MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re: Re:
Tak ty jsi jasný případ endemického kretenismu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#158627: - Re: Re: Re: Re: Re:
To je ten proslulý neznámý debil.
Re:
Asi zatím raději neotevirat hranice. Až na nějaké mimořádné záležitosti - pracovní cesty atd... Pomalu..
Kancléř Mynář uspořádal ve své restauraci zabijačku
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#158628: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Spíš proslulý zámý debil.
Re:
Třeba měl chuť na škvarky. Posílání výslužky není kontroverzní aktivita.
Věřím, že i Česká Republika bude mít jednou inteligentní hlavu státu, za kterou se nebudeme muset stydět.
Re:
Říkali jsme si za Havlovy hrůzovlády. A konečně je to tady!
Re:
No doufejme, že to byl jen exces. Noční můra. Proč Klaus tohohle hochštaplera doporučil, je mi dodnes záhadou.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#158627: - Re: Re: Re: Re: Re:
je jasný případ endemického kretenismu.
Za vším hledej darebáky z TOP 09. Divím se, že stranu ještě nepostavili mimo zákon. TOP 09 vyhlásila společnosti gerilovou válku. Co však chtějí neřekli. Zřejmě dostat se k moci a dál zničit tuto zem...
Re:
Bohužel, poslední slušný prezident skončil svoji funkci 2.2. 2003.....
Re: Re:
Ty považuješ za slušného prezidenta toho kripla, kterýho pěstovali stbáci? Ty jsi vážně debil!
Re:
Protože TOP09 není u moci, tak napsat text "dál ničit tuto zemi" je hloupost. Tuto zemi ničí ÁNo slovenského eštébáka. Pokud by na něj TOP09 navázala, to nelze předpokládat.
I dnes, v neděli 19. dubna 2020, má hradní opilec, russký agent a čínská rohožka Zeman oči v sloup!
Re: Re:
To zdůvodnění znělo přibližně takto: „Je to sice blázen a já z něj polezu po stropě, ale je to skutečný politik...
Zbytek dorazili Zemanovi nohsledi poplašnými zprávami. Výsledek popsal onen počmáraný organizátor výuky pouličního boje: „Volil jsem nejmenší zlo."
Snad to bude skutečně k něčemu dobré. A podobná hovada už nikdy nikdo volit nebude.
Řešení se nejmenuje chytrá karanténa....
Řešení se jmenuje chytrá imunizace.
Dělejte si to, jak chcete.
Čas nečeká.
Vypelichaný senil horší koronaviru?
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re:
#158617: - Re: Re: Re:
Heil Havler!