MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#115851 Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva....

2017-09-22 07:45

#115849: - Re: Re: Okamura chrání lidská práva.... 

 Kterou takovou demonstraci jsi měl na mysli při psaní tvého blábolu? 


Nepřihlášený uživatel

#115852 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-22 07:47

#115835: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Rusko okupuje Krym a rozpoutalo války v Gruzii a východě Ukrajiny. Vede masivní propagandistickou kampaň. V Rusku dochází k vraždám novinářů i opozičních politiků. To je ralita, stejně jako to, že Rusko dodnes "osvobozuje" Katyň, kde povraždili více jak 20 000 Poláků a přiznali se k tomu až v devadesátých letech. 

Ruská ambasáda v ČR má násobný počet lidí proti jejich ambasádě v Londýně, ačkoliv má GB 60 mil. obyvatel a samozřejmě mnoho a mnoho násobně více, než my máme v Rusku. 

Rusko vede masivní propagandu v češtině, dokonce to vypadá, že češtinu mají jako pilotní jazyk pro vytváření nenávistných textů vůči demokraciím, pro vytváření spikleneckých teorií atd.

Jejich propaganda přesně a cíleně využívá zmatení občanů, které jim způsobilo komunistické školství, které naprosto zničilo historické souvislosti obyvatelům této země, neboť se desítky let pokřivovala komunistickým školstvím!!! historie vývoje myšlení lidí na Zemi, křesťanství nebylo vůbec učeno, vývoj k monoteismu nebyl učen vůbec, základní knihy židovství a křesťanství nebyly ve školách ani zmíněny - tedy Tóra, či Starý zákon a Nový zákon - přitom jsou to základy dnešních současných zákonníků atd. atd. natož aby byly učeny i další velká náboženství a jejich souvislost s židovstvím a křesťanství. Občané, kteří prošli komunistickým školstvím a sami se nedovzdělali neznají základní historické souvislosti, které ovlivňují i současnost - neboť myšlení a jednání lidí je kontinuální, přestože komunisté záměrně tuto kontinuitu zkreslili právě školstvím.

 Zeman svým lhaní a jeho vytrháváním historických událostí z kontextu přesně využívá neznalosti jeho voličů a vytváří dojem "objevitele". Já jsem přesvědčen, že mu mnohé lži radí skutečně z Ruska viz. Nejedlý, Mynář, Ovčáček, Hlinovský. Pochvala Rusa Zemanem v OSN a tetelení se Nejedlého s Mynářem. 

EU je řízena Evropskou radou v ní se střídají premiéři národních států tak jak jsou voleni a schvalováni národními parlamenty, závěry Evropské rady si přebírají Rady ministrů - tedy ministři národních vlád, zase jsou to jen ti, kteří jsou voleni občany v národních státech a schváleni přímo volenými parlamenty. Tyto dvě instituce úkolují EK tedy evropskou komunisi, kterou tvoří nominovaní lidé národními vládami. EK má  základní činnost dánu smlouvami, které se tvoří od konce II. světové války a dnes jsou shrnuty do Lisabonské smlouvy a ke kterým ČR přistoupila v roce 2004. Na vše v EU dohlíží přímo volený parlament EK a až na naprosté vyjímky (definované ve smlouvách či dnes souborně v LS) dokonce vše o čem rozhodne EP musí schválit i parlamenty národní, jinak to neplatí. 

Tedy statického, nedemokratického, utlačovatelského atd. na EU není opravdu vůbec nic, čeština je dokonce jednacím jazykem, poslanec může hovořit tedy v EP v češtině a jeho řeč je přeložena do všech ostatních jazyků EU. Např. také pokud se občan jakéhokoliv státu rozhodne uspořádat petici, tu pošle do EU ta je přeložena do všech jazyků a je vystavena na webu EU a pokud se k ní připojí dostatečný počet z 550 mil. občanů EU musí být projednána a musí k ní být dokonce přihlíženo. 

Tedy EU ani já si žádného vnitřního ani vnějšího nepřítele netvoříme. Rusko je bohužel velmi věrohodný okupant, ale velmi nevěrohodný osvoboditel viz. např. Katyň nebo okupace ČR v roce 1968 a dnes Krym, Ukrajina, Gruzie, Sýrie a veta přijatých rezolucí v RB OSN. 

Zkušenost je taková, že USA ze státní úrovně nikdy nedělalo žádné teroristické činy, nedovoluje to Ústava a pokud je porušena je daná osoba postižena přikladem je z poslední doby Nixon ale není sám a to ani zdaleka.

Naproti tomu je naprosto jasné, že Rusko již 100 let s větší či menší intenzitou terorismus přímo ze státní úrovně podporuje a dokonce provádí a tedy je velmi důvěryhodné, že školili Araby a Afričany i Asiaty v terorismu a to i na našem území. Viz. také terorista Carlos, teroristické činy dokonce StB.Teror je integrální součástí totalit tedy i té komunistické či dnes v rusku spíše nacionálně komunistické. 

Těžko se tedy dá věřit nesmyslu o tom, že by USA školily teroristy - tedy lidi v použítí teroru k získání politické moci. Je to velmi nevěrohodné. Dokazuješ podporu lidí, kteří se bránili ruské okupaci, ale nedokazuješ školení v terorismu. Jestli se pak podařilo někomu lidi, kteří se bránili ruské okupaci jejich země ovládnout a zmanipulovat, nebyly to Spojené státy, které by z nich udělaly teroristickou organizaci. To se bohužel stát mohlo, na začátku je okupace Afganystánu komunisty a následně komunisty z Ruska. 

 Ty máš také zkušenost s terorismem Rusů na vlastním životě - okupace ČSSR v roce 1968 a dnes se tváříš, že Rusové nepodporují terorismus a nejsou hybatelem v islámském terorismu. Je to divné, odporuje to přitom tvé osobní zkušenosti, archivním dokumentů ze školení KGB na území ČSSR, odporuje to současné okupaci Krymu, válek na Ukrajině a Gruzii, atd. atd.

Tedy je potřeba se ptát, jsi zmanipulovaný Rusy? Je z tebe dnes ruský terorista? 


Nepřihlášený uživatel

#115853 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-22 07:48

#115852: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 K EU bych ještě zmínil to, co je v ČR záměrně zkreslováno nejen Klausem a Zemanem, tedy euro. 

Klaus ani Zeman ani nikdo jiný nikdy neřek, co euru, které fakticky existuje od roku 1999 v bankovkách od roku 2002, předcházelo - tedy opět zkreslují kontinuitu vývoje.  

Vytvoření eura předcházala cca dvě desetiletí (pokud ne dokonce déle) používání společné měny ECU v které se v rámci tehdejší struktury "EU" obchodovalo a která vytvořila stabilní měňové prostředí bez nutnosti pojišťování či dokonce zajišťování kurzových rizik. 

Odpůrci Eura mluvi vždy v podivných fluskulích, ale nikdy neřekli jediný argument, proč by společná měna neměla existovat. 

Např. americký dolar používají vskutku roztodivné ekonomiky jako jejich "národní" měnu a nikdo se nad tím nepozastavuje, nikdo netrvdí, že to tyto ekonomiky poškozuje, že nemají svobodu "devalvovat" či řídit "měnu" atd. atd. 

Myslím si, že se o euru v ČR záměrně lže a že není dokonce ani poctivě vyčíslováno, kolik firem vlastně obchoduje paralelně i v rámci ČR v eurech a kolik firem se zajišťuje a s jakými náklady na kurzová rizika atd.

Jsem dokonce přesvědčen, že Topolánek s Janotou záměrně přispěli k inflaci ze státní úrovně, aby ČR po roce 2206 tehdy nemohla splnit kriteria pro přijetí eura, přitom socani tuto věc poměrně dobře s EU již řešili a byla naděje, že se kurz zafixuje (mimochodem by se tehdejí kurz moc nelišil od dnešního, přestže by byl pravděpodobně o korunu lepší 25Kč/euro  možná i 24 Kč) a ČR tedy požádá o přístup do ERM. 

Nestalo se, Topolánek s Janotou vygenerovali ze státní úrovně navíc 3 % inflaci a cílení ČNB tedy nebylo možné splnit, viz. celková inflace mírně nad 6 % v té době.  Já v tom nevidím neschopnost, ale bohužel záměr. 

I dnes se ODS k euru staví velmi velmi podivně. Přestože si stále myslím, že má ODS velmi blízko k post-bolševické bandě ODS v době Klause, už bych to v této straně dnes nečekal. Je to odporné vnitřní politikaření ODS, nikoliv odpovědný přístup k této zemi.

ODS nepředkládá žádný reálný argument, proč euro nepřijmout, tedy je tam jakási vnitří manipulace v rámci strany, která se navenek projevu odmítáním eura. Je to velmi nevěrohodné. 


Nepřihlášený uživatel

#115854 Re: Bureš se soudruhem Faltýnkem nekráčí vstříc světlým zítřkům s koblihou v ruce?

2017-09-22 07:49


Nepřihlášený uživatel

#115855 Re: Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva....

2017-09-22 07:50

#115851: - Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva.... 

 Kterákoliv demonstrace banderovské a neomarxistické pražské kavárny je neonacisticko-bolševická, blábolile.


Nepřihlášený uživatel

#115856 Dnes vstupuje do ANO StB? To je stejné, jako když idiot Rusnok vstoupil v září 1989 do KSČ......

2017-09-22 07:51

 

 

Do Sněmovny chce další miliardář. Šéf Juty oblékne dres ANO

Majitel firmy Juta a miliardář Jiří Hlavatý sice odmítl nabídku Andreje Babiše kandidovat loni na hejtmana, ale letos se jako nestraník v dresu ANO pokouší přestoupit ze Senátu do Sněmovny. V rozhovoru pro Právo řekl, že ho kauza Čapí hnízdo nezviklala

...... Babiš se Zemanem řítí tobogánem vlastník exkrementů přímo do karusele a každý den se rychlost jejich jízdy zrychluje.

Snad, kdyby si sám také vydal a nakoupil korunové dluhopisy jako Babiš a Jančura, tak to leda, tam by to pak mělo svůj velký a hluboký smysl, neboť je naprosto jisté, že díky rozsahu této zlodějiny se budou muset zloději vykoupit, nelze je všechny pohnat před soud a tedy míra vykoupení se bude skutečně řešit nejspíše již příští rok ve Sněmovně. 

Daňový únik na korunových dluhopisech může být i mírně nad 5 mld. (34 % z úroků ze 164 mld. vydaných dluhopisů, tedy z průměrného úroku 10 % je to 34% ze 16,4 mld. ročně) ročně a provozovat se to bude letos už 5 let, tedy celkový únik už může být nad 25 mld. jen Babiš v tom vězí za 150 mil  (5 x 30 mil.) a Jančura je na tom obdobně. 


Nepřihlášený uživatel

#115857 Re: Re: Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva....

2017-09-22 07:52

#115855: - Re: Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva.... 

 Kterou demonstraci jsi měl na mysli i při psaní tohoto tvého blábolu? 

Doufám, že to nebyl ten loňský listopadový společný pochod neonacistů s vámi zemanovci Prahou? 


Nepřihlášený uživatel

#115858 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva....

2017-09-22 07:52

#115857: - Re: Re: Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva.... 

 

 Kterákoliv demonstrace banderovské a neomarxistické pražské kavárny je neonacisticko-bolševická, blábolile.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#115859 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva....

2017-09-22 07:54

#115858: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva.... 

 Musíš by konkrétní, která?

 Pražká kavárna je virtuální pojem, naproti tomu Hradni kavárna ruských trotlů, tedy jakákoliv schůzka Zeman, Nejedlý, Mynář, Ovčáček, Hlinovský, Augustin a "blahé paměti" i sexuální extrémista Forejt nebo Buriánová má bohužel jak vidno velmi personifikovaný obsah. 

Nemůžeš si vzpomenout? 

Okamura např. řečnil v listopacu 2015 u Muzea na naprosto jasné demonstraci extrémistů  - neonacistů a účastnil se tamního lhaní. Pro Zemana Mynář v roce 2015 uspořádal dokonce organizovanou demonstraci extrémistů na Albertově. 


Nepřihlášený uživatel

#115860 Je to velmi dobrá analýza....

2017-09-22 08:00

KOMENTÁŘ: A taková to byla velká láska - Jiří Pehe

Prezident Miloš Zeman vloni veřejně jásal nad zvolením Donalda Trumpa prezidentem USA. Cítil se být dokonce jeho českou verzí, což skutečnému Trumpovi také hned iniciativně sdělil během jejich památné první a zatím jediné telefonické rozmluvy, při níž prý dostal pozvání do Bílého domu. Zdálo se, že je to láska na první pohled. Z obou stran.


Nepřihlášený uživatel

#115861 Re:

2017-09-22 08:02

#115812: -  

 

 Tak proč sem tady ta odporná komunistická pakáž přiskákala? Co je k tomu vedlo, co je vedlo k tomu vraždit v ulicích? 

Co je vede dnes k tomu, že tu mají ambasádu plnou ruských agentů v objemu násobků ambasády ve Velké Británii?  Proč tu provozují odpornou ruskou propagandu lží, pomluv, spikleneckých teorií a vyvolávání nenávisti? 

Ruská pakáž tu ovládala všechno a ničila jak staletou křesťanskou kulturu, tak i liberální prverepublikovou, ničili školství, ničili administrativu státu za pomocí jejich přisluhovačů KSČ, ničili systematicky aktivitu občanů.  Bez rusáků se Husák ani soudruzi z KSČ ani neupšoukli. 

Ale zkoušíš to šikovně ruský trotle. 


Nepřihlášený uživatel

#115862 Re:

2017-09-22 08:03

#115819: -  

 

 Zeman není disident, je to zločinec.

Nehájí morálku, kulturu, zákony - pravidla společnosti, tedy to co požadovali disedenti po komunistickém režimu. Zeman zneužívá absolutní beztrestnost k páchání zločinů proti tomuto státu - propaguje nekulturnost (Ovčáček) nemravnost (Forejt a jeho dcerunka), ruskou totalitu (Nejedlý, Mynář, Hlinovský, Augustin), lež - jeho projevy, porušování volebního zákona, propaguje porušování zákonů a Ústavy a vytváří dojem legálnosti takového konání díky jeho vlastní absolutní beztrestnosti a propaguje dokonce oplzlost, deviaci - viz mlácení jeho matkou vydávané Zemanem za cosi prospěšného. 

Pokud snad víš, že by dělal něco kulturního, mravného, naplňujícího zákony této země, tak neváhej a prezentuj to. V jeho projevech se najdou lži a mnohdy zneuží obecné pravdy k odporné manipulaci, viz poslední jeho projev v OSN, kde doslova zneužil pravdu o tom, že skutečně lidé aktivní přinucení k emigraci následně ve svých rodných zemích chybí k útoky na ty, kdo se problém skutečně řeší především paní Merkelová. Zeman pro vyřešení živelné migrace neudělal nic, rusky trotloval. 


Nepřihlášený uživatel

#115863 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva....

2017-09-22 08:03

#115859: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva.... 

 

„Zavedl jste pražskou kavárnu jako označení pro určitý typ lidí. Můžete definovat, koho tím míníte?“ vyzval Žantovský hlavu státu na úvod pořadu. „Začal bych jakýmsi historickým přiřazením. Můj mluvčí Jirka Ovčáček mě upozornil na to, že tzv. pražská kavárna, kterou si budeme za chvíli definovat, se chová podobně, jako se chovala tzv. elita za druhé republiky. Pokusím se to ilustrovat dvěma příklady. V kavárně Praha sto padesát vysokoškolských studentů v říjnu 1938 skandovalo „Židi ven“. No a v listopadu téhož roku jiní studenti na filozofické fakultě strhli bystu nebo sochu Tomáše Masaryka. Studenti, to je skvělá sociální skupina, ale ještě nemá životní zkušenosti, aby nenaletěli totalitní a elitářské ideologii,“ sděloval Miloš Zeman v Pražské kavárně.

Pražská kavárna je podle prezidenta skupina lidí, kteří jsou zklamáni osudem. „To znamená lidí, kteří někdy něco byli, zastávali nějaké funkce, pak je ten osud vyplivl. Tito lidé teskní po své bývalé slávě. Sepisují nějaké petice, jednu za druhou, a ty zanikají jako jepice. A když se někdy pokusili o volební boj, tak téměř vždycky prohráli. Jsou to lidé, kteří byli uskupeni v těch politických stranách, které zanikly díky neschopnosti jejich vedoucích představitelů. Jsou to frustrovaní lidé, kteří vydávají nejrůznější manifesty a jejich smůla je, že tyto manifesty kromě spřátelených médií nikdo nečte,“ pokračoval v definici Zeman s tím, že součástí pražské kavárny jsou i ona spřátelená média.

Hlavními médii pražské kavárny jsou podle prezidenta týdeník Respekt, Hospodářské noviny a Aktuálně.cz. „Společným rysem těchto médií je, že patří Zdeňku Bakalovi. Největšímu zlodějovi a tuneláři, podle mého názoru, po Viktoru Koženém. Já bych se styděl brát peníze od Zdeňka Bakaly. A oni je berou, pražská kavárna. Toto vše je pražská kavárna,“ dodal k tématu Miloš Zeman.

Podle Petra Žantovského je potřeba pražskou kavárnu rehabilitovat. „Vždyť přece nepatří jenom jim. Patří i nám, kteří jsme tam chodili, když jsme byli mladí. Najednou tam nesmíme, nejsme součástí pražské kavárny. Někdo si tady uzurpuje nárok být intelektuální elitou národa,“ konstatoval Žantovský.

„Naprosto souhlasím. Rehabilitovat pražskou kavárnu znamená vrátit se z druhé republiky zpátky do první republiky a pak tam můžeme chodit oba dva a vstup není zakázán nikomu. Za první republiky byla kavárna opravdu intelektuální elitou. Dnes je to pseudoelita,“ je přesvědčen prezident. Pražská kavárna podle něho dnes sama říká, že ona určuje hodnoty společnosti, přestože je nikdo nevolil. Navíc prý také coby „opinion leaders“ vedou společnost ke světlým zítřkům a vedou veřejné mínění. Zcela nejhorší prý je, že chtějí i tvořit veřejné mínění.

Projevuje se to například tím, že je snaha spolu se zpravodajstvím předkládat i komentáře. „To je vlastnost veřejnoprávní České televize. Komentované zpravodajství se ten zrůdný hybrid jmenuje. Tohle všechno jsou konstitutivní rysy pražské kavárny, já se proti tomu bouřím a říkám: tady je společenství aktivních, sebevědomých, přemýšlejících občanů, kteří mají zdravý rozum. Ti mají dostávat informace a nemají dostávat názory několika rotujících novinářů částečně placených z Bakalových peněz.

„Jsou-li Evropské hodnoty vedeny pornohercem, je to tak trošku komická scénka, ale nic víc, podotkl prezident na poznámku Petra Žantovského, která se týkala zmíněného spolku, placeného z peněz českých daňových poplatníků a institucí Evropské unie.

Sestavování různých seznamů „nepřátel“ nás podle prezidenta vrací zpátky do uniformní totality. „K seznamům lidí se přidal i seznam periodik. Třeba zrovna ParlamentníListy.cz, které obdivuji za to, že dávají prostor všem názorům od leva do prava, jsou označovány za proruské periodikum,“ řekl Zeman a odsoudil snahu ať už lidi, nebo média tímto způsobem jakkoli vyřazovat ze společnosti.

„Ideologie pražské kavárny je totalitní ideologie. Vzpomeňme si na komunisty. Každý, kdo s nimi nesouhlasil, byl agent imperialismu, agent Západu, agent Spojených států atd. Dnes je to totéž v modrém, je to stejně totalitní myšlení. Jsi můj přítel, pokud máš stejný názor jako já, pokud ho nemáš, jsi agent nějaké cizí moci. Nikoho nenapadne, že ten člověk má prostě vlastní nezávislé myšlení a nechce být v tom stádu nebo spíš stádečku; protože jich je strašně málo a nafukují se, aby vytvořili dojem, že jsou masa,“ dodal prezident k tématu pražské kavárny.


Nepřihlášený uživatel

#115864  Je z nich obou na zvracení, to je základní pocit z těchto dvou nacionálních komunistů.....

2017-09-22 08:04

 

 

Putin pozval českého prezidenta do Soči. Přijímám, je to vyznamenání, řekl Zeman

....a kdybychom opravdu znali všechny jejich zločiny plně, není pochyb, že bychom skutečně zvraceli. 

Dnes je v ČR obrovská skupina lidí, kteří odmítají sledovat veřejný prostor, aby se vyhnuli Zemanovi. Odmítají vyslovit jeho jméno a skutečně jim dělá fyzicky špatně je jeho jméno vysloveno. Zažívají stejné pocity, které zažívali mnozí Němci po II. světové válce a zažívají nepřetržitě lidé v totalitách. 

Zeman skutečně dovedl zemi na samou hranici totality, je to zločinec, není o tom pochyb. 

Za volbu lháře, porušovatel volebního zákona a Ústavy se vždy platí velmi tvrdě, viz. volba Hitlera, nacistů a např. tady v roce 1946 komunistů, tato volba stála tento stát 40 let komunistické totality a více jak 20 let ruské okupace. 

Za volbu Zemana zatím platíme "jen" hranicí totality, ale je to jen prozatím. Záleží na nás, jestli jsme schopni si to uvědomit a napravit a to přesto, že bychom bezpochyby všichni zvraceli, kdybychom měli jasnou představu, co Zeman s bandou kterou přivedl na Hrad napáchal. 


Nepřihlášený uživatel

#115865

2017-09-22 08:07

Pražská kavárna jsou obyčejní bolševici!!!

Na jejich akcích, jako byla třeba "Proč? Proto!" vlají vlajky ultrabolševické socialistické solidarity. :DDD

 

Na této fotce je to ta rudá vlajka napravo.

Zde je detailní záběr. 


Nepřihlášený uživatel

#115866 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva....

2017-09-22 08:08

#115863: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva.... 

 Ano pražská kavárna je virtuální pojem to má pilný přispěvatel do ruské propagandy Putlerových listů Petr Žantovský naprostou pravdu, stejně jako v případě, kdy hovoří o Putlerových listech (parlamentních) jako o politickém bulváru. 

Tedy buď konkrétní, kterou demonstraci jsi měl na mysli? 


Nepřihlášený uživatel

#115867 Re:

2017-09-22 08:12

#115865: -  

 Fotka na blogu jako důkaz, že je demonstrace extrémistická? Nebuď idiot jak Miloš Zeman. 

Projevy na demonstraci jsou důkazem extrémismu a navíc v součinnosti s reakcí demonstrantů. Na jakoukoliv demonstraci může skutečně přijít kdokoliv. 

Proto zmiňuji demonstraci s účastí Okamury u Muzea 17.11.2015 jako extrémistickou - neonacisickou. Zazněly tam naprosté lži vřele přijaté demonstranty. Taky jsem tam byl a přitom nejsem extrémista, poslechl jsem si a odešel, byl to hnus. 


Nepřihlášený uživatel

#115868 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva....

2017-09-22 08:46

#115859: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva.... 

 Přes čtyři sta Ukrajinců žijících v Česku, sympatizantů a "lidskoprávních aktivistů" (pražská kavárna) se 26.1.2014 sešlo před kostelem svatého Salvátora v pražské Karlově ulici k protestnímu průvodu Maidan Prague, který posléze směřoval na Staroměstské náměstí. Lidé přišli, aby společně vyjádřili podporu demonstrantům v nedaleké Ukrajině. Mezi účastníky setkání byli také představitelé ukrajinské ultrapravicové scény. Žlutomodré vlajky doplňovaly prapory banderovců následované standartou neonacistické strany Svoboda.


Nepřihlášený uživatel

#115869 Musí říci i "b" a tedy, že volbami nesmí dojít k destrukci demokracie a tedy musí zafungovat......

2017-09-22 08:48

Jičínský: Politici mají respektovat volby, ne moralizovat

Místo mnohdy pokryteckého moralizování, kdo může a nemůže být premiér, by politici měli spíše respektovat vyjádření vůle lidí ve volbách. V rozhovoru pro Právo to řekl profesor ústavního práva a někdejší poslanec ČSSD Zdeněk Jičínský.

....bezpečnostní pojistky, aby se extrémisté nedostali k moci prostřednictvím manipulace s občany, jako se to již mnohokrát stalo. Např. v ČR nezafungovala bezpečnostní pojistka chránící občany proti porušování volbeního zákona.

Nejvyšší správní soud jasně identifikoval Miloše Zemana jako porušovatele volebního zákona a lháře. viz. rozsudek pod značkou vol. 39/2013, ale z nějakého podivného důvodu, aniž by soud určil či i jen naznačil metodiku jak dospěl k závěru, Zemana z voleb nevyřadil. 

Jedna ze základních úloh politiků přitom samozřejmě tedy je, mezi sebou extrémisty a extrémismus identifikovat a upozorňovať na něj a pokud možno jej i jako extrém vytlačit na okraj. 


Nepřihlášený uživatel

#115870 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva....

2017-09-22 08:49

#115868: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva.... 

 Ty jsi opravdu legrační. Co to jako má dokazovat? Že Miloš Zeman není nacionální komouš a extrémista? Existenci "pražské kavárny"? 

Máš záznam nějakého projevu na této údajné demonstraci? Nelze ani dohledat, že by se konala. Pokud by se konala, muselo by být nejdříve žádáno na magistrátu a pak povoleno magistrátem, tedy to jistě snadno na magistrátním webu dohledáš. 

Jestli na takovou demonstraci přišli nějací extrémisté? To je klidně možné, rusáci mají na ambasádě dostatek lidí, kteří se dovedou tvářít jednou jako příznivci Zemanna - Vičanová, jednou jako ukrajinští demonstranté a jindy zase úplně jinak např. jako čínský provokaté, proto je přece ruská ambasáda v ČR tak objemná. 

Tady jsou události přehledně jak se odehrávaly na Ukrajině. Jak to koreluje s údajnou demonstrací můžeš v klidu doplnit. 

Časová posloupnost událostí na Ukrajině.....

2017-04-07 21:46

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 

 

Nepřihlášený uživatel

#115871

2017-09-22 09:04

Tahle petice je jen jasným dokladem, jakým odpadem jsou ti zasraní sluníčkáři a vlastizrádci!!!


Nepřihlášený uživatel

#115872 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FSBexit

2017-09-22 09:07

#115615: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Hned se vyjasnilo, proč je rusácká ambasáda objemem v násobcích té v 60 mil. Velké Británii.

Je to jednoduché, odtáhěte  a dokažte, že nejste ruskou zločineckou pakáží, páchající odporné zločiny nejen na Hradě ale v celé zemi. 

Je na tom snad něco složitého? Je něco složitého na tom, když se váš agent nebude tetelit při projevu idiota Miloše Zemana když chválí nějaké vašeho zpravodajského kolegu? To máte tak špatně vyškolené agenty, že takto veřejně podporují náklonnost k vaší zločinnosti? 


Nepřihlášený uživatel

#115873

2017-09-22 09:08

Trumpův projev plně ospravedlňuje pokračování jaderného programu KLDR.


Nepřihlášený uživatel

#115874 Re: Tato petice a diskuse pod ní je nejucelenější kritikou Miloše Zemana a jeho bandy.....

2017-09-22 09:09

#115871: -  

 .....co tu kdy vůbec byla. 

Pokud by tato petice byla v GB, musel by se jí dokonce povinně zabývat parlament i vláda a to přesto, že GB má šestkrát více obyvatel než ČR. 

Tato petice a diskuse pod ní má tedy dnes obrovskou hodnotu a to i jako doklad extrémismu voličů Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#115875 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva....

2017-09-22 09:19

#115870: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okamura chrání lidská práva.... 

 Co to je za bláboly? Kterej debil to psal? Vždyť to není ani tom blbym blogu! :DDDD