MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re: HANBA
A znáš tu pohádku, jak pejsek s kočičkou pekli dort?
Pražská kavárna nepřinesla této zemi nic dobrého.
Re: Re: Re: Re: Re: HANBA
#167902: - Re: Re: Re: Re: HANBA
Milý pane, myslím, že teď není rozhodně vhodná doba na vaše přetrapné poznámky, ale zřejmě se , bohužel, na nic inteligentnějšího nezmůžete. Je mi vás líto.
Re:
Zato tys je překonal levou rukou. Na kroku každém zlo kolem sebe usilovně prskaje a kadě, do sympatických pudlíků, rotvajlerů a bernardýnů kopaje, bahnité mokřady klikatě šněruje.
Jen pokračuj, k čertu, kam míříš, vede každá ze tvých cest. Tam bezpečně trefíš sám.
Re:
#167903: Smrt pražské kavárně! -
Pročpak ? Pražské kavárny jsou ideálním místem k posezení a odpočinku nad šálkem dobré kávičky. Pokud to není vaše parketa, nikdo vás nenutí je navštěvovat. Někdo má rád holky, jiný zase vdolky
Potřebujet dostat flákanec, holoto!
Nejradši bych jim nafackovala, říká sestra z přetížené nemocnice o popíračích covidu
Už to je rok, a o tom, co se dá použít jako běžný dostupný lék proti covidu, nebylo slyšet ani slovo. To se mám obrátit na Mikoláška?
Re:
Toho zavřeli už za Urukvajce. Jakákoliv konkurence byla příliš silná. Nyní je názorně vidět, proč.
Motol vzkázal stoupencům Ivermektinu: Látku pro koně ordinovat nebudeme
Zlatý Sputnik V!
Pokud máte možnost, vyberte si při očkování proti koronaviru jinou vakcínu než tu od společnosti Johnson & Johnson. Tuto radu dostali američtí katolíci od tamní náboženské organizace. Té vadí, že látka vznikala za využití buněk z potracených lidských plodů.
Re: Re:
Ty to nemáš v hlavě v pořádku, vyfetovaná trosko! Pokud nemáš papíry na hkavu, tak šíříš poplašnou zprávu, tedy se dopouštíš závažného trestného činhu v době nouzového stavu!!!
Re:
Jde o širokospektrální antiparazitikum. Možná nešlo na odbyt.
Glutamát-chloridové receptory, na které se váže, jsou pouze u hmyzu a hlístic. Ivermektiny proto působí selektivně jen na tyto dvě skupiny organismů.
Re:
Benda pokutu za party od hygieniků nedostane, neměli dostatek důkazů
V San Francisku žijí sluníčkoví lidé, kteří si volí sluníčkovou vládu...
Natáčel reportáž o kriminalitě, uloupili mu kameru
Ze symbolického hlediska byla nedokončená reportáž Dona Forda vlastně úspěšná. V jedné ze čtvrtí San Franciska natáčel reportáž o zvýšené kriminalitě – konkrétně o alarmující míře loupeží. Reportáž však Ford nedokončil, lupiči mu odcizili kameru a další vybavení během natáčení.
Rusko je na tom Covidem lépe, než ČR.
Mezinárodní cyklistická unie zakázala jezdcům objímat se po dojetí závodu či etapy.
Situace je neudržitelná. Vláda likviduje život v celé republice, s covidem nic nedělá. Neřídí epidemii, ale destrukci, řekl expresident Klaus
Výživné hlášky
Tady jako by blbce shazovali.
Víte, co to je pasy, pane moderátore? Kunda. V textech této skupiny je to kunda sem a kunda tam.
Smrt abstinentům a vegetariánům!
V Americe mě vítalo 16 tisíc lidí a tady mi čtyři blbečci mávají červenými kartami.
Pokud po mně chcete házet vajíčka, házejte i rajčata, občas přihoďte nějakou tu klobásku a lečo si už udělám sám.
Re:
TENTO ČLOVĚK SE HLAVNĚ SNAŽÍ DOSTAT ZPĚT NA VÝSLUNÍ, VŠEMI MOŽNÝMI ZPŮSOBY
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: HANBA
#167883: - Re: Re: HANBA
Znám rodinu, která si covid z Chorvatska dovezla. Na testech byli až v ČR. Celá rodina komplet pozitivní 4 dny po příjezdu. V Chorvatsku jim nebyl dělán preventivně test, kterým by se na hranicích prokazovali, navic v létě se na hranicích vůbec nekontrolovalo.