MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re:
Ajajaj:-)
Aby to aspoň foneticky znelo správne, museli by ste tam mať "dcérušku" :-) Máme ale aj dcéru, dcérku, dcérenku...no a potom tá odpoveď by mala znieť: "nie, dvoch chlapcov"...
Ani slovenčina nie je taká jednoduchá, ako sa na prvý pohľad zdá:-) Ale nevadí, však aj český jazyk si tu neuveriteľne komolíte, a to je vetší problém, naozajstná škoda, pretože ide o Váš rodný jazyk. Mám obidva naše jazyky veľmi rada, tak mi to je naozaj ľúto, dúfam, že sa neurazíte, musela som sa k tomu aspoň takto vyjadriť.
Viem, prečo takto dookola "vtipkujete", aj to ma mrzí. Žiaľ, ten pán/pani má z toho až diabolskú radosť, najlepšie by bolo, keby ste ho/ju absolútne ignorovali.
Prajem Vám všetkým prezidenta s noblesou, ideálneho občana, na ktorého budete môcť byť hrdí !!!
Zuzana
Re:
Mate to marne Karolinko. Od toho opileho hulvata, co sidli na Hrade, se dustojne reprezentace nasi republiky nedockate. Je to smutne konstatovani, ale je to fakt.
Vždycky mě pobaví, když se někdo, kdo nezvládl ani gramatiku svého rodného (?) jazyka veřejně ohání vzdělaností! :) "Z" (koho čeho) chlapců, tup"Í" a nevzdělan"Í" hlupáci jsme. S takovým projevem jako máte Vy, bych držel klávesnici a krok. Souvislost se srpem a kladivem dochází zřejmě jen Vám. Hezký večer!
Re: Re: Re: Re:
Ježíš,fakt?Vážím si toho a děkuji.Snad nás někteří jedinci neodsoudí za to,že Káča s Danou opět zneužily tuto diskuzi.Tentokrát k tomu,aby si začaly tykat
www.cervenetricko.cz 1.prosince se sejdeme v červeném na Václaváku na protest proti chování Zemana!!!
1.prosince v 18 hod.na Václaváku,půjdeme na Hrad předat tuto petici za odstoupení Zemana!!!!!
Kačenka a Danuška,jedna a táž osoba? Psychóza?:))))
V pondělí Ruskému švábovi poklesne čelist.
Re:
Teď už mi nezbývá nic jiného,než Vám dát zapravdu a nehádat se,protože.. Cituji:"Nikdy se nehádejte s blbcem.Stáhne Vás na svoji úroveň a porazí Vás zkušenostmi".
Jaky prezident tekovou mu hraji
http://www.youtube.com/watch?v=nsGjILxqJJE
K tomu bednu koniny a Zeman je King.
Kmoníček: Zeman prý bude muset podávat i informace směrem k USA: prý aby ho nepovažovali za mluvčího Kremlu!!!
To je komedie,to ho asi napadlo po tom kufru s koninou!!!
Re: poslední info
No potěš pánbu, další rudej agent se chce cpát na místo prezidenta, to si myslí že zdejší lidé už jsou úplně blbí?
www.cervenetricko.cz 1.prosince na Václaváku,budeme protestovat proti opilci Zemanovi!!!!
1.prosince v 18 hod.na Václaváku,půjdeme na Hrad předat tuto petici za odvolání Zemana!!!!
Nevolila jsem ho a tak jsem od počátku velmi zklamaná,jeho reprezentace je opravdu na nediplomatické úrovni.Smutné,ale fakt,už proto jsem podepsala petici za odchod M.Zemana z vlády,ale mám pocit co se vlády týče,že tam svědomí chybí.Já bych se styděla.
Re: Re: Re: Re: Re:
#19295: Janulka - Re: Re: Re: Re:
Milá zlatá co to plácáte, naučte se porozumět textu a doučte se dějiny i z jiných pramenů než jsou ty sovětské. Plány na obsazení civilizované Evropy měl bolševik dávno před Hitlerem a co se mu nepodařilo uchvátit tenkrát tak o to se snaží teď.
Re:
Čemu se divíte, vždyť komunisti a nacisti jsou z jednoho hnízda, přímo rodní bratři a sestry.
Re: PruRe: Re: Re: Re: díky zlé, lživé kampani hospodské úrovně
#19366: - PruRe: Re: Re: Re: díky zlé, lživé kampani hospodské úrovně
a s kolika lidmi jste mluvil...sto nebo tisíc...směšné a tak se rodí klepy a pomluvy a veřejné mínění
Soukromy pruzkum si nedelam
#19366: - PruRe: Re: Re: Re: díky zlé, lživé kampani hospodské úrovně
...takže urážíte "Fanaticti zastanci ozraly" a mystifikujete FUJ
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#19397: Káča - Re: Re:
začína mexická telenovela:)