MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#26151 Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko nemá na to....

2014-12-20 13:30

....aby zločince na Ukrajině vyplácelo, neboť ti zadarmo evidentně nebojují, dolary na vyplácení Rusko nemá a za 68 rublů za dolar se tam evidentně nikomu bojovat nechce. 

Bylo by velmi dobré, kdyby se potvrdilo, že fond "národního bohatsví" byl KGBáky z Kremlu vykraden a tedy centrální banka Ruska nemá na intervence. 

Zatím tomu vše nasvědčuje, včera utratili z celkového teoretické objemu 2 mld. dolarů a dnes evidentně utrácí to samé ne-li více. Celkově ohlásili, že "mají" 7 mld., přitom fond by měl mít celkem 100 mld. dolarů. 

Je možné, že velká část fondu je rozkradena na soukromých účtech, které jsou aktuálně zablokovány sankcemi. Nasvědčuje tomu ona šílená úroková sazba, kterou centrální banka Ruska vyhlásila, je vcelku možné, že skutečně masivně již musí tisknout peníze a tedy dojde v rusku opět když ne k hyperinflaci tak masivní inflaci. 

 


Nepřihlášený uživatel

#26152 Re: Re: Re: Re: Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma....

2014-12-20 13:32

#26149: Asenad - Re: Re: Re: Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma.... 

Co to žvaníte za hlouposti, prokažte to něčím. Všechny dokumenty jsou volně dostupné na webu vlády Ukrajiny, webu EU a je velmi pravděpodobné, že jsou přeloženy i do češtiny, jako jazyka EU. 

Jestli myslíte onu "nevýhodnost" díky tomu, že Rusko vyhrožovalo, že s Ukrajinou přestane obchodovat, tak co s tím, to s asociační dohodou s EU nemá vůbec nic společného. 


Nepřihlášený uživatel

#26153 Re: Re: Re: Re: Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma....

2014-12-20 13:34

#26147: Asenad - Re: Re: Re: Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma.... 

 Slo jenom o preklep?  Ze je tech preklepu v kazdem prispevku jak maku.  Co nezkopirujes, je plne hrubek.  Vsechni obasti, joo?  No nic, tes se na metali a medajly.


Nepřihlášený uživatel

#26154 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2014-12-20 13:34

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 


Nepřihlášený uživatel

#26155 O Václavu Havlovi...

2014-12-20 13:35

je obrovská škoda, že tu není. Zeman by v takovém případě nikdy neseděl na Hradě.....

Václav Havel nikdy žádnou modlou nebyl, ale byl člověkem, jasně si trvajícím na mravních principech demokracie, svobody jednotlivce i celé společnosti. Utkával se bohužel s odpornou zločineckou post bolševickou bandou nejspíše velmi intenzivně podporovanou z Ruska, viditelně reprezentovanými zločinci a komunisty Klausem a Zemanem. V tomto utkávání byl do velké míry dosti osamocen, neboť na politické scéně a s touto pakáží vždy museli menší politické subjekty nějak spolupracovat, aby vůbec země měla vládu. Úlohy, ale utkat se s touto pakáží, že vždy prezident Havel zhostil se ctí a to přesto, že jasně ve vypjatějších situacích věci pojmenovával velmi jasně. 

Podařilo se mu prosadit všchny zásadní demokratické instituce, jediné co nepodařilo ani do dnešních dnů, je základní zákon demoracie, tedy zákon o úřednících, který by oddělil politika od úředníka a postavil mezi ně v případě konfliktu moc soudní. 

Základním zákonem demokracie je to proto, že státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona, žádná jiná možnost neexistuje. Občan se může covat libovolně, pokud mu to takové jednání zákon výslovně nezakazuje. Pro státní moc nic takového neplatí a proto úředník má vždy postup, jak má jednat, pokud jej nemá, nemůže jednat libovolně, ale naopak, nesmí jednat vůbec a je povinností politika, tedy zákon pro takový případ navrhnout a je také odpovědností politika, aby úředník se do situace kdy "nejedná" nikdy nedostal. Nemá-li ovšem úředník zastání u soudu proti politikovi, v případě kdy se striktně drží zákona a politik po něm "požaduje" "mírné uhnutí", pak v situaci, kdy politik má moc nad úředníkem fatální úřaduješ - zítra neúřaduješ vzniká opravdu prostředí děsivé, které ale velmi vyhovovalo a vyhovuje dvěma hlavním porevolučním komunistům Klausovi a Zemanovi. 

 


Nepřihlášený uživatel

#26156 Místopředseda SPOZ Mgr. Radek Augustin píše vskutku moc pěkné dopisy.....

2014-12-20 13:43

.....takové vřelé a pravdivé :-) Dokonce ani vlastně moc nelže, až na to, že si Miloš Ubu od nikoho slovník nemohl vypůjčít, neb nikdo na veřejnosti takovou oplzlost z politiků nevyslovil a co více ani jí tedy nemohl zdůvodnit opakováním jako Miloš Zeman. 

Pan Augustin by tedy měl především prokázat, že to co napsal je skutečně pravda. Úředník je totiž povinnen mluvit jen pravdu, neboť úředník, jak by se zemanovec Augistin dočetl v Ústavě může jednat jen a podle zákona a ten mu žádnou lež neumožňuje, obzvláště ne v takto závažné věci, jako je to, co říká prezidenta a proč tak říká. 


#26157 Re: Podporuji pana prezidenta

2014-12-20 13:55

#8: Občan - Podporuji pana prezidenta 

 Souhlasím!!!!!!!!!!!!!!! Všemi 10!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#26158 Re: Re: Re: Re: Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma....

2014-12-20 13:56

#26147: Asenad - Re: Re: Re: Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma.... 

 Pokud jde o tebe, je nám jasné, že by jsi se nejraději sbližoval se soudružkami z KLDR


Nepřihlášený uživatel

#26159

2014-12-20 13:58

Nechápu?Všemi 10 mozkovými závity???


Nepřihlášený uživatel

#26160 Re: Re: Re: Re: Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma....

2014-12-20 13:58

#26147: Asenad - Re: Re: Re: Tedy znovu geneze na Ukrajině. Volby v roce 2010 měli klíčové téma.... 

 Bylo předmětem voleb v roce 2010, jestli bude Ukrajina směrovat do EU či nikoliv, strany vítězné to měly v programech. Jaký ještě dotaz byste chtěl pokládat? 

Proto imochodem došlo k tomu k čemu došlo, neboť Janukovič i jeho strana porušili dohodu s voliči z roku 2010 a co více, postavili se přímo proti voličům, když v době probíhající občanské neposlušnosti odhlasovali drakoniceké zákony, přitom zákon shromažďovací je pro demokracie základem. 

Dokonce vyslali proti občanům ozbrojené, neoznačené titušky a omon. Několi aktivistů bylo těžce zbyto a někteří úplně zmizeli. 

Následně potom co Janukovič utekl k okupantovi se jeho strana opět "vzpamatovala" a začala jednat podle dohod, které udělala s občany v době voleb 2010. 


Nepřihlášený uživatel

#26161 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-20 13:58

#26131: - Re: Re: Re: Re:  

 Ano přesně. Kdo chce ten rozumí, kdo nechce zaplácává diskusi bezpředmětnými pičovinami na téma česká gramatika a přitom je shnilý si přenastavit klávesnici. Ty sračky o gramatice prostě slouží k tomu aby diskuze byla co nejroztříštěnější a nepřehledná. Dobrý by bylo na takový hajzly jako ty nereagovat, ale ty sem ty pičoviny o pravopisu mydlíš pořád už od začátku nejspíš. A nejspíš hlavně na zakázku mrdko jedna.


Nepřihlášený uživatel

#26162 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2014-12-20 14:03

#26157: Já - Re: Podporuji pana prezidenta 

 A co na Zemanovi podporujete? Jeho lhaní o MUS, jeho lhaní o jeho povedené rodince, StBácích v jeho volebním týmu, jeho lhaní o oponentech, jeho lhaní o tom, jak si "vypůjčíl slovník oponentů" příčem nikdy a nikdo takovou oplzlost, jakou dokonce Zeman zdůraznil opakováním nikdy nevyslovil. 

Co na tom člověku tedy podporujete, jeho chlastání, hulení, přežírání se? Jeho osobní sebedestrukci? 

Jeho vstup do KSČ, jeho výstup z KSČ kdy se nejspíš stat Stbáckým donašečem? 

Jeho zvaní post bolševických diktátorů do země a jeho poškozování vzathů s našimi spojenci, což je přímo protiústanví čin? 

Nebo snad podporujete jeho tým lidí, kteří sice nejsou schopni získat prověrku NBÚ, ale přesto jsou na Hradě pravděpodobně tedy mají přístup k utajkovaným skutečnostem tohoto státu? 

Co na něm podporujete? Napište to, ať je to jasný. Místní slovenský blb na něm podporuje, že je to komunista, který leze Putinovi do pozadí. Ten už se vyjádřil naprosto jasně. Co podporujete vy? 


Nepřihlášený uživatel

#26163 Pepina z centrální banky CCCP, když už opět zastupuje ve světě Tisková Agentura Sovětskovo Sajuza ..

2014-12-20 14:05

.....TASS maká i v sobodu a vaří a vaří další miliadry dolarů, jen to fičí. 

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR


Nepřihlášený uživatel

#26164 CCCP to je maso.....

2014-12-20 14:18


Nepřihlášený uživatel

#26165 Vyvadil - "Putin nemá žádnou konkurenci v Rusku, absolutně žádnou "

2014-12-20 14:20

Tedy je tam demokracie? 

Asenad

#26167 https://www.youtube.com/watch?v=uV1qFL7VNL4

2014-12-20 14:42

Turčynov neco jako Jačeňjuk. pořadí Hovad:1 Jačenjuk 2. Turčynov 3. Porošenko


Nepřihlášený uživatel

#26168 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-20 14:51

#26161: - Re: Re: Re: Re: Re:  

To vis, ze na zakazku!  Musim se svym chlebodarcum z USA abassady nejak odvdecit.  A ze me neplati spatne, chory pologramotny mozku. Koncim s Tebou, primitive.  Jsi jen hloupe vemeno z kapra.

Asenad

#26169 Výber z verejného Diskusného klubu Extra plus, ktorý sa pod názvom NATO po samite vo Walese konal v

2014-12-20 15:04


Nepřihlášený uživatel

#26170

2014-12-20 15:26

Motto:

Tomáš Garrigue Masaryk: Nebát se a nekrást.

 

Miloš Zeman: Nebát se nazývat věci pravým jménem.


Nepřihlášený uživatel

#26171 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-20 15:36

#26161: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Dle nadávek tipuji na zarytého voliče zemana.


Nepřihlášený uživatel

#26172 Re:

2014-12-20 15:38

#26170: -  

 

Motto:

Tomáš Garrigue Masaryk: Nebát se a nekrást.

 

Miloš Zeman: Nebát se nazývat věci pravým jménem, pokud se to zrovna hodí.


Nepřihlášený uživatel

#26173

2014-12-20 15:39

 Nekradu a nebojim se nazyvat veci veci pravym jmenem.  Proto jsem napsal, ze Zeman je sproste opilecke hovado, ktere nam dela jen ostudu ve svete.


Nepřihlášený uživatel

#26174

2014-12-20 16:01


Nepřihlášený uživatel

#26175 Re:

2014-12-20 16:04

#26173: -  

 Zeman není sprostý Zeman jen cituje a překládá