MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Rádi pomůžeme!

#162201

2020-08-22 14:04

Pomozte, ať nemusíme zavádět povinná celostátní opatření, píše zdravotnictví

Ministerstvo zdravotnictví ve svém posledním příspěvku na Twitteru apeluje na osobní zodpovědnost občanů České republiky. Připomíná, že si lidé mají umývat ruce, dodržovat odstup, případně si zakrývat ústa a nos rouškou. „Pomozte nám, ať nemusíme zavádět opatření,“ žádá resort pod vedením ministra Adama Vojtěcha.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#162202 Re:

2020-08-22 14:51

#162179: -  

      Zeman je palič.  Kdyby si mohl vyvádět, co se mu zachce, svobodě a demokracii by brzy zakroutil krk.

   Jediná věc stačí k triumfu zla. Když dobří lidé nedělají nic.
Svět je nebezpečné místo. Ne kvůli těm, kteří zlo páchají, ale kvůli těm, kteří to vidí a nedělají nic.


Nepřihlášený uživatel

#162203 Re: Re:

2020-08-22 14:56

#162202: - Re:  

 Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.

(Andrew Jackson)

 

   8. ledna 1815, dva týdny po oficiálním skončení druhé britsko-americké války za nezávislost,  Andrew Jackson za půl hodiny rozdrtil „s boží pomocí" a s dlouhými přesnými puškami u New Orleans britský expediční sbor pod velením Edwarda Pakenhama.  Zahynul i Welingtonův švagr. Poměr ztrát činil 2036:21.

  Ve vypáleném Washingtonu  ta zpráva musela potěšit.

 


Nepřihlášený uživatel

#162204 Re:

2020-08-22 15:04

#162201: Rádi pomůžeme! -  

Kdyby se nechala populace řízeně promořit,mohli jsme  nyní být už "za vodou".


Nepřihlášený uživatel

#162205 Re: Re:

2020-08-22 15:24

#162204: - Re:  

   Však to se právě děje samo.

Zatím  nejsou za vodou nikde.  Navíc nikdo pořádně neví, co všechno to svinstvo umí.


Nepřihlášený uživatel

#162206 Re: Re:

2020-08-22 16:08

#162202: - Re:  

  Mluv mírně, a drž v ruce pořádný klacek.

( Speak softly and carry a big stick; you will go far.

Theodore Roosevelt)


Nepřihlášený uživatel

#162207 Re: Re: Re:

2020-08-22 16:12

#162182: - Re: Re:  

  Ale hovno, blbečku.

Co dělal ten kolaborant před válkou je irelevantní.  Po válce lezl komunistům do prdele, ale ti ho odmítli.

Do koncentráku ho zavřeli jako rukojmí národa, jak měli tenkrát Němci ve zvyku, jelikož byl veřejně známá osoba. S jeho články, ani názory to nemělo nic společného.


Nepřihlášený uživatel

#162208 Re: Re:

2020-08-22 16:19

#162202: - Re:  

  Pravda je ve všem, i v politice, nejpraktičtější.


Nepřihlášený uživatel

#162209 Re: Re: Re: Re:

2020-08-22 16:27

#162207: - Re: Re: Re:  

Nemluv, pokud tvá slova nejsou lepší než ticho



Nepřihlášený uživatel

#162210

2020-08-22 16:33

   Tiší lidé mají nejhlasitější mysl.


Nepřihlášený uživatel

#162211

2020-08-22 16:44

Chuť nemám ani inspiraci / psát o tom nad čím tiše zvracím“

Evropan

#162212

2020-08-22 17:38

Havler má oči v prach!


Nepřihlášený uživatel

#162213 Re:

2020-08-22 19:42

#162212: Evropan -  

A ty máš v hlavě fekál.


Nepřihlášený uživatel

#162214

2020-08-22 21:34

Ruský disident Vladimir Bukovsky, který kvůli svému odporu ke komunismu strávil 12 let v sovětských věznicích, pracovních táborech a psychiatrických léčebnách, správně říkal, že Evropská unie je nový Sovětský svaz. EU chce zničit národy, vytvořit novou entitu a "nového člověka", zavádí novou totalitu a vládnou ji nevolení aparátčíci jako v Sovětském svazu.

„V Sovětském svazu se říkávalo, že jeho úkolem je vytvořit novou historickou entitu, sovětský lid. Očekávalo se od nás, že zapomeneme na svou národnost, na své etnické tradice a zvyky. Kdo vyrůstal v Rusku, nedokázal rozeznat Rusa od Ukrajince. Nepředpokládalo se, že se o tom bude vůbec někdo zmiňovat, protože se od nás očekávalo, že budeme jedna entita. Zdá se, že totéž platí o Evropské unii. V Bruselu nikdo nechce, abyste byli Britové nebo Francouzi. Chtějí, abyste všichni byli nová historická entita - Evropané. Jedním z hlavních cílů socialismu vždy bylo zničit národní stát. Podle letitého přesvědčení mají státy zmizet - s jistou pomocí ze strany socialistů. A přesně to dnes pozorujeme v Evropě. Cílem tohoto shlukování, které Brusel provádí, je pohltit národní státy, které by tak měly přestaly existovat,“ říká naprosto přesně Vladimir Bukovsky.

„SSSR - to byl Svaz sovětských socialistických republik. Co je Evropská unie? Ještě zcela nedávno, před volbami v Itálii a v Rakousku, to byl téměř svaz socialistických republik. Sovětský svaz vždy prosazoval vlastní model socialismu, a pokud se někdo pokusil změnit směr, byl přepaden nebo se dostal pod obrovský tlak. Této metodě se říkalo Brežněvova doktrína. Přesně totéž se dnes děje v západní Evropě. Když se Rakousko odchýlilo od socialistického kurzu, bylo ostrakizováno. Miloševičův socialismus byl trochu jiný než ten bruselský, proto na jeho zemi dopadly bomby,“ uvedl před lety Bukovsky. Jak se vládlo v Sovětském svazu? Vládu tvořilo patnáct nevolených lidí, kteří se jmenovali mezi sebou navzájem a kteří nebyli nikomu odpovědní.

Jak se vládne v Evropské unii? „Evropské unii vládnou dva tucty lidí, kteří se jmenují navzájem, nikomu nejsou odpovědní a kterým nemůžeme dát padáka. Jak vznikal Sovětský svaz? Nátlakem a velmi často vojenskou okupací Rudou armádou. Jak vzniká Evropská unie? Pravda, nikoli ozbrojenou silou, ale nátlakem a zastrašováním, kdy jakákoli země nemá možnost přežít hospodářsky mimo unii. Je to jako sňatek z donucení,“ vysvětlil Bukovsky.

Někdo by mohl říci, že Sovětský svaz měl gulagy a dokud nějaká země gulagy nemá, nelze ji se Sovětským svazem srovnávat. „Myslím, že náznaky gulagu už v Evropské unii máme; přinejmenším gulagu intelektuálního. Pokud se kdokoli pokusí dát otevřeně najevo své mínění v rasových záležitostech nebo záležitostech ´gender´ a jeho názor je jiný než názor schválený, je ostrakizován; může se stát, že nesmí vykonávat určité povolání nebo vydat knihu. To jsou začátky gulagu,“ varoval Bukovsky.

Výsledky toho, co se v Evropě děje, budou podle Bukovského přesně opačné než to, co nám všichni slibují. „Říkají nám, že Evropa musí být federálním státem, abychom se vyhnuli válkám; v této chvíli žádná válka nehrozí, ale po řadě let existence EU stane Evropa na pokraji konfliktu. Říkají nám, že až překonáme všechny předsudky a národnostní cítění, budeme žít navěky jako mnohonárodnostní společenství. Nastane pravý opak. Po éře Sovětského svazu, který byl považován za šťastnou rodinku národů, jsme měli víc etnických konfliktů než kdokoli jiný. Říkají nám, že cílem je prosperita, že ekonomika bude silná, na úrovni ekonomiky Spojených států a bude s ní moci soutěžit. Nastane pravý opak; přespříliš regulovaná, stupidně organizovaná ekonomika Evropské unie bude velmi slabá. Lidé budou stále chudší a stále více závislí na Spojených státech. Hra západních socialistů se velmi podobá hře Leninově, který se soustředil na proletariát a menšiny, aby se jejich jménem chopil moci. Západní socialisté dělají téměř to samé,“ řekl ruský disident.

„Před pár lety jsem četl objevnou studii, kterou vydala Evropská komise; týkala se problémů trhu práce: do dvaceti let bude mít Evropa tak málo pracovních sil, že bude muset importovat třináct milionů lidí z třetího světa. Francie trpí v současné době vysokou nezaměstnaností a nebezpečí nedostatku pracovních sil jí nehrozí. A proč z třetího světa? Spoustu kvalifikovaných dělníků má východní Evropa a Rusko. Ty ale Evropská komise nechce; chce lidi etnicky odlišné. Sám pocházím z východní Evropy, mám pochopení pro lidi, kteří hledají útočiště před persekucí a jsem velmi tolerantní; ale jedna věc je být tolerantní k tomu, co už je, a něco jiného je úmyslně vytvářet obrovský problém, který bude mít ničivé důsledky,“ varoval již v únoru 2002 Bukovsky.

A proč EU podporuje imigraci z Třetího světa? „Jednak přerozdělováním bohatství a podpor získají voličstvo pro sociálně demokratické strany. Za druhé, všichni budeme vypadat, že jsme se něčím provinili. Každý, kdo o tomto problému promluví, se okamžitě stane vyvrhelem: velmi vhodné represivní opatření k umlčení opozice. Konečným cílem těchto utopistů je mít z celého světa jeden velký stát. My, necitové a egoisté, nemáme dost pochopení pro problémy třetího světa. Když třetí svět přivedou do Evropy, pochopení bude muset být mnohem víc, nebo...!“ říká Bukovsky.

„Evropská unie se zhroutí. Stejně jako Sovětský svaz má uvnitř semínko sebedestrukce; nechá však za sebou nesmírnou zkázu a nás s obrovskými hospodářskými a etnickými problémy. Čím dříve jí k sebedestrukci pomůžeme, tím lépe. Dobrá zpráva zní, že je mnohem snazší vzepřít se bruselským byrokratům než KGB. Jsou to jen intelektuálové; chtějí mluvit o lásce k lidstvu; nemají žádnou zkušenost s brutalitou a nejsou schopni zabít miliony lidí. Byrokrati v Bruselu se bojí davů. Vzpomeňme, jak je vyděsily demonstrace antiglobalistů. Bude-li tu skutečně masové hnutí proti bruselským projektům, na svoje plány zapomenou a utečou. Na jednu věc se můžeme spolehnout: na to, že jsou to zbabělci,“ řekl optimisticky Bukovsky.


Nepřihlášený uživatel

#162215 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2020-08-23 06:06

#162200: Tvoje máma - Re: Re: Re: Re: Re:  

Běž ráno k doktorovi, at ti něco píchne


Nepřihlášený uživatel

#162216 PŘEJI PŘÍJEMNOU NEDĚLI

2020-08-23 06:51


Nepřihlášený uživatel

#162217 Re:

2020-08-23 07:04

#162214: -  

 Není jasné, co eurobyrokrati vlastně řeší. Je tu podezření, že spíš lidi, než problémy, a pokud, jejich výběr problémů je  předem daný.

   To naznačuje jak scestný směr, tak scestné metody. 

   Ke všemu přihodili ideologickou zaslepenost.  Zákaz schopnosti správy učit se.

   Neschopnost řešit nevyjmenované problémy.

   Cesta do pekla.

   A nic na tom nemění jejich propagandistická hesla. Struktura úřadů  je v principu neměnná.  Situace, tj. umělá realita, vytvářená úřady, se v čase spíš zhoršuje, než cokoliv jiného, a existence problémů mimo ty vyjmenované okruhy je  popírána a zakrývána s urputností, hodnou daleko lepší věci.

   Občas  ostýchavě zmiňované absence demokracie v EU  nejsou pouhé kosmetické vady. Je to systémový nedostatek, daný vlastní ideologií. Konstrukční vada.

   Demokracie může být nejlepší přinejmenším v jednom, zato nejdůležitějším parametru: nepřetržitém nalézání optimálního řešení celkové situace. 

   To je to, oč tu běží.

   Ale nemůžete mít současně ideologii a demokracii. Ty dvě  se z principu navzájem nesnesou.

   Nicméně, můžete  změnit způsob volby poslanců do EP. Jednomandátové volební obvody, mandát  prostým největším  počtem hlasů.

   Je to jen formální změna,  bez problémů proveditelná.

    Ano, objeví se potíže, umně dosud zakrývané, skrytě bující.  Ale to jsou skutečné problémy k řešení. Že jsou neřešitelné?  To byly i předtím! 

     Jen byly fušersky zameteny z očí.

   Na druhé straně, zmizí moře pseudoproblémů. A s nimi spojených všeobecných frustrací i zdánlivě mandatorních výdajů.


Nepřihlášený uživatel

#162218 Re: PŘEJI PŘÍJEMNOU NEDĚLI

2020-08-23 07:31

#162216: - PŘEJI PŘÍJEMNOU NEDĚLI 

  To je o slzy v očích.


Nepřihlášený uživatel

#162219

2020-08-23 08:58

Navalný se ožral v letadle jak to prase Havel. Museli ho odvézt na záchytku až do Německa.


Nepřihlášený uživatel

#162220 Re:

2020-08-23 12:41

#162219: -  

Ty by jsi se měl léčit.


Nepřihlášený uživatel

#162221

2020-08-23 14:12

Koronavirem se nakazila ukrajinská expremiérka Tymošenková, její stav je vážný



Nepřihlášený uživatel

#162222 Re: PŘEJI PŘÍJEMNOU NEDĚLI

2020-08-23 14:14

#162216: - PŘEJI PŘÍJEMNOU NEDĚLI 

Díky za příjemnou hudební vsuvku.

Měl jsem tuto paní zpěvačku velmi rád, škoda,

že musela tak brzy opustit tento svět.


Nepřihlášený uživatel

#162223 Re: Re: Vynikla i tady - 1 : 37 minuta

2020-08-23 14:20

Tvoje máma

#162224 Re: Re: "jsi se", hňupe? Nauč se česky, ukrajinský trolle! :D

2020-08-23 14:47

#162220: - Re:  

by se měla léčit.


Nepřihlášený uživatel

#162225

2020-08-23 17:15

Svobodu občanům Běloruska!