Proti stránce ,, Pes je jídlo,ne kamarád ''

Nepřihlášený uživatel

#26 Re:

2014-11-18 15:43

#24: -  

ne kamarada ze psa udelala az "tahle doba", v drivejsi dobe to nebyl nic jinyho nez pomocnik na statek apod., ja osobne vubec nechapu proc se to zmenilo a udelalo se ze psu v podstate modni doplnek, reseni samoty, infantilni postaveni psa na stejnou vahu jako cloveka, a pritom pes neni nic jinyho nez jakykoliv jiny zvire

Ing. Mgr. Jindra Kacanova

#27 dotaz

2014-11-21 11:48

Dobry den, jsem spravne na petici pro zarazeni psu na seznam jatecnich zvirat?

Nepřihlášený uživatel

#28 termit

2014-12-07 16:53

Co děláte z komára velblouda. když se žerou kuřata proč ne psi. Navíc je to legrace

Nepřihlášený uživatel

2014-12-28 08:31

psi jsou stejně živí tvorové jako my!!!!!
Stanislav Vynášel

#30 Re:

2014-12-28 10:40

#29: -  

Dobře, ale to treska, králík, kráva.... taky. Čili teď mi prosím vysvětli, co jsi chtěl svým příspěvkem vlastně říct. Člověk je od přírody všežravec, tzn. že jí i maso. Maso je ňamka a je mi celkem jedno, jestli to maso za živa bučí, mňouká nebo štěká. S brusinkovou omáčkou chutnaj podobně.

minor

#31 Re: pointa

2015-01-01 20:47

vy jste fakt idioti maj pravdu pes je na jídlo

Nepřihlášený uživatel

2015-04-26 15:00

Protože vegan power, pyčo!

Nepřihlášený uživatel

#33 Re: Re: LOL

2015-04-27 09:07

#7: Ty jsi normální debil! - Re: LOL 

Co ty jsi hysterickou kravku? Myšlení zcela evidentně nebude tvojí slnou stánkou. Pes je zvíře jako každé jiné a stejně tak jako každé jiné může skončit někomu na talíři, tak to postě chodí, tak se s tím laskavě smiř. Nejsme bohové, abychom se mohli vyčlenit nad přírodu a rozhodovat, kdo se bude jíst a kdo uctivě zbožńovat jako modla. Jestli někomu chutná psí guláš, ať si pochutná, pokud je to jeho vlastní pes a při usrcení jej příliš netýral. Dobrou chuť.

Nepřihlášený uživatel

#34 Re:

2015-04-27 09:10

#29: -  

A ty si myslíš, že krávy a prasata rostou na stromech? Pokud jsi vegan/ka, dejme tomu, ale pokud hysterčíš kvůli pár čoklům, ale doma si klidně pochutnáváš na řízečku, šunčičce, salámku, gulášku, tak jsi jenom pokrytecký hlupák.

Nepřihlášený uživatel

#35 Re: dotaz

2015-04-27 09:11

#27: Ing. Mgr. Jindra Kacanova - dotaz 

Ano, jsem pro zavedení psích velkochovů jako v Číně. Pokud se k nim bude přistupovat stejně jako k ostatním hospodářským zvířatům, nevidím v tom jediný problém.

Nepřihlášený uživatel

#36 Re: Re:

2015-04-27 09:15

#26: - Re:  

Ano, nad tím mně zůstává rozum stát. Jak masově se rozšířil chov psů pro zábavu, tohle vyvyšování nad ostatní zvířata a zbožňování hraničící s posedlostí a fanatismem. Když se procházím parkem a vidím ty davy hlupáků, dovádějícíh se psy, jako by to bylo jejich dítě, vážně pochybuji o psychickém zdraví většiny občanů téhle země.

Jožka Psožrůt

2015-04-28 13:56

Také jsem zvědav, kam tato přihlouplá kravka ponese petici. 180 podpisů, z toho 100 od srandistů :D a 60 anonymních.To bude spíše petice pro pobavení, než aby něco změnila.

Nepřihlášený uživatel

#38 Rád bych věděl

2015-05-07 20:27

Jakou cenu má psí život? Proč je pořád tak přeceňovanej před užitečnejma zvířatama jako kráva nebo prase? Když zabiju psa a snim ho tak proč bych za to měl být stíhanej? (pokud ho nesním sousedce :D) psi prostě ztratili svůj účel kterej byl hlídání majetku lov atd dneska jsou to jen gaučoví povaleči co dostanou nažrat když přijdete domů z práce jdete s ním ven a tim končíte pes jde z5 na gauč

Česká kuchyně

2015-05-11 14:34

Minulý měsíc jsem jedl v jedné východoslovenské osadě poblíž Humenné psí guláš a musím uznat, že je to fakt dobrota. Přirovnal bych to ke zvěřině, akorát to má takový trochu specifický odér, takže to asi všem nepoleze, ale gurmánským experimentátorům vřele doporučuji. Až na ty otřesné hygienické podmínky, co tam panovaly, z těch mi bylo trošku šoufl, ale v normální restauraci, k tomu vychlazenou dvanáctečku, páni, to by byla dobrota, úplně se mi sbíhají sliny. Nechápu, proč nejsou zájmové psí restaurace? Klientela by se určitě našla. Těch kebabů a bulek v housce, smažených na přepáleným oleji, plných tuku a karcinogenů, co jsou na každém rohu, už mám plné zuby. To ať si strčí někam, já chci pořádnou stravu.

Psíčková a štěkanátky

#40 Re:

2015-06-08 18:16

#39: Česká kuchyně -  

V dnešní době není takový problém založit řetězec prodejně psího masa. Přes počáteční odpor pánečků by to na konci bylo terno. Až by ochutnali, nakonec by tam sami čoklisté byli pečení vaření a cpali se těma dobrotama, až by jim bachory popraskaly :-)

Česká kuchyně

#41 Re: Re:

2015-08-12 19:25

#40: Psíčková a štěkanátky - Re:  

Pokud budou mít šikovný kuchaře, já bych tam určitě zašel, protože jak jsem se přesvědčil - i z blbýho čokla umí udělat šéfkuchař extra baštu.

Standa

2015-09-25 18:01

Bohužel maso i jitrnice nerostou na stromech a i čuník je inteligentnější jak pes jen ten obličej má jako čuník. Kdyby měl obličej pes jako čuník jedli by jsme psy. Jelikož jsme banda pokrytců nedej bože pokud někdo spapá pejska.

Realista

2015-11-03 10:24

Nechápu ten povyk. Pes je zvíře jako všechny ostatní. Proč neděláte tolik povyku kvůli jezení krav, prasat, drůbeže? Sami si plníte bachory vepřovými řízky, hovězíma svíčkovýma, grilovanými kuřaty, jehněčími kebaby, pečenými husami, nadívanými krocany a kdo ví, čím ještě a tady vyšilujete, že někdo dělá to samé, pokrytci? Proboha, proberte se!!!

Zmordradwytch

#44 Re: Re: Re: LOL

2016-03-22 15:00

#33: - Re: Re: LOL 

Páč je to čoklí čubka, cítím to až sem, jak jí smrdí psí mrdka z tlamy, doma má na mrdání minimálně tři dogy, ta hovadská svině 

Nepřihlášený uživatel

2016-03-23 03:08

Tedy fakt je,  že psi překážejí  islamistům při sebevražedných útocích. Oni si myslí, že se dostanou rovnou do ráje, ale podle jejich víry, když s nimi zahyne pes nebo prase, tak ne. Z téhož důvodu nežerou vepřovou šunku. Ani chlebíčky s ní.

Dr. Josef Psengele

#46 kňuč psisko, kňuč

2016-04-18 12:22

baví mě týrat a jíst psy