MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
"Totalita bude bita, Ovar,Bureš od koryta!"
Re:
Mám dojem,že zvítězil alkohol,pomluvy,primitivní vulgarita, nadutost a umělé vyvolávání strachu u obyvatelstva ČR.
Re:
JAK MOHLA ZVÍTĚZIT PRAVDA A LÁSKA, KDYŽ ZVÍTĚZIL HNUS, ZÁVIST, NENÁVIST, AROGANCE, HULVATSTVÍ, EGOCENTRISMUS, OPILSTVÍ, NEDODRŽOVÁNÍ ÚSTAVY, BOURÁNÍ DEMOKRACIE, POSÍLOVÁNÍ VZTAHŮ S VÝCHODEM A KOMUNISTICKOU ČÍNOU. NECHTE SE POŘÁDNĚ VYŠETŘIT LÉKAŘEM
CO TY POMLUVNÉ LŽIVÉ EMAILY , KTERÉ MEZI DŮCHODCI ŠÍŘILI LIDI OKOLO ZEMANA ???
VE VOLBÁCH ZVÍTĚZILY :
HNUS, HNŮJ, HANBA ,HANOBA, HYENISMUS, HULVÁTSTVÍ, HLOUPOST, HNILOBA
Re: Naopak ve volbách prohrály
#124931: - Naopak ve volbách prohrály
Ať žije, ale pěkně v ústraní na Vysočině a něškodí České republice
Re: Naopak ve volbách prohrály
#124931: - Naopak ve volbách prohrály
Ať žije,ale ze svého důchodu.
Re: Nechceme zahraniční ovlivňování voleb!
#124879: - Nechceme zahraniční ovlivňování voleb!
To byl debakl, že. 95% Drahoš. Zeman 4%. To bývalí soudruzi nějak nezvládli. Ba ani Klaus s tím nic nenadělal.
Re: Re: Nechceme zahraniční ovlivňování voleb!
#124934: - Re: Nechceme zahraniční ovlivňování voleb!
Nějak si tu jejich volební kampaň spletli s obvyklým vyhrožováním přes mobil. Nebo co.
Re: Re: Re: Nechceme zahraniční ovlivňování voleb!
#124935: - Re: Re: Nechceme zahraniční ovlivňování voleb!
Možná někde mají seznam těch mobilních obtěžovačů.
Re: Re:
Dávej si pozor na ty pomluvy, prolhanej havloidní dobytku! To nevíš, že jeden z vašich kavárenských soukmenovců je za ně trestně stíhaný? Tak abys nebyl další, zmrde...!!!!!
Re: Re: Re: Re: Nechápavost - to je tvoje, demente. Proto také věříš blábolům oficíální propagandy..
#124923: Evropan - Re: Re: Re: ..
Viděl někdo někdy většího paranoidního dementa, než je tenhle euhulibrk? :DDD
Všechny mlátili, jako by ani nešli pro peníze, řekl svědek masakru v dílně
Takhle se tu chová ukrajinská imigrantská zvěř. Také tiší a vděční, jako čmoudi...
Re: Re: Naopak ve volbách prohrály
#124932: - Re: Naopak ve volbách prohrály
Naser si ty sráči! My si pana Zemana zvolili za prezidenta! Táhni ty, když se ti to nelíbí! My tu máme demokracii, ne bolševickou a fašistickou totalitu pražské kavárny!
Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí..
#124937: Monitoring teroristů z pražské kavárny - Re: Re:
Co na něho útočíte, vždyť napsal PRAVDU
Re: Re: Naopak ve volbách prohrály
#124933: - Re: Naopak ve volbách prohrály
Vždyť on ze sevého důchodu žije. Plat dává na dobročinné účely. Toho žádná havloidní zrůda není schopná, dokonce ani Schwarzenberg, který náš stát okradl o miliardy.
Cizinec přepadl v Mladé Boleslavi jedenáctiletého chlapce, sebral mu mobil
Čmoudů je tu podle vlastizrádců 12 a už se předvádějí....
Re: Re: Re: Re:
#124924: Evropan - Re: Re: Re:
Setkal jsem se s nimi mnohokrát, jelikož jsem z Prahy. Viděl jsem je prodávat drogy i otravovat ženský (pískání, pokřikování... - v Belgii kvůli nim proti tomu mají dokonce speciální zákon). Viděl jsem je i v Amsterodamu, Bruselu, Berlíně, Londýně atd. a stále to samé závadové chování... Stejně jako mají svoje závadové chování cikáni. Jejich teroristické útoky jsi zřejmě také nezaznamenal. A ten článek jsi četl? Tak zkus někdy vytáhnout hlavu z prdele a podívat se do světa, nebo alespoň do centra Prahy.
Re: Re: Re: Re: Můj univerzální názor:
#124925: - Re: Re: Re: Můj univerzální názor:
Já myslel, že píšeš česky, ale vypadá to, že jsi nějaký ruský kolaborant s fašisty. A ten rusák, to je něco jako žiďák?
Re:
Forum24? Údajně? Jedna paní povídala? Ty věříš takovým jednostraně zaměřeným propagandistickým sračkám, tupoune? :-))))
Hrdina, který bojoval do poslední chvíle proti muslimským teroristům podporovaných hnUSem!
Sestřelený ruský pilot bojoval i na zemi, nakonec na sobě odpálil granát
Re: Russáčtí hrdinní teroristé jsou opásáni granáty!!!
Sestřelený pilot na sobě odpálil granát? A nebyl to muslimský terorista, který by se odpálil, sotva by se svým Suchojem vletěl do nejbližší samoobsluhy?
T. Okamura, Staník, Rozner se do toho soudruzi soukmenovci nějak "zabrousili".....
.....vybrušování snad již proběhne před soudem a následně v kliminále.
Tábor v Letech? Neexistující pseudokoncentrák, řekl Rozner z SPD. Podle právníků mu hrozí stíhání
...............
Zeman bude udělovat makroamnestie jak na běžícím pásu a StBák Bureš je bude podepisovat :-/.
| This discussion has been closed. |
Jsem rád za demokratické prezidentské volby, i za to, že pravda a láska opět porazily pomluvy a nenávist.