MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: vulgarita je zástupná
#857: - Re: Re: vulgarita je zástupná
Souhlasím. Něco jiného je, když si člověk jede na dovolenou, za svoje peníze a reprezentuje jenom sám sebe. Ale pokud někam jede jako prezident státu, má odpovědnost k občanům. To, co říká on, z pohledu zahraničí říká naše země, a tedy my všichni!
Zemane těš se 17.listopad se blíží
vypadá to nadějně na tvoji rezignaci
Zeman je Ostuda ,sundavat jeho portréty
Zeman byl tak drzí že si vezme do Číny ssebou nejbohatší čechy a on jim tam domlouvá po záštitou českého státu soukromé kšefty řádově v miliardách korun,no to je hnus velký
Idioty nám rostou geometrickou řadou už váš je 27 000.
Re: Re: Re:
Zeptej se v Německu nebo v USA co jevíc, jestli obchod nebo lidská práva, nevím že by zeman sympatizoval a čínou, neplácej ty a havně než si někde něce přečteš, tak si to ještě ověř.
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: Re: Re: Re: upřesnění
#2073: - Re: Re: Re: upřesnění
Nasad si brýle omezenče,to se tam asi vidíš sám v zrcadle.přeji dobrou chut.
Re: Děkuji všem z podpisy a komentáře - národ ještě není ztracen
#2066: - Děkuji všem z podpisy a komentáře - národ ještě není ztracen
Je mi Vás líto...uvědomujete si kolik negativní energie jste rozpoutal ? Myslela jsem si,že stáří je moudré ,ale není....já jsem pana Zemana také nevolila ,ale byl zvolen a tak jsem se s tím smířila...tolik zloby od Vás a některých pisatelů.....přečetl jste si některé příspěvky ?....kolik nenávisti v nich je ?...a kdo má jiný názor je zesměšňován a je mu spíláno....opravdu smutné....
Re: Re:
At si takhle mluvi v hospode, ale verejne v radiu? Pan prezident hlava statu? Je to normalni buran a vy jste taky :)
http://outsidermedia.cz/ne%C5%BE-odsoud%C3%ADte-prezidenta/
Re: Re: Re: upřesnění
#2062: Pepa - Re: Re: upřesnění
No, klidně to zesměšňujte. On tu myslím málokdo doufá, že něčeho dosáhneme.Všichni víme že Zeman samozřejmě neodstoupí protože je splachovací, v naší politické konstelaci mu projde všechno, i to, že se k prezidentování prolhal a jeho voličům jeho chování konvenuje - jenom jich prostě opravdu není těch "dolních deset milionů"... i vy si evidentně myslíte, že jsme jen "pražská lumpenkavárna"... - ale jen to, že podpisy přibývají rychlostí zhruba dvacet kousků za minutu odevšad po republice a že těch cca 27 500 podpisů (v tuto chvíli) přibylo za ani ne dva dny... mě osobně to trošku, mikroskopicky zvedá náladu...
A jinak -já boty nazutý mám. Co vy?
| This discussion has been closed. |
Dobré zboží se chválí samo....
Tohle čpí touhou si uloupnout kousek perníčku.
Nebo spíš Eura...
Takže - dávám jen hlas, prachy ne !!