MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Hele teď vážně.
#20941: - Re: Re: Hele teď vážně.
Protože je dost COOL Pravdoláskovej. Nemá vlastní názor jako Ovar
Na Hradě je to jak za Gottwaldo, pusto a prázdno, mrtvo, nic tma, hrůza a děs.....
....v sedm hodin večer svitili tři okna. Takto vypadá místo, které by mělo být centrem kultury země. Na zvracení. U premonstrátů na Strahově jen kousek vedle je v sedm hodin živěji.
Všude ale byl cítit ten všudy přítomný Zemanův smrad.
Re: Zemana jsem nevolila
také jsme ho nevolili... je neuveritelné, jak drze se lidem vysmiva do obliceje... uz aby odesel na odpocinek na vysocinu !!!!!
Co je lepší ?
Co je lepší-sprostý alkoholik,nebo zloděj a amnesťák ? Máte krátkou paměť.
Re: Re: Hele teď vážně.
#20935: Stepca - Re: Hele teď vážně.
Kdo "ONI"? Ty debile. Ty tu nežiješ?
Re: Ahóóóój!
#20980: Bc. Zdeněk Žák, nejlepší ministr dopravy od vzniku ČR - Ahóóóój!
Vážený pane ministře,
cílem této akce bylo předat petici vrátnému z Hradu, protože to byl jediný statečný, který tam zůstal. To se zdařilo, i když si s ní nejspíš vytřel prdel. To nevadí. Počet účastníků vůbec není podstatný. Ostatně, komu by se chtělo moknout a mrznout před Hradem, když hlavní impresario pod sukní své ženy a se svou věrnou družinou zbaběle prchnul na Moravu. Já jsem tam byl a takhle temný Hrad byl snad naposled za dr. Háchy. Ale my jsme trpěliví. Ono to jednou přijde. Před listopadem 1989 to také začínalo malými skupinkami a pak soudruzi udělali chybu na Národní a už to fičelo. A my se při jeho inteligenci té chyby dočkáme také. Třeba za rok, za dva. To je jedno. On nám svým vřelým vztahem k alkoholu stejně tak nějak běží naproti.
P.S. A Vy se raději starejte o dálnice. Na nejlepšího ministra dopravy nic moc.
P.P.S. Nejlepší bude, když místo těch blbejch keců tady vezmete krumpáč a půjdete jim helfnout.
Re: Co je lepší ?
Nejhorší je sprostej alkoholik a zloděj k tomu. Takže si nejříve změřte tu svoji paměť.
Potvrzuji, stísněnost z potemnělého Hradu, kde skutečně svítila tři okna v prvním patře jedné části.
#21008: Zdeněk Fík - Re: Ahóóóój!
....a jinak opravdu vůbec nic. Jakési nevkusné stromky před vchodem, bylo další, co tam svítilo. Lidí jen ti, co tam přišli s peticí. Níkde nikdo nikde nic. Tajemné velké dveře, které se pootevřely, kdosi si petici přezval a dveře se zase zavřely.
Takto vypadal Hrad za Husáka.
Podivně stísnění byli i účastníci procházky na Hrad, hned když jsem prošli hlavní bránou, u které jsem se na chvilku zastavili, neb nebylo jasné, jestli vlastně v sedm hodin večer už není "zavřeno".
Děsivé je to tam, jen Zemanův smrad, je bohužel všudypřítomný.
Docela mne překvapilo, že si při své bezměrné nabubřelosti tenkrát tu korunu nenasadil, jako Heidrich. Ale on si ve vzácných světlých chvilkách asi přeci jenom něco o těch dějinách přečte. Tak se alespoň ožral a málem to tam poblil. Jó, co ještě ty naše vzácné klenoty zažijou. Nejspíš je někdo prodá, aby bylo na důchody.
rozdíl minimální, proč tu ještě žiji, copak není jiných krásných míst na světě?
Odkazuji na kéžbyvtip z filmu Pupendo jak ti "pojišťováci vypráví o Tasemničce a její dceři"
Kdo neviděl doporučuji, za povinnou fimlovou zkušenost.
Tak kdo je tady blbej
Pussane, proc jsi zbabele zdrhnul,kdyz se studentu nebojis ? Jsi Sedmilhar ty slizky mloku od Kolina.Dalsi smejd Hasek ti dave v nejakem sklipku na morave vinou transfuzi
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
Vzteky se určitě nepotrhají žádné kavárny, za pana Zemana se ale jistě musí stydět všichni slušní Češi, kteří si zachovali soudnost a zdravý rozum.
Re: Re:
#21003: Kremlobot - Re: Argument ochránce Zemana:Havel s Kalouskem si ani nelokli,že?:Jak se to říká?"Chytrému napověz,........., ....!
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#20991: KSČM - Re: Re: Re: Re: Re: Než k tomu dojde ,zbaví důchodu jiní tebe!Chudáku!Milan důchodce!
Re:
ano, zastavme ožraly: Kraďouska a Šláfnenberga!!!
Re: Re:
#20983: KSČM - Re: Sám drž hubu komunisto zkrachovaný!
A všichni sborem Chceme americké tanky na obranu naší DEMOKRACIE!!!
Pan kníže s panem Vondrou, Kocábem a Kraďouskem už mají sestavený zvací dopis!!! Hurá !!! Tuneláři všech zemí SPOJTE SE!!!
S USA na věčné časy a nikdy jinak!!! HURÁÁÁÁÁÁÁ!!!
ČT lže 1000x víc než za minulé totality!!!!
Re: Ti rudi spinavci nedaji pokoj.
AMERIKU DO VASICH ZEMANOVSKYCH PROBLEMU NEZATAHUJ TY KOMUNISTICKA SVINE.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Hrad je v sedm hodin pustý a prázdný, nikde nikdo, mrtvo.....
#21000: papapa - Re: Hrad je v sedm hodin pustý a prázdný, nikde nikdo, mrtvo.....
Hnůj vám smrdí a Zeman voní? Vy jste blázen?