MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

nick

#108651 Koho tam chcete?

2017-05-07 19:58

Jen s úsměvem koukám, co lidi můžou vytvořit za petici. Mě by tedy zajímalo, koho byste tam rádi viděli. Snad opět Klause, díky kterému jsme přišli o všechno, co jsme měli ?? Neob snad Kalouska - chemika? Zpátky do minulosti - kromě Klasovy vlády vydržela jen Zemamovo vláda. Jsem hrdý na našeho prezidenta, nebojí se říct co si myslí, reprezentuje nás po celém světě, vyjednává smlouvy za miliardy k našemu prospěchu, a jezdí za občany do všech krajů (již byl ve všech, v některých několikrát), baví se s občany !! Co dělal Klaus nebo Havel? O tom si udělá obrázek každý sám. 

Ten, kdo má jiný názor, tak ho samozřejmě respektuji, ale tvořit petici ?? Běžte raději k volbám, již v roce 2018 .. zajímalo by mě, kolik tady těch odpůrců Zemana vůbec zvedlo zadky a k volbám šli a v příštím roce půjdou. 


Nepřihlášený uživatel

#108652 Geert jí měl spíše napsat, že vyhraje, až v rusákově splatí všechny dluhy :-)....

2017-05-07 19:59

Předák nizozemské Strany pro svobodu Geert Wilders fandil Marine Le Penové, s níž sdílí mnoho názorů. Utěšuje jí, že vyhraje příště.


Nepřihlášený uživatel

#108653 Re: Koho tam chcete?

2017-05-07 20:20

#108651: nick - Koho tam chcete? 

 Jaké smlouvy za miliardy Zeman vyjadnal? 

Pro informaci, HDP ČR je 5 000 miliard a státní rozpočet je 1 200 mld.. 

Zeman jel dojednávat s podivnou partou Ovčáček, Mynář, Nejedlý do Ruska splacení 5 mld. korun za dodanou ale nezaplacenou elektrárnu. Z Ruska dosud nepřišla ani koruna natož stokoruna. 

V MUS se přitom Miloše Zeman přímo podílel na ukradení 14 mld. hotovosti na rekultivace a ruský dluh v objemu více jak 100 mld. dluhu, těsně před koncem mandátu kamsi do bývalého CCCP daroval či "prodal" ale není zřejmé komu a za kolik. 

Miloš Zeman tuto zemí stojí ročně pravědpodobně až procento růstu HDP, neboť jestli něco Zeman dělá dokonale, tak odrazuje šlušné a kultivované investory. 

Je naprosto zřejmé, že przidentem nemůže být porušovatel volebního zákona, lháž, oplzlý alkoholik, to možné opravdu není. Tedy druhou možností byl pan Schwarzenberg bytostný celoživotní demokrat. 

Je povinností každého občana, se dle Ústavy k sobě a ostatním chovat odpovědně, tedy je potřeba porušovatle volebního zákona a Ústavy Miloše Zemana kritizovat, to je důvod a smysl této petice. 


Nepřihlášený uživatel

#108654 Re: Geert jí měl spíše napsat, že vyhraje, až v rusákově splatí všechny dluhy :-)....

2017-05-07 20:52


Nepřihlášený uživatel

#108655 Re: BIS Rusové v ČR si dopravili ruského trotla Miloše Zemana přímo na Hrad......

2017-05-07 21:01

Evropan

#108656 Re: Koho tam chcete?

2017-05-07 21:01

#108651: nick - Koho tam chcete? 

Jasný názor - jasná reakce :

1) Koho byste tam rádi viděli? Kohokoli, kdo nelže, nemluví sprostě, nechodí do zaměstnání ožralý, nedělá ostudu, nepodlézá Russákům a Číňanům a slušně nás reprezentuje. Toho není Miloš Bumbál schopen. Na jeho stavu se asi, bohužel, projevuje jeho nadměrná konzumace alkoholu. V minulých volbách jsem volil paní Roitovou, poté hraběte Schwarzenberga. Pokud by v příštím roce kandidovala opět paní Roitová nebo třeba paní Wagnerová, viděl bych tam jednu z nich velice rád. Ale ze známých kandidátů vše výše uvedené splňuje určitě pan profesor Drahoš.

2) Pan prezident žádné smlouvy za miliardy nevyjednal, ani mu to ostatně nepřísluší. Měl by vyjednávat lepší pozici naší země v rámci EU, ale to nedělá. Vzhledem k jeho vazbám na Russko se s ním odmítá většina evropských demokratických politiků bavit. Také dal loni přednost válení se na Rhodu u svého rusského kamaráda (což fotodokumentoval hradní mluvčí) před účastí na pohřbu bývalého izraelského prezidenta. Z avízovaných čínských investic se vyklubala blamáž, protože v uplynulém roce u nás Čína investovala méně než v roce 2015, letos to nebude lepší. Zatím jediná větší investice, která se rýsuje, bude koupě Škody Plzeň čínskou společností CRRC. O této investici ovšem Bumbál neinformoval. Chválil vstup Číňanů do investiční společnosti J&T, která je ovšem většinově slovenská. A tak zatím Číňani vlastní hlavně Slavii a zprostředkovaně i Spartu.

3) Bumbál jezí za občany do krajů, protože vylézt na veřejnost v Praze se po listopadových událostech bojí, a koná tak pernamentní prezidentskou kampaň, ačkoli sliboval, že žádná nebude. Návštěvu krajů hradí sami kraje a jedna krátká návštěva vyjde na něco kolem 300 tisíc korun. Tyto peníze berou kraje z rozpočtů na nemocnice, školy a opravy komunikací. "To teda Miloši jako sorry ...". Václav Havel reprezentoval naší zemi tak, jako žádný jiný prezident. Často jezdím do zahraničí, a jméno Havel tam stále funguje. A co Klaus nebo Zeman? Cha cha ...

Možná bych si, jako člověk který petici podepsal, vyprosil porovnávání varianty když ne Zemana, tak Klause? Je mi celkem jedno, jestli lhář nebo zloděj (překvapivě třeba Babiš zvládá lhaní i kradení současně, ale u tak úspěšného podnikatele se to předpokládá), ani jednoho bych za prezidenta nevolil. Další viz bod 1).

Islámizace Francie

#108657

2017-05-07 21:10

Na počest vítězství Macrona se slavnostně odpálí několik atentátníků.


Nepřihlášený uživatel

#108658

2017-05-07 21:13

Francouzi poslechli doporučení imámů a úspěšně se integrují do muslimské společnosti. Vzali si k srdci Macronovo prohlášení, že na terorismus je třeba si zvyknout.

 

Nepřihlášený uživatel

#108659

2017-05-07 21:17

Jsem si jist že takzvaní extrmisté kteří dnes ve Francii prohráli, nepůjdou večer pálit auta ani nebudou zpochybňovat volbu.

.

A jsem si také docela jist, že kdyby volba dopadla obráceně, tak by takzvaní demokraté, večer auta pálili a volbu by neuznali.

Andrej

#108660

2017-05-07 21:39

Ahoj lidi, rozhodl jsem se, že dnes nedorazím do Otázek Václava Moravce. Uvědomil jsem si, jak to tam bude vypadat. Pět lídrů parlamentních stran a pan Moravec? To je šest proti Babišovi. Co bych tam s nimi dělal? Proč bych je nechal opakovat pořád dokola ty stejné lži, na které nechtějí slyšet odpovědi?

Jasně. Teď budou mít nabito. Pomohl jsem jim. Udělal jsem chybu. Konečně jsem si ty nahrávky poslechl, a i když jsem přesvědčený, že jsem nikoho neúkoloval, přiznávám, neměl jsem se s tím novinářem vůbec scházet. Byla to předem zorganizovaná provokace. Podělal jsem to.

Všimněte si ale, jak k tomu přistoupili novináři. Nikdo tady neřeší, že jsem dlouhodobě sledován a odposloucháván. Nikdo neřeší, že to může být obrovské bezpečností riziko pro stát, protože tady někdo ilegálně odposlouchával ministra financí a vicepremiéra naší země. Nikdo neřeší, že by to mohlo být na zakázku kmotrů a tradičních politických stran, jako součást kontinuální kampaně s cílem odstranit mě z politiky.

Asi pamatujete, že když někdo zveřejnil maily premiéra Sobotky, dávali od toho novináři ruce pryč. Říkali, že psát o tom je neetické. I když z toho vyplývalo, že ČSSD ovlivňuje předvolební průzkumy veřejného mínění, výběr ředitele Českého rozhlasu, ovlivňuje Deník Referendum, od kterého to přebírají další média, a prosazuje svoje lidi do mocenských struktur. To na mě je úplně jiný metr. Od rána do večera to jedou v televizi. Útočí na mě. Ale co se divím, když tradiční strany fungují stylem „vrtěti psem“.

Proč byly zveřejněny ty odposlechy právě teď? Na ministerstvu školství, které ovládá ČSSD, zasahovala policie a jak to vypadá, byla tam mega korupce. Nejbližší kamarádka ministryně a její náměstkyně je obviněná a je ve vazbě. Rozhodovala o rozdělování peněz do sportu. Řídil ji blízký přítel premiéra a další člen ČSSD Karel Březina, už jednou odsouzený. Další do party, Miroslav Pelta, se kterým premiér rád chodil na fotbal - a radní za ODS s šílenou pověstí - s těmi dotacemi kšeftoval a je ve vazbě taky. A tohle se musí něčím překrýt. Tak najednou vyplavou ilegálně pořízené a sestříhané moje odposlechy, které jsou pořízené už v minulém roce. A najednou už se korupce ČSSD neřeší. Krade se dál, ale tohle média nerozčiluje, tohle nikdo řešit nechce.

A mě obviňuje premiér Sobotka, co nikdy nedokázal uspokojivě vysvětlit, kde vzal peníze na nákup svého bydlení? Obviňovat mě bude ministr Chovanec, který si koupil byty od dodavatele aut na svém ministerstvu.

Jdou teď proti mně všichni. Vidí, že máme skvělé výsledky na ministerstvu financí a chtějí mi znemožnit dokončení mandátu.

Premiér mě obviňuje z mocenského paktu s prezidentem. Koaliční smlouva ho nezajímá. Přitom on uzavřel pakt s Kalouskem a už dlouho spolu skvěle spolupracují. Tady už fakt není žádná levice a pravice. Oni pouze nechtějí přijít o vliv a moc. A neštítí se přitom spolupracovat s bývalými policajty, experty na odposlechy a najmout novináře, aby mě odposlouchával.

Já vám proto chci říct, že to nevzdám.

A nemluvím teď o funkci ministra financí. Na té nelpím. I když není důvod mě odvolat a na všechno jsem odpověděl, i na otázky, které mi nebyly zaslané.

Mluvím o boji proti mým soupeřům. Tradičním politikům. Nenechám se zastrašit, nenechám se vyhnat, ani mi to neznechutí. Jo, pracujou na tom. Politici, média, kmotři, co dřív dlouhé roky tahali za nitky zezadu.

A i když mě teď premiér popravil, já ten boj nevzdám a budu s těmi korupčníkům bojovat dál.

 

Nepřihlášený uživatel

#108661 Marine Le Pen uznala porážku v 2. kole prezidentských voleb ve Francii

2017-05-07 23:08

Marine Le Pen uznala porážku v 2. kole prezidentských voleb ve Francii. Většina Francouzů zvolila Emmanuela Macrona.

Volili ho francouzští muslimové, francouzští socialisté a volili ho Francouzi, kteří si naivně myslí, že nebezpečí islamizace, terorismu, globální nadvlády velkých korporací se vyřeší tím, že se nebude řešit.

Francie slovy Marine Le Pen bude vládnout žena: nebude to však Marine Le Pen, ale prostřednictvím Emmanuela Macrona německá kancléřka Angela Merkelová.

Z naivního snu Francouzi brzy procitnou. Ve Francii je dnes jasná a silná opozice. Tou opozicí je Front National v čele s Marine Le Pen. Už se ji nepodařilo izolovat, důvěřuje jí více než třetina Francouzů. Její podpora nepochybně dál poroste!


Nepřihlášený uživatel

#108662 Vive La France

2017-05-08 04:18

Lepénka má po ptákách.

Politolog

#108663 Špatná volba...

2017-05-08 05:56

Francie volbou Macaróna, nebo jak se ten debil jmenuje, jen dokázala, že je totálně v prdeli!


Nepřihlášený uživatel

#108664 Re: Re: Koho tam chcete?

2017-05-08 06:11

#108656: Evropan - Re: Koho tam chcete? 

 Jasná reakce debila.


Nepřihlášený uživatel

#108665 KOMUNISTY V EVROPĚ NECHCEME

2017-05-08 06:43

BOHUSLAV SOBOTKA JE TROJSKY KUN KREMLU

 

Tlučhuba Macron

#108666 Paní učitelka by mu měla dát na prdel.

2017-05-08 07:22

Macronovy povolební vyjádření:

 

-"Máme před sebou obrovský úkol a musíme být odvážní. Zvolili jste si odhodlanost a odvahu, což je obrovský závazek," říká Macron.

 

-"Dnes večer se na nás dívá celá Evropa i celý svět. Očekávají, že budeme hájit svobodu i utlačované. Očekávají, že přineseme nový humanismus a bezpečný svět, spravedlivý a šetrný k životnímu prostředí,"

 

-"Máme před sebou obrovský úkol a musíme být odvážní. Zvolili jste si odhodlanost a odvahu, což je obrovský závazek," říká Macron.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#108667 Re: Vive La France

2017-05-08 07:33

#108662: - Vive La France 

Komentare ve francouzske televizi mluvi o tom, ze Macron tezko sezene 289 poslusnych poslancu, aby mohl prosadit svou politiku ......


Nepřihlášený uživatel

#108668 Re: Špatná volba...

2017-05-08 07:35

#108663: Politolog - Špatná volba... 

 Kdyby jen v prdeli, Francie je po krk ve sračkách. Žiju tu deset let, ale budu se v červnu vracet zpátky do ČR! Nechci tu žít pod neustálým tlakem, že mě nebo mé děti nějaký muslim podřízne...


Nepřihlášený uživatel

#108669 Re: Re: Geert jí měl spíše napsat, že vyhraje, až v rusákově splatí všechny dluhy :-)....

2017-05-08 07:50

#108654: - Re: Geert jí měl spíše napsat, že vyhraje, až v rusákově splatí všechny dluhy :-).... 

 Musíš si  vyjasnit, jestli se pokoušíš hanobit náboženství a lidé, kteří jej vyznávají, nebo ti vadí obecně politické sekty počínaje sektami atestickými komunismu a nacismus z kterých následně vychází sekty ostatní a špičky těchto teroristických sekt byly vyškoleny KGB a "partnerskými" zločineckými organizacemi v komunistických diktaturách. 

Pokud je to to druhé, tedy chceš kritizovat politické sekty, tak velkou příležitost pro kritiku máš v extrémistovi Milošovi Zemanovi. 


Nepřihlášený uživatel

#108670 Re: Re: Špatná volba...

2017-05-08 07:51

#108668: - Re: Špatná volba... 

 Vždyť si vymýšlíš nesmysly. 


Nepřihlášený uživatel

#108671 Re:

2017-05-08 07:53

#108666: Tlučhuba Macron -  

 Vyjádření i takto vytržená z kontextu jsou smysluplná, neboť Francie je velkým státem EU. 

Ty nečteš projevy Miloše Zemana? To je mlácení prázdné slámy v kombinaci se lhaním. 


Nepřihlášený uživatel

#108672 Re: KOMUNISTY V EVROPĚ NECHCEME

2017-05-08 07:57

#108665: - KOMUNISTY V EVROPĚ NECHCEME  

 Sobotka? Nehraj si na Ovčáčka. 

Jestli je někdo ruským trotlem v současné politice tak je to bez nejmenších pochybností Miloš Zeman, viz. jeho kravata s ruskou trikolorou během inaugurace (Doufám, že si nemyslíš, že je takovým idiotem, který nepozná rozdíl mezi ruskou a čínskou trikolorou?) viz. jeho partička Nejedlý, Mynář, Hlinovský, Ovčáček, Veleba, Augustin, Buriánová....., viz. jeho návšetěvy Kremlu a proruské projevy v OSN, atd. atd. 

Dnes je vcelku žřejmé, že podobné zaměření s ním sdílí i Andrej Bureš Babiš. 


Nepřihlášený uživatel

#108673 Re: Re: Re: Koho tam chcete?

2017-05-08 07:59

#108664: - Re: Re: Koho tam chcete? 

 Nikoliv, text je přehledný a smysluplný. Pokud kraje skutečně platí návštěvy Miloše Zemana je to zločin, peníze měly být použity na něco daleko smysluplnějšího. Hrad má vlastní rozpočet a pokud chce Zeman cestovat, má používat tento rozpočet. 

Evropan

#108674 Re: Re: Re: Re: Koho tam chcete?

2017-05-08 08:07

#108673: - Re: Re: Re: Koho tam chcete? 

Informace o tom, co kraje platí, není složité zjistit :

http://zpravy.idnes.cz/zeman-kraje-cesty

Tu sumu, kterou v textu používám, je z loňské návštěvy Bumbála v Libereckém kraji. Tehdy MF Dnes psala o cca 300 tis. Kč.


Nepřihlášený uživatel

#108675 Re: Andrej věčný stěžovatel

2017-05-08 08:11

#108660: Andrej -  

Zloděj křičí chyťte zloděje. Na Burešovi mě baví, že on si snad ani neuvědomuje, jak je trapný. Zvlášť, když se hned běží vybrečet na hrad. Už jen to, že mu stojí za to podvádět kvůli dotaci na Čapí hnízdo místo toho, aby to zaplatit z neodvedených daní. Ukazuje se, že lidé nemají nikdy dost peněz, a proto volit boháče jako představitele státu vždy hrozí korupcí. A Bureš tu korupci dotáhl téměř k dokonalosti.