MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#150851

2019-09-01 18:48

Starosta Prahy 6 Ondřej Kolář ještě v roce 2017 řekl, že na odstraňování sochy v dnešní době je už trochu pozdě. Řekl, že ČR má uzavřenou s Ruskou ambasádou bilaterální smlouvu ohledně válečných pomníků a hrobů, ale že ta socha Koněva není hrob nebo pomník. Obratem tvrdí, že socha je pomník sovětského vojevůdce a že obec má právo říci, co se s tím pomníkem bude dít nebo ne. Tak je to pomník nebo ne, pane starosto.

Dál v roce 2017 tvrdil, že Koněv byl člověk, který část Československa osvobodil, ale v roce 1968 jej okupoval. Takovou manipulaci historií si dovolil vypustit do tisku. Sám Úřad dokumentace a vyšetřování zločinů komunismu tvrdí, že Koněv přijel do Československa na jaře 1968, aby objel pracující lidi a zjistil, co se u nás vlastně děje. Dále úřad popsal jeho návštěvu Plané, kde dal přednost rybaření před návštěvou státní hranice. A to je vážení vše, co tento úřad o spoluúčasti Koněva na okupaci v roce 68 uveřejnil.

Závěrem pan starosta řekl, že odstraňování soch je ideologické rozhodnutí. Že jestli se Koněvova socha měla odstranit, tak se to mělo stát v 90. letech. V roce 2017 starosta Kolář řekl, že odstranění sochy maršála by zbytečně vyvolávalo vášně a polarizovalo společnost. A tady se zastavme.

Proč chce starosta Kolář v dnešní době polarizovat společnost a v roce 2017 nechtěl? No protože celé to divadlo s odstraněním a zakrytím sochy maršála je jen příprava na naplánovanou demonstraci na Letné 17. listopadu. Pan starosta dle mého názoru chce rozjitřit rány, polarizovat, budit nenávist a agresi. 


Nepřihlášený uživatel

#150852

2019-09-01 19:12

Vidíme tragické důsledky sluníčkářského multikulturalismu a masové migrace. Švédští občané ve velkém počtu emigrují do Polska. Utíkají totiž před agresí uprchlíků ze Středního východu a Afriky, píše Nasz Dziennik s odkazem na Republikový úřad pro cizince. Každý rok se přihlásí k pobytu v Polsku několik stovek Švédů a letos celkový počet nových obyvatel dosáhl 2 500. Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Švédsko či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD.

Podle článku existují v 80 švédských městech oblasti, v nichž dominují islamisté a kde se právo řídí podle islámského zákona šaria. Největší no-go zóna je v Rinkeby ve Stockholmu. „Policie se tam neobjevuje, ambulance nevstoupí. Vládne tam chaos, “ cituje Nasz Dziennik jednoho z členů online skupiny „Švédi v Polsku“ Patricka Lundina. „Je obtížné žít ve městech, kde není možné bezpečně opustit dům po setmění, kde si děti nemohou hrát na zahradě a všechno vypadá, jako by země byla na pokraji občanské války. Jsem z toho unavený, “ uvedl Patrick Lundin.

„Oblasti vražd, zločinu, znásilnění, strachu a šaría. To jsou důsledky multikulturalismu a otevřených dveří pro migranty. Švédové prchají ze své země, aby našli mír a normálnost v Polsku. A není to tak dávno, co Občanská platforma (opoziční strana proti vládnoucí PiS) chtěla přijmout migranty v jakémkoli množství – hrůza! “, reagovala na svém blogu polská europoslankyně Beata Mazurková.

K celé věci je třeba dodat, že se musíme se připravit na příliv „uprchlíků“, tentokráte ale ne z arabských zemí a Afriky, ale původních Evropanů ze západní Evropy, kteří budou utíkat před islamizací svých zemí s tím spojenou zhoršenou bezpečnostní situací. Tento trend bude s postupujícím nárůstem muslimské populace na západě kontinuálně narůstat.

 

Na to ale musíme racionálně reagovat. Když zde budou Němci, Nizozemci, Švédové či další občané islamizovaných zemí západní Evropy skupovat nemovitosti, poroste cena nemovitostí pro české občany. To nesmíme připustit. Již nyní jsou ceny bytů nehorázně drahé.

Nemovitosti v Česku zdražují dvojnásobně rychle oproti situaci v celé Evropské unii. Řešení může být v tom, že zákonem zakážeme, aby cizí státní příslušníci v naší zemi mohli kupovat nemovitosti. Též bude nutné zpřísnit i případné udělování trvalého pobytu těmto obyvatelům. Čeští občané nemohou doplácet na to, že občané západoevropských zemí nechali své země zničit masovou imigrací a islámem.

A kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik napadených a zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu? Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

Hnutí SPD předložilo už i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím.


Nepřihlášený uživatel

#150853

2019-09-01 19:16

Stojíme za svým prezidentem Milošem Zemanem.

Řekneme si politik, co se může dít takovému jednotlivému politikovi. Prakticky nic. Co se jim nelíbí ignorují, na otázky prostě a jednoduše neodpoví. Když je nejhůř klidně novináře, či kameramana odstrčí… Mají přeci imunitu. Ale co když jste politikem na postu který nepřehlédnete. Co když je ten politik hlavou tohoto státu. Tedy prezident. Může on snad potřebovat nějakou pomoc od nás lidí... ten přece má naprosto vše a těžko bude mít nějaký problém. A pak i kdyby nějaký ten problém byl, tak my lidé, co můžeme? No nic, jak by jsme tak mohli i sebemenší jeho problém řešit.

A vidíte, myslím si, že to není pravdou. Jsem totiž přesvědčen, že právě dnes, víc než kdy jindy, za těch šest let, co je Miloš Zeman prezidentem naší země. Tak je tu problém a ne malý. A ten problém nemůže vyřešit nikdo jiný než my lidé… Ano, je to tak prezident Miloš Zeman, náš prezident naší země – ,,Tahle země je naše a tahle země není a ani nemůže být pro všechny" - potřebuje naši pomoc! A myslím si, že s ním i jeho rodina. Vždyť to vše co se děje prožívají s ním.

Miloš Zeman je náš prezident – zvolilo jej 2 853 390 lidí této země. Myslím si, že naprostá většina z nás kdo jej volila, volila jej proto, že jsme věřili v to, že Miloš Zeman ať je jaký je, tak že naši zemi neprodá. A Miloš Zeman, toto dělá. Nepodlehl nátlaku ze stran OSN, EU, a ani, našich rádoby těch demokratických, tradičních stran. Jen si vzpomeňte na jeho projev právě v OSN. Kde mluvil o imigraci. Jen si vzpomeňte, jakou knihou obdaroval paní Merkel a co jí řekl. A právě proto, že Miloš Zeman nejede s těmi eurohujery a nepoklonkuje, jak paňáco Macron. Tak díky tomuto je tu problém…

Na Miloše Zemana je vyvíjen veliký psychický nátlak a tento nátlak je tu vyvíjen už od první kandidatury… a bez pardonu je doslova psychicky likvidován. Nevím, jak kdo se na to z vás dívá, ale - toto je horší než fyzické násilí, protože to člověk nevidí. Na člověku se toto projeví, až po dlouhé době. A právě v takovém případě člověku nejvíce pomůže opět to, co není vidět – a to je duševní podpora. Kdy člověk uvidí, ucítí, že na to není sám a že jsou kolem něj lidé, kteří stojí za ním a když je potřeba přijdou na pomoc. Ano je tu rodina a blízcí, to je víc než důležité… ale i ta jak jsem psal to také cítí… Jenže to o čem se tu bavíme jde zvenčí. A proto jsem přesvědčen, že i ta pomoc, musí také přijít zvenčí.

A aby jste pochopili tu velikost toho problému, který jak jsem už zmínil, začal před šesti lety. Povím vám následující… Je pro mne přímo děsivé, že se dnes k nenávisti a pohrdání hlavy státu, vedou už malé děti. Znám případ z jedné školy, nedaleko Prahy. Kdy vychovatelka ve škole mluvila hanlivě o panu prezidentu a jedno dítě se proti tomu ohradilo. A co následovalo, výsměch této „vychovatelky“ opětovné urážky hlavy státu a následný posměch od spolužáků! A kluk už se nechtěl vrátit do oné školy! Zdá se vám to neuvěřitelné? Tato věc se opravdu stala a skončila až když maminka celou věc řešila v ředitelně. Ano i toto se děje v naší zemi. Jedenáctileté děti, vystupují a mluví k lidem na demonstracích proti hlavě státu!

Tak a teď si vezměte naše média, naše politiky co stáli při prezidentské volbě na straně Jiřího Drahoše. Ty čekají jak supy, jak nelidské hyeny, na jakékoliv prohlášení, kde se Miloš Zeman vyjádří nepřesně. Okamžitě vše ve všech médiích, vše zveličí, lež jim samo není cizí. A toto už celých šest let. V minulosti již byla podpisová akce na podporu našeho pana prezidenta, (hodně se v tom angažovalo hnutí Lidé lidem), a teď cítím, že je třeba znova pomoci, přímo se postavit na obranu, zastat se našeho prezidenta Miloše Zemana daleko účinněji…

A to proti všem těm, kteří dnes znevažují nejen symboly naší státnosti, ale především hlavu našeho státu - za urážku české státnosti totiž považuji i výměnu prezidentské standarty za červené trenýrky, k níž došlo v září 2015! No a dnes tu máme pak takové „pro národní“ hrdiny jako je pan senátor, V. Láska a dalších 48 kousků (senátorů), pro mne obyčejných zrádců, kteří si našli a k obrazu svému překopali, co jen bylo trochu možné vyložit si takzvaně oboustranně. A podali na hlavu státu – ÚSTAVNÍ ŽALOBU!

Pokud toto ponecháme bez povšimnutí, dáme tím, všem těm zrádcům jasný vzkaz, že si mohou dovolit cokoliv! Budou v tom pokračovat, a dále tak šířit nenávist a zášť na našeho prezidenta. Teď tedy víc než kdy jindy, je potřeba učinit všemu přítrž a ukázat hranice, které nelze překročit! Nelze si dělat legraci z toho, co je symbolem státnosti, a pokud si z toho chce někdo dělat legraci, ať se tedy odstěhuje někam jinam, když si neváží toho, že může žít v této zemi! Jak to tedy cítíte vy?

Řada z vás mne myslím si už dobře zná, co se týče mých názorů a to i právě na Miloše Zemana. A tak ví, že jej za některé věci které učinil i kritizuji. To však nic nemění na věci, že za Milošem Zemanem stále stojím. A proč? Protože on svým postojem a svými slovy brání naši zem, náš společný domov, naši vlast!

Myslím si, že nastala doba všem „těm“ ukázat, že není možné, aby tady nějaká partička eurohujerů s kdejakým pucflekem, jako je pan senátor V. Láska, či zločinci co zničili naši prezidentskou standartu si mohou dělat co chtějí, a že jim vše projde!

Myslím si, že nastala doba, na oplátku. Na oplátku pomoci našemu prezidentu Miloši Zemanovi, za to, že naše země má ještě naději! Ukázat, že když jde do tuhého, se na nás může spolehnout, tak jak mi na něj… Co říkáte? A proto jak jsem už předeslal v jednom videu napíši otevřený dopis a k němu přidám listy z elektronické petice s vašimi podpisy… A následně předám našemu panu prezidentovi.

S pozdravem, úctou ke všem lidem se srdcem na správném místě.

Evropan

#150854 Re:

2019-09-01 19:20

#150851: -  

No tak dalo to práci, ale protože mě zajímalo, k čemu dospějete, dočetl jsem to až do konce. Závěrečný obrat je vskutku cimrmanovský a pobavil mě. Zdá se, že zemandrtálci mají z demonstrace na Letné opravdový strach. To je dobře!

P.S. Maršál Koněv vedl invazi Sovětské armády do Maďarska v roce 1956. To byla vskutku krvavá invaze. V Budapešti bylo zabito asi 2.500 Maďarů, v dalších městech asi 3.000.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#150855

2019-09-01 19:24

V neděli 1.9. vrcholí peloton historických frašek o „pravdě“ v souvislosti se vznikem (nikoli vyhlášením) Druhé světové války v Evropě. Politické reprezentace zemí, kde by se v případě naplnění Hitlerových cílů už dnes nehovořilo slovanskými jazyky, pojímají ten cirkus opravdu na „společnou notičku“.

 

Poláci to vidí asi takto..., schizofrenně...

Vlastní skutečnou rekovností vždy omámení Poláci pojímají ceremoniál tradičně rozpolceně, ale zásadně nahlas. Napřed se kalkulovalo se státním happeningem v Gdaňsku u památníku Westerplatte, kde německá bitevní loď Schleswig-Holstein dělostřelbou přepadla posádku místní pevnosti, nakonec však slavné tlachání přece jen probíhá ve Varšavě.

To není podstatné. Obránci Westerplatte bojovali stejně statečně jako Varšavané, jako konečně celý Polský národ, když už si konečně ujasnil, s kým mu tedy opravdu jde o bytí či nebytí. O hrdinství polských bojovníků netřeba pochybovat ani náznakem.

Ale zajímavý je pohled na historii a její selektivní výklad, což je však další tradiční polský (bohužel i český a slovenský) rys, kdy se pod vedením devótních politických podržtašků a žurnalistických žoldáků rázem stává historie „historií“.

 

Poláci v klidu vytěsní skutečnosti dobře doložené, kdy sami s Hitlerem jako první vytvořili v roce 1934 vojenský pakt a spokojí se s ostouzením až toho následného, strategicky vynuceného (byť z našeho pohledu odsouzeníhodného) paktu sovětsko-německého z r. 1939.

Opeření husaři rádi zapomínají, že spolu s Hitlerem pomáhali rvát v r. 1938 Československo na kusy kvůli několika chalupám na Těšínsku, které jim za to Němci na pár dní nechali. Tak mělo být zapomenuto na výprask z roku 1919, co velmocensky ambiciózní Rzeczypospolite uštědřili utahaní českoslovenští legionáři, nějaká ta bdělost polské orlice tím byla ukolébána také. (Vždyť jsme přece kámoši...?)
Rovněž je zapomenut prostý fakt, že Němce nebylo možno vlastními silami porazit a genocida polského národa se nekonala jen zásluhou Rudé armády, z největší části pochopitelně tvořené Rusy a ruskými generály. Pro polské organizátory jsou fakta zkrátka nulitními záležitostmi a k tomu se zásadně přihlíží i při výběru pozvaných hostů.

Tudíž reprezentanti agresora Němec Steinmeier a Němka Merkelová divadélko hrát budou, reprezentant osvoboditelů Rus Putin však nikoli, protože je „zlý“. Tak ho nepozvou. Pozvou však jiné. Třeba Ukrajince Zelenského, šéfa státu, kde se ctí Bandera, co vyvraždil statisíce Poláků, kde je zakázána Ruština a už jen to je prostě „hodnota“.

Trapnost takové selekce je natolik očividná, že ačkoli jsou pozvání i další účastníci světového vraždění jako Angličan Johnson, Francouz Macron či Američan Trump, ti raději oželí významné výročí. Trump se prý bude soustředit na hurikán (nejlépe při golfu), Macron pracuje na vymýšlení cestiček k Rusku, Johnson aktivně vyčkává Brexitu. Nevadí, přijedou z Dánska, Norska, Belgie a dalších zemí, co aktivně vytvářely dobrovolnické divize SS, taky samozřejmě Baltové jsou srdečně zváni. Podivné? Inu, podivná doba...

Slováci raději „zapomenou“ na....

Ze Slovenska nebude chybět krásná prezidentka Čaputová. Není jisté čím do debaty Zuzana Nádherná přispěje. Lze však pochybovat o tom, že by takříkajíc „zvedla na stůl“ podobné téma, jak už 1.9. čacká Slovenská armáda na rozkaz bohumilého Otce Tisa překročila spolu s Wehrmachtem polské hranice a nejenže si vzala zpět území Oravy, které Československu Polsko ukradlo před pár dny při parcelaci ze všech stran zrazené, jediné funkční demokracie široko daleko, ale ještě si i pár chalup a „pasienkov“ přibrala. To asi jako foršus při tažení na východ, kde přece na všechny pak čekala ta obrovská, zářivá, mámivá a zhola nereálná kořist.

Možná se ani nezmíní Krásná Zuzana o bohulibé brigádě Bundeswehru, která právě nyní probíhá na Slovensku v obci Važec, kde přehodní němečtí soldátové láskyplně kultivují hroby svých předků, jak informovala včera i dnes slovenská televize JOJ.

„Spolok starostlivosti o nemecké vojnové hroby“ se tuží už mnoho let, dle správce hřbitova každý rok přibývá asi 150 nových identifikovaných padlých příslušníků Wehrmachtu, kteří jsou pak pietně uloženi do čerstvých hrobů, protože padli tam, kde „...ani nechceli ísť“, jak dojatě poznamenal německého hřbitova hrobník. (No tak jistě, kdo by „chcel ísť“ kamsi, kde sice pár měsíců drancoval, ale nakonec jej to stálo život?)

Ale zmiňovat právě tuto jinak bohulibou činnost právě v den vypuknutí války? Hodí se to vůbec? Ono to sice prospívá byznysu, ale údajně někde na východě Slovenska už exhumační firma nadělala  z padlých všech národností z doby První světové války Říšské Němce, ať už to byli Rusové Maďaři, Slováci či Češi..., pak to jaksi musela „vyšetřovat“ Slovenská policie, která prý na to „není zařízená“, pak to nějak odložili...
Snad ani to není to vhodné téma k Pietě. Ale paní prezidentka si jistě poradí. Je tolik krásných a dojemných slov třeba o lidských právech, solidaritě, humanitě, obětování... Až se snad ani nebude muset ventilovat taková pikantérie, že Slovensko valstně dodnes nemá s USA uzavřenou mírovou smlouvu, tudíž je díky Otci Tisovi s cowboys tak trošku ve válce..? Ale co, prezident Trump tam stejně nebude a zástupce Pence nejlépe slyší na heslo: „Rusové jsou zlí, zlí, zlí, Američané tááák hodní...“.

My Češi máme sice Zemana či Klause ml. nebo Okamuru, ale taky stovky Kolářů

Teď se ovšem nabízí otázka, co si s esesáckými pohrobky z Litvy, Estonska a Lotyšska bude na téma o zlých Rusech povídat prezident Zeman? Pozvání dostal (už to je zvláštní...!), tedy jel. Vlastně -  českou účast z tajného zákopu posichroval pomatený starosta Prahy-6 Kolář, jehož obsedantní posedlost odtraněním pomníku maršála Koněva z Náměstí Interbrigadistů nabrala mezinárodní proslulost.

Nejen tím, že proti pokusu zfackovat Rusko infantilním hraním na „hodnoty“ a veskrze vylhanými „zprávami“ o podílu zasloužilého maršála na zrádné invazi do Československa už po právu protestuje Ruské velvyslanectví. I krásná moderátorka zahraniční televize JOJ včera povídala, že sochu maršála několikrát „aktivisté“ polili ve výroční den invaze barvou. Taky informovala bratry Slováky, že starosta Prahy-6 nechal sochu ukrýt pod lešením s plachtou, dokud se nevyřeší, kam ji magistrát umístí. Ba dokonce připustila, že „vandalovia“ už ochrannou plachtu několikrát strhli, tudíž sochu hlídá policie.

Takže naši bratři a bývalí spoluobčané mají nyní věřit, že (magistrátem P-6 placené?) morální obludy jsou vlastně „aktivisti“, kdežto občané se základními historickými znalostmi napravující počínání chorých myslí pak „vandalovia“.

Maršál Koněv, velký voják a osobnostní asketa se nikdy neúčastnil ani příprav ani vlastní invaze Sovětů, Němců, Poláků, Bulharů a Maďarů do Československa! Dokonce si (v SSSR přece nemyslitelné!!!) dovolil odmítnout státní vyznamenání od prezidenta ČSSR Dr Gustáva Husáka v roce 1970. Ani se neobtěžoval přijet, a prolhané „zaručené“ „zprávy“ masmédií a kolaborantských politiků všech úrovní nelze proto doložit jediným dokumentem. Dnes můžete vytvalou masáží donutit část „správně“ „vzdělané“ části obyvatelstva k prohlášení, že černá je bílá. Ale černá vždy černou zůstane, stejně jako ta bílá bílou.

Možné je totiž to, že opravdu hanobitelé maršálovy sochy nekýblují barvičky pod rouškou tmy a spánku policie jen tak zadarmo. Možná je Kolářovic famílie za to platí. Potom Kolář mladší přijde licoměrněs plentou a lešením, aby artefakt „chránil“. A vysněný políček Koněvovi, Rusku a naší národní úctě je s pompou uštědřen a ještě to městská kasa, tedy ti „vzdělaní“ voliči Prahy-6 zaplatí a  do budoucna to zaplatíme všichni.
Až nám někdy v budoucnosti (co nemusí být vzdálená) německý komisňák zase bude drtit hrdlo, nebo Polákům či Slovákům, co asi udělá Rusko? Logické by bylo, kdyby na tu německou botu ještě přitlačilo.
Že by na to téma ve Varšavě promluvil prezident Zeman? A bude na to vůbec čas? (Oni totiž Poláci mají v úmyslu, že Merkelová se Steinmeierem pod tíhou historické viny si navzájem slovně pokálí hlavy a zároveň pak panu Dudovi slíbí ještě několik set miliard euro na válečných reparacích. A to vypadá spíše na pořádné škorpení. To není tajnost, v Polsku je to skutečně téma dne...)

Takže – když už si připomínáme výročí vzniku největší historické tragédie, nepřipusťme, aby vznikly základy pro ještě větší. A že ondřejové kolářové všech barev a národností patří do blázinců, je to jejich lidské právo. To by pan prezident Zeman mohl ve Varšavě říct.

Evropan

#150856 Re: Podpořte SPD - podpoříte terorismus!

2019-09-01 19:26

#150852: -  

Kolikrát chcete tento fake ze začátku srpna opakovat? No každopádně se Švédové nestěhují k nám, protože už jistě ví, že u nás existuje strana vychovávající teroristy, a to je SPD.

 


Nepřihlášený uživatel

#150857 Re:

2019-09-01 19:34

#150852: -  

SPD, ten spolek primitivních nacionálně-fašistických bolševiků?

Evropan

#150858 Re:

2019-09-01 19:38

#150855: -  

Uvědomte si, že nejste historik, ale hysterik. Plácáte nesmysly. Polsko bylo 1.9.1939 napadeno hitlerovským Německem a 17.9.1939 ho napadl Sovětský svaz, a to přesně v duchu paktu Molotov - Ribbentrop, který podepsali představitelé Německa a Sovětského svazu v srpnu 1939. Sovětský svaz Polsko v roce 1944 osvobodil, ale v rámci územních zisků celé Polsko posunul o stovky kilometrů a asi třetinu obyvatel přestěhoval na území Německa. Ačkoli bylo Polsku antifašistickou zemí a bylo Německem napadeno, bylo po válce hned po Německu nejvíce poškozeno, a to více než kolaborující Maďarsko nebo Chorvatsko.

Russký diktátor (Russko je právní nástupce Sovětského svazu a za napadení Polska se nikldy naopak od Německa neomluvilo) navíc nebyl pozván (a asi by stejně nepřijel), protože Poláci stále a konzistetně upozorňují na to, že Russko porušuje mezinárodní právo, vede nevyhlášené války proti Gruzii a Ukrajině, a kybernetické války proti pobatským státům a dalším evropským státům včetně naší republiky. Hradní ožrala tam naštěstí veřejně nepromluvil, takže nám neudělal ostudu a neupozornil na to, že naši představitelé často jednají v zájmu rusského agresora.


Nepřihlášený uživatel

#150859

2019-09-01 19:43

Bolševismus tentokrát nepřichází z Kremlu ale z Bruselu, jen boj za "práva" proletariátu byl vyměněn za boj za "práva" všelikých menšin, migrantů, mohamedánů a Afriky, kde bílý muž, heterosexuál se svou bílou manželkou heterosexuálkou jsou ti nejhorší třídní nepřátelé, kteří jsou zodpovědní za utrpení novými bolševiky chráněných menšin.

Ale bohužel tady máme řadu spoluobčanů co jim za 25 let nedošlo že hysterčí s imaginárním minulým nebezpečím, které je dnes už jen neškodnou rekvizitou, a nevidí, že dnes nás ohrožuje životně, neomarxismus přicházející ze Západu, který má už dnes přemnoho domácích kolaborantů, kteří si dokonce říkají "demokratická pravice", stejně jako Husák říkal svému husákovskému socialismu "demokratický socialismus"

Evropan

#150860 Re:

2019-09-01 20:02

#150859: -  

Až na to, že Brusel nás nijak neohrožuje, zatímco Russko už okupuje východ Ukrajiny a rádo by pokračovalo tam, kde už jednou v roce 1968 řádilo. Je to stále náš nepřítel!

 


Nepřihlášený uživatel

#150861 Re:

2019-09-02 02:59

#150853: -  

MILOŠ MÁ OČI V SLOUP!


Nepřihlášený uživatel

#150862 Re:

2019-09-02 03:03

#150855: -  

Co se to tu šíří za nacionálně-socialistický hnus?


Nepřihlášený uživatel

#150863 Stojíme za starostou Ondřejem Kolářem!

2019-09-02 03:13

#150851: -  

Ta socha patři do šrotu, má uměleckou hodnotu výkupní ceny použitého kovu.


Nepřihlášený uživatel

#150864 Re: Re:

2019-09-02 05:47

#150862: - Re:  

Tak se nešiř, skopčácký nacistický hnuse z TOP09!

Pan premiér Babiš je nevinen!!!

#150865 A teď už jen pozavírat šiřitele lží a nenávisti z pražské kavány!!!

2019-09-02 05:49

Státní zástupce Šaroch zastavil stíhání premiéra Babiše v kauze Čapí hnízdo

Pražská kavárna = SSM!

#150866

2019-09-02 06:05

Martin Mejstřík byl členem městské vysokoškolské rady, Monika Pajerová byla zástupkyní šéfa Studentského tiskového a informačního střediska, Pavel Žáček, dnes poslanec ODS a zuřivý antikomunista, byl svazák, Šimon Pánek byl svazák...

Evropan

#150867 Re: A teď už jen pozavírat šiřitele lží a nenávisti z pražské kavány!!!

2019-09-02 06:59

#150865: Pan premiér Babiš je nevinen!!! - A teď už jen pozavírat šiřitele lží a nenávisti z pražské kavány!!! 

Jen abyste neslavili předčasně! On výsledek je stejně ten, že ČR vrátí dotaci Bruselu a zaplatíme ji z našich daní.

 


Nepřihlášený uživatel

#150868

2019-09-02 07:08

Pan Minář je něco mezi Adolfem Hitlerem a broukem Pytlíkem. Demonstrativním trháním Ústavy ČR se sice o něco přiblížil k Hitlerovi, ale pořád zůstává především pytlíkem. Mnohem více než pan Minář by mě ale zajímal jeho loutkovodič. Ten je totiž skutečně nebezpečný.

To máme dnes krásný den

#150869 Konec keců o trestně stíhaném premiérovi. :D

2019-09-02 07:36

Žalobce zastavil stíhání Babiše a dalších obviněných v kauze Čapí hnízdo

  •  

Nepřihlášený uživatel

#150870

2019-09-02 07:41

Logika antibabisovcu je skvela: justice je nezavisla pouze v tom pripade, ze rozhodne tak, jak chceme my. a babise zavrit rovnou, protoze nam je to jasny a chceme to.

 

Nepřihlášený uživatel

#150871 Re: Re:

2019-09-02 08:20

#150857: - Re:  

Ne to si pleteš s TOP09.

Příznivec hokeje

#150872

2019-09-02 08:43

Ať žije Jarda Jágr !

 


Nepřihlášený uživatel

#150873 Re: Do prdele s fašistou Ondřejem Kolářem!

2019-09-02 09:05

#150863: -Do prdele s fašistou Ondřejem Kolářem!

Do šrotu patří fašisti z TOP09!


Nepřihlášený uživatel

#150874 Re:

2019-09-02 09:12

#150853: -  

Mýlíte se. Soudruh soukmenovec Zeman je lotr. A hodně velký. A na tom nic nezmění ani fakt, že kvůli kamufláži zastává i některá správná, byť  šovinisticky liberálním establishmentem kontroverzovaná a kriminalizovaná stanoviska. 

    Je jako naparfémované hovno,  které chrstá  shnilou močůvku a kejdu na každého, koho vidí. Tímto způsobem zvítězil  nad svými soupeři v presidentských volbách.

   Mýlíte se, pokud od starého satana  očekáváte jakýkoliv dobrý skutek.  

    Zkušenost ukázala, že za ním zůstává jen spoušť. Nikdy neměl být zvolen kamkoliv. Kdo ho volil jako nejmenší zlo, měl by zpytovat svědomí. A příště najít někoho kvalifikovaného, není to nijak obtížné.


Nepřihlášený uživatel

#150875 Re: Re:

2019-09-02 09:13

#150860: Evropan - Re:  

Fašistické lži.