MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
By mne jen zajímalo kolik lidí sledovalo živě Hovory z Lán.....Se tu pobuřujete jak kdyby byl konec světa:-) Počkejte si do příštích voleb ke kterým nejdřív musíte dojít...každý remcá a kolik bylo teď volit lidí do senátu????Ubohost ...tak se nejdřív zamyslete nad svým bezduchým remcáním a chováním....
Myslím, že nemusím nic psát..
Pan prezident je pro mě pouhý pass..
Re: Re: Nejde o jedno slovíčko a i kdyby zapadalo do kontextu sebevíc, prezident se na tuto úroveň
Re: Re: Miloš je BŮH
Upřímně je mi vás líto a je mi z Vás strašně smutno...;-)
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re:
Že byl odvolán Klaus za rozkrádání republiky a jiní..... ticho po pěšině
Majdan a vyhnat tu svoloč z hradu
Prostě si zeman nebude dovolovat ani to co on sám nesmí
Uděláme Majdan a budou lítat z hradu
Z toho plyne ponaučení: Kdo k volbám nechodí, později petice zbytečné podepisovati musí. Jak by řekl Karel, tohle přísloví "sedí jako prdel na hrnec". Teď je mu určitě líto, že ty volby "prošoustal". A ještě s takovou "pasy", jako je Vopěnková...
Re: Re: Re: Miloš je BŮH
Jsem rád, že jsem stupidní, protože já nejsem ten nasraný, já mam hubu od ucha k uchu a náramně se bavim :D
Re: Re: Je to ožrala a flákač!
#2632: - Re: Je to ožrala a flákač!
Zamindrákovaný pitomec Zemana volil. A pan autor je asi jeden z nich. Tahle petice je reakce normálních obyčejných lidí, kteří chtějí normálního prezidenta a né atrapu. Proboha copak ho neposloucháte a nesledujete? Žijete tady vůbec?
Není co dodat.
Re: Re: Re: Je to ožrala a flákač!
#2666: - Re: Re: Je to ožrala a flákač!
Evidentně jste nic nepochopil, co se dá dělat.
Miloš Zeman udeřil hřebíček na hlavičku zcela přesně
a lůza společnosti včetně nevědomých otroků kejhá jak husa potrefená
Re:
2014-11-04 20:16Z toho plyne ponaučení: Kdo k volbám nechodí, později petice zbytečné podepisovati musí.Nemáte pravdu, petici jsem podepsal, a k volbám chodím.
Re: Majdan a vyhnat tu svoloč z hradu
#2662: - Majdan a vyhnat tu svoloč z hradu
To víš, že jo, ale zas až zejtra. A teď už zhasnout a spát. Ještě přijde strejda Mirek, pokud se dneska hodně moc neopil, a strejda Karel. A budou ti číst pohádku. To máš přece rád.
Re: Re: Re: Čecháčci
Ano, ano, přehlídka pitomců pokračuje. :D
| This discussion has been closed. |