Petice občanů za zbavení poslanecké imunity Andreje Babiše, Adama Vojtěcha, Romana Prymuly, Jana Blatného, Aleny Schillerové, Jana Hamáčka.

Dle čl. 18 Ústavy ČR a zákona č. 85/1990 Sb., o právu petičním, žádáme my, níže podepsaní, ve smyslu čl. 31 Listiny základních práv a svobod a čl. 69 Ústavy ČR komoru parlamentu české republiky a další dotčené orgány vlády dle ústavního zákona 1/1993 Sb. o zbavení poslanecké imunity premiéra Andreje Babiše, Adama Vojtěcha, Romana Prymuly, Jana Blatného, Alenu Schillerovou, Jana Hamáčka.

Aby se mohli zodpovídat a být vydáni k trestní odpovědnosti za zločiny vůči občanům České republiky a lidskosti, porušování ústavních práv, škod majetkových, ekonomických, tak i za zanedbání péče řádného hospodáře včetně ohrožení životů a zdraví občanů této země (ČR), zejména v době koronavirové krize a následných opatření.

Ladislav Cendelín, Týmlova 423/2, 140 00 Praha 4

Ladislav Cendelín    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Ladislav Cendelín, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.