MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Anonymous

#113551 Další kámoši pražské kavárny.

2017-08-25 06:45

Rigou pochodovali váleční veteráni z jednotek SS


Nepřihlášený uživatel

#113552 Taktéž ruský trotl Miloš Zeman není způsobilý k výkonu ústavní pozice.....

2017-08-25 06:47

Napětí mezi Donaldem Trumpem a "jeho" republikány roste. Není způsobilý vládnout, tvrdí šéf Senátu

.....jen rozdíl mezi USA a ČR je propastný, v USA to řeší a vyřeší zde, přestože vláda nese plnou odpověnost za jednání Zemana, to vláda, Sněmovna společně se Senátem nejsou schpni vyřešit. 


Nepřihlášený uživatel

#113553 Re: Re: Re: Re: Západ se bortí - tvrdí komouši

2017-08-25 06:48

#113548: - Re: Re: Re: Západ se bortí - tvrdí komouši 

Co to je za lživé bláboly, ty rusofobní sráči? Nechceš dostat přes tu tvojí starou prolhanou plesnivou hnusnou křivou držku?


Nepřihlášený uživatel

#113554

2017-08-25 07:09

Čeští krajané žijící na Ukrajině žádali repatriaci ve velkém hned po puči, zmr. a kolaborant Zaorálek to zamítl, že bychom tak prý "podrazili a diskreditovali" spojence. Tím "spojencem" myslel kyjevský pučistický režim. Zato k nám"na léčení" za státní náklady briskně letecky dotáhl, s agentem CIA /USAID je CIA/ Pánkem kriminálníky a vrahy policistů z Majdanu. Pučistický režim se ihned vehementně přihlásil /dělá to dodnes/ k "odkazu" S. Bendery a vražedných komand UPA /Benderovců/. Krajané si asi pamatují např. na Český Malín na Volyni, tu krajanskou vesnici UPA vyvraždila a vypálila, komplet. Takže žít v režimu, který Benderu a UPA má za základ nové "státní" ideologie jistě snadné není. Plus ekonomická a sociální situace horší než za Brežněva. BTW. Ve lživizi z kavek určitě neuvidíme polský film "Volyň" o genocidě páchané UPA, ani "Ukrajina v plamenech" O. Stonea o "Západem" zinscenovaném převratu. Na konání proradné soc. dem. a zmr. Zaorálka myslete, prosím, ve volební místnosti! Ale vlastně tichým mlčením k věci se provinila celá "politická representace".

Nepřihlášený uživatel

#113555

2017-08-25 07:14

Od srpna 1968 uteklo skoro půl století, přitom rozruch, který se kolem něj pravidelně inscenuje, sleduje dnešní politické cíle zlodějských vlasitzrádných sviní, které tu vládnou posledních 27 let.


Nepřihlášený uživatel

#113556 Re: Kámoši pražské kavárny

2017-08-25 07:35

#113551: Smrt nacistům a jejich podporovatelům z pražské kavárny - Kámoši pražské kavárny 

Smutné je, že dnešní Rusko se již velmi málo liší od nacistického Německa a to uběhlo hodně vody od té doby, co se tam Hitler za pomoci teroru dostal k moci. Okupace Krymu je toho naprosto jasným důkazem. 

Komunistické Rusko a tamní tehdejší NKVD, následně KGB a dnes FSB se nijak nelišila a neliší od gestapa a Rudá armáda se nijak nelišila od jednotek SS nacistického Německa. 

Důvod je jistě ten, že komunistické Rusko rozpoutalo II. světovou válku společně s nacistickým Německem okupací Polska a NKVD spáchala první masovu vraždu v Katyni, což měl být počátek genocidy Poláků, neboť jim povraždili prakticky celou vojenskou elitu. 

Je potřeba také říci, si Rusáci to co okupovali společně s nacisty ponechali a Polsko je dnes proti mapám před II. světovou válkou posunuté o stovky kilometrů na západ na úkor původního Německa. Katyň je dnes dokonce v Rusku a mezi Ruskem a Polskem je v tomto směru ještě dnešní Bělorusko. 

To je smutná realita 100 let komunistické totality v Rusku a i dnešní bandy KGBáků v Kremlu, s kterou se tak objímá zloděj, lhář, podvodník, porušovatel volebního zákona i Ústavy ruský trotl Miloš Zeman. 

Nebo ty to snad s bandou KGBáků v Kremlu a ruským trotlem Milošem Zemanem vidíš jinak? Napiš to, rád si to přečtu. 


Nepřihlášený uživatel

#113557 Re: Re: Re: Re: Re: Západ se bortí - tvrdí komouši

2017-08-25 07:37

#113553: - Re: Re: Re: Re: Západ se bortí - tvrdí komouši 

 Na mém příspěvku není nic rusofóbního, je to popis reality komunisty znásilněného Ruska a mnohých dalších zemí v jejich okolí.  Tito komunisté dokonce celou svojí intelektuální elitu neváhali povraždit a to dávno před tím, než se spojili s Hitlerem v ničení celé Evropy či dokonce Světa. 


Nepřihlášený uživatel

#113558 Re:

2017-08-25 07:38

#113555: -  

 Od ukončení okupace ruskými komunisty v počtu 500 000 ale uteklo opravdu jen 26 let a tedy skutečně ruská zločinecká komunistická pakáž tuto zemi okupovala více jak 20 let. To máš naprostou pravdu. Po 40 letech devastace veřejného prostoru i soukromého prostoru komunisty se to za 26 let opravdu nespraví, to by mohl čekat jen nekonečný optimista, když současné generace lidí, kteřá skutečně má odpovědnost za veřejný prostor a zemi prošla komunistickým školství a jediné její "filozofické" vzdělání jsou čtyři zkoušky z debilit marxismu-leninismu. 

Řekl bych, že v takové situaci můžeme být vědčni za každého normálního člověka ve veřejném prostoru, který se dokázal dovzdělat takovým člověkem je např. bez nejmenších pochybností Jan Sokol. 

Na druhou stranu se nemůžeme divit, že si Rusové do veřejného prostoru umísťují lidi jako jsou ruští trotlové Zeman s Klausem či např. Bureš s Faltýnkem. 


Nepřihlášený uživatel

#113559 Re:

2017-08-25 07:49

#113527: -  

 

Tohle je program nacionální komuše Miloše Zemana na nejbližší dny a týdny, řekl bych. 

 Miloš Zeman během pár měsíců makroamnestuje "svatého" Andreje Bureše Babiše z Maconu s celým jeho karuselem, preventivně bandu z Hradu a pak ze "zdravotních důvodů" abdikuje, tedy potáhne do karusele.

To je nejbližší budoucnost nacionální komouše a rusko-čínského trotla Miloše Zemana. 

Stejně jako komunista a ruský trotl Klaus i ruský trotl Miloš Zeman se bude chít vyhnout projednání makroamnestie u Ústavního soudu, proto přečasně "abdikuje ze zdravotních důvodů". V horším případě to ten zločinec bude chtít "doklepat" do konce tohoto volebního období se stejným scénářem, jen by se makroamnestie odehrála 2 měsíce před koncem volebního období, tedy někdy v lednu 2018, ale to bude už probíhat nová volba a pokud by to tedy učinil v tomto období a zároveň kandidoval, projednání u Ústavního soudu by se nevyhnul a nevyhnul by se ani odsouzení. 

Makroamenstovat bude tedy nacionální komouš všechny své zločince ještě do Vánoc, pak se zahájí první kolo volby a následně Zeman ze "zdravotních důvodů" abdikuje, půjde to ve velmi rychém sledu, tedy bude to těšně před první kolem prezidentské volby.

Jisté je, že si takový konec idiot Miloš Zeman opravdu nepředstavoval.  

Může se tedy také stát, že pes - Mynář mu následně shrne koberec, aby byla jistota, že se to opravdu u Ústavního soudu projednávat nebude, tedy ještě před druhým kolem či někdy těsně po něm bude státní funus, aby rusko-čínský trotl a nacionální komouš Zeman vypadal, že "se obětoval pro stát"  a zbytek jeho polodementních voličů měl možnost uronit slzu. 

Prvním milníkem scénáře bude "náhlé" :-) zhoršení zdravotního stavu někdy v listopadu "po náročném podzimním programu" pokud se výše uvedený scénář bude rozjíždět.  To bych řekl se ze současných zpráv už dá velmi dobře číst. 


Nepřihlášený uživatel

#113560 Re: Re: Re: Re: Re: Západ se bortí - tvrdí komouši

2017-08-25 08:34

#113553: - Re: Re: Re: Re: Západ se bortí - tvrdí komouši 

 

Další pokus o příměří na východní Ukrajině. Kreml tam ale drží obří utajenou armádu


Nepřihlášený uživatel

#113561 Re: Re: Re: Pravičácká antisociální hrůzovláda!

2017-08-25 08:40

#113547: - Re: Re: Pravičácká antisociální hrůzovláda! 

 

Finanční správa zajišťovacími příkazy zničila firmu, která překážela přerovské chemičce Agrofertu. Bylo to nezákonné, rozhodl soud

  • Berní úředníci vymáhali DPH od firmy FAU za tentýž obchod dvakrát.
  • Krajský soud v Ostravě označil postup daňové správy za nezákonný a zajišťovací příkazy zrušil.
  • Zajištěné prostředky nechtěla finanční správa vrátit. Argumentovala tím, že to bude mít dopad na výběr daní.

Mít přístup ke všemu co Bureš na MF podepsal, pravděpodobně by se dala prokázat souvislost mezi Andrejem, Janečkem jako řediteleme finanční správy a výše popsanými událostmi. 

Nejvyšší státní zástupkyně dnes už opravdu vypadá, jako zaměstnankyně karuselu Agrofert.  Je absurdní, že policie dosud nevyšetřuje Janečka, ředitele finanční správy, nebo jeho jednání i jen kauze korunových dluhopisů je minimálně na šetření policií, už březnová schůze Sněmovny k této věci jasně ukázala, že na finančním ředitelství dějí opravdu prapodivné věci a jasně vyzvala policii a státní zástupce, aby konali. 

Nic se neděje? Co je příčinou?

 

 


Nepřihlášený uživatel

#113562 Re: Další kámoši zemanofilů?

2017-08-25 08:47

#113551: - Další kámoši pražské kavárny.  

 Na rudém náměstí v Moskvě pochodují několikrát ročně bolševici


Nepřihlášený uživatel

#113563 Re:

2017-08-25 09:17

#113527: -  

 Miloše dáme do koše?


Nepřihlášený uživatel

#113564 Miloš Zeman se KGBákům opravdu povedl, jen co je pravda.....

2017-08-25 10:07

 „Vývoj situace mě donutil, abych uvedl, že to byl český prezident Miloš Zeman, kdo doporučoval firmu Liglass Trading CZ. Máme záznam z jednání během bilaterálního jednání v Astaně, kde Miloš Zeman našemu prezidentovi několikrát firmu Liglass doporučil,“ uvedl Isakov pro server AKIpress.org. Pražský hrad obsah této informace nepopírá.

 


Nepřihlášený uživatel

#113565

2017-08-25 10:27

EU je úhlavní nepřítel každého vlastence.


Nepřihlášený uživatel

#113566 Re:

2017-08-25 10:30

#113565: -  

 To je tak, když si vlastenectví projektuješ od lháře, zloděje, oplzlého idiota, ruského trotla a nacionálního komouše Miloše Zemana. To se pak nediv, že ti hrabe. 

Evropan

#113567 Re: Re: Re: Re: Re: Západ se bortí - tvrdí komouši

2017-08-25 10:33

#113553: - Re: Re: Re: Re: Západ se bortí - tvrdí komouši 

Nejsem russofob, jen nemám rád zatvrzelé komouše, jako seš ty. Jestli mi chceš dát přes držku (a zatím ji křivou ani plesnivou nemám), tak do toho. Jen ať to s tebou cestou nepraští. To víš, nenápadně naběhne cévka, a je z tebe vegetící karfiol v eldénce. 

Ale na tom, že se Russko ekonomicky hroutí, na to není nic, co by nešlo doložit. A celkem na tom nezmění nic ani to, že Putler podporuje největšího řezníka 21. století Al-Asáda, který již nechal povraždit na 400.000 obyvatel Sýrie. Že z Putlerovi iniciativy se okupuje Krym, Donbas a sever Gruzie. Ostatně jak daleko jsou se stavbou mostu na Krym? Už mají aspoň projekt, nebo Putlerovi kámoši už zase polovičku peněz ukradli jako v případě zimní olympiády v Soči?

Evropan

#113568 Re:

2017-08-25 10:35

#113565: -  

 Evropskou unii považují za nepřítele hlavně Russáci, což asi budeš i ty, Voloďo.


Nepřihlášený uživatel

#113569 Re: Re:

2017-08-25 10:43

#113568: Evropan - Re:  

 Ty jsi ještě nezhebnulo, ty neonacistický rusofobní skopčácký prase? Já tě rochnu, ty svině!!!


Nepřihlášený uživatel

#113570 Jen to má takovou drobnost, nebudou čím nabíjet......

2017-08-25 10:48

 

V Česku může do roku 2019 vzniknout až 20 velkých bateriových úložišť, říká ředitel asociace

  • V Česku by do roku 2019 mělo vzniknout až dvacet bateriových úložišť energie.
  • Jedny z prvních baterií pro nadbytečnou energii staví společnosti E.ON a Solar Global.
  • Asociace pro akumulaci energie a baterie prosazuje zlepšení legislativních podmínek pro velké bateriové systémy.

....snad, že by vykrývaly ony tři měsíce ročních odstávek Temelína, tak to leda :-). 

Je to v této zemi opravdu šaškárna. Německo ročně instaluje více jak Temelín jen větrnících a řekl bych, že jim tyto větrníky dodávají energii také minimálně 3/4 roku, jen do toho nemusí strka palivo, nebudou to dvacet le po provozu zase likvidovat a postaví to za rok, místo 10 let výstavby jaderné elektrárny. 

 


Nepřihlášený uživatel

#113571 Re:

2017-08-25 10:49

#113555: -  

 A ty jseš bolševická <|>


Nepřihlášený uživatel

#113572 Re: Re: Re:

2017-08-25 10:50

#113569: - Re: Re:  

 Tak s tím opravdu neváhej, okamžitě si skoč na Státní zastupitelství, přijme tě kterékoliv v tvém nejbližším okolí a pak hned na psychiatrii, abys měl alespoň nějakou polehčující okolnost. 

Vídíš co s tebou dělá obdiv k extrémistovi Milošovi Zemana, vyhrožuješ vraždou a pak, že Miloš Zeman není nacionální komouš, když má takové příznivce jako seš ty. 


Nepřihlášený uživatel

#113569 Re: Re:

2017-08-25 11:43

#113568: Evropan - Re:  

 Ty jsi ještě nezhebnulo, ty neonacistický rusofobní skopčácký prase? Já tě rochnu, ty svině!!!


Nepřihlášený uživatel

#113573 Re:

2017-08-25 10:52

#113565: -  

 Tak zalez do své nory, sysle!


Nepřihlášený uživatel

#113574 Re: Re: Zemljanka

2017-08-25 10:55

#113573: - Re:  

 Spíše do zemljanky a spíše Voloďo, volovidiči voloděnko :-). 


Nepřihlášený uživatel

#113575 Re: Re:

2017-08-25 11:32

#113559: - Re:  

 Myloš bude mít v příštích týdnech opravdu radikálně jiné starosti, než volbu na Hrad, tu už dávno vzdal. 

Sobotka: Zeman volby nevyhraje, pak se změní politická kultura na Hradě