MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#115926 Nejsou to spíše organizovaní zločinci podporující daňové úniky?

2017-09-23 10:02

Politici, kteří nesouhlasí s EET, jsou odtrženi od reality

"Konečně máme v rukou nástroj, který je opravdu účinný. Dříve jsme byli odkázáni pouze na to, co nám o sobě řekli sami podnikatelé. Evidence tržeb se kontrolovala jen zpětně a nebyli jsme schopni někoho usvědčit, že podvádí. Když vám totiž hospodský po uzavření zdaňovacího období předložil ke kontrole krásně namalovanou knihu tržeb za předešlý rok - třeba jen sešit či excelovou tabulku -, tak jste měl pramalou šanci mu doložit, že je to celé fabulace. Teď ten nástroj máme - vše se eviduje on-line a také může být okamžitě kontrolováno a případně i okamžitě trestáno."


Nepřihlášený uživatel

#115927 "Evropské hodnoty"?

2017-09-23 10:13

Špion islamistů v německé kontrarozvědce hrál v gay pornu


Nepřihlášený uživatel

#115928 Re: Re:

2017-09-23 10:21

#115925: - Re:  

 Nebuď hlupákem. Německo si příkladně připomíná zločiny, které spáchali jejich politici, prošlo bolestnou denacifikací a má příkladnou Ústavu, soudnictví, schopnou policii, je to skvělá demokracie sledující vývoj společnosti. 

My, ani žádný jiný východní stát komunistického bloku jsme neprošeli debolševizací. Naše soudnictví i naše policie bohužel mnohokrát prokázaly, že dokáží být ve vleku "politiků" či dokonce zločinců např. Zeman a jeho "ministr" vnitra Gross, který do policie přivedl celou odpornou skupinu bývalých StBáků. 

Tedy měl bys velmi vážit slova především v situaci, kdy neumíš slovo německy. 


Nepřihlášený uživatel

#115929 Re: Jakub Janda a "Evropské hodnoty"?

2017-09-23 10:23

#115927: - Jakub Janda a "Evropské hodnoty"? 

 Problém má snad ten blb a ne evropské hodnoty. 


Nepřihlášený uživatel

#115930 Re: Nejsou to spíše organizovaní zločinci podporující daňové úniky?

2017-09-23 10:30

#115926: - Nejsou to spíše organizovaní zločinci podporující daňové úniky? 

 EET je z principu hloupost. Daňové úniky jsou tam, kde se kupující dohodne předem s prodávajícím, že žádné doklady se vystavovat nebudou. 

Tedy se ani takové doklady logicky nemohou dostat do EET a tedy takové jednání postihovat. Na tom se nezměnilo vůbec nic. 

Tedy EET je holý nesmysl díky nákladům, které jsou na něj v celé společnosti vynaloženy. Nikdy ani v nejbujnější fantazii šíleného Babiše se totiž náklady vráti nemohou. 

Pokud např. 200 000 živnostníků mělo najak zaplatit 2 mld. nákladů, znamenalo by to, že by jejich přínos státu pro každého z nich musel ročně někde vygenerovat o 10 000 korun více daní, přičem 2 mld. jsou jen náklady státu nikoliv živnostníků. 

EET nepostihuje nic, páruje doklady, všichni to vědí a tedy pokud chtějí krást do EET samozřejmě nic nevloží. Co je na tom tam složitého k pochopení? Tedy EET za celou existenci našlo jen chyby díky lidského faktoru, tedy omyly, kterými se teď "baví" úředníci FS, místo aby se odehrávala skutečně analytická práce, vytipovávaly se podezřelé provozy a v nich se dělala kontrola na místě. 

Dokonce přesně EET jen potvrzuje jediné, že vystavený účet byl skutečně vystaven, to je vše. Párování dokladů dělá druhý Babišův nesmysl - kontrolní hlášení k DPH, tedy další miliardový náklad. 

EET  i kontrolní hlášení k DPH je projekce Babišovy idiocie do státní správy, bohužel. Nic jiného v tom opravdu nenajdeš. 

 


Nepřihlášený uživatel

#115931 Re: Re:

2017-09-23 10:30

#115925: - Re:  

 Důležité je to, že ty jsi permanentní blb.


Nepřihlášený uživatel

#115932 Re: Re: Putler ti zapomněl sdělit, že první mezinárodní smlouvu porušující Versailleskoku smlouvu...

2017-09-23 10:35

#115906: - Re:  

 

#115906: - Re:  

 .....uzavřelo Německo po první válce s komunistikým Ruskem, přesněji Rusko s Německem. Smlouva měla neuvěřitelné množství dodatků, Německu umožňovala mít zbrojní továrny v CCCP a dokonce umožnila vyškolit celou nacistickou leteckou armádu v Rusku. Lenin také rozpoutal válku v s Polskem s cílem spojit s komunisty v Německu. 

Vrcholem potom byl dodatek o porcování Evropy, který rusáci s nacisty naplnili 1.9.1939 kdy dle smlouvy společně napadli a zničili Polsko. 

Hitler ani Stalin už nežijí, ale polská Katyň, v které komunisté z Ruska povraždili polskou vojenskou a civilní elitu v počtu více jak 20 000 lidí, je dodnes v Rusku.

Rusáci Katyň zjevně "osvobozují" dodnes, proto jsou sakra veřehodní jako okupant, ale sakra nevěrohodní jako "osvoboditel". Je dobré také připomenout, že komunistické Rusko za 100 let historie nikdy nebylo "mírumilovné" bezprostředně potom, co se vyvázali z I.světové války napadli Polsko a jak dnes Polsko správně poukazuje, za toto války nikdy reperace nezaplatili, přestože se k nim smluvně zavázali. 


Nepřihlášený uživatel

#115933 Janečka přece dávno měla vyšetřovat policie ve spolupráci s BIS......

2017-09-23 10:39

 

 

.....nečinnost Bradáčové v této věci je opravdu zarážející a vypadá to tak, jako by byla Bradáčová součástí karuselu Agrofert, který se točí kolem "ženšenu" Imoba a i tam by měly být prověřeny velmi pravděpodobné karuselové obchody s akciemi po časovém testu, jejichž hodnoty roky navyšují "soudní znalci". 

Komentář odmítlo i Generální finanční ředitelství s tím, že se jedná o záležitost celní správy.

Místopředseda vlády a předseda KDU-ČSL označil okolnosti kolem firmy FAU za skandální a hodlá proto s ministrem financí Ivanem Pilným jednat o odvolání šéfa Generálního finančního ředitelství Martina Janečka.

"Určitě to otevřeme na pondělním jednání vlády," napsal Bělobrádek. 

FAU bude stát daňové poplatníky miliardy ne miliardu jednu, když firma za posledních 10 let na daních zaplatila 17 mld. korun. Babiš je bez nejmenších pochybností zločinec, to je jeho primární vlastnost, velmi se obávám. 


Nepřihlášený uživatel

#115934 Brání něco Rusům odvézt své agenty z ČR a mít tedy v ČR ambasádu.....

2017-09-23 10:41

.....nikoliv v násobcích jejich ambasády ve Velké Británii, ale přiměřenou počtem naší ambasádě v Rusku a také velikosti země? 

Že jim v tom opravdu nic nebrání? Tak proč to neudělají a neodtáhnou?

Proč nenaloží Nejedlého, Mynáře, Ovčáčka, Forejta, Hlinovského, Velebu, Augustina, Buriánovou i se Zemanem a neodtáhnou? 


Nepřihlášený uživatel

#115935 Časy se mění. Musíme se přimknout k bratrskému slovanskému Rusku!

2017-09-23 10:49

 Rus dnes není komunista a Američan není běloch...


Nepřihlášený uživatel

#115936 Re: Časy se mění

2017-09-23 10:54

#115935: - Časy se mění 

 Máš v tom zmatek, Amerika je multikulturní prostor a to dokonce vždy byla, podobně nakonec jako celý svět. Bohatství Ameriky je právě v bohatství kultur. 

Podle toho, kdo sedí v Kremlu Rus je dnes spíše nacionální komunista, pokud se ztotožňuje s kremelskou propagandou, na druhou stranu komunisté volně mezi komunismem a nacismem přecházejí, jak je zrovna oportunisticky "potřeba". To pramení z ateismu. 


Nepřihlášený uživatel

#115937 Úžasný :-), on to totiž Kalašnikov opravdu "okopiroval" či ukradl, podle úhlu pohledu.....

2017-09-23 11:13

Autor pomníku Kalašnikova je pod palbou kritiky, umístil tam schéma německé zbraně

Autor sochy konstruktéra známé útočné pušky AK-47 Michaila Kalašnikova se dostal pod palbu kritiky. Na basreliéfu, kde jsou různé podoby jeho automatů, je i schéma pušky. To ale v některých místech více připomíná německé útočné pušky StG 44 a MkB 42. Na chybu poprvé upozornil vojenský historik Jurij Pašalok na svém facebookovém profilu.


Nepřihlášený uživatel

#115938 Re: Re: Re: Re: Re: Sláva Rusku, sláva Stalinovi!

2017-09-23 11:15

#115922: - Re: Re: Re: Re: Sláva Rusku, sláva Stalinovi! 

 

Poláci měli s Německem pakt Pilsudski-Hitler z roku 1934, kterým Polsko: "... o své vůli prohlašuje, že od nynějška spojuje svůj osud s osudem Německa... Polská vláda se prohlašuje od nynějška za osvobozenou od jakýchkoliv závazků vůči Československu a připomíná svoje přání stanovit společnou hranici s Maďarskem.“

Uzavřením smlouvy došlo k normalizaci německo-polských vztahů, fakticky Německo uznalo existující německo-polskou hranici a na oplátku oslabilo pozici Francie vůči Německu, zakládající se na možnosti společného vojenského zásahu Francie, Československa a Polska proti Německu v případě vzniklé krize.

Územní požadavky existovaly ze strany Německa na Polský koridor, tedy polské území, které oddělovalo Východní Prusko od zbytku německého území.

Chování Poláků vůči menšinám bylo hanebné. Zajištěni smlouvou s Německem, vypověděli Poláci 13. září 1934 na shromáždění Společnosti národů v Ženevě smlouvy o ochraně národnostních menšin, což bylo porušení deklarace Společnosti národů, a zvýšilo útlak národnostních menšin v Polsku (Rusů, Ukrajinců, Čechů (těšínských i volyňských), Litevců, Rumunů, ale i Židů a Němců).

Existují svědectví jak se Poláci chovali po záboru Těšínska a jakou "úlevu" přinesla následná okupace Němci.


Nepřihlášený uživatel

#115939 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sláva Rusku, sláva Stalinovi!

2017-09-23 11:24

#115938: - Re: Re: Re: Re: Re: Sláva Rusku, sláva Stalinovi! 

Mění to snad něco na tom, že CCCP porušovalo okamžitě po jejím přijetí Versailleskou smlouvu smlouvami a tajnými dodatky s Německem? 

Mění to snad něco na tom, že zločinece Lenin napadl Polsko bezprostředně po skončení I. světové války, po prohře se zavázal k reparacím, které nikdy Rusáci nezaplatili? 

Dokonce i kdyby to byla ze 100 % pravda, je možné, že by příčinou mohlo být napadení Polska Rusáky hned po I.světové válce?

Mění to něco na tom, že celá nacistická německá letecká armáda byla vycvičena a vyzbrojena v CCCP? 

Mění to snad něco na tom, že si Stalin s Hitlerem naporcovali Evropu či celý svět? 

Mění to snad něco na tom, že Rusáci dodnes "osvobozují" Katyň v které spáchali genocidní vraždy polské vojenké a civilní elity? 

Mění to snad něco na tom, že Rusák je vždy velmi nedůvěryhodný "osvoboditel", ale jako okupanté jsou Rusáci 100 % věrohodní? 

Mění to snad něco na tom, že mají rusáci v ČR neuvěřitelně přebujelou ambasádu a agenty na Hradě a že se jedná o zločin proti tomuto státu? 


Nepřihlášený uživatel

#115940 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-23 11:41

#115615: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Hned se vyjasnilo, proč je rusácká ambasáda objemem v násobcích té v 60 mil. Velké Británii.

Je to jednoduché, odtáhěte  a dokažte, že nejste ruskou zločineckou pakáží, páchající odporné zločiny nejen na Hradě ale v celé zemi. 

Je na tom snad něco složitého? Je něco složitého na tom, když se váš agent nebude tetelit při projevu idiota Miloše Zemana když chválí nějaké vašeho zpravodajského kolegu? To máte tak špatně vyškolené agenty, že takto veřejně podporují náklonnost k vaší zločinnosti? 


Nepřihlášený uživatel

#115941 Re: Úžasný :-)

2017-09-23 11:41

#115937: - Úžasný :-)

Nemusíš stále dokazovat, že jsi idiot ve všech oblastech. :DDD

 

Jediné co se mají Kalašnikov a německé útočné pušky společného je podobný vzhled, pistolová pažba a zásobník na 30 nábojů, konstrukce je odlišná. :DDD 

  AK-47 nemá s StG 44 společnou jedinou konstrukční skupinu a vše je řešeno naprosto odlišně, pokud někdo něco "ukradl" tak konstrukter StG 44, princip závěru z sovětské pušky SVT-40

Kdybys nebyl idiot, tak by sis to mohl zde nastudovat:

 

https://youtu.be/GSOon-9xHg4


Nepřihlášený uživatel

#115942 Re: Re: Úžasný :-)

2017-09-23 11:52

#115941: - Re: Úžasný :-) 

 Vždyť je to přesně to samé. Hlavní finta je dokonale stejna, dokonce jsou si jednotlivé části velmi podobné, tedy jak jinak rusák to prostě ukradl, byť to jistě inovoval i za pomocí americké pušky, nic to nemění na tom, že princip a hlavní část zbraně vratný píst ukradl i v detailech. Řekl bych, že pokud někde existují prototypy kalašnikova, tak prvních několik bude dokonale stejných jako předloha. 

Ve skutečnosti tam nejspíš je vyobrazeno, přesně to co tam být mělo - ruský prototy -, který se od německé produčkní verze ničím nelišil :-). 


Nepřihlášený uživatel

#115943 V ČR bude podnikání Ofo provázet masivní kradení kol a cena 13 Kč za 1/2 hodiny je závratná....

2017-09-23 11:57

Lidé si mohou žlutá kola do konce letošní cyklistické sezony půjčovat zdarma. Následnou cenovou politiku v Praze zatím společnost nezveřejnila, ve Vídni je služba zpoplatněna částkou půl eura za půl hodiny.

Navíc bude Ofo vyžadovat při ceně 13 Kč/ půl hodiny, aby se to bralo "z kreditu", tedy zákazník si bude muset např. 100,- předplatit vždy. 

.....především proto, že kolo není možné v Praze využít jako skutečný dopravní prostředek. Spíše bych řekl, že Ofo velmi rychle zase z Prahy odejde. 


Nepřihlášený uživatel

#115944 Důvodem není cena, ale nejista kurzového rizika......

2017-09-23 12:40

Český trh s nemovitostmi je pro investory příliš drahý. Lepší návratnost financí tak začali hledat u sousedů



    • ČS nemovitostní fond - nejstarší a největší podílový realitní fond na českém trhu - v posledních měsících nakupuje v sousedních zemích.

    • Důvodem je to, že nemovitosti tam jsou levnější a je tam i větší výběr.

    • Podobnou strategii volí i další investoři do realit, jejichž zástupci minulý týden debatovali v Praze na mezinárodní konferenci CEDEM.



Nepřihlášený uživatel

#115945 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva....

2017-09-23 12:44

#115902: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva.... 

 Na blogu, kde není jediné datum událostí, které se jako měly udát? Nebuď idiot jak Miloš Zeman.....


Nepřihlášený uživatel

#115946 Kalouskův padák?

2017-09-23 12:45

Parašutista na Dnu s armádou dopadl mezi diváky, na místě jsou zranění

 

 


Nepřihlášený uživatel

#115947 Babiš už nekráčí "teď" vstříc lepším zítřkům s koblihou, to je skvělé, to už tedy "nikdy"......

2017-09-23 12:47

Plná náměstí a politici na pódiích jsou při kampani minulostí, za voliči se jezdí na vinobraní či poutě

 
 
  • Měsíc před volbami vrcholí jednotlivé politické kampaně. Strategie, jak přímo oslovovat voliče, se ale za posledních třicet let výrazně proměnila.
  • Místo monstrózních mítinků, na kterých lídři promlouvali k davům na náměstích, dnes politici vyráží přímo mezi lidi.
  • Agituje se na dožínkách, vinobraních, sportovních dnech i církevních poutích.

https://www.youtube.com/watch?v=c8ogmsBnOm8

 


Nepřihlášený uživatel

#115948 Re: Kalouskův padák?

2017-09-23 12:53

#115946: - Kalouskův padák? 

 Je vlastně dnes legrační, že Babiš nedokázal potvrdit, prokázat nic z pamfletu o Kalouskovi, který napsal nejspíše jeho a ne Janečkův prokorupční fond. 

Tři roky má Babiš k dispozici:

-všechna čísla účtů Kalouska v celém demokratickém světě a to včetně zůstatků

-všechna daňová přiznání za celý jeho život

-všechno co kdy podespal na obraně a financích

-všechno co kdy řekl ve Sněmovně a to i na výborech

-daňová priznání všech jeho blízkých za celý jejich život

-všechna čísla účtů a potenciálně i zůstatky na všech účtech jeho blízkých

A nic.

Pokud bych já měl k takovým informacím přístup o Babišovi, do 3 měsíců prokáži, že Agrofert je karusel na nákup a prodej akcií firem karuselu po časovém text (nedaní se zisk) za účelem snižování daňových základů uvnitř karuselu. Prokázal bych dokonce, že se to celé točí kolem Imoby, tedy ženšenu :-).

Babiš je už vlastně jen šašek. 

 


Nepřihlášený uživatel

#115949 Re:

2017-09-23 12:59

#115918: -  

 

- v Sýrii je občanská válka a proto jsou volby nelegitimní, naproti tomu na UA je občanská válka, ale volby tam jsou legitimní

V Sýrii je občanská válka, kterou spustil vlastní diktátor Sýrie Asad, ještě před vlastní válkou masově vraždil vlastní spoluobčany. Takový člověk nepořádá svobodné volby, viz. Lenin, Stalin, Hitler, Chruščov, Brežněv, Putler Putin, Pol Pot, Kim Čong, Castro, Gottwald, Novotný, Svoboda, Husák, ......

- RF musí být za vylhanou podporu povstalcům sankcionována, naproti tomu podpora opozice v Sýrii je naprosto legitimní, vojáci US v Sýrii nevadí, natož základny, dokonce ani útoky na SAA nevadí

RF vetovala 7 přijatých sankcí RB OSN o Sýrii, které dokonce měly potenciál situaci řešit před vypuknutím občanské války. RF je sancionována za okupaci Krymu, rozpoutání války na východě Ukrajiny a Gruzii, neboť okupace Krymu nebyla schválena OSN. 

- RF jsou lháři, naproti tomu lži USA jsou zapomenuty a jsou důvěryhodným partnerem

Rusko je jsou skutečně lháři - viz. jejich masivní lživá propaganda, kdy čeština je dokonce nejspíše pilotním jazykem této propagandy. To, že je Rusko velmi podivné dokládá velikost ruské ambasády v Praze, kdy nic Rusku nebrání mít ambasádu velikosti odpovídající ČR a ne v násobcích!!!!! velikosti ruské ambasády v GB. Ruská propaganda je nepřetržitě usvědčována ze lží i v této diskusi. 

V RF došlo k nedemokratické změně ústavy, které diktátorovi Putlerovi Putinovi umožňuje vládnou až do do smrti, změnu realizoval on.  To se v USA opravdu neděje. 

- Zeman leze Číně do zadku, naproti tomu Britská královna vozící čínského prezidenta je státotvorný a demokratický prvek světa.

Čínští milicionáři, svazáci a zpravodajci pouze v Praze uspořádali odporné demonstrace, obtěžovali občany ČR a pouze zde si zkoušeli, co střední země EU ještě snese. Nic takového si v GB nedovolili. Proto je Miloš Zeman nacionálním komunistou a rusko čínským trotlem. Byl to on, kdo tuto pakáž do ČR přivezl, ačkoliv mu bylo naprosto zřejmé, že naše zpravodajské služby na rozdíl o těch GB nejsou na takový nájezd připraveny. Navíc má jako poradce prokazatelného čínského agenta, to v GB také není možné. 

- Zeman pozvaný do RF je agent a alpinista, naproti tomu vrcholní světoví politici jezdící tamtéž jsou naše lilie bíle

Do Ruska už prakticky dnes nikdo nejezdí a pokud tam někdo jede, nenechá si v Kremlu připnout oranžovo černou stuhu symbol současné ruské agrese. Návštěvy jsou čistě formální pro udržení sociálních vazeb s Ruskem, nemají charakter "pocty" ani náhodou. 

- Albánci v Kosovu či muslimové v BaH mají nárok na sebeurčení, oproti tomu Srbové v Krajině či Rusové na Krymu žádný nárok nemají.

Rusko se v trojstranné dohodě zavázalo k neměnnosti hranic Ukrajiny, zavázalo se dokonce, že nebude na Ukrajinu ani vytvářet tlak pomocí dodávek či nedodávek strategických surovint především ropa a plyn. Rusko samo ve své Ústavě neumožňuje žádnému okresu a dokonce ani republice referendem vystoupit z ruské federace, tedy nemůže požadovat o Ukrajině, aby okres mohl "referendem" měnit hranice Ukrajiny.  Vlastní referendum na Krymu byl velmi podivné, předcházela mu výměna celého poltiického vedení Krymu za pomocí zbraní. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf

Časová posloupnost událostí na Ukrajině.....

2017-04-07 21:46

 

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 

 

A takto by se dalo pokračovat hooodně dlouho...

Pokračuj, doposud si nic věcného nenapsal.....


Nepřihlášený uživatel

#115950 Kalousek je politický genius. Dnes se již nepřiznávají k svým trestným činům jen Babiš a Faltýnek..

2017-09-23 13:00

 
 

.....dnes se již přiznávají k trestné činnosti i úředníci Andreje Babiše a co je na věci nejlepší, ještě v tom máchají své kolegy např. dnešní náměstkyni Schillerovou. Je úžasné to sledovat. Je ale otázka, jestli Lenka Bradáčová něco dělá, nebo schůzuje v karuselu Agrofert?

Daňoví úředníci neustáli tlak politiků, když začali plošně prověřovat korunové dluhopisy, říká bývalá Babišova náměstkyně Hornochová

 
 
  • Finanční správa rozjela kontroly korunových dluhopisů. V 25 případech už dokonce podala trestní oznámení. Přitom ještě před půl rokem tvrdila, že plošné kontroly nebudou.
  • Tento obrat je špatně, finanční správa neumí čelit politickému tlaku, říká v rozhovoru pro HN Simona Hornochová, ještě před dvěma lety náměstkyně ministra financí zodpovědná za daně

O jakém tlaku to Hornochová mluví? To se hlásí ke spolupachatelství? Kontroly korunových dluhopisů nakupovaných osobami spojenými byly naplánovány již v prosinci roku 2012, neboť bylo naprosto zřejmé, že se jedná o masivní zlodějinu. 

To, že to Janeček nerealizoval a připravil tím každý rok stát o miliardy korun, pokud zlodějina byla u všech dluhopisů bylo by to 5 mld. ročně., je dnes opravdu jeho zásadní problém 

Paní Hornochová se tedy hlásí ke spolupachatelství s Janečkem, tak to má šmrnc. 

Teď mi to došlo, ona se nehlásí ke spolupachatelství, ona se rovnou brání útokem :-), prostě osoby spojené neexistují, zákon je nedefinuje a ani nedefinuje, jak takové osoby mohou obchodovat, aby neošidili stát na daních :-).

Je to skvělé, Babiš, Faltýnek i Zeman se nezadržitelně řítí tobogánem vlastních exkrementů do karusele a rychlost jejich pádu se zrychluje s každým dnem, hodinou i minutou. 

Bude ale obtížné se v politice zbavit další oposmluvní zlodějské bandy, kterou Zeman s Babišem zase vygenerovali. 

Česko tiše zřídilo úřad pro styk s Čínou. Stát o něm oficiálně říká jen minimum

V době, kdy Brusel zvažuje přísnější regulaci čínských investic směřujících do EU a volá po větší transparentnosti, se Česko vydává poněkud jiným směrem. Do práce se v tichosti pustilo nově založené Čínsko-české centrum pro spolupráci, které má přinejmenším ministerské krytí.