MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re:
To je všechno že můžeš řict. Hloupé lide. Moc hloupé.
Re: Re: Re:
Ano, pan Uhde byl neméně skvělý a patří mu velký dík. Kde jsou lidé jeho ražení? proč jich není víc? Kde jsou naši politici, vědci, umělci? Proč se projevují pouze prostí občané?
MUSITE VĚDĚT, TOHLE UDĚLALA UKRAJINSKÁ ARMADA SE SVÝMI OBČANAMI.
JA JSEM HRDÝ ZA NAŠEHO PREZIDENTA; ŽE NÁŠ PREZIDENT NEPODPORUJE UKRAJINSKÝ FAŠIZM JAKO AMERIKA A EUROPEAN UNION !!!!!
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#14635: w600 - Re: Podporuji pana prezidenta
Věříte tomu, co píšete? Nátlak, vliv USA? Jsme občané této země, chápete, a její osud nám není lhostejný a nepotřebujeme agitaci z venku, ale je to v nás samých, protože nejsme ignoranti.
Re:
no jo no synku, válka je úplně napiču, kdyby ten Putler nezabral Krym, nemuselo to být.
Je to kokot a ty taky, proto že ti mrtví jsou ve válkách na obou stranách šulane.
A miloš je víš co ne?
Re:
Obraz k obrazu lne, najděte si pravdomluvnou a důvěryhodnou modlu, nikoliv tento výsměch české státnosti.
zhebneš závistí občane bordelistánu
tolik hodin a ty tu píšeš takové věty beze smyslu neblbni vole napiš neco k věci...
Je mi to opravdu líto že mám tolik hloupých spoluobčanů.
tak si zabul a máš klid no nevím o kolik jsi ty chytřejší ale asi o hodně tak prima buď rád
Stydím se za svých spoluobčanů. USA ošukali váši mozky.
Hoši co se tu hádáte, komanči jsou dávno v prdeli tak valte spat hňupi. Zítra je taky den.
Chcete slyšet něco k věci? "Běžte k čertu a kalupem" Třeba se při příští propustce mezi občany dostanete moudřejší. Peklo bylo vždy spravedlivé a umělo trestat, takže přeju - dostaňte se jim do drápů
Prodáli jste svoji země američánam. Gratuluji !!! Hloupe lide
kde seš vylez nebo usnu
a už je v hajzlu kretén
Ikdyž je mi to líto, musím říct že dle mého názoru Zeman neodstoupí. Pokud tolik lidí bylo slepých a zvolilo ho, myslím že s jejich slepotou to nebude jiné ani teď. Mohly bychom tedy požadovat alespoň morální nápravu a to omluvu. To, jak reprezentuje ČR je jedna věc, ale to, že nemá ani tolik slušného vychování, aby uznal svou chybu a omluvil se je věc druhá. Bohužel český národ rychle zapomíná a Miloš to ví... Myslím si, ač je mi to velice líto, že tato aférka bude brzy zapomenuta, stejně jako Milošovo dřívější chování. Pojďme se snažit, ať už to tak není.
Re:
| This discussion has been closed. |
Re:
#14648: -
Kušuj kušuj do širé Rusi a neotravuj tady