Proti stránce ,, Pes je jídlo,ne kamarád ''

Quoted post

Česká kuchyně

#39

2015-05-11 14:34

Minulý měsíc jsem jedl v jedné východoslovenské osadě poblíž Humenné psí guláš a musím uznat, že je to fakt dobrota. Přirovnal bych to ke zvěřině, akorát to má takový trochu specifický odér, takže to asi všem nepoleze, ale gurmánským experimentátorům vřele doporučuji. Až na ty otřesné hygienické podmínky, co tam panovaly, z těch mi bylo trošku šoufl, ale v normální restauraci, k tomu vychlazenou dvanáctečku, páni, to by byla dobrota, úplně se mi sbíhají sliny. Nechápu, proč nejsou zájmové psí restaurace? Klientela by se určitě našla. Těch kebabů a bulek v housce, smažených na přepáleným oleji, plných tuku a karcinogenů, co jsou na každém rohu, už mám plné zuby. To ať si strčí někam, já chci pořádnou stravu.

Odpovědi

Psíčková a štěkanátky

#40 Re:

2015-06-08 18:16:57

#39: Česká kuchyně -  

 V dnešní době není takový problém založit řetězec prodejně psího masa. Přes počáteční odpor pánečků by to na konci bylo terno. Až by ochutnali, nakonec by tam sami čoklisté byli pečení vaření a cpali se těma dobrotama, až by jim bachory popraskaly :-)