MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
|
Omyté maso rozkrájíme na stejně veliké kousky. Maso vložíme do kastrolu s rozehřátým sádlem a po všech stranách ho osmahneme. Po chvíli přidáme nakrájenou cibuli a smažíme ji s masem dorůžova. Přisypeme mletou papriku a ostatní koření, podlijeme trochou vody, aby se nám maso začalo dusit. Maso necháme několikrát vydusit až na šťávu a znovu podlíváme. Až je hovězí maso poloměkké, zalijeme ho větším množstvím vody a moukou, přidáme prolisovaný nebo nasekaný česnek, majoránku a dusíme do té doby, až maso zcela změkne. Hovězí guláš podáváme většinou s houskovým knedlíkem, ale také může být s rýží, chlebem nebo těstovinami. |
VEMTE SI JE K SOBĚ A NAM JE NEVNUCUJTE HAVLISTICKE SVINĚ
4 A PUL MILIONU LIDI JSOU V EXEKUCI A TAKE TU MAME 70000 BEZDOMOVCU LIDE VYDĚLAVAJI MALO A PRACUJI HODNĚ A VY CHCETE POMAHAT NELEGALNIM NEINTEGROVATALNYM IMIGRANTUM SE U NAS USADIT A DAVAT JIM NAŠE TĚŽCE VYDĚLANE PENIZE ZA TO ŽE NEBUDOU DĚLAT NIC A JEŠTĚ TU BUDOU PROPAGOVAT SVOJE ZAKONY A ZVYŠOVAT KRIMINALITU A TO JEŠTĚ NEPOČITAM NABOŽENSKOU A RASOVOU NENAVIST
Jebingoos
Saudskou Arábií v minisukni.
Re: Re:
#112006: 70 tisíc bezdomovců - Re:
Jako STBák jsi se měl za socíku fajn.
Re:
#112001: Velká vlastenecká válka -
Ty jsi pozůstatek ruských vojsk??
Re: Re: Re: Re:
#112009: Evropan - Re: Re: Re:
A ty jsi stejný alkoholik jako Zeman?
Re:
A ty jsi následek protrženého prezervativu na výjezdním zasedání KSČ.
Re: Re: Stop bolševikům!
#112029: - Re: Stop bolševikům!
Ty a Opičáček?
Islám způsobuje psychické poruchy.✔️
Je Tomáš Halík imám?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Ale tady jsou přece pravidla posuzování předem daná a jasná. Platí základní premisa: "Řekl to Zeman, tak je to špatně!"
Kdyby se ho někdo v 10:00 zeptal, kolik je hodin a on odpověděl, že deset, tak bychom se někdy odpoledne dočetli o lživém výroku prezidenta, protože všichni vědí, že není deset, ale tři čtvrtě na pět...
Re:
#112039: Tomáš Halík má rohy a kopyto -
Není!Ale ty jsi <|>.
Bože, vzal si mi mého oblíbeného sportovce Jeremyho Luska.
Vzal jsi mi mého oblíbeného zpěváka Michaela Jacksona.
Také jsi mi vzal mého oblíbeného herce Patricka Swayzeho.
Už jsem ti vlastně řekl, že můj oblíbený politik je Karel Schwarzenberg?
Bohuslav Sobotka přijde do banky a chce si vybrat peníze. Zjistí, že si zapomněl občanku a říká bankovní úřednici: "Vždyť mě určitě znáte, tak mi vydejte ty peníze."
Úřednice odpoví:
"Včera tu byl Karel Gott, neměl u sebe také občanku, tak tady zazpíval a já poznala, že je to on."
Sobotka řekne: "Ale já nic neumím."
A paní se zeptá: "Chcete to v pětistovkách?"
Víte, jaký je rozdíl mezi havloidem a holubem?
Žádný, všechno podělají a střílet se zatím nesmí.
Anonymní telefonát na linku bezpečí:
"Dobrý den, přál bych si emigrovat, ale nemůžu."
"A co vám v tom brání?"
"Premiérský slib!"
| This discussion has been closed. |
... a ještě tenhle
Miloš Zeman, který stonal v nemocnici, obdržel následující telegram: "Parlament Vám přeje 101 hlasy pro a 99 hlasy proti brzkému uzdravení..."