MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#114326

2017-09-04 11:27

Islam neni nabozenstvi, ale zvracena ideologie zalozena nasilnikem, pedofilem a vrahem.

 

Nepřihlášený uživatel

#114327

2017-09-04 11:31

Dovolil by si Lídl vyfotit synagogu a vyretušovat Davidovu hvězdu, aby někoho nábožensky nepobuřovala? Ne, protože by se tím dopustil "antisemitismu". Vyfotil by Lidl skupinu afrických dětí a udělal z nich ve fotoshopu modrooké blonďáky? Ne, byl by to "rasismus". Může si kdokoli dovolit šlapat po křesťanské, nebo typicky evropské (Bělošské) kultuře a jejich atributech? No ano, protože neexistuje žádné slovo, kterým by se daly útoky vůči nim označit!


Nepřihlášený uživatel

#114328 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Islamofóbní texty kopírované z prorusských listů !!!

2017-09-04 11:38


Nepřihlášený uživatel

#114329 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Islamofóbní texty kopírované z prorusských listů !!!

2017-09-04 11:53

#114322: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Islamofóbní texty kopírované z prorusských listů !!! 

 Zvěrstvům II. světové války přecházela komunistický převrat, masové vraždění a gulagy. Skutečně věci na sebe navazují, podivné je na současném Rusku, že se vraždami novinářů a politků, okupací Krymu a rozpoutání válek v Gruzii a východě Ukrajiny vrací o 70 let zpět, kdy společně s Hitlerem rozpoutalo II. světovou válku. Dnes naštěstí má spojence tak lede v Kimovi ze Severní Koreje, ale jednání Ruska mocně připomíná nacistické Německo 1937. 

KGBák Putin s jeho bandou v Kremlu navazují na to nejodpornější, čeho se kdy Rusové ve své i světové historii dopustili a dopouštějí. Je to logické, je to KGBák a KGB se nijak neliší od jiných zločineckých státních organizací, jako bylo gestapo či represivní složky rudých khmérů. 


Nepřihlášený uživatel

#114330 Re:

2017-09-04 11:56

#114326: -  

 Že to říkáš zrovna ty komouš střižený náckem,

po vraždění v Rusku v komunistickém puči, vyvraždění kompletní ruské elity v gulagu a masovém vraždění v koncentračních táboerech jejich spojenců při rozpoutání II. světové války. 

Islám je náboženství 1,5 mld. lidí, kteří si svůj veřejný prostor spravují stovky let. To je realita a je potřeba to respektovat.  80 mil. Rusů a 70 mil. muslimů v Rusku jsou součástí této historie, stejně jako obyvatelé celého Světa. 

Mimochodem masivně vymírající a emigrující Rusové z Ruska jsou již dnes menšínou v Ruské federaci. 


Nepřihlášený uživatel

#114331 Vlastně není zase tak důležité, jak velkou pakáží jsou KGBáci v Kremlu, ale to že Myloš míří do.....

2017-09-04 11:59

......karusele a jede v sakra rychlém tobogánu. 

Miloš Zeman během pár měsíců makroamnestuje "svatého" Andreje Bureše Babiše z Maconu s celým jeho karuselem, preventivně bandu z Hradu a pak ze "zdravotních důvodů" abdikuje, tedy potáhne do karusele.

To je nejbližší budoucnost nacionální komouše a rusko-čínského trotla Miloše Zemana. 

Stejně jako komunista a ruský trotl Klaus i ruský trotl Miloš Zeman se bude chít vyhnout projednání makroamnestie u Ústavního soudu, proto přečasně "abdikuje ze zdravotních důvodů". V horším případě to ten zločinec bude chtít "doklepat" do konce tohoto volebního období se stejným scénářem, jen by se makroamnestie odehrála 2 měsíce před koncem volebního období, tedy někdy v lednu 2018, ale to bude už probíhat nová volba a pokud by to tedy učinil v tomto období a zároveň kandidoval, projednání u Ústavního soudu by se nevyhnul a nevyhnul by se ani odsouzení. 

Makroamenstovat bude tedy nacionální komouš všechny své zločince ještě do Vánoc, pak se zahájí první kolo volby a následně Zeman ze "zdravotních důvodů" abdikuje, půjde to ve velmi rychém sledu, tedy bude to těšně před první kolem prezidentské volby.

Jisté je, že si takový konec idiot Miloš Zeman opravdu nepředstavoval.  

Může se tedy také stát, že pes - Mynář mu následně shrne koberec, aby byla jistota, že se to opravdu u Ústavního soudu projednávat nebude, tedy ještě před druhým kolem či někdy těsně po něm bude státní funus, aby rusko-čínský trotl a nacionální komouš Zeman vypadal, že "se obětoval pro stát"  a zbytek jeho polodementních voličů měl možnost uronit slzu. 

Prvním milníkem scénáře bude "náhlé" :-) zhoršení zdravotního stavu někdy v listopadu "po náročném podzimním programu" pokud se výše uvedený scénář bude rozjíždět, milníky se také mohou různě prohazovat, může přijít Zeman-Babiš makroamnestie před zhoršením zdarvotního stavu atp. :-).

 To bych řekl se ze současných zpráv už dá velmi dobře číst


Nepřihlášený uživatel

#114332 ANO Miloš Zeman je opravdu idiot....

2017-09-04 12:00

 

 

Zeman si rýpl i do zákonodárců. „Existuje žebříček prestiže profesí – tam jsou řemeslníci na jednom z čelných míst hned po učitelích, vědcích. Poslanci jsou předposlední. Poslední je uklízečka. Ale jak tak sleduji vývoj, není vyloučeno, že uklízečka se dostane před poslance,” glosoval.

Co je naprosto jisté již dnes, že povinností každého občana ČR je ctít Ústavu ČR a ta nedovoluje, aby v ústavní pozici byl člověk, jenž je Nejvyšším správním soudem naprosto prokazatelně uznán lhářem a porušovatelem volebního zákona a co více, ze stejných činů jsou unání NSS i jeho spolupracovníci, které si Miloš Zeman vybral a za které nese plnou odpovědnost. 

Tedy není možné Miloše Zemana v ústavní pozici ani tolerovat, to by bylo nezodpovědné jednání vůči sobě i celku. Ústava nás ale jednoznačně zavazuje jednat odpovědně vůči sobě i celku a ne neodpovědně. 


Nepřihlášený uživatel

#114333 Re: Dobroserská demence

2017-09-04 12:03

#114270: - Dobroserská demence 

 

 

Inkluze vyřešila hned několik věcí najednou:

1. tím, že dnes prakticky v každé tříde jsou dva i více dospělých alespoň část výuky, prakticky inkluze vyřešila šikanování dětí učitelem, což bohužel v českém školství nebyl vůbec marginální problém

2. Dostala do školství další lidi a tedy i potenciální pedagogy

3. vyřešila podporu dětí nadaných, kterou české školství vůbec neposkytovalo, např. možnost chodit na matematiku s vyšším ročníkem bylo nadlidské úsilí pro nadané dítě prosadit. 

4. integrace dětí s fyzickým postižením byla běžná a nebyla institucionalizována, tedy rodiče se doslova doprošovali, aby jejich mnohdy velmi nadané děti mohly chodit do školy a je velmi podivné, že v ZUŠkách s tím problém přitom nebyl žádný. 

5. pro budoucnost je integrace lidí s libovolným znevýhodněním velmi prospěšná pro společnost

Pomůcky se použijí pro jiné děti a mohou se samozřejmě libovolně používat i ve výuce či zájmových kroužcích ve školách. 

Evropan

#114334 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Islamofóbní texty kopírované z prorusských listů !!!

2017-09-04 12:13

#114321: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Islamofóbní texty kopírované z prorusských listů !!! 

Celkem mě nezajímá, kolik si před deseti lety znásilnil žen a dětí. Zajímá mě, kdy jsem podle tebe napsal, že miluji Afriku? Do té doby tě mám za lháře, ty russká špíno. 


Nepřihlášený uživatel

#114335 Re:

2017-09-04 12:18

#114327: -  

Lidl se rozhodl opakovat svůj "řecký týden" a nechtělo se mu investovat do reklamy. No a tak udělal úpravu obrázků, vymyslel si důvody, proč to dělá, no a Čecháčci se chytili včetně ministra zemědělství. Diskutuje se o řeckém týdnu v Lídlu, a ten to má zadarmo. Jak moc čecháčci nechápou princip reklamy, to mě udivuje.  


Nepřihlášený uživatel

#114336 Dobrá zpráva pro vlastence, špatná pro kolaboranty s vrahy a okupanty z USA.

2017-09-04 12:35







Více holých řití!!! Veterán, za vystrčení holého zadku na konvoj US Army, zcela zproštěn obvinění

 

 

Nepřihlášený uživatel

#114337 Rusko je evidentně země "neomezených" možností :-)

2017-09-04 12:35

Rus zaútočil na kino autem plným hořlaviny a plynových lahví

Biograf v Jekatěrinburgu na Urale se v pondělí ráno stal terčem útoku terénní dodávkou naloženou plynovými bombami a sudy s benzínem. Vzniklý požár se hasičům podařilo během půlhodiny uhasit a nikdo nebyl zraněn, uvedly místní úřady. Důvodem útoku byl podle médií kontroverzní film o carově milence, který však na programu kina dosud nefiguruje.

 

......Rusové si z posledního cara a jeho rodiny povražděné komunisty udělají svaté, ale pak v klidu volí KGBáka (či dokonce bandu KGBáků) do Kremlu, přitom KGB není nic jiného než původní Čeka či její nástupkyně NKVD kterou nahradilo KGB.  V tomt mají skutečně rusáci opravdu náruč otevřenou všem svým zločincům, včetně KGBáka Vládi Iljiče Putina. 


Nepřihlášený uživatel

#114338 Re: Dobrá zpráva pro vlastence, špatná pro kolaboranty.

2017-09-04 12:37

#114336: - Dobrá zpráva pro vlastence, špatná pro kolaboranty. 

 Vlastence si představuješ jako pitomce vystrkujícího holou řiť? V některých věcech vy voliči Miloše Zemana dokonce překonáváte idiocii Miloše Zemana a to je opravdu co říci. 


Nepřihlášený uživatel

#114339 Re: Re: Dobroserská demence

2017-09-04 12:46

#114333: - Re: Dobroserská demence 

 Je smutné, že ani Růžička nebyl schopen v přímé debatě s ministryní školství Valachovou vůbec definovat, co dělala špatně, pořád žvanil jen stále dokola, že by některé věci dělal jinak, ale neřekl jaké a jak. Když se o to pokusil, narazil na základní neznalost celé věci, to bylo velmi smutné. 

Klaus ml. je komunistický blb, který vyrostl v komunistické rodince a plně se to nyní projevuje a bohuže to koreluje s částí ODS která je skutečně stranou post-bolševickou, nejen pro původní voličskou základnu, kterou při minulých volbách převzalo ANO StB. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#114340 Pěkné vzkazy Myloš dostává, jen co je pravda, některé jsou opravdu "na férovku".....

2017-09-04 13:01

https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2501277007

Myloš Zeman je zmetek, to je realita. 


Nepřihlášený uživatel

#114341 Andrej: "Teď nebo budu v kriminále za svoje zlodějiny" ....

2017-09-04 13:04

 

 

Hnutí ANO představilo nový program s heslem "Teď nebo nikdy". Chce zrušit superhrubou mzdu a zavést slevy na pojistném

 
 
  • Andrej Babiš představil volební program svého hnutí s heslem "Teď nebo nikdy".
  • Zaměstnancům hodlá zrušit nynější takzvanou superhrubou mzdu a nahradit ji dvěma sazbami daně z příjmů 19 a 23,35 procenta z hrubé mzdy.
  • Hnutí také nechce za současných podmínek a situace v eurozóně přijímat euro.

......Andrej je opravdu už jen legrační....


Nepřihlášený uživatel

#114342 Re:  To bude nějaká ÚČELOVKA :-) Voliči ANO StB přece vědí, že Andrej je svaté dítě z Maconu.....

2017-09-04 13:05

#114144: -  To bude nějaká ÚČELOVKA :-) Voliči ANO StB přece vědí, že Andrej je svaté dítě z Maconu..... 

 

Andrej zešílel? 

"

Uvádí také, že stát pro snížení státního dluhu využil rezervu, kterou podle zákona vytváří ministerstvo financí pro řízení likvidity státní pokladny a státního dluhu a která má sloužit
pro vyloučení rizik.

V roce 2012 představovala tato rezerva 140 miliard, ale ke konci loňského roku klesla již jen na tři miliardy."

Evropan

#114343 Re: Re: Dobrá zpráva pro vlastence, špatná pro kolaboranty.

2017-09-04 13:09

#114338: - Re: Dobrá zpráva pro vlastence, špatná pro kolaboranty. 

No on tím chtěl naznačit, kam jsme spěli pod vedením strany a vlády a pod kuratelou ruských samopalů a tanků. Takže vlastně chtěl těm Američanům poděkovat, že v té řití zaplaťpánbůh nejsme :)))

Tak bych to aspoň viděl já. Protože jinak by to opravdu musel být neskutečný blb.


Nepřihlášený uživatel

#114344 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-04 13:13

#114100: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Chybí ti argumenty, že se uchyluješ k oplzlostem jak Miloš Zeman či KGBá nebo StBák či gestapák což jedno a totéž jest? 

To je realita, Rusové povraždili více jak dvě desítky tisíc lidí z polské elity jako počátek genocidy Poláků, kterou jim chystali a po roce 1945 i z velké části realizovali když Polsko přivedli k morálnímu i ekonomickému krachu.

 Podobně zde po roce 1948 povraždili velkou část elity, další na mnoho let zavřeli do kriminálů a velká částe české elity emigrovala. 

Katyň naprosto jasně koreluje s tím, co se zde dělo po únoru 1948 a částěčně již v roce 1945 po okupaci Rusy. 

Tímto se také komunistické Rusko jasně identifikovalo jako naprosto stejné jako nacistické Německo, které ale vlastně elity nevraždilo, pokud pomimeme elity židovského národa. Např. na území ČR nedošlo k žádné podobné masové vraždě Katyni vojenské elity ČR, to skutečně přišlo až po únoru 1948, vojenskou elitu vraždili v ČR až komunisté. 


Nepřihlášený uživatel

#114100 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-03 08:44

#114096: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Lžeš! Ty akorát opakuješ Goebblosu propagandu, ty stará špinavá smradlavá nacistická mrdko, stejně jako polští fašouni. Za to zaplatíš!!!


Nepřihlášený uživatel

#114345 Idiotský volič idiota Zemana :-)

2017-09-04 13:17

1 111,00 CZK Bezhotovostní příjem BUJAREK PAVEL
Anonymni spina a jejich novinari seprojevuji. Hodne sil Pane Prezidente!

Opravdu moc "pěknou" extrémistickou pakáž aktivizoval nacionální komunista Miloš Zeman 

300,00 CZK Platba převodem uvnitř banky Gec, Ivo
Pane prezidente, vrchni veliteli. Narodni domobrana stoji za Vami a ochrani Vas i republiku pred kazdym nepritelem i pred 5.kolonou.

Hmmm negativní reklama, moc pěkné a "moudré" voliče má Miloš Zeman, jen co je pravda. ....

04.09.2017 1 000,00 CZK Platba převodem uvnitř banky Tučková, Kateřina
Držím Vám palce a nenechte se! Haléřákům a médiím děkujeme - negativní reklama = skvělá reklama zdarma!

Tak to je maso...

04.09.2017 50 000,00 CZK Bezhotovostní příjem ŠENKÝŘOVÁ BOHUSLAVA
hodně zdraví a vydržte

Představu, že vychození komunistické pseudoekonomické školy je vzdělání může mít opravdu jen volič Miloše Zemana 

04.09.2017 100,00 CZK Bezhotovostní příjem JAN JURCIK
VÁŽENÝ PANE PREZIDENTE,PŘÍSPĚVEK NATRUC VŠEM PRAVICOVÝM VLASTIZRÁDCŮMA NEDOSTUDOVANÝM CHUDÁKŮM.DRŽTE SE!

Anonymní a zamindrákovaná?  Ale soudruhu inženýre, měl byste vrátit diplom.....asi budete taktéž absolvent komunistické učiliště VŠE :-). 

04.09.2017 200,00 CZK Bezhotovostní příjem LADISLAV NEMEC ING.
DRŽÍM VÁM PALCE! (PANEBOŽE, TA ZAMINDRÁKOVANÁ, SPROSTÁ, ANONYMNÍ ŽUMPA, KTERÁ SE ZDE PROJEVUJE ... )

Zeman je šmejd prodávající lži, bohužel se mnoho důchodců nechává obelhat a ještě mu za lži platí jak za hrnce. 

04.09.2017 400,00 CZK Bezhotovostní příjem Helena Petrů
Pane presidente, je mi líto těchtopříspěvků. Věřte že mnoho lidí je s Vámi. Jako invalidní důchodkyně posílám alespoň takto.

Nepřihlášený uživatel

#114346 Tento člověk zjevně nečetl Ústavu ani rozsudek Nejvyššího správního soudu....

2017-09-04 13:37

04.09.2017 33,00 CZK Bezhotovostní příjem LUDVIK JAKUBU
VĚŘÍM VE VAŠE DEMOKRATICKÉ ZNOVUZVOLENÍ. A KDO DEMOKRACII NEUZNÁVÁ MŮŽE SE ODSTĚHOVAT TŘEBA DO S. KOREJE.

....který jasně dokládá, že je Miloš Zeman lhářem a porušovatelem volebního zákona stejně jako tým, který si sestavil. 


Nepřihlášený uživatel

#114347 "Rozum" Zemanovi přece dělají KGBáci v Kremlu, nebo to snad je jinak?

2017-09-04 13:40

04.09.2017150,00 CZKBezhotovostní příjemMiroslav Keller
Mam rád lidi kteří mají vlastní názor ! A takového si představuji svého prezidenta.


Nepřihlášený uživatel

#114348 Miloš Zeman byl někdy slušný? O jeho "slušnosti" jeho bývalá žena ani nechce mluvit a jeho dcerunka

2017-09-04 13:42

04.09.2017 500,00 CZK Bezhotovostní příjem Petr Novák
Na vítězství zdravého rozumu, pravdy a slušnosti. Držíme Vám palce, pane prezidente!

.....je pornohvězdičkou a jeho oplzlosti snad ani není potřeba opakovat.  Kde se ta blbost v těch lidech pořád bere? 


Nepřihlášený uživatel

#114349 Zdraví rozum a Zeman, když si na inauguraci vzal kravatu s ruskou trikolorou?

2017-09-04 13:43

04.09.20171 000,00 CZKBezhotovostní příjemDUŠEK MARTIN
Také věřím, že zdravý rozum zvítězí... Pane prezidente, děkuji a držte se!


Nepřihlášený uživatel

#114350 Zjevně Pelíšky moc nepochopil soudruh :-)

2017-09-04 13:45

04.09.20171 000,00 CZKBezhotovostní příjemBŘÍZA ZDENĚK
Na vítězství ve vobách.Havloidi všech zemí, polibte si pr...