Zákaz všech politických stran a hnuti

31 let si mastí kapsu a myslí jen na sebe. Jejich arogantní jednání a nadřazenost je stále více viditelnější. Jejich nařízení jsou horší než za komunismu. Jejich vyjádření jsou srovnatelné s fašismem a proto je třeba zakročit! Proto tyhle bestie, kteří mají sloužit lidem je potřebná spravedlnost! Všichni musí skončit v base.Omezuji naši svobodu,omezují náš pohyb a snazi se pošlapávat naše lidská práva, policie místo pomáhat a chránit, mlátí lidi ! Pokud se neprobudíme a nesemknem se, je konec.  Řekněte a vysvětlete pak vašim dětem, že svoboda skončila, proč nemáte práci a peníze na jídlo nebo najem,proč musí nosit roušku,proč musí jít na testování a proč se musi nechat jít očkovat vakcínou, která zabila a zmrzačila už miliony lidi v zemích třetího světa.Ano,díky novodobému komunistickemu fašismu,  zkorumpovaným zlodějům a pedofilům v naší vládě,kteří se přidali na stranu mediálních sračkometů,satanistů a pedofila Bidena!!! Ano, My lidé nepotřebujeme poblitiky aby nám vládly! Jsem pro zabavení veškerého majetku co nakradly a zákaz všech politických stran!!! Můžeme si vládnout sami.....námět hledejme v kouleso.cz!

Svým podpisem uděluji Judoka svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.