MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Doufám, že ten havloidní zloděj dostane pořádně přes držku
Zdeňka Bakalu čekají těžké chvíle. Chystá se obří akce přímo u jeho domu ve Švýcarsku. Dorazit mají tisíce lidí
Re: Re: Re: Tohle jsou Spojené státy.....
#107201: - Re: Re: Tohle jsou Spojené státy.....
Kde má google napsáno, že ty údaje bude předávat fízlům? Nevím o tom, že bych s něčím takovým souhlasil...
Re: Posluchači se Babišovi vysmáli.....
#107177: - Posluchači se Babišovi vysmáli.....
Jací posluchači? To myslíš ty Sorosovy neobolševický vemena s mlíkem na bradě z humanitních oborů? :-) Alespoň je vidět, že je rádobypravičák Kalousek také neobolševik. :-)))
Doslova rozkoš mi působí vědomí,že krysy typu Mitrofanova či Romancova budou mít další roky břicha bol z naši volby. Vivat Zeman!!!
Re: Re: Re: Re: Tohle jsou Spojené státy.....
#107203: - Re: Re: Re: Tohle jsou Spojené státy.....
Nemusí jim nic předávat, co má google, můžu mít já, naše BIS, NSA, naprosto kdokoliv.
Dnes jsem si dal vynikající nefiltrovaný a nepasterizovaný ležák z Rakovnického pivovaru Bakalář. Děkuji ruským investorům, že pro nás pivovar zachránili.
Re:
To je dobře, že křičíš hop, byť pro horolezce do jednoho schodu je přeskočení prakticky nemožné :-), nejen proto, že mu demence již prakticky znemožňuje skákat.
Re: Re: Re: Re: Re: Tohle jsou Spojené státy.....
#107206: - Re: Re: Re: Re: Tohle jsou Spojené státy.....
Tak určitě. Ty máš jistě neomezený přístup na servery google, hňupe. :-))))
Re:
Ruský investor? Není to nějaký protimluv? Vypadá to spíše jako naprostá hovadina. Navic Rusák přece nepozná pivo od samohonky.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tohle jsou Spojené státy.....
#107209: - Re: Re: Re: Re: Re: Tohle jsou Spojené státy.....
Nepotřebuji je, mohu získávat prakticky stejná data, jako má google. Jediné co nemám, z jakých IP adres pocházejí, ale to je věc naprosto nepodstatná vůči obsahu.
Re: Re: Re:
Já, ty jsi snad už viděl "ruského investora" - to je přece misteriózní postava. Ruský mafián, to je reálné, ale ruský investor - nenech se vysmát.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tohle jsou Spojené státy.....
#107211: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tohle jsou Spojené státy.....
Ty jseš teda expert. Já snad spadnu pod stůl. :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Re: Re: Posluchači se Babišovi vysmáli.....
#107204: - Re: Posluchači se Babišovi vysmáli.....
Jak jsi na to přišel, Babiš je podvodník, to je naprosto zřejmé z jeho nákupu jím vydaných korunových dluhopisů, dokonce je tento jeho podvod v takovém objemu, že je nejspíše trestným činem. S tím se opravdu mnoho nadělat nedá, to je smutná realita Andreje Bureše Babiše a dokonce to vůbec nezávisí na tom, kdo se mu směje a co si o těch, kteří se mu smějí myslíš.
Podstatné je, že víš o podvodu, ten je naprosto jasný, prokázaný a nevratný, o lidech co se mu smáli nevíš vlastně vůbec nic.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tohle jsou Spojené státy.....
#107214: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tohle jsou Spojené státy.....
Tobě připadá podstaná IP adresa z které idot používající facebook svá data aktualizuje? K čemu je ti to dobré?
Re: Re: Re: Re: Re:
To bohužel nikoliv. Viz. zásah Holubů.... od té doby se Rusko neposunulo nikam, jak dokládá Vláďa Iljič Putin kdykoliv promluví.
Co to je vlastenectví....
Vlastenecké cítění musí být vždy v kontextu světa, jsme především lidé. 10 milionové vlastenecké cítění jistě bude jiné, než 1,5 mld. vlastenecké cítění Inda či 320 mil. cítění Američana.
Necítit soudržnost v Evropě s Evropou a USA a tvářit se jako vlastence, to není vlastenectví, ale nacionalismus pro Čechy navíc střižený po 40 letech komunistické diktatury i komunismem, jak Miloš Zeman dokládá, kdykoliv promluví na veřejnosti. Zeman není vlastenec je nácek střižený komoušem, to je přesná charakteristika.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tohle jsou Spojené státy.....
#107217: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tohle jsou Spojené státy.....
Mě by spíše zajímalo, k čemu by byly tajným službám anonymní data bez IP adres a jak můžeš tvrdit, že když si vyjedeš nějakou statistiku googlu, že jsou to ta samá data, co má k dispozici NSA.. :-)
A co masivní zlodějinu korunové dluhopisy nakupované osobami spojenými, to .....
Vítězství Bradáčové ve sporu s bývalým šéfem protikorupční policie je pravomocné
.....bude zaměstnankyně Babiše Bradáčová řešit nebo ne?
V roce 2012 bylo vydáno 164 mld. korunových dluhopisů, dle zdůvodnění Babišova nesmyslného pozměňovacího poslaneckého !!!! návrhu a je obrovská pravděpodobnost, že byly tyto dluhopiy v rozporu se zákonem o dani z příjmu nakoupeny osobami spojenými za účelem vyvedení zisku do míst s nulovým zdaněním.
Celkový daňový únik při průměrném úroční dluhopisů 10 % (interval 1,75 - 17,5 %) je pokud by skutečně podobně jako Babiš dluhopisy nakoupily osoby spojené v objemu cca 5,6 mld. korun ROČNĚ!!!!!
Babiš přitom úkoluje finanční správu, aby dokonce ani nezjistila, kolik těchto dluhopisů bylo nakoupeno osobami spojenými a přitom se jedná o směšných 150 - 170 subjektů. Bradáčová je asi zaměstnankyně Babiše, když to také neřeší, přestože je trestní oznámení dávno podáno.
Jančura vyměnil firmu za korunové dluhopisy. Pomáhají mu šetřit na daních
Babiš chce zdanit sám sebe, ale jeho návrh jde snadno obejít. Stejně se to nestihne, říká Sobotka
Neřešeí ani předčasné splacení dluhopisů a tedy nedanění žádné, navic je u osob spojených daňový únik jak u osoby právnické i u osoby fyzické a ani to Babiš samozřejmě neřeší.
On si soudruh Babiš nejpíš Bradáčovou platí, neb ta nedělá evidentně v této věci vůbec nic, přitom se za všech okolností jedná o daňový únik v miliardách korun ročně!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#107218: - Re: Re: Re: Re: Re:
Za posledních 50 let ses evidentně nikam neposunul ty, kromě demence, ale tu můžeš mít vrozenou. :-))))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tohle jsou Spojené státy.....
#107220: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tohle jsou Spojené státy.....
Jak anonymní? To co o sobě idioti nažvaní ve facebooku je snadno analyzovatelné na reálné osoby, data tvořená reálnou osobou a data "podvodná" tedy tvořená automatem či člověkem za účelem vytvoření jiné identity. Pravděpodobnost strojového zpracování takových dat a výsledku člově, automat, falešná identita je natolik vysoká, že v objemu uživatelů se prakticky blíží 100 % rozpoznání.
Jestli si k tomu NSA zjistí např. z řidičáku a dalších dat, které má stát k dispizici další ztotožnění, to je klidně možné, je to jejich právo, od toho jim data občané poskytují. Od toho si také občané USA NSA platí a od toho nad ní běží dohled, to je demokracie.
StBáci a KGBáci, to je něco úplně jiného, tam se jedná o zločinecké organizace smrtelně nebezpečné komunistické totality. Proto jsou samozřejmě Putin a Zeman osoby silně nedůvěryhodné.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#107222: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Je dobré si povšimnout, že já argumetuji, ty jen nadáváš, tedy to s tím posunem a vrozenou demencí nebude na mé straně.
Re:
Dnes jsem si dal vynikající nefiltrovaný a nepasterizovaný ležák z Rakovnického pivovaru Bakalář. Děkuji ruským investorům, že pro nás pivovar zachránili.
Pil jsem Bakaláře předloni v Žatci na Dočesné - poměrně hnusné, a to nejsem znalec piva. Už dlouho se mi nestalo, aby mi bylo špatně po dvou pivech. Díky za informaci, teď už vím, kdo v tom měl chemické prsty.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Tohle jsou Spojené státy.....
#107196: - Re: Tohle jsou Spojené státy.....
Google sbírá veřejná data, sám mu je poskytuješ, nic a nikdo tě k tomu nenutil.