MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
|
Nemáte to vy aktivisté lehké. Být debilem není žádný med, jak by řekl Forest Gump. |
Re: To se máme!
Re:
Samozřejmě ne každý komunista byl vrah, ale svojí připosraností jsou minimálně spoluviníky. Ale zloději byli skoro všichni. To je neoddiskutovatelné. Spíše by stálo za to, kdybyste zde vyjmenoval některé komunisty, kteří celý život poctivě pracují, jak píšete.
Nejhorší prezident byl Havel, který omilostnil vrahy a udělal z ČR kolonii Německa. Druhý nejhorší byl Masaryk, za kterého četníci stříleli do stávkujících dělníků.
Re: Re: To se máme!
#160804: Eurohulibrk - Re: To se máme!
Občané ČR žijí v České Republice, kreténe!
Orwella považují za návod, ne za varování.
Ze světa, který se zbláznil, začínají mít náhle strach i ti, kteří k jeho zbláznění pilně svými postoji a projevy přispívali.(Miroslav Macek)
„Víte, když si někdo bere místo služebního auta a řidiče taxík, tak chce něco utajit. A já nemám utajování rád,“ prohlásil prezident Zeman na adresu ministra zahraničí Petříčka. Zajímavé! Vzpomínám si totiž, jak si v parlamentní restauraci Federálního shromáždění, kde se nesměl čepovat alkohol, vždy objednával kávu s mrknutím na číšníka a pak z hrnku popíjel becherovku.
Re: Re: To se máme!
#160804: Evropan - Re: To se máme!
Pojď mrdat ať uděláme něco pro evropské hodnoty. Strčím ti ho do prdele, až budeš kňučet!
Voliči Pirátů, nebo jiných eurobolševiků, by měli být zbaveni občanství a vyhoštěni.
Re: Oprava
Nejhorším prezidentem byl Zeman, který omilostnil vrahy a udělal z ČR kolonii Německa. Druhým nejhorším byl Husák, který se plazil před Rusáky ještě aktivněji, než ten současný.
Re: Oprava
Re: Re: Re: To se máme!
Re: Re:
Spravedlivý komunista? Nechcete radši pečeného sněhuláka?
Re: Re: Re: Re: To se máme!
#160813: - Re: Re: Re: To se máme!
Já ale nejsem skokan na lyžích, já jsem ten vyholený buzerant z Evropských hodnot. Jestli chceš, tak mi ho můžeš vykouřit!
Re: Re: Re: Re: Re: To se máme!
#160815: Jakub Janda - Re: Re: Re: Re: To se máme!
Tady není gay seznamka. Ta je jinde. Google bude určitě vědět, kde to je.
A teď syp.
Havloidi jsou extrémisti a teroristi!
Policie obvinila starostu pražských Řeporyjí Pavla Novotného z výtržnictví a podněcování k trestnému činu vůči někdejšímu policejnímu prezidentovi Stanislavu Novotnému. Nazval ho „kolaborantským koštětem“ a vlastizrádci by podle něj měli viset. Starosta to zveřejnil na Twitteru. Případ má na starosti odbor extremismu a terorismu pražské policie.
MILOŠ má oči v sloup!
Re: Re: Re:
A bývalý komunista je něco jako bývalý černoch.
Re: Re: Re: Re:
Třeba soudruh komunistický rozvědčík Petr Pavel.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: To se máme!
Black Lives Demeter, Gadžo móre!
Re: Re: Oprava
|
Nejhorší prezident byl Havel, který omilostnil vrahy a udělal z ČR kolonii Německa. Druhý nejhorší byl Masaryk, za kterého četníci stříleli do stávkujících dělníků. |
Zemandrtálci spolu peleší.
Všichni vědí, že jsi alter ego Velkého Prasete. Tady si nevrzneš.
| This discussion has been closed. |
#160797: - Re: Re:
Zkusil byste odhadnout ráži té flinty na videu?