Rezignace ombudsmanky Šabatové
Domnívám se, že když jde někdo tak evidentně proti vůli vlastního národa, jeho svébytosti a suverenitě, tak tomu se kdysi říkalo vlastizrada,ne? Šabatová, Kubera a jiní multi-kulti "humanisti" dle mého do tohoto pojmu zcela zapadají. Fašizmus už jsme postavili mimo zákon, proč ne tak zločineckou ideologii jako je islám. Představitelé "našich"muslimů se nevyjádřili proti vyvádění IS a jejich soukmenovců po celém světé. Čiliže souhlasí a jejich cíl je jasný. Dle nich, pokud se nám to nelíbí, máme se odstěhovat z našich Evropských zemí a domovů. Do kdy si to necháme líbit? nebo chceme dopadnout jako v Italii, kde vám každý primitivní černý přistehovalec na pláži vynadá, že si od něj nekoupíte jím nabízené krámy? Drzost té svoloče narůstá.Nebyla jsem a nechci být rasistka , ale počínání Šabatové jí ze mě nakonec udělá. Pryč s tou osobou a islámem.
Už konečně vypadni ty islámská krávo Šabatová!!!
Re:
Domnívám se, že pan Patočka i paní Šabatová jednali sice neúmyslně, ale jsou ve své povýšenosti zvyklí používat nestandardních postupů vůči establishmentu protože se domnívají, že na to mají právo. Doufám, že budou jedni z obviněných v kauze. Jejich vina je velmi malá, ale nelze ji bagatelizovat, zejména ne u pracovnice ombudsmana.
Tento názor je zkopírován z jedné diskuse ke kauze Kuřim, moje pocity plně vystihuje,nedovedla bych je zformulovat přesněji.Proto kopíruji a podepisuji.
Podporuji, aby pí.Šabatová odstoupila z pozice ombudsmanky České republiky z důvodu, kdy porušila úlohu ochránce práv občanů České republiky a podporuje nadřazenou úlohu muslimské menšiny v zemi.
nechápu.
já nechápu proč Muslimové chtějí žít v Evropě???
nesnáší co jíme , nesnáší naše zvyky , nesnáší křesťany , nesnáší bezvěrce , neuznávají nikoho ,kdo nesouhlasí s Islámem nebo Šaríou a pod .....
nechápu , proč tu tedy chtějí žít????
leda, že by měli v plánu nás povraždit a obsadit naši zemi - to jediné mi dává smysl v jejich tažení Evropou . a s tím souhlasí ombucmanka Šabatová??????????????????????
to potom ve svém úřadu nemá!!! co dělat !!!!
ať paní ŠAabatová odstoupí z úřadu když podporuje takovou to svoč Islamistickou a ne nás občany Českého státu
| This discussion has been closed. |