MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: za trest bude Zeman prezidentem 10 let , tak !!!!
#22447: - Re: za trest bude Zeman prezidentem 10 let , tak !!!!
Jenom doplním....Miloše do Ruska
Re: Re: Re:
Ty píšeš, jako by jsi sám snad měl nějaký mozek.
Re: Re: Re: Re:
#22437: Trenky z vysočiny - Re: Re: Re:
Jak jistě víš z TV se nedozvíš pravdu ta slouží vám k štvání když je to zbytečné.
Re: Re: Re: za trest bude Zeman prezidentem 10 let , tak !!!!
#22451: - Re: Re: za trest bude Zeman prezidentem 10 let , tak !!!!
IQ mám sice jenom 137 - moje pudy nechte laskavě na pokoji. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. A to nejsem prezident pozvaný do Hovorů z Lán.
Re: Re: Re: Re:
No vidíš,začína ti to myslet ,nebo ti někdo napovídá.
Re: Re: Re: za trest bude Zeman prezidentem 10 let , tak !!!!
#22452: - Re: Re: za trest bude Zeman prezidentem 10 let , tak !!!!
Miloška v Rusku si dovedu docela dobře představit :-)
Občané dostali, na základě klesající popularity prezidenta u obyvatelstav ČR, mandát jej odvolat ze své funkce!
Re:
ve svém okolí žádnou klesající popularitu u něj nevidím, naopak už kdekdo si ťuká na čelo z toho všeho pokrytectví a rádoby háló akce kvůli pár malichernostem, zvláště v konstrastu se skutečnými sviňárnami jiných politiků
Havel - vrah který má dodnes svoji sochu a pojmenované letiště
Když vrah Havel opouštěl svůj úřad, chtěl jako svoji nástupkyni americkou ministryni zahraničí (tu která privatizovala v kosovu za pomocí bombardování, které Havel označil za humanitární, protože prý na něm nikdo nemá žádný ekonomický zájem, ale jde jen o pomoc utiskovaným ne cikánům ale albáncům). Není třeba žádné foto adresy bedničky, toto jako důkaz o tom, pro koho většina havlovců dělá stačí, a je to černé na bílém. Většina odpůrců Zemana je havlovými-schwarzenbergovými přiznivci. Jsou to lidé, pro které je demokracie omyl. Nejraději by sloužili na dvoře u nebo v řitním otvoru svého páníčka. Havel chtěl z ČR kolonii USA. To jsou tvrdá fakta.
Re: Re: Re: Re: Důležitý!
#22376: - Re: Re: Re: Důležitý!
Čuk a Gek, Mynář, Timur a celá jeho parta, Čtyři z tanku a pes (jména neznám), Veleba, Mrazík, Ovčáček, Včelka Mája, Klaus, Maxipes Fík, Kmoníček, Pučálkovic Amina a další...
Re:
Milej,zlatej,kdyby sme se měli řídit lidma jako vy ,kteří mají mylení jak počasí v dubnu,tak by sme tu měli prezidenta každý týden jiného.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
O americké agresi v Evropě víte vše, o tom jak to skutečně vypadá na Ukrajině také, o tom, že kníže kolaboroval také, o tom, co kde kdo ukradl také, ale nejste schopni zjistit, kdo financoval červené kartičky??? Divné.
Re: Zeman nechal zvážit, zda Janouškovo sražení nebyl pokus o vraždu
Re: Re:
Bylo to mysleno tak, ze kdo je proti Zemanovi, je automaticky zarazen mezi volice Karla. Ale kdo nerozumi napsanemu textu, tomu tezko neco vysvetlovat. A s tou vetsinou jste uz smesni. Vetsina volicu, kteri se dostavili k urnam, jeste neni vetsina naroda. A ze Zemanovi veri jenom 20 procent obyvatel Ceske republiky ( dle poslednich pruzkumu ) , to take hodne vypovida o jeho oblibe. To se zatim zadnemu prezidentovi nepodarilo. Tak se dal utesujte Vetsinou naroda.
Chudak Zemak.
Pan prezident trpi opravdu vaznou nemoci. HOPRNAX (v mladi mu nekdo sedl holou prdeli na xicht)
Re: Re: Re: Kdo ho teda volil???
#22428: hodně - Re: Re: Kdo ho teda volil???
No, pan kníže a pan Kubera na rozdíl od Zemana asi neznali ty správné hospody (já jsem mluvil o 4. c.s.), což se ani nedivím, ale mně jsou momentálně oba celkem ukradení. Tady teď vládne větší škodná.
Přátelé,
dne 12.12.2014 ve 12h se sejdou podporovatelé demokracie opět na Václaváku.
Ve 13h bude zahájen pochod směr hrad.
Přijďte podpořit demokracii, vzpomeňte na sepjatost občanů proti teroristickému režimu v roce 1989, pojďte změnit dějiny.
Re: Propaganda 2.0
#22425: Děkuji pane Zemane - Propaganda 2.0
Nebojte se o něj, on přežije všechno - kromě chlastu.
Jste opravdu odborník na zákulisní pikle, ale jedna maličkost Vám v této teorii konspirace patrně unikla. Zeman a Klaus seděli v STBáckém Prognosťáku za jedním stolem. Takže zkuste svoji teorii propagandy upgradovat na verzi 3.0.
Re:
hlupáku, jedním z posledních mohykánů, který tu podporuje demokracii (návrh všeobecného referenda) je právě Miloš Zeman, vím, v televizi ti to zapomenuli říct..
Re: Re: Propaganda 2.0
já jsem seděl za jedním stolem také s kdekým a co má bejt? zeman byl mozek a vědělo se to o něm už tehdy, byl jedním z mála, kdo kritizoval předchozí režim před brutální sametovou (sorry, jsem zmaten) revolucí a narozdíl od tebou oblíbených mafiánů a stbáků v prognosťáku byl až PO listopadu
Re: Re:
Prosím Vás, mohl byste zde přede všemi úroveň svého rozumu porovnat s úrovní rozumu páně Zemana? Pro urychlení stačí znaky <=>. Haha, škoda, že ten editor neumí otáčet o 90 stupňů).
Děkuji.
Re: Re: Re: Propaganda 2.0
dobře se nasměju
aaž někoho z vás organizátorů nechá CIA odstřelit, aby dokázala jakej je ten Zeman všivák, to jsou totiž přesně jejich metody (viz. odstřelovači na ukrajině na majdanu) a určitě se něčeho podobného dočkáme, tak se moc na vaše zakvičení těším, prasata podplacená - pěšáci ubozí.. nejste nic než nuly
| This discussion has been closed. |
Re: Re: za trest bude Zeman prezidentem 10 let , tak !!!!
#22447: - Re: za trest bude Zeman prezidentem 10 let , tak !!!!
Podle toho jak se vyjadřuješ,máš ke slušnosti hodně daleko.Klidně si nadávej jsou to nízké pudy, které lidi s nižším IQ uklidnuje.