MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#126851 Jeví se jako logické, když naší činností produkujeme "bordel" (vulgárně a mnohoznačně řečeno).....

2018-02-28 09:42

Na severním pólu je tepleji než v Česku. Vědci vědí proč

Chtěli byste se v těchto mrazivých dnech trochu ohřát? Pak můžete vyrazit na severní pól. Aktuálně tam panují teploty vyšší než v Česku a dalších částech Evropy. V minulých dnech se tam teploty pohybovaly kolem osmi stupňů pod nulou, což je na toto roční období výrazně tepleji, než je obyvklé.

.....na jeho úklid následně opět spotřebováváme fosilní paliva a vytváříme tím tedy další "bordel" a dělá to tak čím dál více lidí na celém Světě, tak se to jeví jako věc velmi podivná, nesmyslná, bez hodnoty a navíc se to jeví takto nahlíženo jako věc sebedestruktivní, podobně, jako když si nemocný člověk nanosí do vlastního bydlení horu odpadků a představě, že by takto byli najednou nemocní všichni. 


Nepřihlášený uživatel

#126852 Opravdu jen čistě náhodná podobnost jednání Andreje Bureše Babiše ....

2018-02-28 09:44

 

 

.....agrese proti panu Radovi....

"Firma Agro Jevišovice patřící do impéria Andreje Babiše zlikvidovala v rámci sporů o půdu sto šestnáct hektarů pšenice a sto sedmdesát hektarů kukuřice svému konkurentovi, firmě Agro Boskovštejn. Znalec škodu vyčíslil na více než čtyři miliony korun. „Babišovi lidé zničili největší pole s potravinářskou pšenicí na jižní Moravě,“ říká poškozený šéf Agra Boskovštejn Bohumír Rada."

 

Malo to byť varovanie od konkurenta, ktoré nadväzovalo na vyhrážky zabitím. Skomoleným výrazom Jerad oslovoval konateľa firmy Talian, s ktorým sa firma sporila o takmer 40 hektárov ornej pôdy.

„Jerad“ najskôr varovanie ignoroval. Policajtom sa ohlásil až vtedy, keď vyhrážkam čelil aj jeho zamestnanec-traktorista.

Pred trebišovský okresný súd sa po dvoch rokoch vyšetrovania napokon postavil Antoninov príbuzný Sebastiano Vadala. Obžaloba znela: vydieranie. 

Podľa prokurátora Petra Prokopoviča sa Vadala konateľovi trebišovskej firmy „vyhrážal zastrelením a rukami mu ukazoval, že ho podreže“. 

Traktoristovi zase, že „kto bude pracovať na jeho poli, takže má zbraň, traktor podpáli a vodiča zastrelí“.

To všetko preto, že firma obhospodarovala pole, na ktoré mal zálusk aj Talian. Kto mal naň skutočné právo, orgány neriešili.

------------

Kriminální imigrant Babiš sám tvrdil, že za 20 let prodal či nakoupil více než 700 firem (každých 10 dní jednu firmu po dobu 20. let). Tedy soudruh StBák Babiš každých 10 dní nakupuje či prodává firmu, jaká to náhodná podobnost. Babiš nekrade jen "daňově optimalizuje" prodejem a nákupem akcií firem v karuselu Agrofert po časovém testu držení akcií (nyní 3 roky) kdy se ze zisku z prodeje akcií neplatí daň a ohodnocení akcií mu dělají "soudní znalci" - "Tedy tak o kolik to zvednem dnes soudruhu Babiši? "

 

"Odkiaľ sú peniaze

Pranie špinavých peňazí je hlavnou podstatou podnikania 'Ndranghety aj v zahraničí. Cieľom je očistiť peniaze a podnikať viac spôsobom, ktorý vyzerá legálne.

Môže ísť podľa nej o využívanie tretích osôb ako fiktívnych majiteľov firiem, obchodovanie so zahraničím s tovarom, ktorý je umelo predražený, alebo vytváranie tlaku na konkurenciu. "

Dle zprávy OLAF si soudruh Babiš a jeho firmy nemohly roky vzpomenout, kam se poděl projekt na Čapí hnízdečko, který si objednal "ženšen" tedy Imoba. Náhle si loni vzpomněli, že ho prý Imoba prodala Čapímu hnízdu za dvojnásobek pořizovací ceny :-). 

"Dne 13. října 2017 společnost IMOBA a.s. poskytla vyšetřovatelům OLAF kopii faktury na částku CZK 16 561 900 / EUR 642 000 a následně také související smlouvu, podle níž společnost IMOBA a.s. prodala projektovou dokumentaci a povolení spojená s plánovanou výstavbou kongresového centra Čapí hnízdo společnosti Farma Čapí hnízdo a.s. v říjnu 2008."

 

Dne 31. března 2017 byl pan Tomáš Rak (předseda představenstva společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s.) vyslechnut vyšetřovateli OLAF jako svědek v souvislosti se záležitostí vlastnictví společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s. v příslušném období let 2007-2010.

Na začátku schůzky pan Rak poznamenal, že události, které jsou předmětem vyšetřování OLAF, se staly před 10 lety, a tudíž si nemůže pamatovat všechny podrobnosti. Pan Rak byl osloven paní Nagyovou v roce 2009 s žádostí o pomoc při přípravě výstavby kongresového centra Čapí hnízdo. Později v roce 2009 mu paní Nagyová nabídla, aby se zapojil do projektu. V listopadu 2009 začal pracovat pro Farmu Čapí hnízdo a.s. jako zaměstnanec a jeho úkolem bylo dohlížet na stavební práce na kongresovém centru. Pan Nenadál byl jeho nadřízeným. Později během realizace projektu pan Rak opustil stavební práce a začal se starat o běžný provoz centra.

Pan Rak si nemůže vzpomenout, že by během své práce pro Farmu Čapí hnízdo a.s. svolal valnou hromadu nebo se jí zúčastnil. Během této doby se nikdy nesetkal s vlastníky společnosti a nevěděl, kdo tyto osoby jsou.

V rámci realizace projektu bylo účetnictví společnosti zajištěno paní Knobovou a dalšími dvěma externími společnostmi. Co se týče financování projektu, společnost si vzala několik bankovních úvěrů. Pan Rak tvrdil, že s finanční stránkou investice neměl nic společného. Podle něj to byl pan Martin Herodes, kdo byl odpovědný za tuto oblast. Pan Rak si nebyl vědom žádných finančních problémů, kterým by společnost čelila.

Pak Rak dále prohlásil, že na konci jeho zaměstnání na Farmě Čapí hnízdo a.s. - v polovině roku 2010 - zahájila společnost své obchodní aktivity. Příjem pocházející z těchto aktivit byl dostačující, aby pokryl běžný provoz. Pan Rak neměl informace o schopnosti společnosti splácet bankovní úvěry. Byl přesvědčen, že obchodní aktivity společnosti byly nastaveny tak, aby zajistily vlastní chod společnosti.


Nepřihlášený uživatel

#126853 Bureš Babiš nechal napsal hanopis na pana Kalouska a přestože měl přístup.....

2018-02-28 09:47

 

 

Ministerstvo mělo jen přijmout směrnici zlepšující evropskou spolupráci. Přišlo ale se zákonem, který prolamuje bankovní tajemství

Dosud měl k citlivým datům, která jsou předmětem chystané změny daňového řádu, přístup pouze Finanční analytický útvar − specializovaná zpravodajská jednotka spadající pod ministerstvo financí. Nyní se tato pravomoc rozšíří na všechny správce daně. Kromě finančního úřadu může jít v určitých případech také o městské nebo krajské úřady.

......i k výše popsaným datům, nedokázal z hanopisu o panu Kalouskovi potvrdi vůbec nic. Pan Kalousek je po letech existence hanopisu tedy osobou nejen absolutně důvěryhodnou a tedy neotřesitelnou morální autoritou, ale také odbornou autoritou, neboť min. financí řídil daleko lépe než to dělal Babiš nebo nyní jeho asistentka Švindllerová. Mimo jiné proto, že Babišovi ani Švindllerové vůbec nekoruleje nárůst výběru daní s růstem HDP a především u DPH s růstem maloobchodních tržeb a to přesto, že zavedli vskutku roztodivné kontrolní systémy. 

Nabízí se, že paníze ze státního rozpočtu vykradl Agrofert, když za 4 roky Babiše u moci navýšil majetek o 40 mld. korun ze záhladu 30 mld. v roce 2013. Vypadá totiž poněkud absurdně, že by firmy podnikající v tvrdém konkurenčním prostředí byly schopny za 4 roky bez zlodějin zdvojnásobit majetek. 


Nepřihlášený uživatel

#126854 Proč na Fica Zeman s Babišem nenasadili první Kačenku, v pohodě by uspěla, ledacos by se "přiučila"

2018-02-28 09:49

 

 

Z Miss Universe do úřadu premiéra. Ficova asistentka má pestrou minulost

27. února 2018  18:22
Slovenská policie se v rámci vyšetřování vraždy Jána Kuciaka zajímá o asistentku premiéra Roberta Fica. Mária Trošková mohla mít podle slovenských médií vazby na lidi z okolí italské mafie. Bývalá fotomodelka v minulosti rovněž pracovala pro poslance strany Směr-SD, který byl společníkem ve firmě sledované tajnou službou.
 
.....jo protože je Fico se stejné rusko trotlí stáje jako Miloš Zeman, už se to vyjasnilo. 
 
--------------
To by první Kačenka také v pohodě dala :-), když může být její alkolismem a alkoholovou demencí stižený otec "prezidentem". 
 
Pro něj pracovala Trošková jako asistentka od roku 2014. Podle veřejně dostupných smluvdostávala za svou práci 900 eur měsíčně (asi 23 tisíc korun). Zajišťovala například přípravu podkladů pro poslanecké návrhy zákonů a vypracovávala rovněž výstupy pro média a tiskové reakce. Na starosti měla také administrativní chod kanceláře .
 
hmmm. to je fakt úžasný - Oficiálně vykonává funkci hlavní státní poradkyně na Úřadu vlády.
 
Nasadili si jí na něj parádně, ale co čekat od russácké trotla Fica, je to jen mladší verze Zemana panicového prostatika. 

 


Nepřihlášený uživatel

#126855 Je to jediný možný a správný krok, takto by měli postupovat všichni úředníci....

2018-02-28 09:50

 

 

Odvolali mě, protože jsem prověřoval ANO a Agrofert, tvrdí exnáměstek

27. února 2018  20:39
Bývalý náměstek na ministerstvu financí Ondřej Závodský žaluje vládu kvůli svému odvolání z funkce. Důvodem výpovědi bylo podle Závodského to, že nařídil prověřování holdingu Agrofert a služebního bytu nynější ministryně Aleny Schillerové (za ANO). Ministerstvo to nechtělo komentovat.

....které vlády StBáka Babiše odvolala z funkcí. 

-----------------

K odvolání vedla podle Závodského také skutečnost, že nechal prověřit, zda tehdejší náměstkyně ministra financí a nyní ministryně Schillerová platila adekvátní nájemné za pronájem státního bytu v centru Prahy. Za byt 1+1 Schillerová platila podle médií zhruba 5000 korun měsíčně včetně poplatků.

Pikantní je, že Švindlerová bytečkem "sousedila" s ředitelem Janečkem - ředitelem fianční správy :-). 


Nepřihlášený uživatel

#126856 Dodnes není zřejmé, odkud pocházely peníze na rozjezd karuselu Agrofert.....

2018-02-28 09:53

Napriek tomu zatiaľ neexistuje dôkaz, že by niekto zo spomenutých na Slovensku pral špinavé peniaze. Existujú však pochybnosti o pôvode peňazí, ktoré tu spomenuté talianske rodiny použili.

.....to skutečně Babiš nikdy nevysvětlil. 


Nepřihlášený uživatel

#126857 Hlavní maškara "vlády" bez důvěry s kriminálním imigrantem....

2018-02-28 09:55

Návrh na zvýšení důchodů je líbivý, ale nezodpovědný, tvrdí Hospodářská komora

Návrh na zvýšení důchodů, jak je schválila vláda v demisi, je líbivým krokem, který je ale společensky nezodpovědný a hřeší na současný příznivý vývoj ekonomiky. V prohlášení to ve středu uvedla Hospodářská komora. Kriticky se k návrhu staví vedle pravicové opozice i někteří ekonomové.

.....a jejich nápady jak od idiotů. 

„V minulém roce bylo na důchodech vyplaceno 414,4 miliardy korun. Výplata důchodů je tak suverénně největší položkou státního rozpočtu. Další navyšování důchodů je za současné hospodářské situace možné. Je však nutné si uvědomit, že v budoucnu se naše ekonomika může zadrhnout,“ soudí hlavní ekonom BH Securities Štěpán Křeček.

Celý státní rozpočet, do kterého patří i výběr sociálního pojištění je 1 200 mld. 

Mandatorní výdaje státu v roce 2017 byly:

724,2 mdl včetně důchodů

Quasi-mandatorní výdaje  - tedy obrana, výplaty úředníků, příspěvkové organizace státu atd. byly:

252,1 mld. 

Tedy celkem to je 976,3 mld. korun!!!!!!!!!

Celá vláda tedy poskakuje kolem 200 mld. korun s kterým "tak nějak" může volně disponovat. To jen pro představu, jak směšný je Babiš a jeho partička šašků a maškar bez důvěry Sněmovny.

Tedy, když Bureš prohlašuje, jak "našel 13 (10, 20) mld. na to či ono" je to vlastně idiocie, neboť by to znamenalo, že by musel najít 7,5 % z nemandatorních výdajů státu a to se opravdu "na ulici najít nedá" a zatím to vypadá, že voliči Andreje Babiše nevěří, že je idiot, který by si prostě vymýšlel. 


Nepřihlášený uživatel

#126858 StBák bez možnosti získat negativní lustrační osvědčení a bezpečnostní prověrku státu svolá......

2018-02-28 10:19

Babiš svolá kvůli GIBS Bezpečnostní radu státu: 

Babiš svolá kvůli šéfovi GIBS Bezpečnostní radu, půjde na výbor Sněmovny. V Murína nemá důvěru, pochybuje o jeho morální a profesionální integritě.

.....bezpečnosntí radu státu, na kterou přizve Zemana, kterého vodí Nejedlý s Mynářem, které zase vodí Putin, to je opravdu další absurdní divadlo, kterého jsme svědky a na které můžeme jen tupě zírat a ptát se, jestli je to opakování února 1948. 


Nepřihlášený uživatel

#126859 Tak co dělá v neonacistické SpD?

2018-02-28 10:32

Mám židovské předky a dotklo se mě to, vzkazuje Levová z SPD Pelikánovi. Chystá trestní oznámení

To jako Lévové nevadí Staník? Proč tedy tehdy, když pronášel ty své odpornosti nevystoupila a jasně neřekla, že takový člověk nemůže být ve straně v které je ona? Proč se neozvala, když genocidium popíral T.Okamura?  Proč nevystoupila na sjezdu, když tam Rozner popíral genocidium?

Proč najednou podává trestní oznámení  a hlásí se k židovství, když nejspíše nikdy v životě v žádné synagoze na bohoslužbě nebyla? 

Je to snad další absurdní divadlo tentokrát pro jistotu místo v neokomunistické ANO StB 2011 z neonacistické SpD? 

Jeji pasivita - Tajemník SPD Staník ve sněmovně posílal gaye, Romy a Židy do plynu, tvrdí Marksová a další svědci

a nynější náhlá "aktivita" jsou velmi podivné věci....Staník je či byl tajemníkem SpD a je krajně nepravděpodobné, že by poslankyně SpD neznala názory tohoto člověka. To se jí, T.Okamurovi i Roznerovi bude vysvětlovat o soudu opravdu velmi obtížně :-)

--------------

Jo to je ta, co šířila ten blábol o autobusu plném migrantů, tak to se to hned vyjasnilo :-), to se jí najspíše stane, že Pelikán podá trestní oznámení pro šíření poplašné zprávy, neb její blábol byl dokonce jako jeden z mála vyvracen státním úřadem pro "fake news". 


Nepřihlášený uživatel

#126860 ANO StB v "akci".....

2018-02-28 10:46

Sněmovna podpořila návrh komunistů na zdanění církevních restitucí: 

Stát možná bude zdaňovat peněžité náhrady, které posílá každoročně církvím za majetek nevydaný v restitucích. Sněmovna předlohu KSČM podpořila.

Sousloví zdanit restituce je protimluv - restituce je návrat majetku původnímu vlastníkovi, případně finanční či jiná kompenzace za majetek ukradení. Zdanění takové kompenzace je tedy další okradení restuentů a proto je sousloví zdanit restituce naprostý blábol. 

Přesto to Sněmovna zdá se odsouhlasila - hlasovali zjevně tedy lidé, kteří nechápou základní principy demokracie a práva, tedy jak jinak neokomunisté ANO StB, neonacisté SpD a ultra komunisté z KSČm. 


Nepřihlášený uživatel

#126861 Babiš je idiot?

2018-02-28 10:47

Jenže, proč má vážné pochybnosti o Murínovi, čeho se dopustil? To už Babiš neřekl. "Tyto pochybnosti jsou podloženy dokumenty a informacemi, které nemohou být zveřejněny ani nelze hovořit o jejich obsahu," tvrdil předseda vlády.

Ztráta důvěry u mě byla vyvolána dokumentem vrchního státního zastupitelství v Olomouci, kterým došlo k postoupení opatření o odevzdání věci ke kázeňskému projednání. Toto opatření navíc na Úřadu vlády bylo vyřízeno velice nestandardním způsobem," dodal bez dalších podrobností Babiš.

Jestli je někdo opravdu sakra nestandardní ve státní správě, tak je to přece slovenský nomenklaturní komunista, StBák, člověk bez bezpečnostních prověrek státu a bez negativního lustračního osvědčení, navíc trestně stíhaný Andrej Bureš Babiš, to už je mu snad jasné. Nebo je to opravdu idiot? 


Nepřihlášený uživatel

#126862 Re: Vítej globální vesnice GB :-)

2018-02-28 11:10

#126813: - Vítej globální vesnice GB :-) 

Co v unii, která po desetiletích budování termitiště dospěla až k válečnému stavu.

Lepší to tam už nikdy nebude.


Nepřihlášený uživatel

#126863 Konečně, bylo to jak čekání na Godota....

2018-02-28 11:11

Senátor Čuba podal demisi: 

Někdejší šéf slušovického družstva František Čuba (SPO) písemně rezignoval na senátorský mandát za Zlínsko. Do června se tam musí uskutečnit doplňovací volby.


Nepřihlášený uživatel

#126864 Re: Re: Vítej globální vesnice GB :-)

2018-02-28 11:13

#126862: - Re: Vítej globální vesnice GB :-) 

EU, která má institucializovaný nepřetržitý dialog v rámci Evropy i celého Světa? EU, která rozvíjí mezinárodní smlouvy svých členů a celého uskupení? EU kde se každý den se pracuje na dalším zlepšení vztahů, rozvoji smluvních vtahů,  vyhodnocování rizik i potenciálních investičních příležitostí pro celou Evropu? Ta EU kde se, každý den pracuje na popisu veřejného prostoru pomocí právních předpisů přesně v souladu s tím, jak se veřejný prostor vyvíjí, jak se v něm objevují nové podnikatelstké příležitosti, nevé vědecké objevy, nové vztahy a také bohužel mnohdy i nová nebezpečí? Ta EU, která přímo volí Evropský parlament? Ta EU, kde jsou voleny národní parlamenty, které mají demokratické ústavy jejichž součástí je Všeobecná deklarace lidských práv?

Ta EU, kde se dnes rozhodnu podnikat a zítra prodávám po celé Evropě (trh 550 mil. lidí) to co jsem včera vyrobil? 

Ta EU, která se více jak 40 let obešla bez totalitních komunistických zemí, které páchaly odporné teroristické činy na území západních demokracií? Těžko říci, jestli EU byla lepší, bez původních východních totalit, je to možné, ale je to také řešitelné, navíc z našeho pohledu je EU úžasná právě nyní, to je naprosto jednoznačné, jsme středně velkou zemí EU a až na slovenského komunistického StBáka a trestně stíhané Babiše s ruským trotlem Zemanem zažíváme skvělé časy a je velmi pravděpodobné, že se i problém s Babišem a Zemanem podaří této zemi v rámci EU vyřešit. Bez EU velmi obtížně, proto také russáci vedou za ně kampaň. 

Opravdu si nehraj na idiota, nebo ti to zůstane. 

Evropan

#126865 Re: Re: Vítej v globální síti šiřitelů dezinformací

2018-02-28 11:23

#126862: - Re: Vítej globální vesnice :-) 

EU dospěla k válečnému stavu? Můžete to nějak doložit? Vždyť EU a její předchůdci jsou naopak zárukou míru v Evropě, kde alespoň na území původní EHS od roku 1945 nedošlo k válečnému konfliktu. Do toho se samozřejmě nedá započítávat sovětská invaze do Maďarska v roce 1956, invaze tzv. spojeneckých vojsku do Československa v roce 1968 a Balkánské války z devadesátých let minulého století. To jsou válečné konflikty na územích, která byla zcela nebo z části zahrnuta do EU až od začátku nového století.

Šíříte tady nehorázné dezinformace, kterých se pak chytí nějaký důchodce a začne tady terorizovat národ podobně, jako se to stalo na Mladoboleslavsku v loňském roce. Vaše dezinformace jsou základem takového chování, které může skončit až odsouzením na doživotí, a vy byste měl být jako zdroj vedoucí k těmto činům, náležitě potrestán také. Váš příspěvek totiž není názorem, ale je to neoddiskutovatelné šíření dezinformací.


Nepřihlášený uživatel

#126866 Re: Re: Re: Vítej v globální síti šiřitelů dezinformací

2018-02-28 11:27


Nepřihlášený uživatel

#126867 Re: Re: Re: Vítej v globální síti šiřitelů dezinformací

2018-02-28 11:31


Nepřihlášený uživatel

#126868 Re: Re: Vítej globální vesnice GB :-)

2018-02-28 11:32

#126862: - Re: Vítej globální vesnice GB :-) 

Jsi opravdu nebezepčný idiot. 

Proč jsou fake news úspěšné? Máme sklon věřit fámám, které potvrzují naši společenskou nadřazenost


Nepřihlášený uživatel

#126869 Re: Re: Re: Re: Vítej v globální síti šiřitelů dezinformací

2018-02-28 11:36

#126867: - Re: Re: Re: Vítej v globální síti šiřitelů dezinformací 

Ale SpD fakt nevolí neonacisté, tak to fakt ani náhodou, voliči SpD :-/

Nepřihlášený uživatel

#126867 Re: Re: Re: Vítej v globální síti šiřitelů dezinformací

2018-02-28 11:31


Nepřihlášený uživatel

#126870 Re: Re: Re: Vítej globální vesnice GB :-)

2018-02-28 11:36

Evropan

#126871 Re: Re: Re: Re: Vítej v globální síti šiřitelů dezinformací

2018-02-28 11:42

#126867: - Re: Re: Re: Vítej v globální síti šiřitelů dezinformací 

Jasně, vulgární urážky, ty budeš určitě člen Strany pro Debily Pitomia Okradmůry ... To hovoří za vše.


Nepřihlášený uživatel

#126872 Re: Re: Re: Re: Vítej globální vesnice GB :-)

2018-02-28 11:46

#126870: - Re: Re: Re: Vítej globální vesnice GB :-) 

Myslíš, že hájím EU s Maianským kruhem hvězd proto, že jsem "terorista" (alespoň tak si překládám tvojí ubohost "muslímák")?

Vlastně ani EU nehájím, jen objasňuji, jak EU fuguje, není potřeba nic hájit, EU funguje velmi dobře či z pohledu lidí, kteří 40 let byli mimo Evropu vlastně přímo dokonale.  

Opravdu si nehraj na idiota. 

-------------

Mimochodem na světě je 1,5 mld. muslimů, řídí si po staletí svůj veřejný prostor a nikdy nevygenerovali gulagy ani vyhlazovací tábory, kterým gulagy byly předobrazem. 

Jestli někdo ze státní úrovně provádí terorismu, je to Rusko. V osmdesátých letech minulého století proškolilo tisíce lidí z celého světa v terorismu a je tedy velmi pravděpodobné, že za současnou vlnou terorismu je právě bývalé a dnes opět komunistické či neonacistické Rusko. Je dokonce velmi pravděpodobné či přímo reálné při pohledu na skupinu žoldáků Vagner, že Rusko i nadále školí lidi v terorismu. 


Nepřihlášený uživatel

#126873 Russácký trotl Orbán se zalekl.....

2018-02-28 11:56

Orbán prý nařídil pozastavení štvavé předvolební kampaň proti Sorosovi

.....opět to změní na "standard" jako neonacistická SpD tady. 


Nepřihlášený uživatel

#126874 Je to "Zeman" účelovka, to je vám přece jasné, už to nebudu "Zeman" opakovat....

2018-02-28 12:03

„Naprosto odmítám jakoukoli souvislost s Čapím hnízdem,“ řekl Babiš. GIBS vyšetřuje trestné činy policistů.

.....jsem "Zeman" premiérem až do smrti......


Nepřihlášený uživatel

#126875 Když jen na Hradě russácký trotl, který Babiše udržuje u moci, opozice toho opravdu.....

2018-02-28 12:08

Opozice svolá mimořádné schůze sněmovny. Chce řešit personální změny, které spustila Babišova vláda

.....zdá se mnoho nezmůže, obzvláště, když se Babiš se Zemanem společně ruku v ruce porušují Ústavu. 

Z mého pohledu by ale opozice měla dávno iniciovat i ústavní žaloby. 

------------

A kdo je vlastně "opozice", svolávají mimořáné jednání i neonacistická SpD a ultra komunistická KSČm?