Zrušení nouzového stavu a vrácení práce podnikatelům, kteří jsou zavření.

Jsme za zrušení nouzového stavu, který nikam nevede a uměle se prodlužuje na základě úmyslně a samoúčelně zmanipulovaných čísel a faktů. Chceme zpátky naši práci, kterou milujeme, naše podniky, které nám vláda protiprávně zavřela a nechala nás bezohledně živořit. Spousta z nás zkrachovala, někteří si ze zoufalství vzali život, jiní mají deprese, to však nikoho nezajímá. Chceme zpátky náš normální život a práci bez nesmyslných opatření, která jsou k užitku pouze tomu, kdo je vydává a nařizuje, nikomu jinému. Naše ekonomika krachuje, stát přichází díky nouzovém stavu o mnoho miliard korun a k ničemu dobrému to nevede. Užitek z toho mají pouze jednotlivci sedící na vrcholu pyramidy, kteří nám vládnou pouze ve svůj vlastní prospěch, nikoli v prospěch nás - občanů a drobných a středních podnikatelů, a to navíc za naše peníze!

Zdeňka Ocelíková    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Zdeňka Ocelíková, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.