na místě, aby se stal symbolem nové Ukrajiny.

„On bojoval za nezávislost. Aby hájil její zájmy, nikoliv zájmy cizinců,“ komentoval otevření výstavy jeden z obyvatel ukrajinského hlavního města.

Spolu s tím ale byli i takoví, kteří si myslí, že nacionalisté pro zemi zas až tak důležití nejsou. Avšak ani stoupenci Bandery se na tuto výstavu nehrnuli – v zahajovací den ji navštívili jen dva poslanci Věrchovnej Rady a druhý den byla hala úplně prázdná.

Autor bust se s korespondenty LifeNews odmítl bavit. Avšak už víme, že k jeho budoucím sochařským plánům patří zvěčnit ve zlatě i další nacionalisty – Šucheviče a Stěcka.

Asenad

#27883

2014-12-30 01:16

Ruský místopředseda vlády Dimitrij Kozak v předchozím prohlášení řekl, že Rusko Ukrajině dodá „celkem až 1 milion tun uhlí za měsíc, aby odstranilo problém s energií, který v této zemi vyvstal.“ President Putin se však rozhodl o 1,5 milionu tun za měsíc. Dělá to i přes vlastní ekonomické těžkosti Ruska kvůli Obamou uvaleným ekonomickým sankcím proti Rusku a kvůli zářiové dohodě Saúdů s US ministrem zahraničí Johnem Kerrym o zaplavení globálních trhů ropou, aby dostatečně srazili ceny ropy ke škodě Ruska, které chce jak US aristokracie, tak saúdská aristokracie zničit. Rusko, Saúdská Arábie a US jsou všichni významní vývozci ropy a plynu. Saúdská a americká aristokracie chtějí kontrolovat i aristokraty z Ruska, které má v současnosti pod kontrolou ruský president Putin, kterého by chtěli US a saúdští aristokraté vyměnit.

Putin jim zjevně říká, že Američané a Saúdové jim nebudou jejich politiky diktovat, a že ho více zajímá ulehčení nesmírných útrap, jimiž trpí oběti Obamova únorového puče na Ukrajině. Možná, že tahle Putinova reakce rozzuří Obamu ještě více, co s tím ale může Obama dělat?

Hra se tedy nejspíš nevyvíjí tím směrem, kterým ji rozehráli uvnitř US Bílého domu v době, kdy Ukrajinský puč plánovali president Obama, vicepresident Joe Biden, ministr zahraničí John Kerry, ředitel CIA John Brennan a další Obamovi poradci. To však budou moci napsat teprve budoucí historikové; to ještě žádný dnešní reportér nemůže.


Nepřihlášený uživatel

#27884 Re: Нас много!

2014-12-30 07:35

#27880: Vladimir - Нас много! 

 Strašiť Putinom ? Myslím, že Putin je nateraz dobrá alternatíva tak pre Rusko, ako pre Európu a svet. Nie je to ani žiaden démon, ako ho vnímají títo psychotici, ani Zorro pomstiteľ:-). 

Keby na jeho mieste bol niekto ako KOLOMOJSKY, ktorý - a jemu podobní - má PODPORU  týchto českých bezmozgových psychotikov, to už by bola iná káva!

Tabuľka obsahuje nasledujúce údaje: meno kandidáta, okruh z ktorého bol zvolený, politická sila, ktorá vo voľbách za ním stála a informáciu o prepojení s Igorom Kolomojským.

Dnepropetrovská oblasť
Andrej Denisenko 26. Blok Petra Porošenka Známy organizáciou mítingov pre potreby Igora Kolomojského a jeho zástupcu Borisa Filatova 
Boris Filatov 27. Nezávislý Zástupca Igora Kolomojského 
Vitalij Kuprij 29. Blok Petra Porošenka Poradca Igora Kolomojského 
Aleksandr Dubinin 30. Blok Petra Porošenka Riaditeľ akciovej spoločnosti DeprAzot, ktorá spadá pod skupinu PRIVAT 
Dimitrij Jaroš 39. Nezávislý Líder Pravicového sektoru, s ktorým ľudia okolo Igora Kolmojského aktívne spolupracujú .
Ivano-Frankovská oblasť
Alexander Ševčenko 88. Blok Petra Porošenko Bývalý riaditeľ lyžiarskeho komplexu Bukoveľ, ktorý patrí Igorovi Kolomojskému 
Ľvovská oblasť
Vladimir Parasjuk 122. Nezávislý Stotník Majdanu a člen dobrovoľníckej brigády DNEPR-1 
Taras Batenko 123. Blok Petra Porošenka Riaditeľ spoločností „Magistraľnye truboprovody“, „Družba“ a štátnej spoločnosti „Ukrtransnaft“, ktorej vedenie je lojálne k skupine PRIVAT , ako sme na to na stránke portálu Despiteborders.com už upozornili .
Kyjev
Andrej Bileckij 217. Nezávislý Veliteľ dobrovoľníckeho práporu AZOV .

Tabuľka obsahuje nasledujúce údaje: meno kandidáta, miesto na kandidátke politickej strany, za ktorú bol zvolený, názov politickej strany a informáciu o prepojení s Igorom Kolomojským

Irina Geraščenko 9. Blok Petra Porošenka V minulosti stála na čele informačnej agentúry UNIAN, ktorá patrí finančnej skupine PRIVAT .
Igor Palica 34. Blok Petra Porošenka Gubernátor Odeskej oblasti a dlhoročný spolupracovník Igora Kolomojského .
Andrej Teteruk 5. Ľudový front Veliteľ dobrovoľníckeho práporu MIROTVOREC .
Jurij Bereza 10. Ľudový front Veliteľ dobrovoľníckeho pluku DNEPR-1, ktorý bol vytvorený pri pomoci Dnepropetrovskej oblastnej administrácie, kde Bereza má aj svoju kanceláriu 
Jurij Savčuk 22. Ľudový front Blízky priateľ Igora Palicu (č. 34 kandidátky Bloku Petra Porošenka), ktorý v minulosti financoval klub Voľň, na čele ktorého stál práve Jurij Savčuk . V minulosti predsedal Voľnickej regionálnej organizácie UDAR a bol aj zvolený v predchádzajúcom volebnom obodobí za ľudového poslanca strany UDAR , odkiaľ však bol vylúčený, pretože niektorých poslancov údajne presviedčal, aby hlasovali v záujmoch Kolomojského .
Semen Semenčenko 2. Svojpomoc Veliteľ dobrovoľníckeho práporu DONBASS .
Sergej Meľničuk 3. Radikálna strana Olega Ľaška Veliteľ dobrovoľníckeho práporu AIDAR .

Súkromné bezpečnostné zložky Igora Kolomojského

Igor Kolomojskij je mediálne známy aj tým, že sa od začiatku občianskej vojny na Ukrajine aktívne angažuje proti povstalcom na juhovýchode Ukrajiny. Predmetná aktivita súvisí najmä v zakladaní súkromných bezpečnostných zložiek resp. v poskytovaní im materiálnej pomoci. Keďže v mediálnom priestranstve existuje mnoho rozporuplných informácií; v tabuľke uvádzame bezpečnostné zložky, ktoré možno bez významnejších pochýb priradiť k dnepropetrovskému gubernátorovi.

Pluk hliadkovej služby polície špeciálneho určenia DNEPR-1 Ministerstva vnútra Ukrajiny (a prápor DNEPR-2) Veliteľom tohto práporu Jurij Bereza, ktorý má, ako spomíname vyššie, svoju kanceláriu v budove Dnepropetrovskej oblastnej administrácie. DNEPR-1 je formálne podriadený Hlavnému oddeleniu vnútra Dnepropetrovskej oblasti, no vzťahy s policajnými štruktúrami formácie nemajú dobré. Pluk (resp. platí to aj o ostaných v tejto tabuľke) je financovaný Dnepropetrovskou oblastnou administráciou a aby sa mohol legálne financovať chod polovojenských formácií, tak sa vytvorili rôzne charitné fondy [napríklad Fond obrany krajiny, do ktorého Igor Kolomojskij osobne prispieva 70 percent všetkých prostriedkov .
Prápor DONBASS Administrácia Dnepropetrovskej oblasti poskytuje práporu stravu, infraštruktúru (tréningový tábor). Podľa vyjadrenia zdroja z oblastnej administrácie činnosť prápora DONBASS sa koordinuje z Dnepropetrovska .

Podľa vyjadrenia Genadia Kobana, ktorého ukrajinské médiá nazývajú pravou rukou dnepropetrovského gubernátora Igora Kolomojského, dnepropetrovská administrácia (resp. Igor Kolomojskij v užšom zmysle) pomáha mnohým dobrovoľníckym práporom. Okrem tých „vlastných“ uvedených vyššie v tabuľke pomáhajú práporu ŠACHTERSK, AZOV [podľa informácií z ukrajinských médií Kolomojskij v lete tohto roka prestal financovať tieto prápory pre osobné konflikty s Olegom Ľaškom] a AIDAR. Ďalej Koban dodal, že majú v starostlivosti aj tzv. prápory teritoriálnej obrany, 25 výsadkársku aeromobilnú brigádu, 93 brigádu a 17 tankovú brigádu [stav k 29. augustu 2014 (32)].

V súvislosti s existenciou súkromných bezpečnostných zložiek, ktoré sú financované Igorom Kolomojským, existuje hrozba, že ich bude využívať pre napĺňanie vlastných hospodárskych záujmov. Podobné tendencie sa už objavili. Ukrajinské médiá podozrievajú príslušníkov DNEPR-1 a DNEPR-2 z toho, že obsadili Odeskú rafinériu, ktorej 42 percent vlastní skupina PRIVAT . Z uvedeného vyplýva, že Igor Kolomojskij môže využívať tieto štruktúry na presadenie svojich záujmov v spoločnostiach, v ktorých ovláda menšinový podiel, resp. v spoločnostiach, ktoré má záujem hospodársky ovládnuť [porovnaj napríklad ]. Okrem toho, ak vezmeme do úvahy geografiu Kolomojského aktív, zistíme, že značná časť z nich sa nachádza na juhovýchode Ukrajiny, ktorú možno chápať ako ďalší potenciálny zdroj bezpečnostných hrozieb spojených s prípadným šírením povstania. Preto sa v tomto smere nemožno obmedziť iba na vyššie uvedené tvrdenie, že Kolomojskij zakladaním súkromných bezpečnostných zložiek sleduje výlučne napĺňaniead hoc hospodárskych záumov (v regiónoch), no sústreďuje sa aj na prevenciu (vytlačenie vs. zadržiavanie povstalcov mimo území, na ktorých sú sústredené jeho aktíva).

Záver

Z uvedeného vyplýva, že má ukrajinský oligarcha Kolomojskij skúsenosť s budovaním súkromných bezpečnostných zložiek a ich financovaním, čo si vyžaduje infraštruktúru a ľudí, na ktorých základe ktorých celý systém funguje. .....

........Igor Kolomojskij využíva administratívny bonus oblastnej administrácie a ako sa zdá bezpečnostné štruktúry, ktoré vznikli z jeho iniciatívy alebo sú ním rôznym spôsobom podporované. Rovnako ako rôzne skupiny povstalcov na Donbase majú rôzne motivácie prečo bojujú proti ukrajinským bezpečnostným zložkám (40), tak primerane aj osoby bojujúce v súkromných bezpečnostných zložkách Igora Kolomojského majú svojské motivácie [pre porovnanie podľa informácií z médií (41) Igor Kolomojskij platí dobrovoľníkom zo svojich dobrovoľníckych práporov od $1260 (porovnaj s priemernou mesačnou mzdou na Ukrajine cca. $272 (42))]. V týchto podmienkach nie je možné vylúčiť, že by boli mnohí obyvatelia Ukrajiny ochotní nechať sa naverbovať ako žoldnieri do súkromných bezpečnostných zložiek pre iné dôvody ako je občianska vojna na východe Ukrajiny, a to na hájenie hospodárskych záujmov Igora Kolomojského obdobným spôsobom ako to uvádzame vyššie. V tejto súvislosti možno uviesť aj fakt, že Igor Kolomojskij nemá problém prikloniť sa k agresívnym metódam riešenia problémov, o čom svedčí aj fakt, že na jar tohto roka jeho ľudia zadržali člena ukrajinského kabinetu, ktorý v danom čase nesúhlasil s nomináciou človeka Kolomojského na post vedúceho oddelenia pôdneho fondu v Dnepropetrovskej oblasti. Člena kabinetu ministrov prepustili na slobodu až vtedy, keď odsúhlasil kandidatúru Kolomojského človeka [vierohodnosť tejto udalosti sa nepodarilo preukázať] (43). Igor Kolomojskij v súčasnosti v ukrajinskej politike hrá nekonvenčnú úlohu, preto vyostrovanie politickej a bezpečnostnej situácie na Ukrajine bude naďalej prispievať k posilňovaniu jeho pozícií. Akákoľvek normalizácia vzťahov na Ukrajine bude viesť k jeho oslabeniu, a preto je v jeho záujme aj prostredníctvom súkromných bezpečnostných zložiek vyostrovať situáciu v krajine. - See more at: despite-brothers. com


Nepřihlášený uživatel

#27885 Soudruh Putin nejdříve vyrabuje celý východ Ukrajiny.....

2014-12-30 07:47

#27883: Asenad -  

 ....odvezl už celé vojenské továrny a teď bude "dodávat" uhlí, asi jako obilí do ČR v roce 1948 :-). Vždyť jsou to naprosté žvásty. 


Nepřihlášený uživatel

#27886 Re: Re: Нас много!

2014-12-30 07:51

#27884: - Re: Нас много! 

 Děkujeme soudruhům z FSB za další díl rusácké propagandy.


Nepřihlášený uživatel

#27887 Co je tohle zase za hovadinu?

2014-12-30 07:54

#27881: -  

Stát snad má vlastnit 1 500 podniků? Co je to za naprostou hovadinu? K čemu by mu  to bylo? 

Další hovadinou je, že by to snad měli předat "americké vládě" či "americkým fondům" a tím vytvořit nějakou "závislost" na USA. Zprivatizují to tamu, kdo bude mít prostředky na zaplacení a kdo bude mít prostředky na rozvoj.  Je dokonce možné, že tržní hodnota některých podniků je nulová či dokonce záparná, neboť je možné, že jsou předluženy. 

To si ale Ukrajinci musí pohlídat už sami. Zde Miloš Zeman "privatizoval" Mosteckou uhelnou tak, že ta měla na účtu v hotovosti 14 mdl. korun na rekultivace, žádné dluhy, stroje a doly a Miloš Ubu 46 % těchto aktiv vyměnil za 650 mil. korun. 

Taková privatizace by se asi Ukrajincům nelíbila a je to na nich, aby si i na základě zkušeností se zlodějem Milošem Zemanem ohlídali. 


Nepřihlášený uživatel

#27888 Uhlí je aktuálně tak levné, že je možné jej koupit kdekoliv a to dokonce i s dokonce i .....

2014-12-30 07:56

#27883: Asenad -  

 ....s dopravou do Evropy z USA. Nikdo již nyní uhlí nechce a tím spíše z Ruska. 

 


Nepřihlášený uživatel

#27889 Jediný kdo dělá puč a vraždí na Ukrajině je min. zatím soudruh V.I.Putin.....

2014-12-30 08:07

#27883: Asenad -  

 ....neboť to je on, kdo okupuje Krym a rozpoutal vraždění na východě Ukrajiny tzv. "dobrovolníky" tedy normálními žoldáky, které navíc vyzbrojil.   

Je zvláštní, že vlastně okupuje hraniční přechod Ukrajiny a tváří, že je to přece normální. 

Vedl boje tak, aby propojil Rusko s Krymem právě přes tento přechod a přitom se tváří, že je "mírotvorce sám". 

Vždyť je to naprosto směšné. Ukrajina vznikla referendem, pro samostatnost na Rusku hlasovali i Ukrajinci Ruské národnosti, Rusko se zavázalo k neměnnosti hranic Ukrajiny. Tak co tam Rusko tedy řeší? Proč byly na Ukrajině ještě do nedávna stovky soch zločince Lenina? Jak je taková věc vůbec možná, že nezávislý stát tyto sochy dávno nesešrotoval. Přestava, že tady někd stojí socha Lenina je přitom naprosto nemyslítelná, tak proč mají stát na Ukrajině, proč vůbec oslavují zločince Lenina v Rusku? 


Nepřihlášený uživatel

#27890 Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko nemá na to....

2014-12-30 08:08

....aby zločince na Ukrajině vyplácelo, neboť ti zadarmo evidentně nebojují, dolary na vyplácení Rusko nemá a za 68 rublů za dolar se tam evidentně nikomu bojovat nechce. 

Bylo by velmi dobré, kdyby se potvrdilo, že fond "národního bohatsví" byl KGBáky z Kremlu vykraden a tedy centrální banka Ruska nemá na intervence. 

Zatím tomu vše nasvědčuje, včera utratili z celkového teoretické objemu 2 mld. dolarů a dnes evidentně utrácí to samé ne-li více. Celkově ohlásili, že "mají" 7 mld., přitom fond by měl mít celkem 100 mld. dolarů. 

Je možné, že velká část fondu je rozkradena na soukromých účtech, které jsou aktuálně zablokovány sankcemi. Nasvědčuje tomu ona šílená úroková sazba, kterou centrální banka Ruska vyhlásila, je vcelku možné, že skutečně masivně již musí tisknout peníze a tedy dojde v rusku opět když ne k hyperinflaci tak masivní inflaci. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#27891 Proč byl volen Miloš Zeman, aneb blbá blondýna v akci.

2014-12-30 08:09

Voliči Miloše Zemana nejsou schopni říci, proč jej volili, dnes už to možná ani nechápou, stejně nechápou, proč si vzali kdysi ten spotřebitelský uvěr, který je následně uvrhl do těžkých životních situací, ale když někdo oblepí zemi za stovky milionů korun sliby na úžasné věci, proč si ten "spotřebitelský úvěr nevzít". To, že je potřeba nyní ony stovky milionů jeho sponzorům splatit a přidat k tomu desetinásobky, to jeho voličům nedošlo, stejně jako jim nedošlo, že budou muset zaplatit ony krvavé úroky ze spotřebitelského úvěru. Prostě blbá blondýna v akci. 

To je také důvod, proč Zákon o volbě prezidenta přikazuje transparetní účty, max. objem prostředků a délku kampaně. Jak tedy vlastně korelují ony stovky milionů o kterých Miloš Zeman tak "elegantně mlčí" a které utratil za ty jeho retro komunistické bilbordy a big boardy se Zákonem o volbě prezidenta? Nijak? Ano nijak s tím nekorelují, bylo to přesně to, co bylo nepřípustné, ale blbá blondýna volčika Zemana, co s tím člověk nadělá. 


Nepřihlášený uživatel

#27892 O Ukrajině....

2014-12-30 08:13

Volby v roce 2010 měli klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, jeden den Janukovič zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k oupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizováí obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národnstí velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peně ruské bony a padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 


Nepřihlášený uživatel

#27893 O Krymu a Kosovu....

2014-12-30 08:15

Kosovo a Krym je rozdíl obrovský např. v tom, že válku v Jugoslávii z venčí nikdo nevyprovokoval a pokud ano tak jedině Rusko, které má tak vřelé vztahy s prvním velkým válečníkem tam, tedy se Srbskem.  Další vývoj již byl nevyzpytatelný a v případě Kosova bohužel hrozila a byla realizována genocida etnika v takovém rozsahu, že by to už Evropa nemusela přežít, zásah tedy musel přijít. Je také velmi zajímavé, že Rusko bylo Pristyně zcela mimo mezinárodní právo daleko dříve než síly UN a dokonce vyvolávalo konflikt s UN. 

Druhý fatální rozdíl byl v tom, k neměnnosti hranic Srbska nikdo nezavázal, neboť ani nemohl, stát neexistoval. To, jestli součásti nově se tvořící Srbska bude či nebude Kosovo mohlo být právě důvodem k oné genocidě, která započala a kterou Evropa skutečně již dále nemohla jen tak sledovat s tím, že si to mezi sebou nějak vyřídí. 

Kosovo tedy nejen, že nebylo ukradeno ale ani nebylo komu jej ukrást, státy bývalé Jugoslávie v době kosovské krize neexistovaly. Tedy vzniklo Kosovo na základě mezinárodních dohod, aby se zabránilo velké genocidě v Evropě. 

Vidíte to jinak? Tak neváhejte a napište jak? 

Pokud toto Václav Havel ve velmi složitém a mnohaetnickém konfliktu v Jugoslávii dokázal přečíst a jasně vyjádřit názor, že se žádná genocida jednoho etnika v Evropě již nesmí opakovat, pak je potřeba mu vyjádřit obrovský obdiv, neboť drtivá většina občanů ČR ani netušila, kolik stran vlastně v bývalé Jugoslávii mezi sebou válčí. 


Nepřihlášený uživatel

#27894 Re: Re: Re: Нас много!

2014-12-30 08:18

#27886: - Re: Re: Нас много! 

 Je mi jasné, že v Česku sa šíri indukovná psychóza, jedno z jej ohnísk je aj táto "manifestačná petícia"; vyvracať bláznom ich bludy - to asi nefunguje, smiať sa vám, keď ste duševne chorí - to tiež neviem, či je práve humánne...Riešením by bolo izolovať zdroje tej "psychickej nákazy", ale zavrieť ich do blázinca - to by vrieskali, že sú porušované ich ľudské práva:-)... Takže ostáva len čakať, kým sa pobláznení sami spamätajú a sami sa odstrihnú od tých, čo ten šialený dav popudzujú k nezmyselnému sebazničujúcemu VANDALIZMU.


Nepřihlášený uživatel

#27895 Na naprostou a jasnou kritiku ovšem komunista Miloš Zeman neodpověděl.....

2014-12-30 08:18

....vybíral si ty kritické příspěvky, které skutečně byly spíše v rovině obecného pocitu ze Zemana.  Tak jako vždy se zachoval jako naprostý zbabělec, prostě komunista střižený náckem. 

Kritika na kterou Zeman v LN nereagoval. 

Masivně jste porušoval Zákon o volbě prezidenta odporným lhaním o vás, o vaší rodině o vašem týmu, o oponentech, o privatizacích, atd. Masivně jse porušovali Zákon o volbě prezidenta podivným financováním a délkou kampaně. Nejste demokrat, nelze vás respektovat. OdstupteOdkaz na LN - odpovědiOdkaz na vzkazy v LNZeman je bohužel skutečně ubožák a opět se jako ubožák projevil. 

 


Nepřihlášený uživatel

#27896 Re: Re: Re: Re: Нас много!

2014-12-30 08:21

#27894: - Re: Re: Re: Нас много! 

 To jako myslíš že vlezeme sami rusákovi do řiti? Nebuď naivní to možná u vás na Slovensku, vždyť už jste tam jednou chtěli.


Nepřihlášený uživatel

#27897 Re: Re: Re: Re: Нас много!

2014-12-30 08:25

#27894: - Re: Re: Re: Нас много! 

 Važte slova slovenský komunistický blbe.  

Miloš Zeman masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky, který stanoví tři limity:

První je nelhat - vy ani žádný jiný jeho volič či pisálek nejste schopni napsat jedinou jeho "myšlenku" či fakt, který by nebyl vylhaný min. z části - ať už mluvil o rodině, týmu, financování, privatizacích, jeho působení v pozici premiéra atd. Je to mimo jiné proto, že si Miloš Zeman lze nepřetržitě sám sobě. 

Další dva limity - se týkají délky kamapně v kontextu s volebním účtem, který Miloš Zeman založil spíše až po roce, kdy kampaň spustil a volebního účtu a maximálních možných nákladů, kde vše co Miloš Zeman neplatil z volebního účtu, je jaksi  velmi podivně kdesi skryto, nemluví o tom, prostě jako by to neexistovalo, ale bohužel existují ti StBáci a KGBáci ze Zemanovců, kteří se na jeho kampani podíleli. 


Nepřihlášený uživatel

#27898 Re: O Krymu a Kosovu....

2014-12-30 08:25

#27893: - O Krymu a Kosovu.... 

ty si myslíš, blb, že ak budeš 1000x kopírovať tie apologetické drísty o Havlovi a mytologicko-propagandistické zlátaniny, slúžiace na vytváranie samozvanej  "umelej elity národa", že tým dosiahneš čo? :-)


Nepřihlášený uživatel

#27899 Re: Re: O Krymu a Kosovu....

2014-12-30 08:31

#27898: - Re: O Krymu a Kosovu.... 

 Co myslíš ty, rusácký blbe, že svými lživými propagandistickými kecy z not FSB něco docílíš?


Nepřihlášený uživatel

#27900 Re: Re: O Krymu a Kosovu....

2014-12-30 08:39

#27898: - Re: O Krymu a Kosovu.... 

 Máte něco konkrétního proti mým textům, co dokážete skutečně oponovat argumenty? 

Pokud ne, tak si prostě mých textů komunistický slovensko ruský mužiku nevšímejte.