MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#101501 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesty Vládi Iljiče jsou klik

2017-01-22 15:36

#100779: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesty Vládi Iljiče jsou klikaté  

 

 Je pověrou, že bylo komunistické školství super, stejně jako je pověrou, že státní západní školy jsou špatné, už produktivata západní společnosti, technologická vyspělost stále patrná i proti ČR, je dokladem kvality jejich školství, vědy, kultury atd.  

Komunistické školství bylo záměrně manipulativní, apriori vyzařovalo celou řadu dětí na okraj, hodnocení bylo velmi závislé na politickém kontextu i rodičů dítěte.  Už střední škola byla některým dětem z důvodu politických zapovězena, natož škola vysoká. 

Nic takového se na západě nedělo a neděje, naopak děti nadané byť se špatnými materiálními podmínkami, mají obrovskou pomoc na všech vstupních vzdělávání, jen příklad, jak školství funguje. 

Podstatné na komunistickém školství ale byla ona manipulace s žákem, vytváření dojmu, že jsou tu komunisté na věky tedy, že se není možné zbavit totality. Daleko zásadnější věcí ale bylo záměrné vytváření kulturní deprivace zatajováním historie, vznik monoteismu, jeho kontext v dalším vývoji společnosti, zákonů, správy veřejného prostoru atd. Toto dnes u mnoha dospělých vede k tomu, že se nejsou schopni zorientovat demokracii a např. volí Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#101502 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesty Vládi Iljiče jsou klikaté :-)

2017-01-22 15:37

#100772: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesty Vládi Iljiče jsou klikaté :-) 

 

 To bohužel vůbec nemáš pravdu. Německo mělo se Stalinem uzavřenu smlouvu už v roce 1923 a v této smlově rozvíjeli dodatky vojenskou spolupráci. Tato smlouva umožňovala porušovat Versailleskou dohodu. Německo v Rusku vlastně budovalo svůj zbrojní průmysl a Hitler díky Rusku mohl vycvičit a vybavit celou leteckou armádu Německa, která se stala pak klíčová po rozpoutání války. 

Okupace Polska a povraždění polské elity v Katyni NKVD jsou bohužel jen důsledky smlouvy Rapallské  uzavřené 1922 a ratifikované 1923 a dále rozvíjené, přestože se mluví hlavně o paktu Molotov - Ribbentrop, který jen pokračování Rapallské smlouvy. 

Mimochodem Rapallská smlouva je v archivu OSN.  a nebude asi velký problém dohledat i tehdy tajné dodatky k Rapallské smlouvě, neboť Německé archivy byly po II. světové válce pečlivě prozkoumány. 


Nepřihlášený uživatel

#101503 Zeman o sobě tvrdí, že má "názory" a "odvahu", ale lež a lhaní není názor a odvaha.....

2017-01-22 15:40

www.zvolsi.info

Rusové mi vodku ani peníze neposílají, řekl Zeman Washington Postu. Do Bílého domu se chystá v dubnu

.....v této diskusi ještě nikdo nikdy neuvedl projev Miloše Zemana, který by byl prost lží a já bych řekl, že žádný takový projev vlastně ani neexistuje, neboť Zeman si cosi vymyslí (mírnějí překroutí) a na tom pak postaví jeho zdánlivě "objevný" projev. 

Rusko Zemana skutečně platit nemusí, Zeman si tam poslal peněz na 100 let dopředu a to "prodejem" ruského dluhu v objemu 100 mld. kamsi do bývalého CCCP neznámo za kolik. Po tomto obchodu zbylo jedno utajované rozhodnutí vlády. 

Miloš si to v Rusku opravdu dávno předplatil i proto dnes sedí na Hradě oblopen lidmi bez bezpečnostních prověrek státu. 


Nepřihlášený uživatel

#101504 Re: Zločinecký stát?

2017-01-22 15:43

#100574: Bohouše do koše! - Zločinecký stát? 

 

Mostecká uhelná společnost měla na účtu 14 mld. hotovost, kterou dnes má švýcarská vláda. Navíc Zeman nestoudně lhal o tom, kdo privatizoval. Miloš Zeman vyměnil více jak 40 % ze 14 mld. hotovosti za 650 mil. a přidal k tomu doly a prolamování těžebních limitů.

Tehdy to vypadalo jako zlodějina, dnes je to naprosto evidentní soudem odsouzená zlodějina. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#101505 Rusko bylo za posledních 100 let skvělé? Kdy se tak stalo?

2017-01-22 15:53

Ruští nacionalisté věří třem plavovlasým vůdcům světa a v jeho novou éru

Problémů Ruska je několik, masivně si vyvraždili inteligenci a vytvořili si stav, že v zemi žijí oběti komunistických zločinů a pachatelé těchto zločinů nikdo a potomci obětí komunistických zločinů a pachatelů zločinů, nikdo další v Rusku vlastně nežije. 

To vytváří obrovský tlak na lidi inteligentní a vnímavé k emigraci, chtějí z toho uniknout, není na tom nic divného, proto právě dnes, kdy Putin preferuje komunistické zločince a potomky komunistických zločinců, je masivní statisícová emigrace ruské inteligence ročně. 

Důsledkem je kulutrní, mravní a odborná zanedbanost Ruska a naprosto fatální závislost na třech vývozních komoditách - ropa, plyn a zbraně. Nic jiného Rusko neprodukuje, co by bylo schopno uplatnit na světovém trhu. 

Je to velký problém a navíc je problém dále prohlubován masivní propagandou zpochybňování západních demokracií a vytváření dojmu, že komunistická totalita je alternativou.

Putin tedy vytváří dojem, že komunističtí zločinci nejsou komunistickými zločinci a oběti komunistických zločinců nejsou oběti komunistických zločinců a Rusko nebylo u rozpoutání II. světové války. Je to lež, proto se Rusko nemůže posunout kupředu. 

Vláďa Iljič Putin se obarví na blond? 


Nepřihlášený uživatel

#101506 Trumpeta tvrdí, že předloží něco radikálně levnějšího, pro větší počet lidí a bude to celé lepší....

2017-01-22 15:59

Po zrušení Obamacare prý Američané o pojištění nepřijdou. Vláda to nedovolí

Zatím předvádí jen bohapustou žvanírnu o ničem, nebo dokonce o naprostých nesmyslech.  I jeho první dekret je naprostá zbytečnost, neboť vláda logicky vynakládá prostředky jen nezbytně nutné, tedy vyzývat jí k minimalizaci nákladů a to ještě prezidentským dekretem, je přitažené za vlasy a je to stejně trapné, jako jeho prsty do O a jeho "pusinka" do O. Je to prostě jen afektovaný trumpeta. 

https://www.whitehouse.gov/america-first-energy

 


Nepřihlášený uživatel

#101507

2017-01-22 16:05

co je to tu za pošahanýho debila, si píše sám se sebou! To je někdo z Dobřan a pustili ho k počítači, jiný vysvětlení není. Prostě pako a hráblo mu totálně. Raděj pryč odtud.


Nepřihlášený uživatel

#101508 Re: Re: Re: Re: Re: On-line

2017-01-22 16:09

#101394: - Re: Re: Re: Re: On-line 

 

hlavě že všichni hopsali "change, change, change" když nastoupil Obama. Obamamanie, euforie, nadšení, druhé zvolení... a co je výsledek po letech?

 

Nepřihlášený uživatel

#101509 Re: Re: Re: Re: Re: Re: On-line

2017-01-22 16:27

#101508: - Re: Re: Re: Re: Re: On-line 

Druhé zvolení ti přijde málo? Trump nejspíš nepřežije ani jedno celé volební období z toho, jakými lidmi se obklopuje.

Yes, we did. Yes, we can.

https://obamawhitehouse.archives.gov

Připadá ti málo, že Obama zvládl finanční krizi a její důsledky, že je nezaměstnanost o 10 % bodů menší, než byla když nastupoval, připadá ti, že dalších 22 mil. lidí, kteří mají zdravotní pojištění je jen vtip? 

https://www.bloomberg.com/quote/DM1:IND

Američanům evidentně chyběla jen nespokojenost a tu jim Trump s kremelskou propagandou naordinoval mírou opravdu vrchovatou.

I dnes vytváří spiklenecké teorie, že počty lidí, kteří předevčírem přišli na jeho inauguraci jsou nepravdivé, že bílé desky tam byly neinstalovány právě proto, aby bylo vidět, jak málo lidí přišlo atd. 

Vzhledem k tomu, koho si zvolil za poradce, bude v této věci pokračovat a už dnes mluvčí Bílého domu připomíná Ovčáčka. Mluvčí Trumpa "zmizela" nevyjadřuje  se a i to připomíná co se stalo s Buriánovou. 

Je těch podobností nějak mnoho. Jen na rudé kravatě při inaguraci chyběly srp a kladivo, Miloš Zeman nezaváhal, vzal si rovnou ruskou trikoloru. 

 


Nepřihlášený uživatel

#101510 Trumpeta odvolal velvyslance a výsledek se dostavil....

2017-01-22 16:38

Ambasáda USA v Praze má web bez Trumpa. Stále se na něm loučí Obama

....bude tomu tak nejspíš na všech ambasádách. 


Nepřihlášený uživatel

#101511 Re:

2017-01-22 16:46

#101507: -  

 Jaký názor na Zemana si v této diskusi vyjádřil ty? Co jsi vůbec napsal do této diskuse? 

Nic ti nebrání napsat např. jak úžasný je Miloš Zeman a zdůvodnit to. Nic ti nebrání ve zdůvodnit, proč si ho volil, doposud to nikdo v této diskusi ani nikde jinde neudělal, budeš zaručeně první. Můžeš také napsat, jaký skvělý tým má Miloš Zeman, proč je skvělý, jak obrovsky důvěryhodný je. 

Udělal jsi něco z toho? 


Nepřihlášený uživatel

#101512 Trumpeta se může podívat do archivu web kamery....

2017-01-22 17:03


Nepřihlášený uživatel

#101514 Re: Trumpeta odvolal velvyslance a výsledek se dostavil....

2017-01-22 17:23

#101510: - Trumpeta odvolal velvyslance a výsledek se dostavil.... 

Je nutné co nejrychleji otamtud tu pakáž vykopat.


Nepřihlášený uživatel

#101515 Re: Re: Trumpeta odvolal velvyslance a výsledek se dostavil....

2017-01-22 18:02

#101514: - Re: Trumpeta odvolal velvyslance a výsledek se dostavil.... 

 To už Trumpeta udělal, tedy on si myslel, že se jedná o pakáž a výsledek je, že neví co má dělat dál, nezná lidi kulturní, mravné a znalé, které by mu Senát bych ochoten akceptovat. Dostává se do podivného stavu, že má být "vše super" a ono to tak v realu není. 

Vyměnit červené závěsy za zlaté není řešení, stejně jako zapomenout si nechat na kravatu namalovat žlutý srp a kladivo, také nic neřeší. 

Celá Amerika se dnes může přesvědčit, že je Trump lhářem a je naprosto jasné, že se do svých lží bude zamotávat čím dál více, pododně jako se do nich zamotává každý lhář, tedy i Miloš Zeman. http://static.earthcam.com/hof/dc/nationalmall/1484931838921_50.jpg

Odhaduji, že velvyslanec v Praze nebude možná až rok, ale nejdřív bude za půl roku, přesněji nejdříve až v září a klidně si dovedu představit, že to bude i proto, že to bude vyhovovat Kremlu. 


Nepřihlášený uživatel

#101516 Velký podíl na tom má ubohost Miloše Zemana.....

2017-01-22 18:08

Česku chybí vize a strategie. Bez toho ve světě neuspějeme, říká expert

....neb to dnes vypadá, že je na Hradě jen proto, aby kryl zlodějiny jeho vlastní a oposmluvní zlodějské bandy, kterou společně se soudruhem Klausem vygenerovali a kterou společně makroamnesticky amnestovali. 

 


Nepřihlášený uživatel

#101517 Re: Trumpovu inauguraci provázely protesty. Desítky lidí skončily v cele

2017-01-22 18:12

#101432: Trumpovec - Trumpovu inauguraci provázely protesty. Desítky lidí skončily v cele 

 To same co u nas,kdyz se kavarenska galerka,slunickari,zeleni,tak zvani demokrate kteri neumi prijmout porazku knizete srocovali v Praze s cervenymi kartami. Tomu se rika demokracie,tito lide umi jen prezentovat v ulicich a na namesti humus


Nepřihlášený uživatel

#101518 Re: Re: Trumpovu inauguraci provázely protesty. Desítky lidí skončily v cele

2017-01-22 18:23

#101517: - Re: Trumpovu inauguraci provázely protesty. Desítky lidí skončily v cele 

 Trump je patologickou osobností, lže i v tak banálních a snadno prokazatelných skutečnostech, jako kolik lidí se účastnilo na inauguraci. 

Z pozice kandidáta, který má na lži a kremelské propagandě vyvolávání nenávisti, nespokojenosti, spikleneckých teorií založenu volební kampaň je to jistě možné a konzistentní s jeho kampaní.  Ale dnes kdy složil přísahu (slib) s rukou na dvou biblích to vypadá hodně ohavně a je to ohavné, lhát vlastním voličů i zbytku Ameriky a celému Světu. Trump se neuvědomuje dosah svého jednání a to je velmi špatná zpráva. 

Dnes se o lhaní Donalda Trumpa může skutečně přesvědčit každý člověk na celém světě během pár sekund.

Podobnost s ubohostí Miloše Zemana včetně podobnosti mluvčího Bílého domu s Ovčáčkem, je až zarážející, pokud by nebylo pravděpodobné, že oba nejspíš ovládá Kreml, tedy si Kreml vybral stejné typy lidí a stejným způsobem je také nejspíše ovládá. Uvidíme, jak dlouho bude trvat zpravodajským službám USA, než pro to budou mít dostatek hodnověrných důkazů. 

Včerejší demonstrace 21.1.2017.

Inaugurace z té samé kamery 20.1.2017 dokonce je vidět na velkoplošných obrazovkách, že trumpeta zrovna pronáší ty "duchaplnosti"

Američanům se zjevně opravdu zdálo, že mají vše a tak si nechali od Trumpa, napojeného na kremelskou propagandu, nabulíkovat, že potřebují, závist, zlobu, nenávist, spiklenecké teorie, nespokojenost. Toto jim dnes servíruje i jako člověk, který držel ruku na Bibli a pronášel slib. Lhaním jeho slib naplnit nemůže, ale co určitě jeho lži na něho přivolají, zlobu Američanů, kterou v té části, která jen volil s velkou pravděpodobností zasel. 

 


Nepřihlášený uživatel

#101519 Re: Re: Trumpovu inauguraci provázely protesty. Desítky lidí skončily v cele

2017-01-22 18:42

#101517: - Re: Trumpovu inauguraci provázely protesty. Desítky lidí skončily v cele 

 kasli na nej at si keca, koho volebni system v USA posadil do Bileho domu ten tam je a nejakej cechacek kterej tady dokola zvani jak je ten prezident neschopnej na tom nic nezmeni. americkymu lidu radit nemuze a je mu i ukradenej a prezidentu USA tuplem. nevi o nem a ani se nikdy o nem nedozvi, tak at si zvani je mu to hovno platny. je za to placenej tak at si keca.


Nepřihlášený uživatel

#101520 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: On-line

2017-01-22 18:48

#101509: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: On-line 

 Trumpa může čekat "impíčment".


Nepřihlášený uživatel

#101521 Re: Re: Re: Trumpovu inauguraci provázely protesty. Desítky lidí skončily v cele

2017-01-22 18:48

#101519: - Re: Re: Trumpovu inauguraci provázely protesty. Desítky lidí skončily v cele 

 Proč si sem tuhle hloupost napsal, když je to tak jasné? Proč píšeš do této diskuse? 


Nepřihlášený uživatel

#101522 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: On-line

2017-01-22 18:49

#101520: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: On-line 

 Na to je Trumpeta úplným přeborníkem :-), jeho manželka jen řeší, aby to domů nepřinesl :-)


Nepřihlášený uživatel

#101523 To zní sakra zlověstně s tím, že je Praze víc ruských zpravodajců než v Londýně či Berlíně....

2017-01-22 19:08

"Američtí zpravodajci zaznamenali, že komunisté zvítězili v československých volbách roku 1946 a že jim do rukou hrála i situace v okolních, Sověty ovládaných regionech. „Se závazkem spojenectví se SSSR a v téměř úplném obklopení Sověty okupovanými oblastmi se Československo musí přizpůsobovat zahraničněpolitické linii Kremlu,“ konstatují Američané."

Puč v Československu nebude, soudila CIA dva měsíce před únorem 1948

 

.....a BIS konstatuje nepřetržitě se zvyšující aktivitu této pakáže. https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

 

Neváhali by tak komunisté udělat znovu, jak dokládá Miloš Zeman na Hradě s jeho partou poradců nejpíše přímo z Kremlu. Velmi se po zvolení Miloše Zemana a jeho vyznamenáváním komunistů a StBáků, úřednícké vlády složené prakticky výhradně z komunistů, aktivizovali. Jejich drzost dnes popírat komunistické genocidium nezná hranic. 

Jak známo, události se nakonec vyvinuly jiným směrem. Českoslovenští komunisté, v obavě z volební porážky a ruku v ruce se sovětskými poradci, v únoru 1948 „zařídili“, aby se žádné svobodné volby v květnu už nekonaly

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#101524 Podobnost lhářů Trumpa a Zemana je zarážející.....

2017-01-22 19:12

Proč tito lidé nešli volit? Trump kritizoval demonstrace za práva žen

.....vlastně není, lháři se vždy zamotají do svých lží a blábolů sami. 

 


Nepřihlášený uživatel

#101525 Trochu to vypadá, že mu ta umělohmotná blondýna trošku napovídá, jak vřelost projevit.....

2017-01-22 19:15

Baron Trump projevil vřelost a lásku