MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
:):):):):):):)
miloš se fakt povedl tolik legrace nebylo ani za císaře pána se švejkem
arogance
Arogance často schovává nějakou vnitřní slabou stránku, kterou si dotyčný kompenzuje namyšleným vystupováním .
Re: arogance
milošova slabá stránka je alkoholizmus a václavova byla kleptománie
dobrý prezident byl jen Havel a Masaryk
Re: Re:
gratuluji i takto hezky to jde napsat, kéž by to byla pravda
Podívejte se na ty oči opilce Zemana,tupé a mimo,jde to s ním prudce dolů,skončí u Chocholouška,ještě nám poví nějaké bláboly,hlavně aby nevydal přikaz armádě,je vrchní velitel.
Re: Re:
Dekuji za odpoved. Take jsem podepsala, ikdyz v CR uz leta neziji. Vadi mi chovani prezidenta Zemana, vadi mi ostuda, jakou dela ceskemu narodu po celem svete.
Pokud je to mozne, tak radeji lzu o mem puvodu a z toho radost vazne nemam.
Preji vsem slusnym lidem stesti a na 17. listopad drzim vsechny palce.
Ten zeman zas tak blábolil. to nebyl standartní zákrok to byl masakr, co si to ožralé hovado ještě dovolí pokud ho 17.11. nesvrhnem?
17.LISTOPADU
NA VŠECH NÁMĚSTÍCH
MILOŠI KONČÍME
STOP KOMUNISMU
17.LISTOPADU
NA VŠECH NÁMĚSTÍCH
MILOŠE DO KOŠE
STOP KOMUNISMU
Třeba Zemana popadne alkoholický amok,bílé myšky a tak,nakonec ho budou honit po Hradě se svěrací kazajkou.
Zemana budou udržovat zuby nechty,oligarchové toho ještě musí využít.Naši poslanci také budou ticho,jde jim o teplá místečka s vysokým platem.Žijeme ve svobodné zemi,vyjdeme do ulic a uděláme si pořádek,jinak oligarchové budou mít nekontrolovanou moc!!!!
Nesnesu Ožralu na Hradě už ani minutu. Toho šmejda s tama musíme dostat nebo já a další slušní lidi emigrujem. Dost bylo toho prasete. DEFENESTRACE!
posílejte , prosím , odkaz na tuto petici svým přátelům
***** posílejte , prosím , odkaz na tuto petici svým přátelům a známým ******
Nebudu vás soudruzi poučovat o lidských právech, přivezl jsem vám krtečka!
Mě někdy připadá, mimo to, že toto jsou jeho opravdové názory a způsob "uvažování", že mají s Kikinou interní soutěž, kdo řekne větší sviňárnu:-(
soudruh Zeman ať táhne na smetiště dějin
Alkoholická demence vrchního hulváta evidentně postoupila do další fáze. Co nás čeká příště? Navrhne , aby se vrátili Rusáci? Nebo je rovnou pozve?
S tímto člověkem nemá naše země žádnou budoucnost.Svým postojem a vystupováním se zařadil mezi tzv."staré struktury"
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Prezident Havel dostal v zahraničí tolik ocenění,že to Klause se Zemanem štve a neštítí se ho pomlouvat po jeho smrti.Oba mu nesahají ani po kotníky,jeden ožrala a dement a druhý sebestředný narcis,oba se vetřeli do Sametové revoluce a naší zemi jenom škodili.Už to musí přestat,přijďte všichni demonstrovat 17. i další dny,dokud ten hulvát Zeman neodstoupí!!!!!
| This discussion has been closed. |
Jak na tom jsme?
http://jetencurakjesteprezidentem.cz/