MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#172101 Re: Re: Stihnete to ještě?

2021-07-27 09:30

#172095: - Re: Stihnete to ještě? 

 propagace plavby labsko - oderské


Nepřihlášený uživatel

#172102 Re:

2021-07-27 09:37

#172100: -

 Malé šedé migranty motoristi zahnali do ohrady okolo ruin


Nepřihlášený uživatel

#172103 Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD - žumpa a stoka nejhoršího odpadu !!!

2021-07-27 10:06

#172033: - Re: Re: Re: Re: Re: SPD - žumpa a stoka nejhoršího odpadu !!! 

To je prostě přehlídka kriplů z psychiatrické léčebny : Pitomio debilotio jakožto pseudonipponský popelář zavrhnutý svou krkavčí matkou a przněný v děcáku. Posranec a zrůda Volnej- slintající a prskající prase, který je hnusně nenažraný a přisátý na byznysu s chudobou. Kožeňácký imbecil Foldýn slintající nad svou upoceností a opruzeninami a dávající jazyky. A tak by se dalo pokračovat do nekonečna. A k tomu navrch tlustoprdná nechutná kariéristka Bobo spolu s děvkou promrdanou csákou. A abychom nezapomněli, duchem naprosto mdlé voličstvo této obskurní zločinné partaje, které patří spíše za elektrickou ohradu, aby nepáchalo velké škody typu hysterický Balda kácející stromy na koleje !!!! Ovar Ovarovič z Hradu měl v jednom pravdu, velká část tohoto čecháčkovského pronároda jsou imbecilové decimovaní chlastem, závistí a nenažraností.


Nepřihlášený uživatel

#172104 Re: Re: Re: SPD - HNUS A ODPAD SPOLEČNOSTI

2021-07-27 10:07

#172038: - Re: Re: SPD - HNUS A ODPAD SPOLEČNOSTI 

SPD-Pitomiovci debilotiovci - to je konstatování holého faktu a pravdy, že jedinci mdlého rozumu postižení digitální debilitou a vystrašení k smrti svými vůdci typu Ovara, Okradmůry, Kikiny a jiných zázračně spasitelských fýrerů - můžou dopadnout takto : jsa vystrašeni a zblbnuti do té míry, že buďto za 1) dostanou kolaps a infarkt ze strachu a konečně zdechnou !!!! či za 2) vystrašení a vybičovaní pitomiovskými bludy do extrému začnou kácet stromy na koleje a rozhazovat pseudovzkazy od tajemného Sorose a jeho imaginárních houfů z Mordoru. Okradmůra je svoloč prasečí nejhoršího kalibru a jeho tupé vepřoidní voličstvo patří do vyhnanství !! Na východ s nimi !!! Tam ať se nažerou hnoje a sraček a konečně chcípnou !!!!


Nepřihlášený uživatel

#172105 Re: Re: Re: Re: Re: Re: SPD - žumpa a stoka nejhoršího odpadu !!!

2021-07-27 10:08

#172033: - Re: Re: Re: Re: Re: SPD - žumpa a stoka nejhoršího odpadu !!! 

Ano, přesně tak, naprostý souhlas. Tento dementní alkoholický vepřový pronárod si nezaslouží žádné slitování, je to ukázka toho nejubožejšího stáda, co jenom žere, chlastá, sere a hnusným smradem zamořuje vše okolo !!! Je to nejodpornější předobraz zkázy bachratého čecháčkovského vepřového postkomunismu, který se požere vlastní sobeckostí a tupostí navzájem, řka : ať chcípne sousedovic koza !!! A hlavně toto tupé hloupé stádo žere u koryt do kterého je úplně jedno, kdo sype : Puťa Puťa chrochty chrochty nááá nažer se ty vepříku čecháčkovský, tu máš říšské potraviny, eintopf, wurst, kalteplatte, nááá nažer se ty vepříku čecháčkovský, tu máš imperiální rudé žrádlo, boršč, kyjevski kotlet, bliny so smetanoj, nááá nažer se ty vepříku čecháčkovský, tu máš dračí žrádlo, kung pao, švej žužu, šunty od alibaby a hujáveje, krámy a hnusy nejhoršího kalibru. Však prasata čecháčkovský se hluboce klaní až k zemi u krví páchnoucích pařátů dračího císaře a slintají, slintají svojí lůzovitou hymnu všech zrádných ubožáků !!!!


Nepřihlášený uživatel

#172106 Re: Re: Re: Toto jsou vlastizrádci Zemí Koruny České !!!!

2021-07-27 10:09

#172036: - Re: Re: Toto jsou vlastizrádci Zemí Koruny České !!!! 

Ovar Ovarovič Pching, Pitomio Debilotio Okradmůra, Falmer Rudopekelník, Kikina Kradavá senior i junior, Slintavá jazyková Foldýnka, Prskající prase Volňásek, Zadělaná stvůra Bobovize, Děvka Csáka, Agronetvor Bureš a mnoho dalších mentálních stvůr tohoto pronároda zprzněného nacistickou a bolševickou vládou teroru a kolaborace a posléze nezřízenou praseckou konzumní morálkou. Trestem budiž jim doživotní vyhnanství do jejich vysněného konzumního totalitního ráje v ČLR.


Nepřihlášený uživatel

#172107 Re: Re: Re: Re: Toto jsou vlastizrádci Zemí Koruny České !!!!

2021-07-27 10:11

#172106: - Re: Re: Re: Toto jsou vlastizrádci Zemí Koruny České !!!! 

Ano, jest tomu tak, bohužel tady žije neskutečná skvadra stvůr, zrůd, degenerovaných blbů, zemandrtálců a pitomiovců, rudochů a hnědochů, anonistů i pravičáckých hloupých sobců - prostě typische tschechische pówl a freneticky hýká a oslavuje své idoly - pekelnou čtveřici spolu se zbytky rudé chátry rudobelzebubů. Za takovej sprostej pówl bych nikdy nepozvedl zbraně na obranu. Mám rád tuto naší krásnou zemi českou, ale to co v ní bohužel přežívá za ksindl to je hrůza.Takovou krásnou zemi si oni nezaslouží, jen jí bezhlavě ničí, vykrádají, plení a plundrují, všechno je jim jedno a jen se cynicky řehní, jaký že to jsou borci, Tfuj Tfuj konzumní bachratý čecháčkovský prasata a prasnice!!!! Hlavně plnej břuch, narvanou lednici, nabušená rychlá fára, chytrolínské mobily a tablety, online lenivost a znuděnost, nezájem, lhostejnost, po nás potopa, že ?? Ještě, že tu přeci jen žijí i jiní skuteční příslušníci kdysi hrdého národa českého a nebojí se jít s kůží na ten vepřincovej trh marnosti mamonu a konzumu a bojují za staré dobré hodnoty po našich hrdých a statečných předcích.Těch si Já vážím nejvíce a za ty bych zbraně na obranu pozvedl.


Nepřihlášený uživatel

#172108 Re: Maoistický fýrer strýček Si na návštěvě okupovaného Tibetu

2021-07-27 10:12

#172041: - Maoistický fýrer strýček Si na návštěvě okupovaného Tibetu 

 

ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!
Od roku 1949 systematické vraždění a asimilace všech nechanských národů nechtěně vtažených do systému čínské rudé komunistické říše
O roku 1949 okupace tradičních nečínských území Mongolů, Ujgurů a Kazachů, jejich systematická asimilace, vraždění až na hranici genocidy.
1950 - začátek kruté a bezprávné okupace Tibetu, ničení, vraždění, genocida, asimilace
1962 - vojenské napadení Indie
60.-70.léta vojenské přepady a zákeřné útoky na SSSR a další sousední země
50.-60.léta v celé čínské rudé říši maoistické šílené experimenty Velký Skok a Kulturní Revoluce které mají na svědomí desítky milionů mrtvých
70.léta - podpora šíleného bestiálního maoistického režimu Pol Pota v Kambodži s miliony mrtvých
1979- vojenské napadení Vietnamu
1989 - masakry vlastních neozbrojených občanů většinového chanského národa
90.léta - podpora maoistických guerill a teroristů ve světě ( Jihovýchodní Asie, Peru, Nepál, Afrika atd.)
a od konce 90.let také vydírání a vyhrožování svrchovaným zemím, neokoloniální zadlužovací politika vůči rozvojovému světu, uplácení režimů v Africe i v Asii, neustálé vyhrožování Tchajwanu a drtivé glajchšaltování Hongkongu.
2018-2019 - začátek absolutně totalitního orwellovského systému kreditů a všeobecného šmírování, udávání a špiclování po celé rudé říši, opětovné zavádění převýchovných táborů pro neposlušné nechanské uzurpované národy.

2019-2020 - bezostyšné a záměrné rozšíření koronaviru po celém světě a sprosté vydělávání peněz na potížích celého světa, které tento zvrácený, zrůdný a prolhaný režim neustále způsobuje. Nadále pokračující devastace svobod v Hongkongu, napadání indických vojáků na hranicích , otřesné vyhrožování všem státům ohledně morální podpory Tchajwanu, Tibetu, Mongolska a Turkestánu.

XIZANG DULIN, XINJIANG DULIN, NEI MENGGU DULIN, HONGKONG DULIN, TAIWAN DULIN

BO RANGCEN

 

Nepřihlášený uživatel

#172109 Re: Maoistický fýrer strýček Si na návštěvě okupovaného Tibetu

2021-07-27 10:13

#172041: - Maoistický fýrer strýček Si na návštěvě okupovaného Tibetu 

 Podpořme demokratickou Indii proti zkurvené totalitní ČLR, která může za celosvětovou hrůzu netopýří čínské pandemie. Pryč se zkurvenými čínskými šunty, pryč s debilními, bezduchými a šovinistickými Chany, pryč s odporným myšlením maoismu a sinocentrismu. Indie si zaslouží naší podporu.

Před 70 lety napadla komunistická čínská armáda nezávislý a mírumilovný buddhistický Tibet a od té doby ho nezákonně okupuje. Čínský komunistický režim je veskrze prolhaný, zločinný a celému světu nebezpečný, zasluhuje si to nejhlubší opovržení !!!!

Tibetský ozbrojený odpor formou guerillové války trval od začátku čínské invaze v roce 1950 hlavně ve východních částech Tibetu, kde mezi lety 1956-59 přerůstal ve vleklou a ničivou válku. Vyvrcholením těchto bojů pak bylo povstání v samotném srdci Tibetu, ve Lhase v březnu 1959. Po definitivní porážce všech tibetských ozbrojených oddílů na konci roku 1961 se další odboj přesunul právě za indické a nepálské hranice. V Nepálu bylo hlavní strategickou oblastí tibetského partyzánského boje malé autonomní království Mustang na tibetských hranicích. Přes všechny úspěchy v boji proti čínským okupačním jednotkám byla nakonec tato základna po brutálním čínském nátlaku na Nepál v roce 1974 zlikvidována a další víceméně utajený odboj probíhá z indického území.


Nepřihlášený uživatel

#172110 Re: Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!!

2021-07-27 10:15

#172040: Jamyang Norbu - Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!! 

Souhlas a ještě se vysmívají Indii, šmejdi chanský bolševický, přitom je veškerá zodpovědnost za celosvětovou čínskou pandemii na hrbu odporné maoistické partaje. Mají držet hubu a vyplácet celosvětové odškodné, místo toho aby se ten jejich režim vysmíval postiženým a sprostě vydělával krvavé prachy !!! hanba ČLR !!! vypovědět všechny diplomaty, zavřít ambasádu, bojkotovat jejich šunty !! spálit na prach krvavou rudou vlajku ČLR !!! 


Nepřihlášený uživatel

#172111 Re: Re: Re: Maoistický fýrer strýček Si na návštěvě okupovaného Tibetu

2021-07-27 13:32

#172078: - Re: Re: Maoistický fýrer strýček Si na návštěvě okupovaného Tibetu 

Rudý maoistický fýrer na návštěvě okupovaného Tibetu se tak bál atentátu, že o jeho rychlokvaškové návštěvě informovala čínská státní média až po jeho odjezdu zpátky do Číny. Na setkání s pečlivě vybranými skupinkami vítačů rozvedl znovu své maoistické myšlenky o definitivní asimilaci tibetského národa do čínského nadřazeného národa chanů. Po vzoru Heydricha navštívil sídlo tibetských vládců a nechal se tam obskakovat místními kolaboranty. Hle, tady v čecháčkostánu má tento model mnoho příznivců, nejraději by nás připojily k rudé říši středu. Škoda, že Heydrich nestihl eliminovat tuto část méněcenného kolaborantského ksindlovského pronároda vepřočecháčků.


Nepřihlášený uživatel

#172112 Re: Re: Re: Budapešť prožila duhovou manifestaci

2021-07-27 13:34

#172077: - Re: Re: Budapešť žije duhovou manifestací 

V Budapešti vyšlo do ulic desetitisíce lidí na podporu tolerance, svobody a demokracie, byl odsouzen orbánovský pazákon o jakési škodlivosti sexuální výuky na školách. Orbán zcela jistě půjde také na smetiště dějin jakožto fašistický vyvrhel a s ním i jeho polští katoličtí fanatici, co by chtěli naopak ve školách vyučovat ženy místo jazyků a počítačů mravní čistotě, panenství a cudnosti. Polsko a Maďarsko ven z EU !! Vykopnout je směrem k Rusku a ČLR, pak by se divili, kam to dopracovali !! EU musí stále nekompromisně hájit práva všech a své hodnoty !!!

Občané ČR

#172113 Gratulujeme ruským gymnastkám ke zaslouženému zlatu!

2021-07-27 13:42

 

Olympijské hry v Tokiu

Sportovní gymnastika

Ženy - víceboj družstva: 1. Rusko (Achajmovová, Listunovová, Melnikovová, Urazovová) 169,528 b., 2. USA (Bilesová, Chilesová, Leeová, McCallumová) 166,096, 3. Británie (Jennifer Gadirovová, Jessica Gadirovová, Kinsellaová, Morganová) 164,096, 4. Itálie 163,638, 5. Japonsko 163,280, 6. Francie 163,264, 7. Čína 161,196, 8. Belgie 159,695.

 

Občané ČR
Nepřihlášený uživatel

#172114 Re: Gratulujeme ruským gymnastkám ke zaslouženému zlatu!

2021-07-27 15:03

#172113: Občané ČR - Gratulujeme ruským gymnastkám ke zaslouženému zlatu! 

 Jděte si gratulovat do Ruska,rusáci. A už se nevracejte!


Nepřihlášený uživatel

#172115 Re: Gratulujeme ruským gymnastkám ke zaslouženému zlatu!

2021-07-27 15:11

#172113: Občané ČR - Gratulujeme ruským gymnastkám ke zaslouženému zlatu! 

Brzy budete nemilosrdně eliminováni odporní zrádci našich zemí !!! Udusíte se ruskými a čínskými šlichtami !!!


Nepřihlášený uživatel

#172116

2021-07-27 15:23

„Arogance je parukou k zakrytí duševní pleše.“ —  Jan Werich



Nepřihlášený uživatel

#172117 Re: Re: Gratulujeme ruským gymnastkám ke zaslouženému zlatu!

2021-07-27 16:00

#172115: - Re: Gratulujeme ruským gymnastkám ke zaslouženému zlatu! 

 pseudočecháčkovský méněcenný vepřový pronárod patří na Sibiř !!!

Občané ČR

#172118 Re: Re: Gratulujeme ruským gymnastkám ke zaslouženému zlatu!

2021-07-27 16:02

#172115: - Re: Gratulujeme ruským gymnastkám ke zaslouženému zlatu! 

 Necháme si tě zjistit, ty nepřejícná protičeská svině !


Nepřihlášený uživatel

#172119

2021-07-27 16:08

Antirouškařům vestičku a koště, navrhuje Johnson

 

Nepřihlášený uživatel

#172120 Re: Re: Re: Re: Maoistický fýrer strýček Si na návštěvě okupovaného Tibetu

2021-07-27 16:09

#172111: - Re: Re: Re: Maoistický fýrer strýček Si na návštěvě okupovaného Tibetu 

Německý fýrer strýček Áda taky byl na podobné rychlonávštěvě nově znovuosvobozených německých zemí s českou etnickou menšinou, přespal v sídle českých panovníků, jakožto vegetarián a abstinent si dal večer pražskou šunku a plzeňské pivo a rozvíjel své nacistické myšlenky před místními vítači a kolaboranty o sjednocení českého etnika s velkým německým nadřazeným národem. Jaká to úžasná podobnost, nic se nezměnilo a plazivé kolaborantské čecháčstvo je stejné jako vždycky, chce žrát drobky od stolu mocných totalitních říší.


Nepřihlášený uživatel

#172121 Re: Re: Re: Gratulujeme ruským gymnastkám ke zaslouženému zlatu!

2021-07-27 16:11

#172118: Občané ČR - Re: Re: Gratulujeme ruským gymnastkám ke zaslouženému zlatu! 

Vás vypátráme vy zrádní kolaboranti a budete souzeni za velezrady našich zemí.

Strýčkové Áda a Si navštěvují osvobozená územíí

#172122 Re: Re: Re: Re: Re: Maoistický fýrer strýček Si na návštěvě okupovaného Tibetu

2021-07-27 16:14

#172120: - Re: Re: Re: Re: Maoistický fýrer strýček Si na návštěvě okupovaného Tibetu 

Rudý maoistický fýrer na návštěvě okupovaného Tibetu se tak bál atentátu, že o jeho rychlokvaškové návštěvě informovala čínská státní média až po jeho odjezdu zpátky do Číny. Na setkání s pečlivě vybranými skupinkami vítačů rozvedl znovu své maoistické myšlenky o definitivní asimilaci tibetského národa do čínského nadřazeného národa chanů. Po vzoru Hitlera navštívil sídlo tibetských vládců a nechal se tam obskakovat místními kolaboranty. Hle, tady v čecháčkostánu má tento model mnoho příznivců, nejraději by nás připojily k rudé říši středu. Škoda, že Heydrich nestihl eliminovat tuto část méněcenného kolaborantského ksindlovského pronároda vepřočecháčků.


Nepřihlášený uživatel

#172123 Re: Re: Re: Re: Budapešť prožila duhovou manifestaci

2021-07-27 16:16

#172112: - Re: Re: Re: Budapešť prožila duhovou manifestaci 

 V Budapešti vyšlo do ulic desetitisíce lidí na podporu tolerance, svobody a demokracie, byl odsouzen orbánovský pazákon o jakési škodlivosti sexuální výuky na školách. Orbán zcela jistě půjde také na smetiště dějin jakožto fašistický vyvrhel a s ním i jeho polští katoličtí fanatici, co by chtěli naopak ve školách vyučovat ženy místo jazyků a počítačů mravní čistotě, panenství a cudnosti. Polsko a Maďarsko ven z EU !! Vykopnout je směrem k Rusku a ČLR, pak by se divili, kam to dopracovali !! EU musí stále nekompromisně hájit práva všech a své hodnoty !!!

rainbow warriors

#172124 Re: Re: Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!

2021-07-27 16:19

#172079: - Re: Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !! 

 Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Vote for Pirates, Vote for Greens, Vote for a better World !!!

Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Vote for Pirates, Vote for Greens, Vote for a better World !!!

Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Vote for Pirates, Vote for Greens, Vote for a better World !!!

Havel forever !! Long Live the Dalai Lama !! Free Tibet !! Peace and Love !! Make Love not War !! Green Peace !! Free Rainbow People !! Free Cannabis !! Support Books !! Support Music !! Support Movies !! Support Trains !! Vote for Pirates, Vote for Greens, Vote for a better World !!!


Nepřihlášený uživatel

#172125 Re: Re: Re: Re: Gratulujeme ruským gymnastkám ke zaslouženému zlatu!

2021-07-27 17:33