MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#104851 Re: Re: Tohle je Evropa,

2017-03-20 08:24

#104846: Původní Evropan - Re: Tohle je Evropa,  

 Ty voliče Miloše Zemana opravdu nezapřeš a co více nezapřeš ani jeho nacionálně komunistické myšlení a jednání zloději nicků. 

Původní Evropan

/ #104846 Re: Tohle je Evropa,

2017-03-19 20:19

#104843: - Tohle je Evropa,  

 Jebat na takovou Evropu.


Nepřihlášený uživatel

#104852 Tak to by opravdu nikdo nečekal :-)

2017-03-20 08:25

V žádosti o dotaci na Čapí hnízdo byly nepravdivé údaje. Měla být zamítnuta hned na začátku


Nepřihlášený uživatel

#104853 Těžko říci, jestli to pomáhá, Zeman je pořád stejným debilem.....

2017-03-20 08:28

Zaorálek si porozuměl se Zemanem, hrají spolu šachy. Už se nebojím, co zas řekne, tvrdí ministr


Nepřihlášený uživatel

#104854 Oposmluvní Zeman-Klausovy zlodějské bandy, se tento stát bude zbavovat.....

2017-03-20 08:32

.....ještě velmi velmi dlouho. 

Policie obvinila lobbistu Romana Janouška. Stíhání souvisí s transakcemi firmy na krevní testy


Nepřihlášený uživatel

#104855 To je legrace, před patnácti lety se státy EU obávaly, že k nim z východu....

2017-03-20 08:42

Zaorálek: Omezme v unii volný pohyb za prací, musíme mít kontrolu nad tím, kdo k nám přichází

 
 
  • Ministr zahraničí Lubomír Zaorálek (ČSSD) chce omezit právo volného pohybu za prací v rámci EU.
  • Svoboda jít pracovat do jiné země EU je přitom jednou z hlavních priorit Česka, bez ohledu na to, jaká strana zrovna byla u moci.
  • Podle Zaorálka toto právo zašlo příliš daleko, a když se přestěhují velké počty lidí, vyvolává to nesouhlas země, do které přišly

.....přijdou podivné existence z východu a "oddalovali" tím vstup východních zemí do EU. Dnes po 13 letech od vstup ČR do EU s tím přichází "rozumíte" Zaorálek. 

Daleko větší devastující účinek na státy západu bylo, že východní země rozmělnily (naředily) demokracii, neboť do EU se tlačily státy, jejíž obyvalé o demokracii nemají ani potuchu, což platí i o ČR, když se je Zeman - prolhaný nacionální komouš porušující volební zákon lhaním - na Hradě. 

Těsně před vstupem byla navíc v ČR vygenerována oposmluvní zlodějaká banda, která mnoha způsoby devastuje bohužel i západ. 

 


Nepřihlášený uživatel

#104856 Trupeta nikdy nezapíral, že je náckem - tedy extrémistou....

2017-03-20 08:46

Zoufalí horníci v USA volili Trumpa, ten jim teď škrtá sociální pomoc

 
 
Donald Trump ve svém rozpočtu počítá mimo jiné s razantním osekáním sociální a hospodářské pomoci pro horníky propuštěné po uzavírání uhelných dolů. Na škrty doplatí hlavně obyvatelé Kentucky a Západní Virginie, kteří pro Trumpa hlasovali v listopadových volbách, píše agentura Reuters.
 
Mimochodem tady "privatizátor" tedy spíše spoluzloděj 14 mld. hotovosti MUS nacionální komouš Miloš Zeman prolamuje od té doby těžební limity, to je nejspíše jeho hlavní úkol v politice, přestože to logicky naposledy dělal přes soudruha Mládka. 

 


Nepřihlášený uživatel

#104857 "Rozumíte" Zaorálek si převedl na ministerstvo ekonomického náměstka idiota?

2017-03-20 08:52

‚Chyby za 2,7 miliardy‘. Ministerstvo vedlo podle kontrolorů ‚nesprávné‘ účetnictví

„Dvěma doklady tak zaúčtovalo 302 tisíc účetních zápisů. Ty přitom tvořily 59 procent všech účetních zápisů ministerstva v roce 2015,“ uvedli kontroloři. Podle nich navíc tyto doklady nesplňovaly zákonné náležitosti účetních dokladů, a nebylo z nich tak zřejmé, čeho se týkají.

 


Nepřihlášený uživatel

#104858 Aneb scénky z ČSSR okupované rusáky z let 1969-1989.....

2017-03-20 09:00

 

Krym ‚oslavil‘ obsazení Ruskem dětskou scénkou. Se samopaly i vztyčením vlajky

....pro ty kdo okupaci Rusáky znají opravdu nic neobvyklého či nového. Je to s Rusákama pořád stejné.


Nepřihlášený uživatel

#104859 Re: Re: A pak že Andrej nevyužívá své noviny :-)......

2017-03-20 09:02

#104707: Evropan - Re: A pak že Andrej nevyužívá své noviny :-)...... 

 

Do jisté míry to tak vypadá. 

Babiš ale zneužil a dále zneužívá politickou moc, pokusil se dokonce zahladit svojí velmi pravděpodobnou trestnou činnost tak, že by Sněmovna schválila  dodatečné zdanění dluhopisů. 

Je naprosto jasné, že ze sebe Andrej udělá obětí, nakonec jako každý zlodějíček, bude chtít ten jeho pytel blech udržet pohromadě, aby se tak mohl dělat i v ulicích s koblihou v ruce. 

Pochybuji ale, že potom, co celá věc byla velmi přehledně rozebrána ve Sněmovně, včetně odkazů na judikáty české a evropské o vyvádění zisku do míst z nízkou či nulovou mírou zdanění osobami spojenými, je i jeho straníkům naprosto jasné, že se dopouštěl velmi pravděpodobně trestných činů, neboť rozsah v jakém je to realizováno je gigantický. 

Janeček se zatím tváří, že to neslyšel, ale je nepochybné, že to slyšeli státní zástupci, kteří budou konat, když nebude konat Janeček a je dokonce pravděpodobné, že budou konat i když se Janeček vzpamatuje.  

Zatím je Janeček velký frajer i proto, že je možné, že Andrej dohodne (slibil) další makroamnestii. To co Babiš teď bude dělat je velmi snadno čitelné, dělá přesně to, co se dá očekávat především proto, že žádný jiný prostor nemá. 

Včera do Sněmovny nepřišel, protože ho nestihli připravit, nic složítého na tom není. Teď horečně hledají argumenty a myslí si, že když jeho jednání s dluhopisy není explicitně popsáno v zákoně o dani z příjmu, že to je jednání nejen morálně možné ale dokonce zákonné, jak dnes vyhlásil Agrofert.

Vysvětlit, že nedaní 90 mil. ročně, protože na to použil "trik" chce opravdu trošku slovní ekvilibristiku a nejde to udělat v jednom za hodinu, neb na takovou věc jsou voliči poněkud přecitlivělí. :-), ale nepochybuji, že z vysvětlení vyplyne, že je oběť, že to chtěl všechno dodanit, ale opozice mu v tom zabránila :-). 

Legrační je, že kdyby se ten jeho návrh přijal, emitent-vlastník by prostě vypořádal dluhopisy a nic by se zase nedanilo :-) 

Andrej už žádné trumfy nemá a už vůbec ne předvolební. Přestože je to problematika složitá, Babiš nedaní 90 mil. ročně a skoro miliardu za 10 let jen proto, že vlastnil emitenta dluhopisů, což je snadno komunikovatelný fakt, neb i volič Andreje chápe, že co svět světem stojí chtějí mít podnikatelé "holding" aby mezi firmami a ideálně i fyzickými osobami mohli přesouvat zisk tak, aby nakonec nezpaltili daně, ale ani jeho voliči toto neschvalují, v tom se Andrej velmi spletl, protože tím z jeho voličů udělal idioty a na to jsou obzvláště hákliví.

Nejde to vzít zpět. Není na to cesta, přestože se o to samozřejmě jeho tým pokusí. A to, že spustí mediální kolotoč, to je naprosto jasné. 

Medíálně to bude tak, že daň z 90 mil. tedy 13,5 mil x 5 let 67,5 milionu Andrej "věnuje" na charitu, to už nakonec vyhlásil a dokonce si už mohou "požádat" potřební i v tom je dnes zřejmé, jak je to pokrytecké, neboť o toto okradl stát, tedy občany této země, tedy nedává ani korunu ze svého. 

Navíc hloupě a upoceně se jedná jen o daň za 5 let, přitom má dluhopisy na 10 a ještě je k tomu byť asi mírně nadhodnocen úrok dluhopisů, tedy náklad na straně Agrofertu.  Babiš by byl první, kdo by předčasně splatil dluhopisy, aby je nemusel dle jeho vlastní změny legislativy danit. 

Babiš je dnes jen legrační šašek a vypadá jak upocený zlodějíček.  

Velká část jeho voličů se překrývá s voliči Miloše Zemana a to je část společnosti, která závidí nejvíce. 


Nepřihlášený uživatel

#104860 Zeman s Ovčáčkem v USA?

2017-03-20 09:04

 


Prezident asi neslyšel. Odmítnutí podat Merkelové ruku bylo podle Trumpova mluvčího nedorozuměním



Nepřihlášený uživatel

#104861 Komouši ale nejsou ruští trotlové tak to opravdu ani náhodou :-).....

2017-03-20 09:06

 

.....oni to všechno "ověřují" :-) v rusákově, jestli to můžou či mají zveřejnit, jestli je to lhaní dost komoušky úderné. 

KSČM sdílí texty z dezinformačních webů. Články předtím ověřujeme, hájí se Filip


Nepřihlášený uživatel

#104862 Vynálezce lion-baterií ovšem právě představil sodíkové baterie s pevným elektrolytem....

2017-03-20 09:07

 

.....které jsou schopné pracovat i v při mínusových teplotách, jejich rychlost nabíjení je větší a především mají vysokou bezpečnost z důvodu nehořlavosti. 

Jistě se lion baterie budou ještě nějakou dobu vyrábět, ale tekutý a ke všemu ještě hořlavý elektrolyt se stává velkou překážkou pro budoucnost těchto baterií a jejich další inovace.

AUSTIN, Texas — A team of engineers led by 94-year-old John Goodenough

Tedy kde budou baterie za dva roky, když od skončení letů raketoplánů v roce 2011 dnes přistávají první stupně raket hned dvěma společnostem a Amerika má od té doby minimálně 4 soukromé společnosti, které jsou schopny dopravovat náklad i lidi do kosmu a prakticky nepřetržítě jim létá vojenský automatický raketoplán. 

Na Cínovci je až 1,4 milionu tun cenného lithia. Těžit se může už za dva roky

 PRAHA Celkové zdroje lithia na krušnohorském Cínovci jsou 1,2 až 1,4 milionu tun tohoto kovu. Vyplývá to z posledního průzkumu z konce loňského roku. V pořadu Otázky Václava Moravce to řekl vedoucí odboru nerostných surovin České geologické služby Jaromír Starý. V Česku se nachází podle hrubých odhadů šest procent světové zásoby lithia, většina je v okolí Cínovce, zbytek ve Slavkovském lese. Kov se využívá hlavně na výrobu baterií.

Nepřihlášený uživatel

#104863 Re:

2017-03-20 09:08

#104845: -  

 

OKD je model MUS, kdy Miloš Zeman vyměnil (každého občané této země okradl) 46 % dolů a především 14 mld. hotovosti na rekultivace za 650 mil.  S OKD to socani chtěli udělat stejně, ale protože už byl zlodějský trik Miloše Zemana dobře znám, cena se postupně musela navýšit a až na rozumnou cenu v miliardách korun. Tedy s OKD to zdaleka nebylo tak hrozné, jako s MUS. 

To, že je hlubinná těžba dnes prakticky nerentabilní s tím majitelé OKD mohou dělat asi velmi málo, když Německo (i ostatní státy západní Evropy) je schopno stavět ročně 2,8 GW ve větrnících a k tomu přidávat 800 MW v solárech, znovu ročně!!!! Temelín se stavěl více jak deset let, je to zdroj 2,1 GW, na jmenovitý výkon běží 270 dnů v roce, energie se o něj vyrábí, nakupuje a svinstvo z Temelína se bude skladovat stovky let, kdy vlastní Temelín se po skončení životnosti bude desitky let likvidovat.  

V takové situace je dost logické, že uhlí prakticky nemá cenu a musí se počkat na nové technologie, jak z něj energii dostat daleko efektivněji a především bez spalování, pokud vůbec někomu taková technologie bude stát za výzkum. 


Nepřihlášený uživatel

#104864 Šlechtová ani neví, jak má oslovovat poslance - poslankyni.....

2017-03-20 09:10

...podobně jako Janeček - zatím ředitel Finanční správy. Šlechtová se tváří, že vůbec nerozumí tomu, že nákup kournových dluhopisů vlastníkem emitenta je v rozporu se zákonem. Jak bude za pár týdnů vysvětlovat, že je neuvěřitelně hloupá. 

Babiš nezveřejnil vlastně vůbec nic, Babiš právě v Právu tvrdí, že za 20 let prodal či koupil 700 firem, to je neuvěřitelné číslo skoro 3 firmy měsíčně!!!!!, což naznačuje, že přes držení akcií 3 roky - tedy časový test Babiš následně rozjíždí karusel nákupů a prodejů akcií vlastních firem, kdy při prodeji jsou samozřejmě akcii dražší - celé to odhadují soudní znalci, tedy cenu neurčuje burza - transparentní obchod, ale soudní znalci které si platí Babiš, je tím Babiš automaticky v podezření, že v jeho karuselu dochází k velmi podivným manipulacím.  Dokonce si dovedu pedstavit, že má k ruce notáře, kterému nedělá problém cokoliv kdykoliv antidatova i kdyby měl vždy přepsat celou knihu notářských zápisů, neb jsou tam stejně jen ty Babišovy zápisy. 

To je také důvod masivního ročního nárůstu hodnoty jeho firem. Je nejvyšší čas, aby toto bylo pořádně zauditováno, neboť Agrofert dnes vypadá spíš jako letadlo než jako skutečná firma. 

Šlechtová si naběhla a ještě se přiznává k tomu, že si naběhla :-). 300 pozměňovacích návrhů!!!!! Co to je za zákon? Ta zešílela. 

Symptomatické, že ministryně za ANO StB je schopná tvrdit, že ČR byla vydírána EU v kontextu kompetenčního zákona, to dostatečně o Šlechtové vypovídá, neboť oddělit úředníka od politika zákonem, aby úředník nemohl být politikem vydírán, přinucen k jednání na hranici zákona atd., aby se mohl politikovi bránit, je jeden ze základních zákonů demokracie, je skoro stejně důležitý, jako zákon o volbách. 

Tedy skutečně je symptomatické, že ministryně za ANO StB to nechápe a navíc ani neví, že ČR se zavázala zákon přijmout se vstupem do EU a co více, Šlechtová "odbornice" na dotace EU ani neví, že ČR je jediná, která nerozděluje EU dotace speciálním zákonem, ale nařízeními vlády, smernicemi a vším možným co ovládají výhradně "politici" a není obecně ukotveno z zákonu a tedy to, jak dotace byly např. rozkrádány oposmluvní zlodějskou bandou v severních Čechách nebo např. Mynářem je důsledek neexistence služebního zákona a neexistence zákona na rozdělování dotací. 


Nepřihlášený uživatel

#104865

2017-03-20 09:31

Útočník z pařížského letiště Orly jednal pod vlivem drog a alkoholu

 

No sláva, už jsem se bál, že začleňování "Francouzů" ve Francii selhalo. Tímto se to vysvětluje, necelé promile v krvi a zbytkové hodnoty marihuany a kokainu přece jasně staví celou svět do nového, sluníčkového světla.

Navíc řval "lahváč akbar"...


Nepřihlášený uživatel

#104866 Re:

2017-03-20 10:21

#104865: -  

 Jediné co je zřejmé, že tvůj extrémismus a tvoje hloupost se ničím neliší od té jeho hlouposti (zločinnosti) a extrémismu.

Pokud by ti komunisté či náckové dali zbraně a pokud by zase rozjeli nějaké převraty, byl bys první, kdd by se přidal k vraždění a nepochybuji, že by jsi přitom měl lahváče v kapse a previtin už by ti komoušli dodali, aby se ti lépe zpívalo "přes spáleniště, přes krvavé řeky"....

Francie má 66 mil. obyvatel, každý den se tam někdo pokusí vzít policajtovi zbraň.  Každý den se tam obrovské množství mužů opije a zmlátí svojí ženu, jako tady, jako kdekoliv jinde na světě.  Naše společnost není jiná, horší nebo lepší než kterákoliv jiná na světě.

Lišíme se ovšem obrovskou mírou svobody, kterou jsme si navzájem zvykli poskytovat.  V tom je skvělá, neboť tato míra vzájemné svobody také říká, že si velmi důvěřujeme.  V drtivé většině to skutečně možné je. 

Není ale možné důvěřovat komoušům, náckům, obecně extrémistům - politickým sektářům, jedním z velmi viditelných extrémistů v ČR je Miloš Zeman. Důvěra v politické sektáře v konečném důsledku skutečně vede k terorismu, obzvláště pokud má politický sektář politickou moc, tedy je viditelný a může ovlivňovat veřejný prostor.  

Zajímavé také na věci je, že jeho otec spatřuje důvod v jeho zločinnosti na prvním místě v tom, že se nemodlil (tedy každodenně nezhodnotil svojí realitu s tím, co je dobré) a až na dalším místě alkohol a drogy, přičemž evidentně neznal rozsah drogové závislosti, důsledky změněného vnímání drogou a případnou vazbu na radikalizaci. Nic samozřejmě nevíme o vlastní rodině, co vedlo jeho syna ke konzumaci drg (včetně alkoholu), kdo zneužíval jeho závislost na drogách, atd. atd. 

Víme bezpečně, že to není nic výjimečného v žádné sociální skupině, přestože bohatá sociální skupina má prostředky na to, jak konzumaci drog skrýt či z ní doknce udělat přednost.

Zeman se např. tváří, že je naprosto v pořádku být většinu dne "mírně" pod vlivem alkoholu, ale přitom by jistě použítí jiných drog tvrdě odsuzoval, navíc by sám sebe nikdy nenazval alkoholikem natož alkoholikem s alkoholovou demencí. 

Zeman tím dokládá, že si myslí, že jeho život není právě jeho alkoholismem ovlivňem, že nemá změněné vnímání, že je to jen druh "relaxace" a co je nejhorší, vůbec si nedovede představit, že by to šlo bez alkoholu, kouření a komunistického způsobu myšlení, žije v představě, že jeho život je vzorový - proto je to nacionální komouš. 

 


Nepřihlášený uživatel

#104867 Sebevrahy, kteří svým jednání ohrožují zdraví ostatních je naprosto logické pokupovat.....

2017-03-20 10:46

Budeme pokutovat neúspěšné sebevrahy? ptají se senátoři u Ústavního soudu

Stížnost, s níž se skupina 20 senátorů obrátila na Ústavní soud (ÚS) kvůli přijaté podobě protikuřáckého zákona, je postavena na tom, že stát by neměl občany vychovávat a vnucovat jim „životní styl, který momentální držitel moci považuje za správný”.

.....co na tom idiotovi Kuberovi připadá nesmyslné? Děláme to např. v dopravním provozu, ale pokutuje např. i firmy, které poškozují životní prostředí nebo nedodržují bezpečnostní předpisy.

Proto kouření jako takové není zakázáno plně, ale je omezováno na čistě soukromou sebevraždu a je sdělováno, že se o druh sebevraždy jedná, nic složitého.  

Kuberovi to asi nedochází, těžko říci, jestli proto, že je to idiot nebo se jen jako idiot tváří. 


Nepřihlášený uživatel

#104868 Pábiš Bureš je velmi zdatný manipulátor.....

2017-03-20 10:50

Babišovi bude radit jeho kritik. Chyběli mu odborníci, tak jsem se nabídl, říká hlídač smluv Bláha

....spojit své jméno s jeho je ale velmi nebezpečným hazardem. 

 


Nepřihlášený uživatel

#104869 Deviant tedy dle Miiloše Zemana pozitivní a nejspíš proto, že je Zemanovým donátorem.....

2017-03-20 11:02

Světlíkovo impérium se drolí. Vítkovice Gearworks jsou na prodej

 
Společnost Vítkovice Gearworks, jež je od loňska v insolvenci, začala hledat investora, který by ji koupil. Cílem je naplnit účel reorganizace, kterou firmě ze strojírenské skupiny podnikatele Jana Světlíka povolili věřitelé. Vyplývá to z oznámení zveřejněném v insolvenčním rejstříku.
 
.....si nenašetřil  v "lepších dobách", aby dnes nemusel dělníky v jeho továrnách uvádět do nejistoty? Proč mu to Zeman nesdělí? Proč si ho Miloš Zeman nepozve a nevyčíní mu, proč neodmítne jeho donátorství? 
 
 

 


Nepřihlášený uživatel

#104870 Mladý Klaus si hraje na idiota Zemana? To si na něj ale vůbec nehraje....

2017-03-20 11:13

Největším nepřítelem kapitalismu jsou vlády, lobbisté, kartely atd.
Jak trefně řekl kdysi můj milovaný americký prezident Ronald Reagan, „vládní politika k hospodářství se dá shrnout následovně. Pokud se to hýbe, zdaňme to. Pokud se to stále hýbe, regulujme to. Pokud se to už nehýbe, dotujme to“.

.....to jím je.


Nepřihlášený uživatel

#104871 Co může Telička z ANO StB "analyzovat", když tvrdil, že do Pábišova podnikání nemůže nikdy vidět....

2017-03-20 11:20

Skotové se bouří a čekají na brexit. Proběhne v klidu, nebo spustí lavinu? Ptejte se Pavla Teličky

Skotsko a Severní Irsko budou možná platit eurem dřív, než Anglie "vystoupí" a zase "vstoupí" do EU. Neboť pokud by se GB rozpadla a dnes je to vcelku velmi reálné, žádný brexit vlastně už není potřeba, Skotsko i Anglie by musely řešit vstup do EU.  Severní Irsko by na tom vlastně bylo nejlépe, připojením k Irsku by bylo členem s eurem prakticky okamžitě. 

A o to se dnes bez nejmenších pochyb hraje, brexit je totiž naprostý nesmysl, jak je ze všech vyjádření politiků dnes naprosto zřejmé a to dokonce i těch, kteří tak pro brexit horovali. 


Nepřihlášený uživatel

#104872 Re: Re:

2017-03-20 13:38

#104827: - Re:  

Co to zkoušíš ty, Sorosova bolševická dementní kolaborantská sračko?!

 

https://cs.wikipedia.org/wiki/George_Soros

 


Nepřihlášený uživatel

#104873

2017-03-20 14:26

Ukrajinské bolševické prase Chruščev ukradlo Rusům Krym i s Rusy. Co bylo ukradeno, musí být vráceno.


Nepřihlášený uživatel

#104874 Re:

2017-03-20 15:15

#104873: -  

 Ukradl Krym? Ty jsi snad dement? Krym se bez vody a energií z pevninské Ukajiny nikdy neobešel, nelze tedy Krym ukrást Rusku, ale vždy jedině Ukrajině. Dokonce i dnes, kdyby Ukrajina zastavila dodávky vody by se Krym během jednoho týdne vylidnil. 


Nepřihlášený uživatel

#104875 O jednu banksterskou svini méně

2017-03-20 15:23

Zdechnul David Rockefeller

Dobytek Soros je na řadě.