MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re: Re:
To si mě pleteš se svým tátou, blbečku.
Pana poslance Volného si za 2 roky zvolíme za prezidenta.
Horší než technoparty. Britové si stěžují na sténání účastníků swingers festivalu
Britská policie řeší delikátní případ. Obyvatelé britské vesničky Grantham v Linolnchiru si stěžují na hluk ze swingers festivalu, který probíhá nedaleko jejich bydliště. Britští vesničané si stěžují na neustálé sténání a ječení. Hluk je prý ještě horší, než bývá z technoparty.
Re:
Trumpeta se halt nezapře. To víte, "normální svět" postavený na "konzervativních hodnotách", jak náleží.
Re: Typičtí Evropané
#171557: White Lives Matter - Typičtí Evropané
Copak, rupne ti cévka, nágle?
Re:
Podle serveru Daily Mail se na čtřyřdenní událost prodalo přes 400 lístků, cena je přitom 200 liber (6 tisíc korun) za každý pár účastníků. Účastníci, kteří se ke koupi odhodlali, dostanou peníze zpět jen ze zdravotních důvodů.
Re: Re: Typičtí Evropané
#171558: - Re: Typičtí Evropané
Táhni do Afriky, negrofile. Tam si můžeš užívat to svoje multikulti, neobolševiku.
Opět teroristé USA!!!
Na Haiti zastřelili prezidenta. Policie zabila čtyři podezřelé, dva zajala
Re: Re:
Democratic Party se za Bidena zabývá demolicí demokracie.
Rusko a Čína jsou budoucnost!
Transgender U.S. Army je všem již jen k smíchu.
Dobrý den den. Mám dotaz. Jde o kolo Haibike Sduro Allmtn RX r.v.2017 s motorem Yamaha.Na vyjížďce se mi po 25 km jízdy naprosto zbláznil display a elektronika kola. Kolo mi začalo samo přepínat jízdní režimy, nahodile mi vypínalo motor, přestal fungovat tachometr, displej nereagoval na ovladač. Nešlo ovladačem přepínat, ani kolo vypnout. Prostě si elektronika dělala co chtěla. Například jedno šlápnutí bylo s podporou náhodného režimu, druhé s vypnutým motorem. Veškeré údaje o denním tripu se vymazaly, zadní elektronický tlumič také zhasl a nefungoval. Pokusil jsem se kolo resetovat vyjmutím baterie a po jejím znovunasazení už na displeji svítilo pouze Er , předpokládám jako error. Nechal jsem kolo do druhého dne, zapnul jsem displej a stále svítí naprosto všechny kontrolky co na displeji jsou a stav je neměnný, elektronika nefunfuje. Tomuto stavu předcházel rychlý poměrně delší sjezd na ne zrovna rovném povrchu.
Já osobně předpokládám, že došlo k nějakému prodření kabelu a toto to způsobuje.
Dotaz zní: nemáte někdo s něčím podobým zkušenos ? Jestli ano, co bylo příčinou ? Případně co si myslíte, že by toto mohlo způsobit ?
Děkuji za odpovědi.
Je na čase znovu vyhlásit celostátní karanténu a omezit pohyb!
Zastavení poklesu epidemie jde především za mladými
Ahoj, vcera jsme se vratili po 3 tydnech z dovolene a doma na nas cekalo peklo:
strasny smrad, vypadly pojistky a tim padem lednice bez proudu cca 10 dni, vse v mrazaku zkazene, uz tam bylo hejno much a červi, malem jsme se s muzem poblili, vsechno jsme nasypali do pytle a vyhodili, ale marne se snazime dostat z lednice ten smrad.
lednicka byla vyklizena, vse slo z mrazaku, ale co jsme to zapojili, tak jde smrad i z lednice.
ocet, soda atd zatim nepomaha, drhli jsme to vcera 2h
lednice nema ani 4 roky a ja se bojim, ze ten smrad je v tom plastu zazrany
nestalo se nekomu neco podobneho?
Re: Opět teroristé USA!!!
#171561: - Opět teroristé USA!!!
Řekni petrržel!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podoj flasteneška a vyšťav ho !!!
Podoj si svího flasteneška a vyšťav ho !!!
Vezmi si tágo na kulečník a pořádně šťouchej flasteneškům do koulí, pak si vem pálku na pinčes a zapinkej si pěkně s jejich koulema, flastenešek bude kvičet a zapomene na okradmůru a kikinu, bude připraven k dojení a koule se mu budou stahovat blahem. Pokuř mu pěkně péro, až se mu bude rozkoší cukat a potečou mu ze žaludu kapičky touhy. Pak mu roztahuj pořádně půlky, zvlhči si jeho dírku a začni hluboko pronikat a přirážet až se naříkající flastenešek rozechvěje a začne mohutně a daleko cákat ( a zapomene i na preludium ubohosti všech ortelů ), vyšťav si svého flasteneška !!!!
Re:
Praseti Volnýmu narvi tágo do prdele a kvedlej, až mu hovna začnou lítat ven a tím mu zamatlej držku, nic jinýho si tenhle fašistickej pazmrd nezaslouží
Re: Re: Re: Typičtí Evropané
#171560: - Re: Re: Typičtí Evropané
Ty se vrať zpátky na strom , "vypelichaný opičáku".
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#171547: - Re:
Přispějte na sirotky.