MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Namir

#16751 Čeho se ještě asi dočkáme z Hradu?

2014-11-23 17:07

Podle nové kultury a etikety,zavedené prezidentem Zemanem na Hradě,očekávám,že při příštích Hovorech z Lán se pan prezident "uřízne",až prasknou membrány mikrofonů. Národu vysvětlí,že prdí, protože jemu nesympatičtí politici prdí také a ještě více. A že může předložit zvukový záznam prdů toho a toho politika (jako předkládá pornofotografie jemu nesympatické hudební skupiny).Věrný Ovčáček vydá prohlášení,že pan prezident veřejně prděl, aby tak poukázal na pokrytectví těch,kteří prdí potichu a pak dělají jako by nic.A že prdění je zcela v souladu s politikou Hradu.Stoupenci prezidnta se budou v diskusích ptát "A vy si nikdy neprdnete?" či říkat,že pan prezident je "chlap" a má odvahu,protože se nebojí prdět veřejně. Zdá se vám to všechno sprosté a trapné? No mně také. Nahraďte ale "prdění" sprostými slovy a je to přesný popis toho, co dnes vidíme,slyšíme,čteme ......

Milan Skoupý,Ostrava

#16752 PROSÍM LIDI - PROSÍM OBČANY NAŠÍ ZEMĚ !!!

2014-11-23 17:10

VYTRVEJTE V TLAKU NA ODSTOUPENÍ NEZPŮSOBILÉHO PREZIDENTA !!!

PROSÍM NIC NEHÁZEJTE, NIC NEROZBÍJEJTE, NA NIKOHO NEÚTOČTE !!!

VE SVÉM OKOLÍ SE POKUSTE PŘEMLUVIT OSTATNÍ, ABY TO NEDĚLALI !!!

SKANDUJTE COKOLI - SVOBODA PROJEVU !!!

PIŠTE COKOLI - SVOBODA TISKU !!! 

NENÁSÍLÍ, VYTRVALOST A VYSOKÁ ÚČAST JE NEJSILNĚJŠÍ ZBRAŇ !!!

 

JSEM Z MORAVY Z OLOMOUCE A MILUJI CELOU NAŠI ZEMI

NEDĚLEJTE SI PROBLÉM MEZI ČECHY A MORAVOU

NATOŽ MEZI KRÁSNOU PRAHOU A ZBYTKEM NAŠÍ ZEMĚ

 

MNOŽÍ SE POKUSY ZNEPŘÁTELIT NÁS ZE SLOVÁKY

RUSKÁ ROZVĚDKA DEMORALIZUJE A ROZBÍJÍ COKOLI

 

NEDEJME SE, JSME ČESKÝ MORAVSKÝ A SLEZSKÝ NÁROD POD JEDNOU VLAJKOU

A SLOVÁCI JSOU NAŠI BRATŘI !!!

 

 

V JEDNOTĚ JE SÍLA !!! 

hoj hoj Miloši

#16753 Re: PROSÍM LIDI - PROSÍM OBČANY NAŠÍ ZEMĚ !!!

2014-11-23 17:18

#16728: - PROSÍM LIDI - PROSÍM OBČANY NAŠÍ ZEMĚ !!! 

 ... skoč do zdi a přikryj se omítkou ...


Nepřihlášený uživatel

#16754

2014-11-23 17:19

Psycholog Jeroným Klimeš:

Zeman je rozložená osobnost, bližší zkoumání by určilo, zda se jedná o demenci stařeckou nebo z pití!!!

 

hoj hoj Miloši

#16755 Re:

2014-11-23 17:19

#16704: -  

 do fabriky s tebou...hlavně o víkendu


Nepřihlášený uživatel

#16756

2014-11-23 17:21

Podepisuji zde nesouhlas s odvoláním našeho významného českého presidenta Pana Miloše Zemana, protože on jediný nazval vše pravým jménem a neobaleně, tak jako to dělají všichni naši politikové.
Pussy Riot
Takoví jsme my, Češi - rozčiluje nás, když politik použije to nejtrefnější slovo pro popis daného stavu, byť ho označujeme jako vulgarismus, ale sami ho běžně používáme k označení různých věcí a stavů a to i před dětmi!!! Kvůli tomuto je část národa ochotna jít i demonstrovat! Ale, že nám jiní politici kulantně lžou do očí a veřejně nás okrádají, tak s tímto jsme spokojeni, to na demonstraci není…
Všichni krásně mlčíme (vulgárně řečeno: držíme huby!!! - tato slova lépe vystihují popis daného stavu, nebo ne?)
Jen tak dál a budeme se mít dobře…

„Lépe šťavnatým slovníkem pravdu vyjeviti, než-li vzletným slovem lež vysloviti…!“
************************************************************************* České překlady názvů kapely Časopis Týden přinesl několik možných překladů názvů kapely do Českého jazyka. Možnými překlady jsou například: Kundí virvál, Kundí rachot, nebo Vzpurné číči.Kontroverze
Naděžda Tolokonnikovová se zúčastnila protestní akce skupiny Vojna, jež se konala den před zvolením ruského prezidenta Dmitrije Medveděva v moskevském muzeu. Při této akci provozovalo sex na veřejnosti pět manželských párů a Tolokonnikovová přitom souložila ve vysokém stupni těhotenství.
Zběsilá a bezmezná štvanice za podpory médií pokračuje. Prezident Zeman konečně, jako jediný vrcholový politik nazval věci pravými jmény a na rozdíl od nabubřelých pravičáku nepapouškoval názor Západu, ale projevil svůj vlastní názor. Dal těmto chytrákům a rádoby demokratům jasnou lekci demokracie, svobodného slova a názoru. Plně souhlasím s jeho názorem na Čínu, Rusko a Ukrajinu. Strkat bezmyšlenkovitě rypáky do cizích záležitostí a slabomyslně je poučovat umějí pouze ti, kteří demokracii jen hlásají, ale neznají. Ti, kteří Zemana kritizují a všemožně po něm plivají, by si měli uvědomit, kdo z prezidentů byl pro Český národ opravdovou ostudou. Nejvíce jsem se styděl za Klause a jeho nehoráznou krádež plnícího pera. A co pravice na tuto neomluvitelnou záležitost? Společně s médii Klause omlouvala a div, že ho za to nevyznamenala!
Marie Buriánová • před 16 hodinami
Tak jsem si to právě 2x celé pozorně poslechla a myslím, že to byl velmi rozumný a vyvážený rozhovor. Všechno, co řekl, mohu podepsat a slova, která byla v záznamu „vypípána“, tam prostě patřila! O Pussy má naprostou pravdu, osobně jsme viděla záznam jejich vystoupení v kostele a i ten klip, kde tam všichni nazí vzájemně souložili, jedna z nich byla těhotná a dělala tam nejhůře. Děvěnky se chovaly hůře, než hárající feny. Hlavně se nikde nic neříká o tom, že Zeman upozorňuje na Krylovu píseň
"Demokracie rozkvétá" !!! To jsou všichni ticho jako pěny!!! Jen si ji poslechněte, potrefené husy, kterých se týkají všechna slova, která Zeman v rozhovoru říká!!!
Alexis • před 19 hodinami
Proboha buďte rádi, že to konečně někdo řekl nahlas a i za nás!!!!!
A kdo jiný by to měl říct nahlas, něž prezident, protože prezident je instituce a je chráněn Ústavou české republiky.
Tady v té republice se každý vykecává po hospodách, je přechytralý jak Frekvence 1, ale když má něco normálního a souvislého, co má logiku, ale hlavně hlavu a patu, říci nahlas, tak jen ČUMÍ a dělá, že on nic, on muzikant!

Prezident řekl jen pravdu, nic víc a nic míň, a Vy si teď třeba trhněte nohou … ===========================================================
Jen pro příklad: pokud by Pussy Riot takhle blbly v USA, tak jsou už dávno zavřený buď v kriminále, nebo na psychiatrii, podle toho, kam by se je povedlo uklidit na delší dobu,
ale protože je párkrát sejmuli rusáci, tak je to proti lidským právům.
už se Vy bojíte, tak to nezáviďte a nevyčítejte prezidentovi.
Používejte proboha vlastní mozek a zdravou selskou logiku a nenechte se ovlivnit médii.
Michel Alexis • před 8 hodinami
Naprosto souhlasím. Překlad slova z jednoho jazyka do jiného není žádným etickým prohřeškem. Skupina se tak prostě jmenuje, tzn. kritizována by měla být skupina a ne ten, kdo její název přeloží. Ohledně druhého použitého slova by stačilo ho prostě vynechat. Ale vzhledem k tlaku, který je na našeho prezidenta vyvíjen, se mu ani nedivím. Fascinují mě lidé, kteří slepě poslouchají a čtou, co napíší média, kteří se hned chytnou kdejakého nesmyslu a udělají z něho bublinu, jen aby měli o čem psát. Informace ale mají být objektivní bez osobního citového projevu páni novináři, a když už se Vám něco nelíbí, tak konstatujte, ale ten váš tón a podsouvání svých názorů, koho si myslíte, že to zajímá, když se vám už nedá věřit ani nos mezi očima?
Posuďte sami.
Posuďte, jestli doslovný text této "modlitby" nestojí bokem trochu záměrně. Jednak by mohl některé příznivce kundích "umělkyň" třeba zviklat, a jednak - právě naopak: najde se řada nových příznivců (dvě kundí dámy již prchly mimo Rusko a shánějí posily), a pak to bude teprve vřava.
Jednotlivé státy, které vyjádřily kundím dámám podporu, pak mohou soutěžit o výši udělovaných trestů, až budou výtržnosti páchány na jejich území a v jejich chrámech. Takže prosím:
Geniální tah od Zemana!
Léčba šokem zapůsobila. Zaprvé to od něj nikdo nečekal a zadruhé zhatil propagandu Pussy-Riot, kterou, když nic na Rusy neměli, tak použili tyto sexuchtivé poběhlice jako zástěrku pro lidská práva. Zeman jedním rozhovorem zbořil tu farizejskou bublinu i za cenu zuřivé kampaně proti němu, naší mediální žumpy. Buďte si jisti, že až to lidé pochopí, tak jeho obliba raketově poroste. Nazývat věci pravými jmény a odhalovat podpásovky na lidi se musí jedinou a stejnou zbraní, jako používají oni proti lidu. Čím víc se budou v tom media hrabat, tím víc se budou připomínat hrubosti a vulgarity jeho rivalů, které by možná byly zapomenuty. Psychologický tah na jedničku. Kdyby to řekl obaleně, tak by to vyznělo do prázdna. Tak jen se hýbejte škatulka, ať je nějaká legrace a Zeman se asi směje nejvíc.

Zeman udělal prostou věc:
----------------------------------
Strčil klacek do žumpy, zamíchal jejím obsahem... a žumpa se zachovala podle předpokladu. Začala smrdět. Valí se z ní puch čím dál, tím silnější.
Kunda sem, kunda tam, aneb není kunda jako kunda
***********************************************
První sprosté slovo, které Zeman v rozhovoru použil, bylo „kurva“. Zeman hovořil o tom, že vláda na základě ovlivnění Miroslava Kalouska, zkurvila zákon o státní službě. Z toho se zatajil dech. Bohužel, nikoliv z toho faktu, že koalice a opozice upekly „lumpenkoláč“, který na vysoká místa státních úředníků dosazuje do státní správy „politické náměstky“, čímž se Zákon o státní službě otevírá obrovské a bezbřehé korupci ze strany politických partají. Dech se totiž médiím zatajil z jiného důvodu, z onoho sprostonárodního slova „kurva“. Jste pobouřeni? Já nikoliv. Byl jsem totiž vychován v době, kdy mne otec učil k tomu, že „věci se mají nazývat pravými jmény“, i když to není příjemné. A to, co vláda se zákonem o státní službě nakonec provedla, to je opravdu „zkurvené“ veledílo, jen co je pravda!!!!! Prezident, neprezident, buďme rádi, že máme prezidenta, který se nebojí nazývat věci pravými jmény, a že sviňárny nezaobaluje do líbivých slovíček, která zjemňují samotnou podstatu činu, který ta sprostá slova trefně a bez přetvářky popisují.
Pussy Riot s krucifixem v kundě, dámy a pánové! Víte, za co byly zavřeny v kriminále? Chcete to vědět? No, tyto slečny vtrhly do pravoslavného kostela a začaly tam zpívat o Satanovi. To samo by stačilo v ČR pro zatčení z trestného činu výtržnictví. A bylo by to tak dobře. Aby toho však nebylo málo, začala si jedna ze zpěvaček této skupiny zasunovat do své vagíny monstranci a když tato se jí do rozkroku evidentně nevešla, vzala pro změnu menší krucifix z oltáře a úspěšně se jím začala sebeuspokojovat, za zpěvu kolegyň „Satan The Great, Satan our Master, Satan The Great, I’m coming, faster!„, což v překladu znamená „Satan Veliký, Satan náš pán, Satan Veliký, Už budu, rychleji! (ve smyslu masturbace). Když do kostela vstoupila policie, změnila děvčata repertoár a začala zpívat „Bohorodičko, vyžeň Putina!“ a západní média se tohoto chytla. Za porušení podmínky z Petrohradu a za masturbaci s krucifixem byly dívky odsouzeny, nikoliv za písničku proti Putinovi, jak dodnes blábolí česká média.
V Česku bychom policii za zásah a soudům za rozsudek za toto poděkovali. Proč ne v Rusku? No, jak by se vám líbilo, kdyby po hrobech Vašich blízkých tancovala dívčí kapela? Pussy Riot si zatancovaly v Petrohradě na hrobech sovětských vojáků, kteří padli při bránění města obléhaného Wehrmachtem za II. sv. války. Tancovaly po jejich hrobech a prováděly něco na způsob tance podobného vyvolávání mrtvých, aby mrtví vstali a zastavili prý Putina. Za toto extempore dostaly jenom podmínku. Jejich zavření přišlo až potom, po incidentu ve zmíněném kostele. Děsivé, že tyto slečny Karel Schwarzenberg označil za báječné dívky s kuráží a vyjádřil jim podporu [6].
[FOTO] Karel Schwarzenberg vyjadřuje podporu „umělkyním“ z Pussy Riot Západní média a americká propaganda, bůhví proč, si vybrala Pussy Riot za ikonu ruského uměleckého disentu. Podobně, jako si dříve americká rozvědka vybrala v Československu jinou skupinu, The Plastic People of The Universe, která se ale vůbec neproslavila svými písněmi v ČSSR, ale svými pobyty za mřížemi a distribucí marihuany na svých koncertech, o čem se dnes pochopitelně nemluví. Rozbití režimu uměleckými rebely a výtržníky sice obvykle nefunguje, ale umožňuje to západní propagandě postavit tyto „umělce“ do rolí stíhaných disidentů proti režimu. U Havla, jehož plytké dramatické inscenace nebyly schopné nikoho v Československu oslovit, to platilo rovněž.
Kdo je větší sprosťák, neuhodnete! Ale vraťme se k Zemanovi. Jeho sprostá slova, podle jeho vlastního vyjádření, měla za úkol postavit do kontrastu fakt, že politici jako Karel Schwarzenberg hovoří vulgárně pravidelně [7], ale média to nijak nezajímá. To není tajemstvím, že pan kníže nejde pro slova jako „prdel“ nebo „šoustat“ daleko. Ovšem jeho místopředseda strany, to je větší kádr, ten se nebojí použít i slova jako „kokot“ nebo „hovno“ [8]. Proč by tedy měla pražské kavárně vadit „kunda“, když jí nevadí „kokot“? Proč by měla vadit „kurva“, když nevadí „prdel“? Nebuďme předpojatí, sprostě mluví každý politik, nejenom prezident, mluví a mluvili tak ministři zahraničí i financí, ministr vnitra a další.
Jako perlička zaujal výrok nového amerického ambasadora v Praze, že se bude snažit pomoci českým politikům bojovat s korupcí v naší zemi [8]. Hohoho, fofofo, to je k popukání. Řekl velvyslanec, jehož země korumpuje naši vládu ohledně dostavby Temelína ve prospěch Westinghouse a jehož země za tímto účelem zorchestrovala s českými sluníčkáři sestřelení Petra Nečase z funkce premiéra vlády. Říká velvyslanec, jehož země díky korupci zorchestrovala Majdan v Kyjevě a svržení demokraticky zvoleného prezidenta tamtéž. To je ale „kunda“ ten velvyslanec, není-liž pravda? Anebo má nás Čechy opravdu za takové „kokoty“, že jeho angažmá v ČR neprohlédneme?
Anebo je to tak, že k nám přijel kvůli tomu, aby pomohl sestřelit přímo našeho prezidenta v nějaké mediální kampani? Jsou útoky proti Zemanovi v poslední době opravdu jen náhodné anebo jejich intenzita je koordinována a stupňována za spolupráce operativců tajných služeb USA s diplomatickým krytím v Praze? Čeká nás další skandál a rezignace, tentokrát prezidenta? Koho chce na Hrad kulturní fronta? Uvědomělého Havlistu? Někoho, kdo zruší Zemanovy průmyslové a obchodní dohody a kontakty českých fabrik s Čínou, abychom se v klidu mohli bít za práva Turbointernetu v Tibetu a nejen v Ratměřicích, zatímco americké firmy a USA na nějaký Tibet samy házejí bobek? Proč musí být podle Havlistů Češi papežtější, než papež?
Měl by prezident se ve svých projevech zdržet sprostých slov? Asi ano, měl by. Ale jsou chvíle a situace, kdy si věc zaslouží být nazvána pravým jménem. A to, co vláda předvedla se zákonem o státní službě, kdy, de facto zlegalizovala státem placené „capo di tutti capi“ na ministerstvech, to si zaslouží veřejné označení i těmi nejsprostšími slovy. Protože přesně tato slova budou padat z úst nám všem, až tito političtí úředníci na ministerstvech náš stát a potažmo naše kapsy pumpnou v odkloňovačkách o další desítky miliard korun.
Nenechte politické kurvy, aby se chovaly jako kundy a dělaly z nás všech čuráky a kokoty. To je myslím nejzásadnější zpráva tohoto dne a poselství tohoto článku!
-VK-
Občas národe také přemýšlej nežli vyslovíš někomu nedůvěru a chovej se jak vlastenec, pokud ti na tomto státě ještě záleží, tak jako právě našemu prezidentovi Miloši Zemanovi.

Nepřihlášený uživatel

#16757

2014-11-23 17:22

Zemanovo bláznovství vyhovuje partičce estébáků, kteří se kolem něho semkli,

dementní prezident je vrchním velitelem našich ozbrojených sil!!!

Hrůza, co nás ještě čeká, kdy už senát učiní veřejné prohlášení, kdy Zemana vyšetří psychiatři?

To se páni poslanci tak moc bojí o teplá místečka, to je jim jedno, kdo v ČR vládne????

 


Nepřihlášený uživatel

#16758

2014-11-23 17:25

Přidte každý víkend podepsat na Staroměstské nám.papírovou petici za odstoupení Zemana, až bude 10 tis.podpisů, senát se tím již bude  muset zabývat!!!!


Nepřihlášený uživatel

#16759 PODPORUJEME MILOŠA

2014-11-23 17:25

Hradní Miloš  - Putler vymýšlí další podvod tvrdí že nebude příště kandidovat víme co to znamená kandidovat bude nějaký Putlerův poslušný panáček třaba soudruh Medvěděv

putin-zvazi-kandidaturu-na-prezidenta-dhy-/ zahranicni.aspx?c=A141123_110611_zahranicni_bse

 

AŤ ŽIJE RUSKÝ OBČAN MILOŠ KŮL V PLOTĚ II A JEHO SLÁVA AŤ SE NEBES DOTÝKÁ


Nepřihlášený uživatel

#16760

2014-11-23 17:25

Prezident naší republiky by se měl chovat jako slušný inteligentní člověk a né někdo, kdo mluví nespisovně a vulgárně na různých akcí apod.

Nepřihlášený uživatel

#16761

2014-11-23 17:26

V petici podle mě chybí postoj prezidenta k okupaci Tibetu Čínou!

Nepřihlášený uživatel

#16762 PODPORUJEME MILOŠA

2014-11-23 17:26

Hradní Miloš  -  souhrn milošových urážlivých výblitků a urážek

domaci.aspx?c=A141121_164749_domaci_jw

 

AŤ ŽIJE RUSKÝ OBČAN MILOŠ KŮL V PLOTĚ II A JEHO SLÁVA AŤ SE NEBES DOTÝKÁ


Nepřihlášený uživatel

#16763

2014-11-23 17:30

Poslanci se drží svých koryt zuby nechty, mají hypotéky na své domečky a kdo v České republice vládne je jim fuk, estébáci v čele s opilým dementem Zemanem mají zelenou!!!!!!!

Občané musí vyvíjet tlak na vládu, aby tuto nebezpečnou situaci již řešila!!!

Jak dlouho budou politici ještě strkat hlavu do písku???

Až bude Zeman běhat po Hradě a střílet ty, kdo mu odporují???Nebo kdy???

 


Nepřihlášený uživatel

#16764 PODPORUJEME MILOŠA

2014-11-23 17:32

Hradnímu Milošovi  - MŮŽETE NAPSAT VZKAZ PŘÍMO DO NOVIN !!!

..http://www.lidovky.cz/vzkazy-prezidentovi.aspx

 

AŤ ŽIJE MILOŠ KŮL V PLOTĚ II A JEHO SLÁVA AŤ SE NEBES DOTÝKÁ

Bret

#16765 Re:

2014-11-23 17:36

#2: -  

 tak nevím jestli nejsi ožrala  ty osobně


Nepřihlášený uživatel

#16766 Re: Re:

2014-11-23 17:39

#16765: Bret - Re:  

 miloš není jediný alkoholik na světě to je jasné, ale mezi prezidenty je jeden z mála ožralců v současné době úplně jediný tak jest


Nepřihlášený uživatel

#16767

2014-11-23 17:39

Pan prezident poukazuje na to, že byl zvolen přímou volbou atd.
1. téměř polovina národa jej nevolila
2. pokud zklame své voliče, což se alespoň části z nich stalo, musí být přece dána možnost jej odvolat?
Namir

#16768 Stačí dávat najevo jen nevoli s jednáním prezidenta?

2014-11-23 17:42

Odmítat sprosťáka na Hradě,který chce naši zemi zavléct zpět do rusáckého područí a nestydí se lísat ke zločinnému Putinovi možná už dnes nestačí.Zhrozil jsem se při televizním vystoupení Zemanova poskoka "senátora" Veleby,který "slíbil", že nejen udělá vše, aby ČT "objektivně a vyváženě" informovala o prezidentovi,ale že to "dotáhne do konce". Jeho představa "objektivity" je zcela jasná: žádný prostor pro kritiky prezidenta,ať ten udělá sebevětší ničemnost nebo řekne sebevětší sprostotu a nehoráznost,žádné informace o vystoupení občanů proti prezidentovi,zrazujícím přísahu, naopak rozsáhlé informace o každé akci těch pár Zemanových poskoků jako o "široké podpoře pana prezidenta". Snad Veleba jen zatím nezmínil,že bude postihováno i útočení na našeho spojence Rusko a jeho vedoucí představitele ... Takovéto Veleby vidím jako stejné nebezpečí pro demokracii jako je přiožralý sprosťák, jeho pán.


Nepřihlášený uživatel

#16769

2014-11-23 17:43

Kdy se premiér Sobotka "pochlapí" a učiní prohlášení pro veřejnost?

Opravdu souhlasí s návštěvou Putina, nebo se bojí Babiše?

A co Zaorálek: naše zahraniční politika je v souladu s prohlášeními Zemana?

Styďte se politici!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#16770 Re:

2014-11-23 17:44

#16767: -  

 ani prezident zvolený demokratickou většinou nemá právo vládnout dál, poté co se stal vlastizrádcem a závažně poškozuje svoji zemi a úřad do kterého byl zvolen. Je v práci a mi všichni jsme jeho zaměstnavatelé. Když vás vezmou do práce a neosvětčíte se už jenom zdůvodu závislosti na alkoholu a z toho vyplívajících skutků máte padáka. Prezident je odvolatelný dle ústavy, nebo lidmi v ulicích, případně generální stávkou. Zeman je jako zaměstnanec úplně ni nic a měl by jít zpátky na pracák.


Nepřihlášený uživatel

#16771 Re: Re: SLÁVA UKRAJINĚ HRDINŮM SLÁVA  - VÝZVA K LIDEM VÝZVA K POLITIKŮM

2014-11-23 17:45

#16739: vuk - Re: SLÁVA UKRAJINĚ HRDINŮM SLÁVA  - VÝZVA K LIDEM VÝZVA K POLITIKŮM 

 Presne tak. Ale to tých skoro 100 000 odtrhnutých z reťaze, čo podpísali túto stupídnu petíciu, nechápe. Dnes dosť dobre hovoril o celej tej situácii Zaorálek. Keby sa tie "cieľové skupiny" podpísané pod petíciami politických prostitútok, ktoré si iba naháňajú klientov, dokázali trochu zamyslieť, nenechali by so sebou takto manipulovať. Po prečítaní diskusií pod takýmito paškvilmi sotva bude chcieť byť niekto, kto má všetkých doma, ich prezidentom:-). 

Chudák zneužitý krteček...

#16772 Re:

2014-11-23 17:47

#16756: -  

 Co je to tady za postsovětskou agitku, pro Boha?

Nebo je to snad jenom další pokračování "Spolčení hlupců"?

Demagogie, hloupost a fanatismus!!!

Na to, bohužel, zatím žádný lék neexistuje...

Kdy začnete ve jménu Zemana řezat nezemanovcům hlavy, co vy chytráci?

Připravte si oboustranné kabáty, budete je brzy potřebovat a pilujte ruský jazyk, jako svou nastávající mateřštinu!!!

Brrr...že prý vlastenci!?

Milouš

#16773 Re: Re: STATISTIKA PETICE

2014-11-23 17:50

#16738: - Re: STATISTIKA PETICE 

 Jsou to jen bludy výplody chorobných myslí vás všech, kteří jste se nechali zmanipulovat mediálními tlachy. Už překrucujete úplně vše tak, jak se zrovna hodí vám!!!! Jste jen sprostí lháři, kteří plácají nesmysly!!!


Nepřihlášený uživatel

#16774 Pohádky o Miloši Zemanovi jak o Gotwaldovi, Hitlerovi, Leninovi či Stalinovi s Putinem dohromady....

2014-11-23 17:53

Byl odpůrcem bolševického režimu a byl dokonce perzekvován - asi proto mu komunsitický režim přidělil panelákovou králíkárnu :-/

Miloš Zeman je inteligentní a moudrý - asi proto šel studovat komunistickoou ekonomii a vstoupil do KSČ :-/

Miloš Zeman se "sebevzděával" v ekonomii - jen k tomu nějak chybí nástroj, tedy znalost alespoň angličtiny, aby vůbe takové sebevzdělávání mohlo probíhat. 

Holcát - "Jeho cévy jsou cévy mladého chlapce," - a člověk by přitom řekl, že se jedná o alkoholika stiženého alkoholickou demencí.

 

V případě Miloše Zemana se vysvětlení těchto rozporů nabízí v tom, že si ho StBáci umístili mezi "ekonomický disent" a také si ho "vzdělávali". To je dnes, potom co je zřejmé, že se vždy obklopoval StBáky asi nejpravděpodobnější varianta jeho hanebného života. 


Nepřihlášený uživatel

#16775 Spíše si jistě mnozí z nás dovedeme představit Miloše Zemana v teplákách .....

2014-11-23 17:55

....s cigaretou, lahví becherovky a Osudy dobrého vojáka Švejka na balkoně jeho panelákové králíkárny než to, že by byl 17.11.1989 na Národní třídě, ale nepochybuji, že to dosvědčí např. soudruh Holcát, ten si o Zemanovi dovede vymyslet prakticky jakoukoliv blbost. 

Zemanovi účast dosvědčí Kmoníček, Ovčáček, Mynář, Nejedlý a ruský velvyslanec.