MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re:
ne, tady v tomto bordelu neplatí vůbec nic, jaké gdpr? Pičovina co vymýšlejí nacisti v Bruselu, demente!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !!!!! Tys měl být dávno v hrobě, havloidní svině!!!!
#151023: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: !!!!! Tys měl být dávno v hrobě, havloidní svině!!!!
vy taky patříte oba do ústavu pro choré
i havloidní, i ten druhý
a estébáčtí podvodníci nám furt vládnou, prognostický fašistický ústav co podvedl občany tohoto státu
Re: Smrt komunismu!
JÁ CHCI UŽ JEN KOMUNISMUS
PROTOŽE TENTO ZHOUBNÝ KAPITALISMUS, KTERÝ NÁM TADY ZAVEDLI PODVODNÍCI Z PROGNOSTICKÉHO ÚSTAVU, JE PODVOD NA OBČANY ČR
KLAUS ZEMAN A DALŠÍ VĚDOMĚ PODVĚDLI OBČANY TÉTO ZEMĚ A JENOM LŽOU
BABIŠ TO UŽ JE VEDLEJŠÍ PRODUKT, TAKY STB
TAK KDYŽ JSME HLOUPÝ A DEMENTNÍ NÁROD, COŽ VĚDĚLI UŽ ŠPÍNY NÁCKOVÉ SKOPČÁCKÉ,
TAK SI NIC JINÉH ONEZASLOUŽÍME
Re: Re: Re: Re: Re: !!!!! Měl už být dávno v důchodě !!!!
#151026: - Re: Re: Re: Re: !!!!! Měl už být dávno v důchodě !!!!
demožumpo věc se má takto: Skopčáci nás tady otravují HROMADNĚ jedovatými paštikami a rádoby uzeninami ala film Restaurant Pana Trikatela (komedie s L.de Funesem) značka Schneiderfood, což je 20% masa, azbytek jen chemikálie
myslíte si že to Zeman jí? Ten má jiné vybrané lahůdky
Podvod co napáchal Prognostický ústav - jehož členy byli Zeman, Klaus st., Zaorálek, Dlouhý, a celá klika vládnoucí pod hlavičkou OF a posléze ODS - ODA - a dalších, nyní TOP09 a další podvodníci
nikdy nikdo nespraví, ani Moskva, Berlín, žádná mocnost, a už vůbec ne debil Trump který lže v jednom kuse o všech a o všem. Nemá ani elementární znalosti i o historii, o ničem
Jsem pro abysme už měli normálního prezidenta, svéprávného, odpovědného, zdravého
ale tohle přání se zřejmě nesplní
náš národ neměl nikdy normální hlavu státu
byli tu bud stalinisti, komunisti, nebo estébáci, a alkoholici
Nepoučili jsme se ani ze společné historie s Nácky, germány, nacisty,. Skopčáci nás tady otravují HROMADNĚ jedovatými paštikami a rádoby uzeninami ala film Restaurant Pana Trikatela (komedie s L.de Funesem) značka Schneiderfood, což je 20% masa, azbytek jen chemikálie
myslíte si že to Zeman jí? Ten má jiné vybrané lahůdky
Podvod co napáchal Prognostický ústav - jehož členy byli Zeman, Klaus st., Zaorálek, Dlouhý, a celá klika vládnoucí pod hlavičkou OF a posléze ODS - ODA - a dalších, nyní TOP09 a další podvodníci
nikdy nikdo nespraví,
MARTIN JAROŠ NA HRAD
Hodně lidí na mém Facebooku je zaražených tou včerejší zprávou o Babišovi. Můj názor:
1. Přiznám se, že mi to smrdí. Možná ještě víc než "CO" mi vadí to, "JAK" se to včera seběhlo a komunikovalo. Nejdřív Deník N zveřejní neoficiální únik, že prý stíhání bylo zastaveno. Zastupitelství pak mnohoslibně prohlásí, že státní zástupce "změnil svůj původní právní názor". Není to ale definitivní, protože to ještě musí přezkoumat šéf. I když to není definitivní, prezident republiky (!) okamžitě blahopřeje p. Babišovi k zastavení stíhání. Tak jestli tohle není další stupňování tlaku na výsledek, tak už fakt nevím. Angličani tomu říkají self-fulfilling prophecy, předpověď, která se sama naplňuje. A ať už teď šéf MSZP rozhodne jakkoli, bude okolo toho pachuť. Stala se z toho typická česká bramboračka, do které se u nás rozkydne každá velká kauza. Lidi si budou říkat - dostal bych já, dostal by každý podnikatel z Horní Dolní takový luxusní přístup?
2. V uplynulých měsících jsem se setkal s desítkami lidí z české politiky a byznysu. Skoro pokaždé se řeč stočila i na pana Babiše. A víte co? Všichni do jednoho mi řekli, že nevěří, že by Babiš šel kvůli Čapáku za mříže. Většina lidí si myslela, že to půjde k soudu, ale ten že se bude vléct roky, mistrně zdržovaný nejlepšími právníky, a pak se to nějak rozplizne do ztracena. Nikdo nevěřil, že jsme země, ve které by miliardář a premiér či expremiér reálně šel za katr. Tohle mě na tom mrzelo asi nejvíc. Protože správně bychom taková země měli být. Měli bychom alespoň věřit, že to je možné. V tom vidím možná největší zlo Babišova panování - že tak prorostl do státu a má takové páky, že i opravdu silní a zkušení lidi tak nějak mlčky přijali, že se z toho vyseká. To myslím vadí mnohem víc než nějakých 50 mega.
3. Ale dobrá, chci být dobrý hoch a dobrý občan. Chci věřit systému a české justici a rozhodnutí akceptuji, ať je jakékoli. Upřímně přiznám, že neznám všechna fakta a nemám takové právní znalosti, abych to dokázal posoudit. Jako laikovi se mi ten dotační trik s Čapákem jeví jako klasické šméčko, ale skloním se před názorem státního zástupce.
4. Na druhou stranu vám chci říct - neztrácejte naději. Nikdy nebylo dobré vsázet moc na kauzu Čapího hnízda. V roce 2016 jsem napsal, že dotace na Čapák vem čert, že víc mi vadí, jak špatně Babiš vládne. Tohle jsou "zločiny", ze kterých si Babiše soukromě viním já. A myslím, že politicky se dá porazit jen přes ně:
a) Přes silné kecy 4 km dálnic za rok.
b) Školství i zdravotnictví hluboce podfinancované a v akutní personální krizi.
c) Velké investiční sliby potichu stornované.
d) Rozhazování peněz na dárečky i přes blížící se hospodářské ochlazení.
e) Nekončící šikana podnikatelů přes finančák.
f) Z osobních zištných důvodů podpora dotací pro velké zemědělské podniky, a z toho vyplývající ničení české krajiny, přírody a budoucnosti.
g) Prorůstání do státu, zašmodrchání republiky do konfliktu zájmů a její znásilňování, aby sloužila primárně příjmům holdingu.
h) Vydíratelnost kvůli vlastním kriminálním problémům, a z toho pramenící podřízenost vůči prezidentovi a dalším.
Čapí hnízdo je jen jedna úvodní kauza, která odráží některé z těchto bodů. Buďte optimisti. I když jedna kauza nepřinese nic, na kombinaci všech těch faktorů nakonec Babiš politicky dojede. Jsem si tím absolutně jist. A pokud opravdu chcete spoléhat na kauzy, tak mi slibnější připadá ta účelově předražená reklama na Čapáku za stovky miliónů. Pár podobných případů už jsem v branži viděl. Kdyby viníci i tentokrát jaksi záhadně vyklouzli, tak už bych přikročil k občanské neposlušnosti i já. Ale Čapák Nečapák, vím, že politika pana Babiše nakonec prohraje. A věřím, že to bude brzy.
MARTIN JAROŠ
Společnost Agrofert získala dotaci na nový technologický postup při výrobě marmelád : Budou loupat koblížky!
Další srovnání malosti české politiky
Re: Další srovnání malosti české politiky
#151062: Vtipný Jenda - Další srovnání malosti české politiky
Ptá-li se někdo, jak je možné, že v tak vzdělávané zemi zvolili někoho tak šíleného, měl by se ptát spíš jinak. Co předcházelo. A zjistil by s překvapením, že šlo o stav kolapsu a beznaděje. Pak přišel někdo, kdo mluvil o naději.
Ale byl to jen nevalně kvalifikovaný histrion. Egocentrik a chronický urážeč.
Re: Achtung achtung osoba s rakouským pasem dělá zlo v čr
Německá kancléřka Merkelová byla při své dvanácté (!) návštěvě Číny přijata s vojenskými poctami. Vzhledem k tomu, že Německo stojí na prahu recese, co myslíte? Bude se se svými čínskými protějšky bavit o Tibetu a lidských právech nebo o Trumpovi, clech a hlavně vzájemném obchodu?
A mimochodem, zřejmě ze zdravotních důvodů seděla i při hymně.
Co na to "naši" novináři, spustí kvůli tomu „zemanovský“ řev?
Re: Další debilita od havloidů z pražské kavárny
Re: Re: Achtung achtung osoba s rakouským pasem dělá zlo v čr - Schwarzenberg!
Du bist scheisse!
Novou Miss Italia 2019 se stala dvacetiletá Carolina Stramare z Lombardie.
PS: Není to ani lesba, ani transka, ani černoška, ani muslimka, ani nepracuje v neziskovce. EU má pravdu, v Itálii je něco špatně!
Havloidní "režisér" Václav Marhoul dostal ze Státního fondu kinematografie dotaci ve výši 26 milionů korun!
Re: Ti jebe.
#151047: achtung7 - Achtung achtung osoba s rakouským pasem dělá zlo v čr
Prsní silikonové implantáty jsou závažný problém!
Re: Re: Další várka vtipnů pro debilní koblížkáře
ANO! Agrofertu bude líp!
Na blábolech pražské kavárny o Rusku něco nesedí... :-)))
Ruské zlaté rezervy se zvětšily a jejich hodnota za rok stoupla o 42 procent
Re: Re: Re: Další várka havloidních debilit od havloidního debila
Vidím, že je soudruh Kelbich správně politicky angažován. "Vtipy" z Rudého Práva jsou zpět.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: vulgarita je zástupná
#151048: ddynka - Re: vulgarita je zástupná
S tebou asi nebude něco v pořádku!