MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Chovej se důstojně. To dělají svými daněmi všichni, ty čtveráčku.
Nemusíš se zas tolik děsit. Konec konců, plivnout nemocnou slinu na špendlík, týden ho sušit a pak se s ním píchnout do zadku bys dokázal i ty sám. A bez toho ročního celosvětového bengálu.
Re: Re:
Jakou demisi? Vždyť nemáte žádné funkce, havloidi z pražské kavárny! Nikdo vás nevolí!
Re:
Liberálfašouni už opět vyrážejí na obranu své televize, rozuměj jejich České televize. Proti gustu žádnej dišputát. Jestli se jim tahle naprosto jednostranná, propagandistická, eurohujerská, nikoli česká, nýbrž bruselská multikulti hlásná trouba líbí, ať se na ni koukají, ale ať si ji taky sami platí. Neexistuje jediný důvod, proč bychom tenhle propagandistický paskvil měli financovat i my ostatní. Zrušme televizní poplatky!
Re: Re: Re: Re: Re:
Ty ztracene dva roky si raději nechci ani představovat
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#164706: - Re: Re: Re: Re: Re:
Byl to Karel Marx, který řekl, že dějiny se opakují. Poprvé je to tragédie. Podruhé fraška
Re:
Re: Re: Re:
Já si za ní platím, a vám zrušíme poplatky, až se na ni nebudete koukat. Zatím na ní vejráte celý den. Jinak byste nemohl tvrdit, že je propagandistická.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#164706: - Re: Re: Re: Re: Re:
Bohužel je to nutné. Kvůli historické zkušenosti. Zkrátka, když zvolíte špatného člověka, špatně to začne a špatně to pokračuje. Špatně to taky skončí.
Miloš má oči v sloup!
Re:
Zemanův dům snů v Lánech se rýsuje. Na prezidentově bungalovu už chybí jen střecha
Mám takové nejasné tušení, že takhle mu ta prezenční rezidence pro rezidenta nebude stačit.
Velká gratulace
"Nejvíce sexy mužem roku je potřetí černoch.Rodina je pyšná,říká Jordan"
Po Kalouskovi další pokrytecká havloidní svině, která nadávala Prymulovi!!!
S pivem na ulici. Předseda KDU-ČSL Jurečka porušil nařízení
Předseda KDU-ČSL Marian Jurečka se ve sváteční úterní večer objevil na ulici s pivem. „Přiznám se, zašel jsem taky na pivo,“ napsal k příspěvku na Twitteru, ve kterém sdílel svou fotku s důkazem. Pití alkoholu na veřejnosti je však zakázáno vládními nařízením. Jurečka ještě v úterý svou fotku ze sociální sítě smazal.
Okamžitě odstoupit ze všech funkcí!
Re: White lives matter!
Občané ČR toto rasistické svinstvo nepodporují!
Kalousku a Jurečko, odstupte jako Prymula, kterého jste k odstoupení vyzývali, pokrytci!
Re:
Ať zaplatí příslušnou pokutu, a tím by to mělo být vyřešené, zákon platí pro všechny, pokud nemají imunitu.
Najednou. To bylo kvikotu havloidů, kidyž šlo o Prymulu.
Re: Re: Re:
Taky netuším, proč reprezentanti právního státu na něj najednou vytáhli úplně jiný metr, zemandrtálče.
Číselka nakazených klesajú, a tak sa treba zase sťažovať. Nie na rastúci počet ľudí s Covidom, ale na opatrenia. A keď opatrenia povolia a čísla začnú opäť stúpať, tak príde znovu čas aj na sťažnosti, že vláda nerobí dostatočné opatrenia. A tak dokolečka.
Čo vlastne tí ľudia chcú?
Už to mám! Ľudia sa chcú hlavne stažovať a nadávať.
| This discussion has been closed. |
Re:
#164693: Občané ČR -
VLASTIZRÁDCI,DEMISI !