MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#126751 Těžko říci, jestli Babiš, Zeman, Okamura a Filip nespustili nový Únor ze Slovenska....

2018-02-26 21:42

Vražda slovenského novináře šokovala špičky EU i světová média

Přední politici Evropské unie v pondělí vyjádřili ohromení nad vraždou slovenského investigativního novináře Jána Kuciaka a jeho partnerky. O zavraždění reportéra píšícího o údajných daňových podvodech podnikatelů spojených se slovenskou vládní stranou informovala také světová média. Evropská unie nemůže akceptovat, aby novinář byl zavražděn kvůli své práci, zdůraznil předseda Evropského parlamentu Antonio Tajani a slovenské úřady vybídl k důkladnému vyšetření případu.


Nepřihlášený uživatel

#126752

2018-02-26 21:49

Havlista je ostuda lidstva.


Nepřihlášený uživatel

#126753 Re:

2018-02-26 22:11

#126694: -  

Fůj, ta je odporná, tam bych čůrák nestrčil.

Evropan

#126754 Re: Pan Václav Havel = nejvýznamnější osobnost české politiky!

2018-02-27 05:44

#126752: -  

No když to říká takový zemandrtálec, jako ty, je to vlastně pochvala.


Nepřihlášený uživatel

#126755 Re: Re:

2018-02-27 05:45

#126753: - Re:  

Ta odporná díra do Ovarovo prdele? Tam by ho nestrčil nikdo slušnej.


Nepřihlášený uživatel

#126756 SpD - společnost přátel debila je vhodný název pro neonacistickou stranu....

2018-02-27 06:50

Le Penová by ráda změkčila název své strany, začala jí vadit „fronta“

Marine Le Penová, šéfka francouzské krajně pravicové Národní fronty (FN), by ráda změnila jméno své strany. Vadí jí výraz „fronta“, který má prý v sobě něco „militaristického“. FN se v posledních letech změnila, což by se mělo projevit i v názvu, řekla Le Penová podle agentury AFP, aniž nějaké nové jméno konkrétně naznačila.


Nepřihlášený uživatel

#126757 Víra v "čestného a mravného" StBáka Bureše velmi připomíná víru ve Stalina....

2018-02-27 06:54

 

 

Češi a jejich hybridní stalinismus. Víra ve Stalina nebyla přetvářkou ani halucinací

....podobné je to s vírou v komunistu a ruského trolla Miloše Zemana voděného Nejedlým s Putinem na telefonu. Je to absurdní, nesmyslné, ale bohužel naprosto reálné.

Babiš se Zemamen s ultra komunisty z KSČm a neonacisty SpD připravují vystoupení ČR z EU, Babiš zlikvidoval prakticky všechny náměstky na všech ministerstvech, obsazuje vysoké posty ve státních firmách velmi podivnými lidmi, ovládá vnitro, zpravodajské služby, obranu, finance - prakticky celý stát a na Hradě mu sekunduje ruský troll. Za rok si můžeme uvědomit, že byl spáchán nový Únor tentokrát 2018 a dávat bolševikům Babišovi se Zemanem "rok maximálně dva". 

Evropan

#126758 Pan profesor Drahoš by byl lepším prezidentem České republiky!

2018-02-27 06:54

Hradní ožrala se nevyjadřuje k vraždě slovenského novináře? No bodejť. Vždyť to není tak dávno, co se při schůzce s rusským neonacistickým diktátorem Putlerem vyjádřil tak, že "novináři by se měli likvidovat". Asi nikdo netušil, že se v ožralovi opět probudila dušička prognostika. Nebo ...?

https://www.lidovky.cz/novinare-je-treba-likvidovat


Nepřihlášený uživatel

#126759 Je velká otázka, jestli únor 2018 nebyl spuštěn ze Slovenska.....

2018-02-27 06:57

Slovenský tisk: Vražda novináře je útokem na demokracii

Vražda mladého slovenského investigativního novináře Jána Kuciaka a jeho partnerky vyvolala silnou reakci i mezi tamními deníky. „Úkladná vražda novináře pro jeho práci je útokem na demokracii. To není fráze,“ konstatoval deník Pravda ve svém komentáři. Neznámý pachatel zastřelil o víkendu Kuciaka a jeho přítelkyni v domě východně od Bratislavy.

.....když si pomyslím, jakým způsobem mluví o novinářích Babiš, Zeman, Ovčáček, Mynář, Okamura a celá jeho parta i třeba "novinář" a majitel TV Barrandov. Zeman novinářům v Russku dokonce přímo vyhrožoval fyzickou likvidací. 

Jaká to podobnost s neobolševickým hnutím ANO StB 2011, neonacistickým hnutím SpD, Milošem Zemanem, Ovčáčkem a je ho partou ruských trotlů. 

"Server noviny.sk napsal, že Kuciak neměl nepřítele, kromě gaunerů, které ohrožoval zveřejňováním pravdy o jejich zločinech. „Robert Fico je spoluzodpovědný za atmosféru, která zabíjení novinářů vysloveně přeje. Pokud předseda vlády označí celou profesní skupinu za prostitutky, dává jasný signál, že její příslušníci jsou volní na odstřel. Fico se bude muset ukrutně snažit, abychom uvěřili, že nešéfuje mafiánské republice, jen se zoufale a neobratně snaží vládnout v demokratickém státě Evropské unie. Morální odpovědnost ze sebe už nikdy nesmyje, ještě by se mohl vyhnout plivancům, až jednou bude chodit po ulicích jako my - bez ochranky,“ konstatuje server noviny.sk."


Nepřihlášený uživatel

#126760 Re: Pan profesor Drahoš by byl lepším prezidentem České republiky!

2018-02-27 06:58


Nepřihlášený uživatel

#126761 Jestli se potvrdí, že to souvisí s prací Babiše, bude to opravdu šílené.....

2018-02-27 06:59

 

 

Babiš na sociální síti napsal, že odsuzuje násilí proti novinářům. „Jestli se potvrdí, že to souvisí s jeho prací, je to šílené. V životě by mě nenapadlo, že se něco podobného může v roce 2018 na Slovensku stát. Násilí proti novinářům naprosto odsuzuji “

.....nevěřím Babišovi ani slovo. Nevěřím mu, že by ho v životě nenapadlo, že se něco takového může stát na Slovensku, když ho vidím jak řve na novináře z ČT a na Slonkovou, že jsou to zkorumpované hydry, účelovky a kdo ví co ještě. Babišovi hrozí 5-10 let nepodmíněně, nepochybuji, že udělá cokoliv, aby se nedostal do kriminálu a to opravdu naprosto cokoliv - vystoupení z EU, zavedení totality, atd.  tedy nastavení si vlastních pravidel pro beztrestnos, vláda je k tomu vhodný prostředek, proto je absurdní, že sedí ve Strakovce, už dnes si nastavil pravidlo, že si jeho vláda může vládnout libovolně dlouho a jak se jí zlíbí. Už dnes si nastavil pravidlo, že ministři nemusí předkládat negativní lustrační osvědčení. Absurdní. 


Nepřihlášený uživatel

#126762 Když komunista a StBák, dotační a daňový podvodník někomu píše....

2018-02-27 07:02

 

 

Babiš a Krnáčová napsali šéfovi Uberu, aby firma dodržovala zákony

Premiér v demisi Andrej Babiš (ANO) a primátorka Adriana Krnáčová (ANO) zaslali dopis šéfovi společnosti Uber Daru Khosrowshahimu. V něm vyzývají, aby firma dodržovala české zákony a své služby provozovala podle nich. Pokud to neudělá, má z Česka odejít. Vyplývá to z dopisu, který premiér s primátorkou odeslali a který má ČTK k dispozici.

....aby dodržoval zákony, tak to opravdu Krnda vypadá věrohodně :-). 

Navíc Uber žádné zákony neporušuje, pohybuje se v zákoně nedefinovaném prostředí a není to problém Uberu, stejně jako to není problém jiných sdílených služeb, je to problém státu, ten musí pravidla definovat, nic komplikovaného na tom opravdu není.  Žádný dopis StBáka a komunisty s Krndou, která mluví jak když vypadla z expozitury StB na tom nic nezmění. 


Nepřihlášený uživatel

#126763 O tom není těch nejmenších pochybností, otázka je, jak tato vražda souvisí s tím.....

2018-02-27 07:10

Slovensko vraždou novináře překročilo hranici směrem k Putinovu Rusku, tvrdí exministr Lipšic

.....že tady na Hradě je Nejedlým a Putinem voděň russácký trotl, který veřejně prohlašuje, že je potřeba novináře fyzicky likvidovat a jak to souvisí s tím, že je tu premiérem bez důvěry slovenský nomenklaturní komunista a StBák Babiš, který o novinářích mluví joko o zkorumpované hydře a zprostředkovaně, jak to souvisí s tím, že tu neonacisté z SpD označují novináře za "presstutitky", dnes tresně stíhaný neonacista Staník je vahazuje ze sjezdu a jak to souvisí s tím, že právě Zeman, Babiš, společně s neonacisty a ultra-komunisty připravují vystoupení ČR z EU. 

Spustili Babiš se Zemanem Únor 2018 ze Slovenska? 


Nepřihlášený uživatel

#126764 ÁNO ŠtB 2011 prostě to zariadime :-)....

2018-02-27 07:12

Vláda navrhuje snížit daně i pro lidi s vysokými příjmy. Doufám, že je to jen vtip, kritizuje Valachová


Nepřihlášený uživatel

#126765 Ještě v roce 2012 předkládal každý ministr negativní lustrační osvědčení....

2018-02-27 07:19

Vláda s komunisty a xenofoby? To bývalo absolutně vyloučené, vzpomíná Rychetský

.....pak se objevil na Hradě russký trotl Miloše Zeman a na ministerstvu finací nomenklaturní komunista, StBák, dotační a daňový podvodník Andrej Bureš Babiš....


Nepřihlášený uživatel

#126766 Je velmi naivní takto hodnotit ultra komunisty z KSČm, kteří jsou přímo napojeni na ruské .....

2018-02-27 07:36

Jakou ve vás vyvolává emoci, že je vysoce pravděpodobné, že poprvé od revoluce vznikne vláda založená na podpoře komunistické strany? Zdá se, že Andrej Babiš s její podporou počítá najisto.
Nemyslel jsem si, že k tomu někdy dojde a není to pozitivní signál o tom, kam dospěl náš polistopadový vývoj. Lze si ale také položit otázku, zda ta strana není komunistická už jen svým názvem. V novém systému se pohodlně zabydlela, nevystupuje jako jeho odpůrce a neusiluje o jeho zbourání. Chtějí v něm jen participovat tak, aby z něj vytěžili co nejvíce.

....zpravodajské služby, na baráku jim visí rudé hvězdy a veřejně prohlašují, že komunismus je "super". 

 


Nepřihlášený uživatel

#126767 Russko to přímo dokládá....

2018-02-27 07:41

Vy opakovaně zmiňujete výrok polského disidenta Jacka Kuroně, že poslední fází komunismu bude nacionalismus. Je to vidět na tom, že polský i maďarský režim na národních akcentech stojí?
To byla opravdu prorocká věta. Euroatlantická civilizace neumí žít bez ideologií, bez náboženství. Choroba vypjatého národovectví ožila a pevně se usazuje. Situace v Maďarsku a v Polsku je nesrovnatelně vážnější, než jak se jeví zvenčí. Maďarsko už není demokratickou zemí, Orbán proměnil ústavní systém tak, aby zajistil vládu jedné strany. V obou zemích vidíme důraz na národní a katolické tradice, Orbán i Kaczyński už veřejně řekli, že liberální demokracie je nepřijatelná a musí se odstranit. Rozdíl je v tom, že zatímco Orbán změny rozložil do delšího časového období a měl ústavní většinu, v Polsku to má příchuť otevřeného bourání dosavadního systému.

 


Nepřihlášený uživatel

#126768 Brexit v praxi ......

2018-02-27 07:44

V Británii hrozí útoky ultrapravice, varoval šéf protiteroristického oddělení

Odcházející šéf britské protiteroristické policie Mark Rowley v pondělí v rozlučkovém projevu varoval před rostoucí hrozbou „krajně pravicového terorismu” v Británii. Policisté podle něj v loňském roce překazili čtyři útoky plánované pravicovými extremisty. Jejich fungování přirovnával Rowley k postupům radikálních islamistů.


Nepřihlášený uživatel

#126769 Re: Re:Tohle by za Havla neprošlo !!

2018-02-27 08:06

#126748: - Re: Re: Re: Re: V pozici premiéra bez důvěry je trestně stíhaný StBák a Babiš se tváří, že ČR nemá p 

Co je to za bordel ? Lustračním osvědčením by se vše jasně prokázalo. Ten křivák by měl smůlu. Tohle by za Havla neprošlo !!!

 


Nepřihlášený uživatel

#126770 Re: Re: Re:

2018-02-27 08:10

#126755: - Re: Re:  

Zalez, buzerante zasranej!


Nepřihlášený uživatel

#126771 Re: Re:

2018-02-27 08:12

#126753: - Re:  

Jde o to, jestli by někdo stál o tebe ty socko


Nepřihlášený uživatel

#126772 Re: Re: Re: Re:

2018-02-27 09:00

#126770: - Re: Re: Re:  

Hned se vyjasnilo přátelství Miloš Zemana se sexuálním extrémistou Forejtem. 


Nepřihlášený uživatel

#126773 Re: Re: Re: Re: Re: Re: V pozici premiéra bez důvěry je trestně stíhaný StBák a Babiš se tváří, že Č

2018-02-27 09:01

#126769: - Re: Re: Re: Re: Re: V pozici premiéra bez důvěry je trestně stíhaný StBák a Babiš se tváří, že ČR ne 

Babišovo lustrační osvědčení musí být jednoznačně pozitivní. Co dělá ve funkci premiera ? To jsme v Rusku, že je toto možné ?


Nepřihlášený uživatel

#126774 Re: Je naprosto jasné, že odměna za dopadení musí být v násobcích sumy.....

2018-02-27 09:27

#126725: - Je naprosto jasné, že odměna za dopadení musí být v násobcích sumy..... 

Interpol funguje jinak. V jednotlivých zemích je zastupován tamní policií.


Nepřihlášený uživatel

#126775 Re: Norové i Finové jsou navíc naprosto bilivgní zemí.....

2018-02-27 09:33

#126727: - Norové i Finové jsou navíc naprosto bilivgní zemí..... 

V té pobočce Barnevernetu stačí, když vás udá ucitelka z MŠ. A nepomůže vám ani papež, ani generální tajemník OSN.