Petice proti umístění busty Karla Kryla v budově parlamentu ČR

Petice proti umístění busty Karla Kryla v budově parlamentu ČR / Oznámení / Busta Karla Kryla je výpůjčka / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-09-25 09:13

Jak toto může někoho napadnout! Kupčení s jeho památkou je snad už vrchol ignorance, bezohlednosti a povýšenectví...

Nepřihlášený uživatel

#2

2014-09-25 12:47

Hmmm, umělec si jeden den řekne co bych tak dnes udělal? Aha! Bystu Kryla! A po zhotovení si řekne , co bych s tím Krylem mohl udělat aha ! Zeptám se jestli si ten kus bronzu jen tak pro nic za nic chce někdo půjčit ! Co takhle namatkově otevřít telefonní seznam a hele! Poslanecká směmovna! Halóóó to je sněmovna ? Mám tu krásnýho bronzový ho Kryla, chcete ho půjčit? Halóó tady sněmovna , no proč ne , to tu je normální že někdo zavolá že nám chce půjčit občas nějakou bystu. ......... Hmmmmm zajímavé. Škoda že si Jirous nenechal udělat bystu svého pozadí , také bych jí ráda sněmovně půjčila. Aby jim to připomínalo .....kam to dotáhli.
Vojtěch Klimt
Autor této petice

#3

2014-09-25 13:25

 Jo, Jirousovo pozadí by šlo :-)


Anonymous

#4

2014-09-26 00:13

Vážená paní , jak už jsem napsala, to že vám někdo nabídne něco k výstavě neznamená že to musíte přijmout . Celá situace jen tak půjčka je bizardní. Petici během dnů už podepsalo 500 lidí. Krylovy bysta v parlamentě bude urážkou Českého národa a všeho za čím Karel stál. Žádám o zvážení zda prospěch jedinců za to stoji. Vůbec nechápu jak tohle rozumná osoba mohla schválit.

Iva MACDONALD 

Saurah

#5 Re:

2014-09-26 08:46

#2: -  

 Ono by šlo pozadí kohokoli... skvělý nápad :-) a polopatické vyjádření názoru "lidu". Jen aby si to Parlament nevyložil třeba jako lichotku- v překrucování jsou mistři...

jááááááááá

#6 6

2014-09-26 10:04

Je to zneuctění jeho památky- do takového prostředí ho propůjčujete za trest- chudák ten by dostal  dvacet infarktů ,kdyby o tom věděl.A já být na Vašem místě,tak bych nikdy do takového místa  bustu nepropůjčila ani omylem.Parlament zase jede na psych. lidí- Bude tam Kryl vystavený - tak nás volte- bude lépe, ale zlodějinu nezakryjí ani bystou Kryla  :-(((((()

Petr.V.

#7 Re:

2014-09-27 15:37

#3: Vojtěch Klimt -  

 Nevidím nejmenší důvod , se rozčilovat. Když Nohavica pořádá koncerty k uctění památky Karla Kryla  a ještě za to bere peníze , tak to nikomu nevadí . To je myslím mnohem horší paradox.


Nepřihlášený uživatel

#8

2014-09-27 20:14

Btw, zkusili jste někdo najít onu velkorysou společnost MONHART? Progooglovala jsem si jméno firmy a zajímalo by mne, která to společnost s tímto názvem či jménem se potřebuje zviditelnit v Poslanecké sněmovně zápůjčkou busty KK... Zda je to ta firma na protihluková opatření, na zednické práce či vyhotovení stavebních rozpočtů, projektových dokumentací a inženýrských služeb. Nebo nějaká další? Karel Kryl se musí v hrobě obracet, že se s ním takto kupčí pod záminkou výpůjčky Poslanecké sněmovně, ve které navíc sedí pár takových, kteří mu nemohli přijít ve jménu strany a vlasti na jméno. A zajímalo by mne i hnutí mysli, které vedlo společnost MONHART k tomuto, zcela jistě neprospěchářskému, činu.

Lenka Záchenská