MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Evropan

#151176

2019-09-13 09:35


Nepřihlášený uživatel

#151177 Re:

2019-09-13 09:45

#151172: -  

Celý tento systém byl na hlavu postavený, byly to jen zničené životy


Nepřihlášený uživatel

#151178 Re:

2019-09-13 09:47

#151172: -  

   Podíváme- li se na věc blíž, zjistíme s překvapením, že... svým způsobem je nečekaně pracovitý. Vedl řadu let  permanentní volební kampaň, která pokryla celou zemi. Dobře věda, ...že její účinky jsou trvanlivější, než se na první pohled zdá.

   Jistěže na účty krajů. Ty sice protestovaly, ale faktury zaplatily, neodváživše se poslat je zpět.

   Dokázal něco podobného někdo jiný?  Jen Babiš.

  A uspěl i kvůli obsahu toho, co nabízel: naději. V situaci všeobecné beznaděje.

   Kdeže probůh tu beznaděj a naději vyhrabal? 

   To stojí za bedlivé zamyšlení. Všichni to měli celou dobu přímo před očima, které drželi vší silou zavřené.

   Prohlásiv šovinistické notorické liberály za choromyslné blbce, kterými evidentně jsou, nakopl první chronickou bolest zubů.  A označiv muslimy za vražedné škůdce, kterými jsou už půl druhého tisíciletí, našel druhé. 

    Výše zmíněná problematika přímo vnucuje prostou otázku.

  „Kdo je tady vlastně ten blbý?!"


Nepřihlášený uživatel

#151179

2019-09-13 09:54

Zeman nemá rád muslimy, vidí je jako špinavé teroristy, říká ke ‚kauze Kosovo‘ etnolog Tesař

 


Nepřihlášený uživatel

#151180 Re:

2019-09-13 10:01

#151179: -  

V tom evidentně není sám.  Ostatně byl jediný, který konstatoval, že islám je anticivilizace. To ho katapultovalo do historie.


Nepřihlášený uživatel

#151181

2019-09-13 10:02

Opět po dlouhé době neodolám a vložím seznam páně Zemana -
Vše zde uvedené lze snadno vyhledat zadáním do Google a na You Tube je spousta videí. Začneme Zemanovým výrokem z PS roku 1992, kdy byl poslancem : ,, Třetina obyvatel této země je slabá duchem., každý sedmý občan je de*bilní, dem*entní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt."

1)Komunista, odkojený KGB v prognostické ústavě, veden u STB pod svazkem (MAN) a s Václavem Klausem otec Českého rozkradení republiky díky podvodu na voličích – OPOSMLOUVĚ! A člověk, který odpustil Rusům většinu dluhu z dob SSSR! Jako člověk chronický lhář, populista a egoistický pomstychtivec. Jako politik člověk s mnoha podvody a kauzami které přímo inicioval = Aféra olovo, Bamberská aféra, aféra kufřík, D47, Lánský puč, .. nebo se na nich nepřímo podílel jako premiér a nikdy nepřevzal odpovědnost – MUS, Sevapharma, vytunelování Liberty, exekuční mafie, Český dům, Kakaová aféra, …
2) Před prezidentskou kampaní lhal o Svém zdravotním stavu. Samotná prezidentská kampaň placená (původně)Ruským Luk-oilem, zaměřená jen populisticky a lživě napadáním protivníka (Zeman posléze odsouzen a donucen se omluvit) a slibem shodit vládu Nečase (která spadla sama svou hloupostí a hrabivostí, ale Zeman stejně se chlubí, že je to jeho práce- nakonec s p.Nečasem jako kamarád letí do Číny)
3)V den zvolení prezidentem zlitej a blekotající přijíždí do ČT (pomáhají mu z auta protože není schopen vylézt) cestou do studia několikrát padá a chce ve studiu popelníček. Stává se podle svých slov prezidentem ,,dolních´´10 mil a spojovatelem společnosti!!(naopak, je nejvíce rozdělující v historii kdy po bolševicku dělí společnost na své voliče a třídního nepřítele fiktivní Pražskou kavárnu )
4)První zahraniční návštěva-SR zpitej tak, že zabloudí při ceremoniálu na letišti dokud ho nevezmou za rameno a nevedou po červeném koberci, protože sám není schopen jít rovně..
5)Po návštěvě RF ambasády (kam je sledován médii a vchází v pořádku) se přimotá na otevření korunovačních klenotů a málem přidává k jablku a koruně i šavli. Všichni přítomní cítí alkohol, Zeman se motá a je mimo,ale vysvětlení hradu zní – viróza..
6)Vyznamenává 28.Října tradičně jen kamarády z řad starých komunistů (Čuba, Toman - ministr před r. 89, Ludvík Karel- ředitel koncentráku v ČSSR zodpovědný za smrt stovek lidí, Jaroslav Vodička- STBák a komunista,člen SPOZ,Karel Srp(STB).,..) , nebo ty kteří mu dopomohli na hrad(Ringo Čech, Bohdalová,L.Bílá,F.Slováček,M.Grégr( spoluzakladatel SPOZ,ministr za vlády Zemana) Sedláček vyznamenán proti protokolu na mikinu, jehož jediným přínosem je dokument o Zemanovi) .Někteří na protest odmítají(J.Grygar,V.Mišík,P.Pithart,J.Němec) nebo i vyznamenání vracejí (Po návštěvě Čínského prezidenta vyznamená policisty za to že mlátili Čechy a chránili Čínské tajné policisty kteří všude v houfech mávali. Po návštěvě Dalajlámy(2016) který se setká s ministrem Hermanem vyhrožuje jeho strýci J.Bradymu(který již měl vyznamenání přislíbeno) že ho za to setkání nevyznamená za což sklidí mezinárodní ostudu která se dostane až do Reuters. Tradiční akademickou obec nezve, protože nemá rád oponenty( pokud ji pozve odmítají se akademici té taškařice zúčastnit) ....Demokracii, ústavu i zákony si vykládá po svém a 17 listopadu 2015, nevpustí za asistence PČR na Albertov(místo boje studentů za svobodu) nikoho kdo není příznivec(ani studenty) ,naopak voliče SPO svezou autobusy z celé ČR a rozdají jim transparenty-ať žije zeman.
7)Dcera Katka, za státní peníze pendluje na rautech, uklizena do ústraní poté co ji bulvár zastihne na p-party. Prezident na tradiční novoroční návštěvu škol, jde poprvé v historii na soukromou(jinak je to vždy státní) čirou náhodou na tu samou, kde Kačka studuje..
8)Obejde sněmovnu a zvolí úřednický kabinet ,,přátel Miloše Z´´(podle vlastních slov vládu odborníků) ta ačkoliv nedostane důvěru vládne až do předčasných voleb jejichž vyhlášení Zeman úmyslně prodlužuje a poté i prodlužuje jmenování premiéra aby zkorumpovaná banda vládla co nejdéle.. Ve známost vejde hlavně slavný sprostý rozhovor Rusnoka a Picka o cestě na pohřeb Mandely. Koníčkovy anonymní akcie, hrubé chování a střety zájmů. Rozdání vysokých odměn ( které předtím kritizují u Nečase) A postupně vycházejí na světlo stamiliónové korupce ..
9)Přes vlastní masivní propagaci(protizákonnou před volbami a lživou ve výši nákladů) strana SPOZakremlu u voleb 2013 vyhoří, provede ihned ve snaze získat moc nad PS puč v ČSSD(Lánský puč) pomocí její 5 kolony(Hašek, Škromach, Tejc, Chovanec(ten je nakonec za vyzrazení jmenován ministrem) a zároveň se tím mstí Sobotkovi a ČSSD za nepodpoření při volbě prezidenta 2003..
10) Podporuje Putina, neschvaluje sankce proti Rusku(2014-2016) a jede v r 2014 na pozvání V.Jakunina(osoba na kterou jsou uvaleny sankce-kamarád Putina )na ostrov Rhodos , kde pomlouvá EU a NATO.. Přes kritiku tam jede i v roce 2016.
11)Neustále ČR ve světě shazuje chováním – Na oslavu narozenin jde v NY do mafiánské Ruské restaurace, při návštěvě Londýna zničí vybavení hotelu v nekuřáckém pokoji cigaretou, v Rakousku urazí starostu, v Polsku usne při projevu hostitele,v Číně na něj musejí státníci při focení čekat protože ho musí dovést v golfovém vozíku,.. Nebo trapnými výroky - Že uznává celistvost Číny(Taiwan patří nedělitelně Číně , obsazení Tibetu Čínou není okupace a že je nyní Tibeťanům lépe), do Číny jede učit stabilizovat společnost, v Rusku prý nejsou političtí vězni, výzývá na půdě OSN k bombardování všech muslimů, že chce stáhnout uznání Kosova, že podporuje odtržení Rusínů od Ukrajiny,… Nebo na domácí půdě - kouření od 27 let je nezávadné, postižení a normální nepatří do stejných tříd, odstranění Sobotky kalašnikovem, kdo nepije alkohol, přichází o hodně a skončí jako Hitler,… Vše vede až k trapným a rozporuplným výmluvám hradu typu viróza, pes ohrnující koberec, hnijící palec, zpoždění díky leteckým dispečerům(hádají se o 4 minuty, ačkoliv na pohřeb Slovenského exprezidenta přijde o 67minut později) .Jeho hulvátství vede na vrchol při ,, hovorech z Lán´´ kdy sprostou mluvou na úrovni 10 cenové (podle svých slov se ,,chtěl se přiblížit k voličům´´) ničí tradici prezidentů (rada ČT ji ukončuje) a od té doby není na živo vpuštěn do médií ale jen do bulvárního Blesku..
12)jeho tým splňuje přísloví ,, vrána k vráně sedá ´. Šlouf - Dlouholetý přítel který vede kampaň(odstraňen jako nepotřebný ihned po zvolení prezidentem) exekutor, mafián s napojením na Mrázka. Mynář - jeho stamiliónový majetek na který protizákonně odmítá podat DP na FÚ, který je stále ve funkci bez BP (kterou sám pozdržoval, protože věděl že ji neprojde) a jeho podivném propojení na Janouška(od jeho právníka koupí pod cenou vilu v době, kdy žádá Janoušek prezidentskou milost) a Rittiga, nyní čelí TO pro rozkrádání a manipulaci s dotacemi na vlek a oboru v Lánech.. Nejedlý - šéf českého Luk oilu( který financoval Zemanovu kampaň) , odsouzený k pokutě 30 miliónů za LO a čelící soudu za nezákonný nákup bytu v centru Prahy, dostává v roce 2015 na žádost hradu diplomatický pas.. Ovčáček – mluvčí, parodie na člověka z bulvárních Haló novin.. Pilc - náčelník vojenské kanceláře(ztrácí v 11/15 pro podivné propojení na Rusy a mafii BP a rezignuje) ... Přes slib že si na hrad nikoho z prezidentské kampaně sebou nevezme(Interview ČT24, 4. 12. 2012) jich má nakonec 14 ( Vedoucí analytického odboru, ředitel sekretariátu, šéfka tiskového odboru,… )
13) Plní jen pár předvolebních slibů (14 z 35). U všech se chová přesně opačně - Tvrdil že bude politicky nestranný( :-D), že bude přijímat kritiku na svou osobu(:-D) , že nebude veřejně kritizovat vládu, že nebude vetovat žádné zákony, že si sebou nikoho nevezme z kampaně na hrad(idnes*cz, 22. 1. 2013) a nakonec jich má 14, že nebude mít placené poradce, že nebude mluvit do volby velvyslanců(ČT 7.1.2013 prez. Debata) ale ihned po zvolení se začíná mstít za prezidentskou volbu K. Schwarzenbergrovi (v té době ministr zahraničí) a nové velvyslance zvolí teprve po nástupu své vlády ,,odborníků´´.. Také založí účet na úhradu státního dluhu a slíbí že tam bude dávat 1/3 prezidentské mzdy měsíčně(odvádí však jen 16%) ale na konci roku 2015 fond ,,vytuneluje´´(zpronevěří poté, co peníze z něho věnuje Klokánku) čímž poruší zákon ..
14) Snaží se reprezentovat jako intelektuál a všichni jsou podle něj jen hlupáci (což dává stále najevo).. Neustále však plete slova, což se často stává hitem v médiích i v zahraničí- softwarové kuličky(airsoftové) a pokaždé když mluví AJ utrhne trapas jako bablbam nebo budbox,. Neustále uráží novináře(mají inteligenční deficit, jsou to pitomci hnůj a fekálie, … ) a ostatní upozorňuje na chyby (Sobotku za gramatické chyby v dopise při jmenování vlády - ačkoliv sám má přímo v prezidentském slibu chyby také). Někdy trvá na svém názoru (viz neexistující článek o Peroutkovy ,,Hitler je gentlman´´ a ačkoliv je 2x odsouzen soudy k omluvě neomluví se) a někdy okamžitě obrací (ihned po obvinění Konvičky řekne že ho nezná, ačkoliv pár dní předtím stojí vedle sebe na pódiu a kamarádí se) Vše zakončují jeho trapné vtipy které chápe jen sám(na otázku zahraniční reportérky se ji zeptá zda není agentkou Al Kaidy a navrch pozdraví „Allah Akbar“ nebo „Vím, kde drží Hanku a Tonču!“)
15)Hrad za jeho panování utrácí nejvíce v historii (ačkoli Zeman slibuje před zvolením opak).Za pohoštění utrácejí 3x více než Klaus, utrácejí se miliony za cestování(nechá letět prázdné letadlo z Číny a letí soukromým letadlem milardáře Kellnera-ten poté dostává lukrativní zakázky od hradu). Za 1 milion koupí přístroj na zjišťování metanolu v alkoholu (čirou náhodou na začátku metanolové aféry). Hrad utrácí za stavby 2x více než Klaus a většina zakázek obchází zákon o výběrovém řízení (účelovou cenou pár korun pod zákonnou hranicí)


Nepřihlášený uživatel

#151182 Re:

2019-09-13 10:16

#151181: -  

  Stavby na Hradě? Jo ty zátarasy z žiletkového drátu. Za Rudolfa II. byla na hradě asi stovka lidí, za Masaryka hradní stráž 195. Za Zemana dosáhla hradní stráž počet 653.  A pomalu si začíná říkat brigáda.


Nepřihlášený uživatel

#151183 Re:

2019-09-13 10:30

#151181: -  

11. května 2017 Zeman v Číně. Nečas taky, v hotelu potkali Paroubka...

Evropan

#151184

2019-09-13 10:36

Ruský senátor Sergej Cekov podle RIA Novosti uvedl, že navrhuje zvážit uvalení hospodářských sankcí na Česko kvůli postupu radnice Prahy 6 ohledně kontroverzní sochy sovětského maršála Ivana Koněva. Senátor byl do Rady federace ruského parlamentu zvolen na Ruskem anektovaný Krym a v horní parlamentní komoře je členem zahraničního výboru. "Musíme v této otázce reagovat principiálně a tvrdě, včetně zavedení hospodářských sankcí," řekl agentuře RIA Novosti. "S ohledem na to, že v Evropské unii myslí pouze na peníze a morální a duchovní hodnoty pro ně nemají žádný význam, je zapotřebí je potrestat ekonomicky. Především zcela přerušit výměnu turistů s Českem."

https://zpravy.aktualne.cz/trest

Tak to už se mladý Babiš víckrát na Krym nedostane :)))

 


Nepřihlášený uživatel

#151185 Re:

2019-09-13 10:53

#151181: -  

.. A TOHLE NENÍ ZDALEKA VŠECHNO SVINSTVO, KTERÉHO SE ZEMAN DOPUSTIL! ABSOLUTNĚ NECHÁPU, JAK MŮŽE NĚKDO ZVOLIT TAKOVÉHO LUMPA A GAUNERA ZA PREZIDENTA !!!


Nepřihlášený uživatel

#151186 To jako, že by StBácký donašeč Andrej Babiše nebyl zlodějem?

2019-09-13 10:54

.....tak to je pořádná debilita. 

 


Nepřihlášený uživatel

#151187 Re:

2019-09-13 10:59

#151181: -  

Zeman je rozmazlený fracek, rozkydaný maminčin jedináček, který se stal lží a za přispění rodiny Klausů prezidentem, má jen mé pohrdání. Jakožto národ s velkým počtem bývalých a současných komunistů, komunistických lampasáků co nikdy nebojovali a množství příslušníků STB se nedivím , že mají svého prezidenta, který umí akorát vykládat cizí myšlenky a urážet slušné lidi.


Nepřihlášený uživatel

#151188 Re:

2019-09-13 13:37

#151176: Evropan -  

Tak už známe tvoje jméno, zmrde! Vlastenci si tě najdou zmrde!


Nepřihlášený uživatel

#151189 Re:

2019-09-13 13:47

#151181: -  

Aby rozeštval společnost a zničil pověst ČR ve světě, v tomto směru  si Zeman  vede opravdu dobře ;-)


Nepřihlášený uživatel

#151190

2019-09-13 15:20

Krutá bilance panování s. ing. prezidenta v pozici prezidenta ČR od roku 2013:

Absolutní povýšení lži a nenávisti nad pravdu a lásku.

Absolutní absence kultivovaného projevu hlavy státu a jeho panošů směrem k veřejnosti a vyzdvihování sprosťáren a vulgarity a kladení důraz na ně především v komunikaci se sdělovacími prostředky.

Absolutní pohrdání Ústavou ČR ve vztahu k plnění jejího znění, její soustavné ohýbání, překrucování a ignorantství vůči tomuto závaznému dokumentu

Systematické rozdělování společnosti

Podezření z vlastizrady paktováním se s nepřátelskými mocnostmi jako je Rusko nebo Čína

Vybízení k likvidaci určitých profesních skupin (novináři) a zastrašování členů vlády (Sobotkova vláda).

Ožírání se, hulení cigar a jejich okázalá prezentace těchto neřestí na veřejnosti.


Nepřihlášený uživatel

#151191

2019-09-13 16:30

Nechtěl bych být zemanovým dvorním holičem a poslouchat pokaždé ty jeho kecy


Nepřihlášený uživatel

#151192 Re: Re:

2019-09-13 18:50

#151188: - Re:  

Tebe si zase najde zubatá.


Nepřihlášený uživatel

#151193 Re: Re: Ten největší debil na 5

2019-09-13 18:52

#151175: Evropan - Re: Ten největší debil na 5 

Už plete páté přes deváté.


Nepřihlášený uživatel

#151194

2019-09-13 23:45

Zeman vstoupi do dějin jako president, který kam přijel, zkazil vše co se zkazit dalo


Nepřihlášený uživatel

#151195 Re:

2019-09-14 05:30

#151194: -  

A ty dostaneš přes hubu, hajzle!


Nepřihlášený uživatel

#151196 Re: Re:

2019-09-14 08:22

#151195: - Re:  

Nevztekej se, dědku. Víš přece, co říkal soudruh lékař. Ještě by ti mohla prasknout žilka.


Nepřihlášený uživatel

#151197

2019-09-14 09:14

Myslím, že by vrchní velitel ozbrojených sil, pan prezident Zeman měl okamžitě zavelet rozkaz, pro policii a armádu, chránit sochu a pozatýkat TOP09 a ty kdo znesvěcují památky osvobození od nacismu, či jinak poškozují mezinárodní zájmy, podobně jako to dělá antifa a teroristé.


Nepřihlášený uživatel

#151198 Re:

2019-09-14 11:49

#151197: -   

  Koněv přijel druhý den po válce. V noci z 8. na 9. května stojí jeho jednotky na hranicích teď už bývalého protektorátu.

   Mezitím Dönitzův kurýr plukovník Wilhelm Mayer-Detring v rychlém americkém tanku našel na druhý pokus, po noční konzultaci  v Hradci Králové, velitele 9400 děl a minometů, 2400 tanků, více, než tisíce letadel... většinou bez benzínu.. a 900 tisíc německých vojáků Schörnera.

   Do lázní Velichovky dorazil 8.května asi v 9.20. Schörnerovi přivezl text německé kapitulace. O půl jedenácté Schörner odlétá Storchem na letiště u Žatce,  a pak se v Rakousku honí za Hitlerovou lží o alpské pevnosti.  

    Štáb, přesněji zbytek štábu, protože se začal přemísťovat už 7. května do Žatce, kde však narazil na Rusy a byl rozprášen, ho následuje směrem na západ o jedenácté. Čeká ho incident s místními partyzány u Ostroměře.

 


Nepřihlášený uživatel

#151199 Re:

2019-09-14 12:19

#151159: -  

Aby tam tak emigroval.


Nepřihlášený uživatel

#151200 Re:

2019-09-14 14:26

#151194: -  

Ten důchodce si udělal z Hradu výminek.