Rezignace ombudsmanky Šabatové
Požaduji referendum a změnu zákonů !
Muslimové utíkají do Evropy před islámem ve svých zemích !!! U nich se válčí, proč asi?
Ano , jsem rasista a jsem na to hrdá !!! Pryč s nimi, máme dost problémů s cikánama.
Referendum ! Vystoupit z EU ! Chci zákony které mě před nimi ochrání! Zakázat islám !!!!
šátek
Pokud je ten jejich šátek projevem víry, tak je to náboženský symbol a ten do školy NEPATŘÍ !!!
Ředitelka školy kvůli Šabatové dala už výjimku do školního řádu - pro náboženské důvody ! Fuj, paní
ředitelko, zklamala jste mě !
Nesmíme jim ustupovat s žádnými výjimkami !!!!!!!!!!!!!!!!!
havlistka
havlistka Šabatová díky tomu že chlastala s Havlem dostává za to nyní vysoké funkce,ač na to zdaleka nemá,je potřeba zapamatovat si tyhle Šabatové,Úhly,Kocáby a spol aby potomci věděli,kdo zapříčinil multikult marast
Všechno je jinak
Všichni jste četli jen zkomolené zprávy z médií, ale nikdo celou zprávu ombudsmanyk, která vyšla až 28.8.
Málo
Vlastní rezignace zdegenrované osoby formátu Šabatové není reálná. V tomto případě jen odvolání zhůry. Ať pomazané hlavy v ps které ji tam dostaly zasednou znova a přehodnotí jaké kixy už stačila vymyslet. Obávám se ale že jejich inteligence k vyřešení problému nebude o moc vyšší než u Šabatové ;\
Musela docházet do rodiny a udržovat přátelské styky - a přitom tam byly dva týraní chlapci, za jejichž týrání byly pravomocně odsouzená matka i teta obou chlapců, kdy jedna z nich byla poručnicí Škrletové a v dokladech měla být zapsaná, tuším,jedna z nich.
Šabatová posl=ze prohlásila, že tedy to byl OMYL z její strany.
A o co vlastně jde, že?
Upozorňovala jsem na to, že člověk, který shodí svou odpovědnost tím, že se jedná o pouhý omyl, nemůže být ombudsman, že bude stejně špatně rozhodovat i nadále.
Přesto byla zvolena a přesto neponese odpovědnost.
Politik nesmí dělat chyby stejně jako lékař.
Protože stejně jako on zasahuje leckdy nevratně do života jiných.
Lékař nese odpovědnost. Ona nemusí? A proč to?
2 Nepřihlášený uživatel 2014-08-29 19:51:
Jsou to prvky islámu, na fanatismu založeném militantním náboženství otevřeně nepřátelskému vůči všemu západnímu a tedy i naší kultuře, to je nezpochybnitelné. Je to jako bych šel do školy s hákovým křížem na paži. Zkus si zajít v Afghanistánu do školy oblečen v západním stylu, v lepším případě nebudeš pověšen. Žádná demonstrace extrémních kultur jako je islám tu nesmí být tolerována! Šabatová by za toakové prohlášení měla jít sedět za vlastizradu.
Re:
1,57 miliardy muslimů považujete za své otevřené nepřátele? Odmítáte tolerovat jiné náboženství? Uff ...
šátky
Pokud si vzpomínám, tak ředitelka školy řekla, že poprvé k ní dívky přišly BEZ ŠÁTKU, takže to byla
jen provokace nebo co ? Pokud vím tak pravověrné muslimky dle koránu NESMÍ STUDOVAT, tak oni
si tu víru ohýbají podle toho jak se jim to hodí ??!!
Re: Re:
odmítám tolerovat náboženství, které jiné než to svoje neuznává a utiskuje ženy tím, že se mají zahalovat !!!
takové náboženství patří do středověku a ne do 21.STOLETÍ !!!!
Ředitelka kritizované školy: O šátky u muslimských dívek původně nešlo
Na tom je ostatně vidět jak jsou muslimi nezáludní a tolerantní. Ještě vyčuranější než cikáni.
A takové my u nás máme aktivně podporovat? Správně měla být okamžitě vyhoštěna jelikož evidentně nemá povolení k pobytu.
Re: Re:
Asi nejste úplně normální, nejspíš reagujete na něco jiného než jsem psal. Jak jsem již napsal je to náboženství otevřeně nepřátelské k naší kultuře a místním náboženstvím. Kdo z té 1,57 miliardy muslimů nezastává ten týž postoj, pak to není skutečný muslim.
| This discussion has been closed. |