MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re: Re
Každý měl svých několik fízlů. Lépe placených, než on sám. To byl teda luxus.
Vlastizrádná havloidní fašistická svině Jakub Železný z ČT byla odsouzena k trestu smrti!
Urážet našeho českého národního hrdinu generála Svobodu nebudete, havloidní fašistické svině!
Re:
#161234: Multikulturní obohacení -
Poslat na tyhle novoevropany tanky, jiná možnost není.
Re:
Byl to agent NKVD. To není urážka, ale diagnóza. Svobodu za války zatklo NKVD a ráno že ho zastřelí. On jím dal telefoni číslo, komisař tam zavolal a potom se objímali a spolu chlastali vodku až do rána. Tak to popisuje sám Svoboda.
Film Havel, film o hovně.
Re: Re: Re: Re: Re vzpomínám na 80. léta
#161211: - Re: Re: Re: Re vzpomínám na 80. léta
Bylo to tehdy jinak, to je pravda. Práci měli všichni, ted jsou fronty na ÚP. Dřív snad ani ÚP neexistovali.
My chceme roušky!
V Rakousku se vrací roušky. Nově jsou povinné v bankách a obchodech
Re: Re:
Nevím, proč brát na Russáky a Ukrajince tanky. To bude nějaká válka v muzeu, zloději nicků?
Re: Re: Re: Re: Re: Re vzpomínám na 80. léta
#161258: - Re: Re: Re: Re: Re vzpomínám na 80. léta
Práci měli všichni, jen nikdo nedělal. Za práci si dostal plat, za který sis nic nekoupil, protože v krámech nic nebylo. V cizině sis to koupit nemohl, protože hranice byly zadrátované a zaminované, a ven pouštěli jen estébáky typu Babiše. V televizi byly dva programy, a když zavedli třetí, tak byl sovětský. Soudruzi stále organizovali nějaká školení, kde tě přesvědčovali o tom, že nám ze západu hrozí nějaké nebezpečí, přitom nás okupovali Sověti. Nemohl si na veřejnosti říkat, co si myslíš, jinak tě z práce vyhodili, šel si dělat kotelníka a tvoje děti nevzali ani na gympl, natož na vysokou. A tomu humusu říkáte "Zlatá osmdesátá"?
Re: My chceme roušky!
Re: Re: Re: Re: Re: Re vzpomínám na 80. léta
#161258: - Re: Re: Re: Re: Re vzpomínám na 80. léta
Pracující předstírali, že pracují. Stát předstíral, že je platí.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re vzpomínám na 80. léta
#161262: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re vzpomínám na 80. léta
Nesnáším komouše! Bylo to zvěrstvo. Ale někteří lidé snad za komančů opravdu pracovali, třeba já musel do fabriky, jelikož mě z kádrových důvodů nevzali na průmyslovku. Nadřel jsem se jako kůň. Maturu jsem dělal horko - těžko po večerech při malém děcku a na VŠ mě pustili až po revoluci. Byla to doba pitomá. Dobrá jen proto, že jsme v ní byli mladí
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re vzpomínám na 80. léta
#161265: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re vzpomínám na 80. léta
To ti táhne na 100 let, nebo kdy tě jako "z kádrových důvodů nevzali na průmyslovku"? :-) To se dělo možná v 50. letech.
Na večírku v pražském klubu se nakazilo šest desítek lidí
Jako měli komunisté Fučíka, má dnešní neokomunistická pražská kavárna Havla.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re vzpomínám na 80. léta
#161266: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re vzpomínám na 80. léta
Pokud jste se narodil po roce 1989, tak to nemůžete pochopit. V r. 78 jsem vycházel ZDŠ a i přes to, že jsem měl na vysvědčení jedničky a dvojky, rodičům bylo dopředu řečeno, ať si nepodávám přihlášku na průmyslovku, že nemám šanci. Ať se hlásím na učební obor elektrikář a později se pokusím dálkově o maturitu. chodil jsem do náboženství a můj otec byl jeden z těch, kteří skončili na začátku sedmdesátých let v " kotelně ".
Re: My chceme roušky!
DÍKY AROGANTNÍM SOBCŮM, CO SE COURAJÍ NONSTOP DO CHORVATSKA ŘECKA, BUDEME MUSET NOSIT TAKY HADR NA KSICHTU... TO JE OTÁZKA PÁR DNŮ. ALE DOBŘE, AŤ RAKUŠANI ZAVŘOU HRANICI, ASPOŇ SE ROZEŽRANCI NEDOSTANOU DOLŮ NA JIH
Re: Vlastizrádná havloidní fašistická svině Jakub Železný z ČT byla odsouzena k trestu smrti!
Re: Re: My chceme roušky!
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#161241: - Re:
Nebudí dojem, že by se jim chtělo pracovat. Nic také nenaznačuje, že to umějí.