Zachránit na svobodu Monika Růžičková rozená Kahounová

Monika Růžičková je neslyšící osoba s těžkým sluchovým postižením a další kombinovaná vada. Je lehce mentalně postižená ,nerozezná věty, těžká komuniace. Monika se stala obětí finančního podvodu, byla donucena bydlet s osobou , která zneužívá její plný ivalidní důchod a půjčky. Monika je delší dobou psychicky a fyzicky tyraná. Nedokaže s pomocí své komunikace bránit, nerozená mezi realitou a skutečností. Má právo na důstojný život, stýkat se mezi neslyšící , obohacovat slovní zásoby, rozšířenou komunikaci mezi neslyšící. Monika v současné době je hladová, pohublá a bez lekařského vyšetření neurologie, kardiologie a další .

Prosíme všechny, touto peticí musíme přesvědčit sociální úřad, policii k osobození Moniky Růžičkové a dostat ji ze stockholmova syndromu.

Žádáme společnost o potrestání osoby, která tuto osobu velmi poškozuje a silně manipuluje.

Veškeré důkazy a příběh, najdete na Facebooku ve skupině ZW - zachraňte Willyho .

Markéta Zelená    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Markéta Zelená svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.