MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re: Jana Postlerová o M. Zemanovi
#11817: kočkomilka - Re: Re: Re: Jana Postlerová o M. Zemanovi
Vidím zde spoustu lidí, kteří mají názor na mě, nikoli na politickou hloupost pana Zeman.
Podle posledních zpráv se už politici v USA ohrazují taky k tomu, že se jim nelíbí směr, kterým ČR jde. Pan premiér bude muset vysvětlovat docela principiální věci a Vás zajímá jak píšu o důvodech tohoto stavu?
Odpusťe mi překlepy a neodpouštějte panu Zemanovi stupiditu...
Re:
Ten pan Sobotka udělal ze Sociální demokracie béčko TOP 09. Zatím k pořádné práci ještě nepřivoněl. Je to stejný havlovský pohrobek a sráč jako ten prašivej Benda z ODS.
Re: Re: Zeman je neskutečný debil
#11897: - Re: Zeman je neskutečný debil
Ano, Zeman se tehdy drze narval k mikrofonu. Spousta nás to viděla přímo na místě .. Z + K ČR za 25 let Zdevastovali a rozkrádli.. Je za minutu 12 !!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Zeman je neskutečný debil
#11905: - Re: Re: Zeman je neskutečný debil
Na Národní třídě jednomu podnapilému vágusovi, myslím, že to byl někdo z té chartistické sebranky rozcuchli policajtí pěšinku a pak z toho dělali takový povyk.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident komentoval texty kapely
#11765: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident komentoval texty kapely
Co asi tak říkáte na tunu sposťáren, co je kolem, když u mě Vám vadí především pravopis?
Co tak nějaký Váš skutečný názor, poučte mě, třeba pak zjistíte, že něco napsat není tak samozřejmě lehké a když se zaměříte na obsah, forma může trošku trpět...
Re: Re: Re: Re: Re:
takže jako všude jindě na světě :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Jana Postlerová o M. Zemanovi
#11902: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Jana Postlerová o M. Zemanovi
a co je nám po americe? země která je těsně před krachem :-)
Je to tu celé o tom, že Kocáb s Bursíkem si zaplatili 2 lidi, aby tu celých 24h diskutovali a vyvolávali dojem, že je za jejich názory spousta lidí, ale já ty švejky a aminy prokouknul už dávno :-)
Re: Re: Zeman je neskutečný debil
#11897: - Re: Zeman je neskutečný debil
Ano, on se skutečně narval k mikrofonu. Je to samozvaný "revolucionář",bolševik, ožrala,hlupec, ostuda této země.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jana Postlerová o M. Zemanovi
#11911: - Re: Re: Re: Re: Re: Jana Postlerová o M. Zemanovi
A nejste před krachem náhodou Vy ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog
"A Vy si už jděte odpočinout. Prudíte tu už hesky dlouho!"
A heleme se, "hesky" se píše se "z", kočkomilko.
Hlavně, že máte připomínky k mému pravopisu. :-)
A zapomeňte na to, že půjdu někam jinam, pořád mám ještě co říci, jen těžko Vám osobně, ale snad zde čtou i normální lidé, ne jen Zemanovy soudružky a soudruzi...
Re: Re:
...a pak jsem se probudil a měl jsem ruku v nočníku a přetékala mi exkrementy pemprska...
(jako panu knížeti)
Re: Re: Re:
Re: Jeseníky 2015
Když tak všechno víte a znáte, nevíte také, jestli bude od 23. do 28. února 2015 v ČR sníh ? Chystám se na hory ....
Re:
Tohle napsal zmrd zaplacenej Lukoilu.jenomže jsi to napsal tak průhledně že ti na to nikdo neskočí zemanovitý trotle, blbečku.
Když už cituješ cituj přesně chartysto - tobě dva nicky už netačí ? Chudinko !
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Re: Re:
#11916: Hrdý volič počůránka - Re: Re:
Tak ten první řádek Vám věřím.
Havel má v americkém Kongresu bust, jako 4. cizinec .Vy máte co?Rohy na hlavě?
| This discussion has been closed. |