MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
To já také, až budeme nějakého mít. Ten .................. (doplňte si kdo chcete co chcete), který se za něj vydává není prezident!
Re: Re:
K smíchu nikdo z nás není v prezidentské funkci a nereprezentujeme v zahraničí naší republiku a neovlivňjeme svými vulgárními výrazy pozici světa vůči ČR.
Re: Re: Pár lidem umí zavřít nevymáchaná ústa to je pravda!
#1070: M.R. - Re: Pár lidem umí zavřít nevymáchaná ústa to je pravda!
Je mi líto, že jste to nepochopil. To se nám Čechům bohužel stává často :-(
Re: Kojot
Jestliže prezident reprezentuje ČR, pak musí reprezentovat i EU a NATO, neboť jsme jejich součástí...
Prezidentský úřad
Prezidentský úřad by měl být brán s úctou a je jedno která osoba ho zastává,protože jsme si ji zvolili.V tomto případě si myslím že už toho bylo dost.To co předvedl v Číně a jak doslova znesvětil hovory z Lán to už je moc.
HNUS CO SE TU DĚJE!!!
Jsem pro odstoupení Miloše Zemana z funkce prezidenta ČeskÉ republiky a stydÍm se za nej!!!KOZOVÁ
Re: Re: Kojot
ano, jsme toho součástí, ale jaký je výsledek? podívejte se okolo sebe ... za to nemůže jen jeden člověk s vulgárním slovníkem ...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Hloupá Petice
Pan Zeman se už dávno vyřešil sám proč jste všichni zapoměli na Bamberskou aféru, Standu Grosse, jeho virózy atd. atd.
Opravdu katastrofa co máme za prezidenta.
Je to hnus co se tu děje, a koho většina lidí zvolila za prezidenta české republiky. jsem pro odstoupení Miloše Zemana z funkce přezidenta ČR. A STYDÍM SE ZA NĚJ!!!!!HNUS!!!Zvánovice M.Malý
Re: vážený bohnický paciente.
Vzpamatuj se,dokud ti ještě nepředepsali ty nejslilnější tabletky!
"Chcete vice zviditelnit tuto petici? Podpor reklamni prostro pro tuto petici...atd."
Zeman je repa s nohama od zacatku a neni to nic prekvapivyho, ale jako vydelavat na petici, za jeji zviditelneni, to je vazne majstrstych! My jsme fakt narod… z tohohle mi je smutno vlastne vic.
Mejte se prima a energii vrazejte do neceho smysluplnejsiho.. Mne uz tohle cely prijde jako fakt hodne spatna komedie.
| This discussion has been closed. |
Re: A se zlodějem plnicích per co si dělal co chtěl to bylo OK?
#1031: MUDr. Marek Rošetský - A se zlodějem plnicích per co si dělal co chtěl to bylo OK?
Nebylo to OK, ale třeba se už konečně lidi naučej ozývat (a začne to být k něčemu).