MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Hnutí ANO vyhraje ve volbách drtivým způsobem!
Re: Re:
Na hraběcí rady tady všichni čekali. Strč si je za klobouk.
"Hraboténa je super, člověk nic nedělá zbytečně. Už jsem přečetl román Hledání ztraceného času zepředu i zezadu, rozebral auto a očistil každou část dezinfekcí, vylezl na strop a vytřel ho, odstranil jsem prkennou podlahu v kuchyni, konečně najdu ten poklad, který děda doma zakopal. Hlavně jsem posbíral všechny pavučiny v domě, dokonce i na půdě, zakoupil jsem kolovrat a upředu nejsilnější a nejlepší vlákno na světě, jen se divím, že to zatím nikoho nenapadlo."
Toť právě ta otázka, kdo dělá větší škodu. Jestli Eman, nebo covid.
Kde je blbec, tam je nebezpečí. Kde Nadblbec, tam je peklo.
Nevíš, která bije. Jako obvykle. Covid je v podstatě pasé. Akorát tobě to uniklo.
V tomto okamžiku jsou na tahu, bůhvíproč, Nadbyrokracie v bruseli, která neví, jestli klacek na covid schválí, nadkoncerny, které neví, za jak dlouho ho dodají, a zdravotnický systém, který neví, za jak dlouho všechny opíchá.
Re: Re: Spolu to zvládneme! - Zůstaňte doma!
#165196: - Re: Spolu to zvládneme! - Zůstaňte doma!
Jak dlouho bude třeba!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Zůstaňte doma!
#165200: Ve zdravém těle zdravý duch - Re: Zůstaňte doma!
|
Měl by se zakázat i prodej kávy. Káva je droga! S těmi zdrogovanými kavárníky jsou akorát problémy. |
Tyhle aféry každého akorát otravují. Já bych ty kavárny zakázala.
Pijte kávu. Ta rozumu nekalí.
Re: Re: Re: Spolu to zvládneme! - Zůstaňte doma!
#165210: Spolu to zvádneme! - Re: Re: Spolu to zvládneme! - Zůstaňte doma!
Nyní víme, že doba trvání pandémie se tím prodlužuje. Co chceš s tím dělat?
Re: Je to na dobré cestě!
Vláda zakázala u výdejových okének prodej kávy nebo čaje s sebou
V okolních zemích je daleko větší ochota nechat se očkovat než v Česku
Co jako myslíš, že doteď dělali, ty emane chytrolíne?
Kdo nakonec vyhraje ???
islámský Ahmed - řezání hlav, turban naplněný výbušninami, systém všemocných islámských dědků, žena jako pouhá věc a otrok, násilí, zabíjení nebo zotročení bezvěrců, sen o celosvětovém islámském chalífátu ??
čínský Li - pilné počínšťování barbarů mimo chanský vyvolený národ, veliká kolektivní masa jedné rasy a jedné ideologie, sen o nejmocnější světové Říši Středu a vítězství čínského světonázoru a způsobu vlády ??
český Pepík - plná lednička a byt plný nejnovějších hejblátek a udělávek, fronty na slevové akce v Alze, Mallu, Lídlu, neustálé posílání/přebírání zásilek a hledání nejvýhodnější koupě, sen o dokonalé pohodlné konzumní společnosti, kde je vše skoro zadara, může se ochcávat a krást a kromě sobeckého- Já vždy první !!!! tak naprostý nezájem o osud malé a krásné země uprostřed Evropy ??
Rozehnat čecháčky vodními děly
Je třeba přijmout ta nejpřísnější opatření, kromě kritické a životně důležité infrastruktury vše ostatní zavřít na delší dobu, vyhlásit stanné právo a zákaz vycházení bez povolení, povolat všechny obranné složky a tvrdě rozhánět a trestat zpovykané, rozmazlené, nezodpovědné a tupé čecháčky.
Re: Re: Best Covid
Re:
Tyhle pandémie každého akorát otravují. Já bych ty covidy zakázala.
Podporuji KSČM! Armádě už ani korunu! PEACE!
KSČM chce sebrat 10 miliard armádě za každou cenu. Jinak rozpočet nepodpoří
| This discussion has been closed. |
My chceme tvrdý lockdown minimálně do polpviny ledna! Teprve pak se podaří dostat koronavirus pod kontrolu.