MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Miroslav Kalousek: „Za útok Šlachtových ozbrojenců na úřad vlády by někdo měl nést odpovědnost. I po osmi letech."
Re:
... Takže pučista Šlachta nebude v base, ale v chronicky chorém parlamentě.
Re: Re: Re: PODOTÝKÁM , ŽE JSEM GROSSE NIKDY NEVOLIL
#174401: - Re: Re: PODOTÝKÁM , ŽE JSEM GROSSE NIKDY NEVOLIL
Naše země potřebuje premiera bez excesů, bez afér, bez problémů. Takového premiera, který bude moci pouze pracovat pro tuto zemi a nebude se muset ztrácet čas a energie ,nás všech, řešením jeho případných skandálů.
Proč nemůžeme mít plnohodnotně schopného pana prezidenta, který nás bude důstojně reprezentovat doma i v zahraničí ?
Re: Neschopnost zabíjí
#174399: Sdílejte, než vás zabijou - Neschopnost zabíjí
CO TO JE ZA HYENU?
|
JAN JELÍNEK
Praha - Stodůlky, náměstí Junkových, PSČ 155 00 |
Re: Re: Neschopnost zabíjí
#174406: - Re: Neschopnost zabíjí
Jan Jelínek, provozní manažer – 775 573 650, [email protected] – pro záležitosti týkající se marketingu, PR a administrativních věcí.
Re: Re: PODOTÝKÁM , ŽE JSEM GROSSE NIKDY NEVOLIL
#174333: - Re: PODOTÝKÁM , ŽE JSEM GROSSE NIKDY NEVOLIL
Standa Gross to myslel upřímně.
Re:
Máme slabost pro ochlasty. Čech se vody nenapije. Leda v nouzi nejvyšší.
Re:
Za tyto zlodějny by někdo měl nést odpovědnost. I po tolika letech!
A teď se nám je budou snažit zase nacpat.
Německo si přivezlo do vlasti nevěsty Islámského státu
Re: A teď se nám je budou snažit zase nacpat.
Re: Re: A teď se nám je budou snažit zase nacpat.
#174414: - Re: A teď se nám je budou snažit zase nacpat.
Ty tam máš taky "nevěstu"?
Re: Re: Re: Re: PODOTÝKÁM , ŽE JSEM GROSSE NIKDY NEVOLIL
#174404: - Re: Re: Re: PODOTÝKÁM , ŽE JSEM GROSSE NIKDY NEVOLIL
Ještě by mě tedy hodně zajímalo, jakým způsobem si soudruh Babiš opatřil negativní lustrační osvědčení, když se jednoznačně prokázalo, že byl " ve službách STB " .
R.I.P.
Pane presidente, přimlouvejte se, prosím v nebi za tu naši nešťastnou zem, kterou ovládli StB-áci a nehodní lidé... Čest Vaší památce. Nikdy nezapomeneme na krásné období, kdy jste vedl naší zami k pravdě a lásce. Odpočívejte v pokoji.
Uvědomují si vůbec ti, kteří chtějí dát svůj hlas ANO a Andrejovi Babišovi, že jsou to i oni, kdo by, kdyby mohli a byla jiná doba, byli konfidenty a práskači v StB ? Že to jsou novodobé lidské žumpy?
Lidé, kteří volí zkorumpované politiky, podvodníky, zloděje a zrádce, nejsou oběti, nýbrž spolupachatelé.
George Orwell
Musíme věřit ve většinový rozum národa a v to, že k volbám půjdou mladí lidé
HANBA HYENÁM Z PRAŽSKÉ KAVÁRNY!
Spekulujete o Zemanově zdraví? Jste jako nacisté a komunisté
Prymula by nerozvolnil, vývoj epidemie není dobrý
Jsme nejvíc euroskeptická země z celé unie. Ale jsme také pěkně pokrytečtí ... p. Premiér kritizuje EU a Green deal, ale právo veta nevyužil - přitom do toho mohl snadno hodit vidle ( stejně jako každý členský stát ). Vedle toho se ale týden před volbami chlubí, jak "on postavil" novou D1 ... ale to že 80% nákladů šlo z peněz unie, to už se mu do krámu moc nehodí.
Ten slovenský HEMEROID ani v duchu nepřipustí, že by ho nékdo vystřídal ( klidně třeba někdo z ANO ) přesně stejný PSYCHOPAT JAKO BYL HITLER, STALIN A DALŠÍ DIKTÁTOŘI ve svých zemích.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: PODOTÝKÁM , ŽE JSEM GROSSE NIKDY NEVOLIL
#174333: - Re: PODOTÝKÁM , ŽE JSEM GROSSE NIKDY NEVOLIL
V neděli Andrej Babiš uvedl, že žádné nemovitosti ve Francii nevlastní. Den na to už byly jeho. Navíc původ 400 miliónů na nákup nemovitostí nedokázal stále vysvětlit. Byly časy, kdy se odstupovalo za nevysvětlený milion. To by měla být norma.