MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Současná EU propaganda je zločinější a otravnější, než byla ta za minulého režimu.
Re: Re: sRe: Re: Re: Re: Re:
#136333: - Re: sRe: Re: Re: Re: Re:
Nelži, nebo ti tu tvojí křiváckou hitlerovskou držku zavřu, fašistická kuvro!
V Praze su už zase sešla zločinecká fašistická havlistická lůza. Kde je armáda na potlačení nepokojů?
Re: Re: Re:
Příslušník novodobé okupace a invaze do Evropy a na ČT a Radižurnálu se hystericky připomíná 50 let od okupacea na nynější invazi pologramotných stoupenců islámů, se jaksi nebere zřetel a celá situace je zastírána, zlehčována a pod taktovkou výše zmíněných medií jsou nám podsouvány články, seriály a reportáže o úžasných lidech a činech z islámských zemí.
Příběh čísla 68. Jágrovi nadávali do komoušů. Ti mu přitom okradli rodinu
Re: Re: Re: sRe: Re: Re: Re: Re:
#136353: - Re: Re: sRe: Re: Re: Re: Re:
Ty jsi fašista SPD?
Bureš ven! Premiéra Babiše na pietním aktu u Rozhlasu vypískali
Re:
Zeman dobře ví, proč zůstal v brlohu, je podělaný vyjít mezi lidi
Re:
|
V Praze su už zase sešla zločinecká fašistická havlistická lůza. Kde je armáda na potlačení nepokojů? |
Re:
Každý svého štěstí strůjce. Zatímco věčně a s kýmkoliv nespokojení troublemakeři vřeštěli před rozhlasem a možná si tam léčili své komplexy z neúspěchu, já jsem za 2.5 hodiny vydělal 6.800 Kč čistého. Děkuji za to všem komunistům i kapitalistům, socanům, Zeleným, ODSákům, fráterníkům, bez vyznání, levici, středu a pravici i těm bez politického názoru, kteří ode mne moje služby odebírají.
.
Re:
Za starých dobrých časů bysme tu lůzu od Rozhlasu pověsili a byl by klid.
Re: Re:
prodávala jste u Českého rozhlasu pivo a párky ?
Líbí se mi, jak lůza z Pražské kavárny ryčí proti komunistům a zároveň oslavuje komunistu Dubčeka.
Anketa
Která událost nejvíce poznamenala český národ?
Bitva na Bílé hoře (1620)
7%
Mnichov a následná okupace Německem (1938, 1939-1945)
85%
Tzv. Vítězný únor (1948) a teror 50. let
3%
Okupace vojsky Varšavské smlouvy (1968) a následná normalizace
5%
hlasovalo: 3824 lidí
Pan prezident Zeman je skvělý člověk.
Bureš měl dnes také tak trochu "oči v sloup"
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#136334: - Re:
Česku znásilnil o víkendu v parku v Drážďanech neznámý muž
Češka vypověděla, že násilníkovi bylo mezi 30 a 40 lety, byl vysoký asi 190 cm, měl tmavou pokožku a hnědé oči.