MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#25851 Větším gaunerem aktuálně s vlivem je Nebureš.....

2014-12-19 09:42

#25847: Mirek -  

 .....obdobnou úroveň zločinnosti jako Zeman vykazuje Klaus. 


Nepřihlášený uživatel

#25852 Nikdo netouží válčit a tím spíše jakýkoliv americký prezident a to mimo jiné proto......

2014-12-19 09:45

....že přitom umírají Američané a to je logicky obrovský problém. 

Druhou věcí je počátek válek. Nejsou vedeny mezi demokratickými státy, vždy je vyprovokuje totalita a to vskutku roztodivnými způsoby. Napadením Kuvajtu, ničením vlastních obyvatel či dokonce celých etnik, využítím ropy jako nátlaku (viz. Rusko a Ukrajina) rozpoutáním občanské války Srbsko bylo skutečně první, kdo použilo zbraně mimo jiné proto, že k nim mělo přístup atd. atd. 

Tedy nikdo z nás tím spíše z nás kavárenských povalečů neschvalujeme válku žádnou, my kavárenští povaleči jsme z podstaty dokonce pacifisté, vyhýbali jsem se důsledně vojenské služba a obecně jakýmkoliv ozbrojeným složkám logicky především komunistickým lidovým milicím :-). 

Ne Václav Havel byl bohužel skutečně jediným skutečným prezidentem České republiky. Je to bohužel velmi smutná realita. 


Nepřihlášený uživatel

#25853 Krnáčová vypadá jako StBačka, mluví jako StBačka, jedná jako StBačka, kamarádi se s StBačkou......

2014-12-19 09:46

.....tedy je aktuálně primátorem Prahy skutečně StBák? 


Nepřihlášený uživatel

#25854 Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2014-12-19 09:48

....bylo to velmi citelné. Při příchodu k bráně se lidé zastavili, asi se chvíli zkoumalo, jestli nás tam pustí či nikoliv. Nádvoří bylo temné, žádné okno nesvítilo. U brány byl jeden policista a jeden člověk z hradní stráže (tuším) dva policisté přišli s námi. 

Po kratičké době se mohlo vejít, průchod přes bránu zapůsobil až tajemně, beboť se vešlo ze světla do tmy, vše bylo zhasnuto. Velmi podivné, následně se prochází "tunelem" kde se lidé osmělili a párkrát vykřikli ruský šváb a tady není kreml ....., vejde se na další nádvoří a nic, všude tma. 

Na hlavním nádvoří vlevo vedle balkonu svítila tři okna, to bylo vše, nic víc, konec tma, nikde nikde. Pusto, prázdno. Takto vypadal Hrad v době za Husáka, nic žádná výstav, žádná kultura, žádný koncert prostě nic, nula, mrtvo. Ve tři hodiny padla a byl konec. 

Když se pak skutečně pod balkonem předávala petice, pootevřeli se dveře, kdosi si papíry přezval a zase se zavřely. Vlastní chodba byla ponuře osvětlená a chyběla tam v dálce vskutku jen nástěnka s plakátem, že závěru komunistického sjezdu splníme. 

U sloupů u balkonů stály dva "jako" vánoční stromky, nevkusně ozdobené červenými mašlemi jak vytažené z copů ruských pionýrek. 

Děsivé, opravdu bez jakékoliv srandy, byl to skutečně děsivý zážitek jistě umocněný mrznoucím deštěm, zimou, ale především tím, jaká atmosféra dopadla na dav průchodem brány. Dýchla na něj ubohost a zločinnost Miloš Zemana. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#25855 Rusko mělo ve fondu, který honosně nazvalo "národního bohatství".....

2014-12-19 09:50

....100 mld. dolarů. USA má HDP 16 bil. dolarů a jen rozpočet centrální vlády USA je cca 3,5 bil. dolarů :-) 

Čína v USA drží aktiva v objemu cca 72 mld. dolarů, které jí tam "jen tak leží", je ale pravda, že USA drží obdobná aktiva Číny, tedy také cca 72 mld. dolarů a také tam jen tak leží. 

Nedivil bych, kdyby byl "forn národního bohatství" KGBáckou pakáží ovládající Kreml vykraden, právě proto, že mu dali tak "honosný" název. Zlodějům KGBákům v Kremlu by to bylo podobné. 

Na co si  tedy Rusko vlastně hraje? 


Nepřihlášený uživatel

#25856 O KSČ......

2014-12-19 09:51

 dnešního pohledu je naprosot zřejmé, že KSČ neměla být jen právně označena za zločinnou, ale měla být také zakázána.  

Na relativizaci honodt postavili svojí kariéru prakticky všichni komunisté v této zemi, od Klause počínaje, před Zemana až k Babišovi. 

Komunistická ideologie je zločinná a jeji propagace je trestná, přesto je tu strana strana komunistická beztrestná, přestoře jakékoliv vystoupení poslanců této zločinné strany propaguje zločinnou ideologii.  Pokud by kdokoliv založil Fašistickou stranu ČR, neprošla by ani registrací na min. vnitra. 

Z mého pohledu tedy i dnes má smysl usilovat o to, aby komunisté z názvu své strany jakékoliv zmínky o komunismu vypustili a stejně tak, aby na svém domě neužívali symboly komunistické diktatury, tedy ony rudé hvězdy, co si tam věšeli (nevim, jestli je tam stále mají). 

Mirek

#25857 Re: Re:

2014-12-19 09:51

#25850: - Re:  

 Najednou Zeman všem tak děsně vadí že to nemůžou překousnout, ale před tím než se zbytečně zmedializoval jeho hovor v Lánch a začla nbývalá štvavá kampań vevech médiích byl všem docela putna, zajímavé. To jste ten mozek, oči a uši dostali až potom a předtim byl každý tupý, slepý a hluchý? Nebo jste jenom ovce co plní něčí skryté příkazy shora a myslí si jak jednají ve své vlastní svobodné vůli?


Nepřihlášený uživatel

#25858 Re: Re: Re: Chtěl jste blbe napsat zkouškové období nebo zápočtový týden?

2014-12-19 09:52

#25830: - Re: Re: Chtěl jste blbe napsat zkouškové období nebo zápočtový týden?  

 Nevím jestli jsem sekretariátní pisálek, ale jsem normální člověk co občas použivá svou hlavu a hlavně nepíše jak mongol. Opět - typický urýpaný čecháček, sám píše jak mongol, ale má narážky na překlep.


Nepřihlášený uživatel

#25859 Re: Re: Petice proti Zemanovi

2014-12-19 09:55

#25848: - Re: Petice proti Zemanovi 

 Proto asi píšu o Zemanovi. Být na manifestační petici za odstoupení Kalouska tak bych psal o Kalouskovi, to dá rozum.


Nepřihlášený uživatel

#25860 Re: Re: Re:

2014-12-19 09:56

#25857: Mirek - Re: Re:  

 Odpověď je snadná, platí to obecně pro život, je to míra trpělivost a setrvačnost. 

Každý jí máme jinou, mne např. Miloše Zeman vadil už tím, že vedl kampaň naprosto v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky, neboť vedl kampaň v době, kdy neměl založen volební účet. 

Jiným to evidentně nevadilo. 

Mně např. také vadilo jeho odporné lhaní prakticky o všem o čem promluvil, neboť i to je v přímém rozporu se zákonem o volbě prezidenta republiky. 

Tedy co tu vlastně chcete naznačit, že se všichni s manželkou rozvedou druhý den, co je podvede? Mnozí nikdy, mnozí za rok, mnozí se nerozvedou jen odejdou a zase se vráti. 

Kolektivní vědomí má obrovskou setrvačnost a také evidentně trpělivost i s takovou kreaturou jako je Miloš Ubu. 


Nepřihlášený uživatel

#25861 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní funkci?

2014-12-19 09:58

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#25862 O demokracii.....

2014-12-19 09:59

 Demokracie je úžasná v tom, že je to život sám, neni to hraní si na život, je to život a jako taková není dokonalá, stejně jako život není dokonalý. Skvělé je, že demokracie sleduje proměny života lidí v demokracii a ti sledují, jak se vyvíjí demokracie a více či méně do tohoto zasahují, podle toho, jak moc se jim zdá, že se demokracie vytrácí. Je to povinnost občanů se o demokracii starat, je to jejich veřejný prostor, demokracie jim jej přisuzuje a občané si jej také svým přístupem k němu vzali pod svou ochranu a do své správy. 


Nepřihlášený uživatel

#25863 Re: Babiš a jeho propaganda.....

2014-12-19 10:01

#25766: - Babiš a jeho propaganda..... 

 Babiš ja jeho propaganda, kterou budou používat u dalších voleb. 


Nepřihlášený uživatel

#25864 Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko nemá na to....

2014-12-19 10:03

....aby zločince na Ukrajině vyplácelo, neboť ti zadarmo evidentně nebojují, dolary na vyplácení Rusko nemá a za 68 rublů za dolar se tam evidentně nikomu bojovat nechce. 

Bylo by velmi dobré, kdyby se potvrdilo, že fond "národního bohatsví" byl KGBáky z Kremlu vykraden a tedy centrální banka Ruska nemá na intervence. 

Zatím tomu vše nasvědčuje, včera utratili z celkového teoretické objemu 2 mld. dolarů a dnes evidentně utrácí to samé ne-li více. Celkově ohlásili, že "mají" 7 mld., přitom fond by měl mít celkem 100 mld. dolarů. 

Je možné, že velká část fondu je rozkradena na soukromých účtech, které jsou aktuálně zablokovány sankcemi. Nasvědčuje tomu ona šílená úroková sazba, kterou centrální banka Ruska vyhlásila, je vcelku možné, že skutečně masivně již musí tisknout peníze a tedy dojde v rusku opět když ne k hyperinflaci tak masivní inflaci. 


Nepřihlášený uživatel

#25865 Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní....

2014-12-19 10:04

.a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 

 


Nepřihlášený uživatel

#25866 O Václavu Havlovi...

2014-12-19 10:06

je obrovská škoda, že tu není. Zeman by v takovém případě nikdy neseděl na Hradě.....

Václav Havel nikdy žádnou modlou nebyl, ale byl člověkem, jasně si trvajícím na mravních principech demokracie, svobody jednotlivce i celé společnosti. Utkával se bohužel s odpornou zločineckou post bolševickou bandou nejspíše velmi intenzivně podporovanou z Ruska, viditelně reprezentovanými zločinci a komunisty Klausem a Zemanem. V tomto utkávání byl do velké míry dosti osamocen, neboť na politické scéně a s touto pakáží vždy museli menší politické subjekty nějak spolupracovat, aby vůbec země měla vládu. Úlohy, ale utkat se s touto pakáží, že vždy prezident Havel zhostil se ctí a to přesto, že jasně ve vypjatějších situacích věci pojmenovával velmi jasně. 

Podařilo se mu prosadit všchny zásadní demokratické instituce, jediné co nepodařilo ani do dnešních dnů, je základní zákon demoracie, tedy zákon o úřednících, který by oddělil politika od úředníka a postavil mezi ně v případě konfliktu moc soudní. 

Základním zákonem demokracie je to proto, že státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona, žádná jiná možnost neexistuje. Občan se může covat libovolně, pokud mu to takové jednání zákon výslovně nezakazuje. Pro státní moc nic takového neplatí a proto úředník má vždy postup, jak má jednat, pokud jej nemá, nemůže jednat libovolně, ale naopak, nesmí jednat vůbec a je povinností politika, tedy zákon pro takový případ navrhnout a je také odpovědností politika, aby úředník se do situace kdy "nejedná" nikdy nedostal. Nemá-li ovšem úředník zastání u soudu proti politikovi, v případě kdy se striktně drží zákona a politik po něm "požaduje" "mírné uhnutí", pak v situaci, kdy politik má moc nad úředníkem fatální úřaduješ - zítra neúřaduješ vzniká opravdu prostředí děsivé, které ale velmi vyhovovalo a vyhovuje dvěma hlavním porevolučním komunistům Klausovi a Zemanovi. 


Nepřihlášený uživatel

#25867 O totalitách a kdo války provokuje.....

2014-12-19 10:07

Války začínají vždy totality, nikdy ne demokracie. Je to z principu věci, demokracie nepotřebuje válčit. II. světovou válku začaly dvě odporné totality nacistická a komunsitická, platí to i o všech dalších válkách Korea, Vietnam, dokonce i občanská válka v Jugoslávii byla započata velmi podivnými totalitními zločinci ze Srbska, právě proto, že měli přístup ke zbraním. 

Tedy važte slova, jste to především vy komunisté a obecně příznivci libovolných totalit, kdo rozpoutáváte války, platí dnes i o Ukrajině a okupaci Krymu. 

Že to nevidíte, že je to jinak? Tak neváhejte a napište jak.


Nepřihlášený uživatel

#25868 Re: Re: Re:

2014-12-19 10:11

#25857: Mirek - Re: Re:  

 Je to přesně tak.

Mirek

#25869 Re: Re: Re: Re:

2014-12-19 10:12

#25860: - Re: Re: Re:  

 Jako kyby bylo pro náš národ lepší volby. Je jasná volba mezi obyčejným buranem Zemanem a gaunerem No. 1 kolaborantem Švarcnberkem, který schvaluje takové věci jako oplzlosti Pussy riot, bránil vyšetřování korupce v případě Parkanové (letouny CASA), má aféry s milenkama, podporuje církevní restituce, Sudeťáky, korupci, ke které se sám přiznal, navíc jeho pravdoláskařský skeče a podpora cikánů, uráží český národ, podporuje Kosovo a nepřímo i islamizaci Evropy, podporuje důchodovou reformu, zavedení školného, nesmyslný dotace solárních baronů, který podporoval s Bursíkem, s oblibou spí v pracovní době, podporoval smlouvu ACTA, schválení Eurovalu, ničí obchodní vztahy s Čínou, jeho kontroverzní angažmá v Bilderbergu...a k tomu všemu je to jen maskot a loutka Kalouska.


Nepřihlášený uživatel

#25870 Re: Re: Re:

2014-12-19 10:16

#25857: Mirek - Re: Re:  

 Ty ubozaku. Na Zemana si kazdy rozumny clovek udelal nazor uz v jeho predvolebni kampani.  A opravdu vrcholem bylo odemykani korunovacnich klenotu.  Ja jsem nemusel cekat na nejake Hovory z Lan.  Tam se jen potvrdilo, jaky je to vypity mozek.


Nepřihlášený uživatel

#25871 Re: Re: Re: Re:

2014-12-19 10:16

#25868: - Re: Re: Re:  

 Mireček je hlupák a vcelku dosti odporný relativizátor hodnoty této petice. 

Není to tak, věci mají svůj vývoj. Komunistická pakáž díky tomu např. v únoru 1948 zavedla totalitu a teror. 

Některým Zeman vadil už na ledné 1989, některým až jako předseda socanů s komunistickým heslem, že "půjde vládě po krku", nekterým jako premiér oposmluvně kupčící s dalším komunistou Klausem a masivně zadlužující zemi, neboť to byl právě Miloš Ubu Zeman, který tu zdvojnásobil státní dluh za 4 roky jeho "premiérování". Někomu začal vadit, až jako Zemanovec či vlastně Hitlerovec, někomu začal vadit až v době jeho nekampaně či kampaně, kdo ví, někomu vadil v době kampaně, někdo se z jeho voličů cítí podvedeným až dnes a jeho první manželce vadil velmi rychle, tak ho vykopla. 

Mirek

#25872 Re: O totalitách a kdo války provokuje.....

2014-12-19 10:19

#25867: - O totalitách a kdo války provokuje..... 

 Takže největší totalitou světa je USA která vede za poslední století jednoznačně nejvíc válek a ozbrojených konfliktů, podílela se na značné míře převratů nepohodlných režimů a je vojensky přítomná a má základny skoro ve vech státech světa. To je dobré že to svými slovy přiznáte, demokracie přece nemá potřebu válčit, natož skoro všude po svtě. Už jsem se lekl že je to jinak. V opačným případě o co je ruská bomba míň demokratická než americká když zabíjí úplně stejně?


Nepřihlášený uživatel

#25873 Re: O totalitách a kdo války provokuje.....

2014-12-19 10:21

#25867: - O totalitách a kdo války provokuje..... 

 Člověk byl od nepaměti někým veden, nebo měl své vůdce odpovědné za rod ,pozdeji státy.Pokud se jim v tzv demokraci nežilo dobře,chtěli změnu,tak se vyprofilovali vůdci,kteří změny prováděli.Tuto tzv (totalitu) snášeli dobrovolně,jejích život se změnil k lepšímu.To co následně pokračovalo,bylo zneužítí postavení udržení si moci,ale za to už nemůže myšlenka , víra,kterou  zneužije jenom člověk.Tak že né proti myšlence ,ale člověku,který ji zneužije, branme se.


Nepřihlášený uživatel

#25874 Re: Re: Re: Re:

2014-12-19 10:22

#25870: - Re: Re: Re:  

 Děláš, jak kdyby někoho v naší posrané zemičce zajímalo odemykání klenotů. Mluv za sebe. Ty si jako myslíš, že každý sedí ve svátečním u TV a sleduje s otevřenou pusou jak se tam sleze ten výkvět naší tunelářsko-politicko-katolické mafie a dělají, že uctívají odkaz našich předků?? Tohle divadýlko zajímá tak 0,5 % lidí v naší zemi. A teď toho mají všichni plnou hubu, jak je to ostuda, že se za něho stydí a vlastně nedělají nic jiného - než sledují tyto události, berou si dovolenou z práce, doma nic v ten den nedělají, atd., jen aby mohli lapět u TV a čumět na papaláše.


Nepřihlášený uživatel

#25875 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-19 10:24

#25869: Mirek - Re: Re: Re: Re:  

 Mirečku sektretariátní písálku Miloše Ubu, vláda Petra Nečase byla vůbec první vládou a ministra Kubice jako první ministr vnitra po oposmluvním kupčení, kteří si nenechali referovat o otevřených politických kauzách. Byla to první vláda, která první uvolnila ruce Státním zástupcům, policii. Byla to vůbec první vláda, která skutečně něco udělala s hazardem, která vůbec něco začala dělat s korupcí v této zemi a byla to právě morální autorita pana Schwarzenberga a volební úspěch jeho strany čím to vůbec bylo umožněno. 

Tedy važte slova nebo se na to běžte zeptat zločince Grosse, který seděl ve vládě komunistického nácka Miloše Zemana. 

Např. informace zde

Zeman měl být souzen jako vlastizrádce již jako premiér, neboť natolik poškodil vztahy se spojencem USA, že ten přestal do České republiky poskytovat zpravodajské informace, co je horší, platí to prakticky dodnes.